Įkraunama...
Įkraunama...

Kavos aparatai - 5

QUOTE(Saga @ 2012 03 29, 08:20)
na mes darbo dienomis geriame ryte tris puodelius, stipria, silpna ir vidutine.... iseiginem jeigu bunam namie geriam jeigu sivaziuojam ne...... si men buvome viena savaitgali isvaziave ir sveciu neturejom tai uzteko menesiui wink.gif Paprastai nelabai uztenka...

Kazkada uz akiu uzkliuves straipsnis buvo kad pasaulineje rinkoje kava pinga..... bet matyt iki musu ta pigesne dar neatejo, pardavejai uzsipirke brangios ir ja iki siol pardavineja.... na apsisprendziau rytoj eisiu pirkti pigesnes kavos ir bandysiu wink.gif

Klausimas buvo kažkada ar tikrai pigesnė kava prastesnė. Tai tokia trumpa istorija. Tarkim didelės įmonės kavą perka biržoje ir tenai kas pasiūlo pigiau to ir perka, viskas paprasta. Tie mažesni kavos fabrikėliai, labiau žiūri kavos kokybės. Savininkas važiuoja per ūkius žiūri jų derlių ir renkasi iš ko pirks kavą.

O ūkio priežiūra, žinote, kad kuo mažesnis tuo labiau "iščiupinėtas" ir prižiūrėtas būna, taip pat visos pupelės būna renkamos ranka.

O kava, beabejo, skonio reikalas.
Atsakyti
QUOTE(KavosDraugas @ 2012 03 29, 14:35)
Klausimas buvo kažkada ar tikrai pigesnė kava prastesnė. Tai tokia trumpa istorija. Tarkim didelės įmonės kavą perka biržoje ir tenai kas pasiūlo pigiau to ir perka, viskas paprasta. Tie mažesni kavos fabrikėliai, labiau žiūri kavos kokybės. Savininkas važiuoja per ūkius žiūri jų derlių ir renkasi iš ko pirks kavą.

O ūkio priežiūra, žinote, kad kuo mažesnis tuo labiau "iščiupinėtas" ir prižiūrėtas būna, taip pat visos pupelės būna renkamos ranka.

O kava, beabejo, skonio reikalas.

cia ta istorija kavos gurmanams..... man svarbu kad butu ne karti ir ne rugsti wink.gif kaip ir vynas, visai pigu atskiriu, neskanus jis man, o ar uz 25 ar uz 50 man jokio skirtumo, kartais pigesnis net skaniau geriasi wink.gif

taigi del pigesnes kavos, seima skirtumu nepajuto, o ir as tik isgerus kava prisiminiau kad ji jau kitokia, geriant nekilo jokiu minciu kad geriu ne ta pacia.... taigi, mano skoniui tiko ir ta pigesne wink.gif... beja vergnano buvome uz 95 lt nusipirkusi, skirtuma pajauciau, man pigesne skaniau geresi wink.gif
Atsakyti
sveiki,
ziuriu, jus cia apie kavos pupelias diskutuojate, o mes vis dar renkames kavo aparata. Ar galite ka nors teigiamo pasakyti apie Saeco Primea Cappuccino Touch/touch PLUS (nesuprantu kuo touch nuo touch plus skiriasi)?
ar geriau delonghi kaip esam4500, 6600 ir kt.panasus?
Atsakyti
Iš visų geriausių norų galiu pasakyti, kad De'Longhi modeliai būtų ir patogesni ir patvaresni.

Renkantis tarp De'Longhi modelių. Tai 6600 (arba 6620) turi privalumą (žinoma tik tiem kas mėgsta gerti iš didelių puodelių), kad telpa net 14cm aukščio puodelis.

Daugiau visos pagrindinės funkcijos tos pačios. Ir savaime suprantama naujesnis dizainas 6600.

O kas jeigu turite, tai parašykite savo atsiliepimus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(KavosDraugas @ 2012 04 02, 10:23)
Iš visų geriausių norų galiu pasakyti, kad De'Longhi modeliai būtų ir patogesni ir patvaresni.

Renkantis tarp De'Longhi modelių. Tai 6600 (arba 6620) turi privalumą (žinoma tik tiem kas mėgsta gerti iš didelių puodelių), kad telpa net 14cm aukščio puodelis.

Daugiau visos pagrindinės funkcijos tos pačios. Ir savaime suprantama naujesnis dizainas 6600.

O kas jeigu turite, tai parašykite savo atsiliepimus wink.gif

Nu pas mus yra 6600. Siaip sio modelio pagal kaina ir savybes negalima lyginti su 4500. 6600 ir 6620 sulyginami - berods 6620 galima pakisti aukstesni puodeli ir turi daugiau kalbu( yra rusu). Taigi 6600 - late, maciato , capucino vienu mygtuko paspaudimu. Tik pries tai reikia nusistatyti konteineryje atitinkama pozicija. Taigi jei paspaudi late ir nustatyta ant konteinerio late pribegs pieno ir nedaug putos. Bet jei nustatyta ant konteinerio capucino ir paspausi late- puse pieno, puse putu ir pilnas didelispuodas. Taigi pirma varianta naudoju as, antra zmona.
Realiai jis programuojamas- galima ant pvz capucino pozicijos uzprogramuoti kad pieno begtu tiek , po to kavos tiek ...kam ir sukurtas tas aparatas, viska pasireguliuoti pagal savo skoni, ...bet taip papras2iau.
Siaip super aparatas, apie ji vokietukau 80 proc geru atsiliepimu, modelis gaminamas nuo 2008 metu. trukumas- gal noretusi siek tiek aukstesnio snapo (6620 aukstesnis atrodo, bet ir brangesnis). Ir nera atskiro garo padavimo, pvz jei noretusi vyna pasilduti. Aisku lietuviskai galima spresti ta problema- idejai pieno konteineri, pravalei garais ir toliau varai garais tiesiai i vyna pvz. Siaip is aparato uz tokia kaina sito nesitikejau kad nebus....Taigi ko gero mes apsipirkome ir reikejo pirki koki 5500 , su reguliuojama pieno puta, ech.
Atsakyti
http://www.azon.lt/S...1-1kg-K056.html

Kaip tik geriam šitą, man tai visai nieko.
Buvau nusipirkus ir brangesnę kavą, bet man didelio skirtumo nebuvo.
Kava naudojas nelabai skalsiai. Mes irgi ištempiam apie 2-3 sav. su 1 kg. Bet aš užsisakau 5 kg, prisirenku akcijinės kavos ir ramu.
Kas perka kavos aparatus, dar nepamirškit, kad reiks pirkti nukalkinimo ir valymo priemones kavos aparatams.
Aš tuiu JURA ir esu labai patenkinta. thumbup.gif Dar įvaldysiu kapučinatorių, tai bus wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2012 04 03, 13:15)

Kava naudojas nelabai skalsiai. Mes irgi ištempiam apie 2-3 sav. su 1 kg. Bet aš užsisakau 5 kg, prisirenku akcijinės kavos ir ramu.
Kas perka kavos aparatus, dar nepamirškit, kad reiks pirkti nukalkinimo ir valymo priemones kavos aparatams.
Aš tuiu JURA ir esu labai patenkinta. thumbup.gif Dar įvaldysiu kapučinatorių, tai bus  wub.gif .

Kokį Jura modelį turite?
Atsakyti
Šitą
http://www.kavosdrau...ratas-jura-ena3
esu patenkinta, nors naudoju tik nuo Kalėdų. TFU TFU TFU nesiskundžiu dar. Manau, kad tarnaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergelė: 03 balandžio 2012 - 14:00
QUOTE(Mergelė @ 2012 04 03, 12:15)

Aš tuiu JURA ir esu labai patenkinta. thumbup.gif Dar įvaldysiu kapučinatorių, tai bus  wub.gif .

O ji dar nupigo..... as mokejau 47......
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2012 04 03, 14:57)
Šitą
http://www.kavosdrau...ratas-jura-ena3
esu patenkinta, nors naudoju tik nuo Kalėdų. TFU TFU TFU nesiskundžiu dar. Manau, kad tarnaus.

Norejau pasidometi, kiek kartu jau teko keisti vandens filtra, jei pas jus toks yra? Pas mane Jura Ena 9, eina Claris blue filtras. Va siandien jau paprase antra karta pakeisti nuo Kaledu. Norejau dar paklausti, kam reikalingi kazkokie skaiciukai ant vandens filtro fiksatoriaus (kaip ir 01, 02, 03?) tik dabar juos pastebejau.
Atsakyti
QUOTE(viltuse @ 2012 04 03, 17:57)
Norejau pasidometi, kiek kartu jau teko keisti vandens filtra, jei pas jus toks yra? Pas mane Jura Ena 9, eina Claris blue filtras. Va siandien jau paprase antra karta pakeisti nuo Kaledu. Norejau dar paklausti, kam reikalingi kazkokie skaiciukai ant vandens filtro fiksatoriaus (kaip ir 01, 02, 03?) tik dabar juos pastebejau.

Mes jo net nedėjom, nes pas mus stovi filtrai. Jie ir taip labai gerai valo vandenį. Vyras sako: ,,kam filtruotą vandenį filtruot dar kartą".
Va toks http://www.vandens-f...stema-ros-spure
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergelė: 03 balandžio 2012 - 18:58
QUOTE(Mergelė @ 2012 04 03, 19:57)
Mes jo net nedėjom, nes pas mus stovi filtrai. Jie ir taip labai gerai valo vandenį. Vyras sako: ,,kam filtruotą vandenį filtruot dar kartą".
Va toks http://www.vandens-f...stema-ros-spure

Kokia kaina šio įrenginio? 4u.gif
Atsakyti