Reikia Kaune kokio žmogelio ar firmelės kurie sutaisytų kavos aparatą, gal turit kokių kontaktų? Lauksiu į AŽ
QUOTE(KavosDraugas @ 2012 03 14, 10:31)
O ta suma 1000Lt čia jau maximali ar galite truputį daugiau skirti investicijai į kavos aparatą. Nes vistik reikėtų atsižvelgti, kad greičiausiai po metų ar dviejų aparato nekeisite...
galiu skirti iki 1500 kazkur
QUOTE(Tiga @ 2012 03 14, 13:32)
Reikia Kaune kokio žmogelio ar firmelės kurie sutaisytų kavos aparatą, gal turit kokių kontaktų? Lauksiu į AŽ
Koks kavos aparatas?
Papildyta:
QUOTE(*Persikute* @ 2012 03 14, 20:00)
galiu skirti iki 1500 kazkur
Tai verta tada būtų atkreipti dėmesį į: Nivona 630 Cafe Romatica, Esam 4000 Delonghi.
EC 850 M Delonghi - šis būtų pusiau automatinis, pačiai reikėtų susimalti kavos pupeles, bet tikrai patogi funkcija ta kapučino talpa ir, kad tiesiai suplaktą pieną supila į puodelį.
Tas saeco modelis, ganėtinai garsiai mala pupeles palyginus su naujaisiais modeliais ir tas nepatogumas, kad piena reikia pačiau užsimakaluoti. Taip pat mažiau galimybių reguliuoti kavos skonį.
o siaip kokia nuomone apie toki varianta?
http://www.krinona.l...p...447&lang=lt
http://www.krinona.l...p...447&lang=lt
QUOTE(*Persikute* @ 2012 03 15, 09:10)
Negaliu Jums šališkai pasakyti, tai nesakysiu Tiesiog aš nesuprantu, kodėl yra renkamasi tarp tokių senų modelių. Kaip minėjau, aparatas perkamas ne metams, dabar nusipirkus gal bus gerai, o paskui jau norėsis gal gražesnio, gal su daugiau funkcijų, o aparatas jau bus nupirktas. Aš manau, kad į tai reikia atsižvelgti. Galų gale tas pats patogumo klausimas. Dabar atrodo, kad baisiai čia pasimakaluoti tą pieną pačiam, o kai prasidės kasdienis naudojimas, norėsis kad paspaudei mygtuką gali nueiti kažkur ir rasi tau jau padarytą cappuccino.
Jeigu dabar bandote daryti cappuccino ar latte kavą, tai turbūt pasikaitinate pieną, kol pasidaro puta ir tada pilate į kavą. Tai nusipirkus tokį kavos aparatą, jūsų kasdienybė nelabai kuo pasikeis, tik kad kavą aparatas padarys. :/
Čia tokia mano asmeninė nuomonė (p.s. visada žiūriu komforto, tai gal dėl to man taip atrodo)
QUOTE(KavosDraugas @ 2012 03 14, 23:12)
Koks kavos aparatas?
Papildyta:
Tai verta tada būtų atkreipti dėmesį į: Nivona 630 Cafe Romatica, Esam 4000 Delonghi.
EC 850 M Delonghi - šis būtų pusiau automatinis, pačiai reikėtų susimalti kavos pupeles, bet tikrai patogi funkcija ta kapučino talpa ir, kad tiesiai suplaktą pieną supila į puodelį.
Tas saeco modelis, ganėtinai garsiai mala pupeles palyginus su naujaisiais modeliais ir tas nepatogumas, kad piena reikia pačiau užsimakaluoti. Taip pat mažiau galimybių reguliuoti kavos skonį.
Papildyta:
Saeco Cappuccino Primea Ring
As seniai svajojau apie kavos aparata, norejau to kapsulinio, na ir siandien artejanciu gimtadieniu proga gavau sita http://www.euronics....D53D31F_big.jpg
Jau prisigeriau kavyciu, arbatyciu ir t.t., siaip patinka, kad nereikia ilgai laukt, bac ir kava paruosta... Nes pamenu kadaise turejus toki kur reikedavo idet kavos maltos, laukt kol uzkais, ir tik 1 puoduka paruosus pakeist kava... Dar turejus ta papratsa kur uzstatai ryte ir po 15minuciu pilnas asotis kavos...
Na tai sitas tinginystes aparatas man patinka, o as ir ne per didziausia gurmane, man skonis tinka
Jau prisigeriau kavyciu, arbatyciu ir t.t., siaip patinka, kad nereikia ilgai laukt, bac ir kava paruosta... Nes pamenu kadaise turejus toki kur reikedavo idet kavos maltos, laukt kol uzkais, ir tik 1 puoduka paruosus pakeist kava... Dar turejus ta papratsa kur uzstatai ryte ir po 15minuciu pilnas asotis kavos...
Na tai sitas tinginystes aparatas man patinka, o as ir ne per didziausia gurmane, man skonis tinka
QUOTE(Aistestul @ 2012 03 15, 20:28)
As seniai svajojau apie kavos aparata, norejau to kapsulinio, na ir siandien artejanciu gimtadieniu proga gavau sita http://www.euronics....D53D31F_big.jpg
Iš tiesų, jeigu norisi tiesiog pasimėgauti kava ir nėra nusistatymo prieš kapsules, kad tai "chemija" toks aparatas pats tas, ypač jeigu netaupai kapsulėms ir neriboji savęs. Nes kapučino skonis kaip padaryto su tikru kavos aparatu
Laba diena, noreciau ir as kavos aparato. Pagrindiniai kriterijai - kad darytu kava su pieno plutele, malta kava/pupeles, kaina ape 300-350 lt.
QUOTE(Libra @ 2012 03 16, 14:40)
noreciau ir as kavos aparato. Pagrindiniai kriterijai - kad darytu kava su pieno plutele, malta kava/pupeles, kaina ape 300-350 lt.
Kaip suprantu, nenorite kapsulių, tai pagal kainą siūlyčiau Philips Saeco Manual Espresso. O jeigu pagal kriterijus, bet ne kainą, DeLonghi ECO 310.
O kaip sitas aparatas Kavos aparatas Philips Senseo Quadrante?
QUOTE(Libra @ 2012 03 16, 16:29)
O kaip sitas aparatas Kavos aparatas Philips Senseo Quadrante?
Šis taip pat gamina su ta putele tokia, tik naudoja ne maltą kavą ar pupeles, o kavos pagalvėles.
Kavos papalvėlės