QUOTE(egk @ 2012 01 22, 00:43)
*Terze, tu galėsi būti vicemis pirma, nes laimėsiu tai tikrai aš, čia jau be konkurencijos
Nu su tom stadijom
Tai taip išeina, kad vėžio kaip ir nėra, bet truputį vistik yra? Nu dar išklausinėsiu gyd, o dabar jei sakė, kad nieko baisaus tai ir bandysiu tikėt, kad nieko baisaus.
Linkiu, kad IVF nebeprireiktų
*Tai laisva II vicemis vieta
jei norinciu yra ...
**Tu visiskai teisi. Kol kas sedim ir tikrinames ir nieko blogiau nelaukiam
Papildyta:
QUOTE(Warwara @ 2012 01 22, 01:42)
Gal tave i vieta pastatyti?? Kiek tokiu merginu buvo, su dar prastesne kokybe, o rezultatai buvo! priimu cia tavo pasisakyma, kaip Warwaros tryzniojimo virsune
Del vyro nepergyvenk. Matyt pervarges. Taip jau buna, panasiai yra man buve: niekaip neatsiminiau, kaip grizau namo... O cia dar pas jus ir kiti reikalai isisiubuoja, tai zmogelio matyt galva verda. Viskas gerai. O tu tikek! Mes tikim, o tu netikesi, tak nepoidiet! Teisingai parasiau
?
Papildyta:
QUOTE(Beta1 @ 2012 01 22, 17:36)
[
Citai, gi protinga motgera esi, kas cia per asmeniniais horoskopai ir dar kazkokiu online ?????
Baik bajerius, nes zinok tokie ir panasus burejai yra pagrindiniai klientu tiekejai psichologams.Burejos tau dabar nereikia
O jeigu ka, tai rasyk man, as tave pakonsultuosiu ir smegeneles isplausiu free of charge
Citas - pasikliauk Beta1-juk pas ja dabar smegeneles 2 in 1