Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

QUOTE(Terze @ 2012 01 22, 17:05)

Sekanti sito kelio mineja busi tu  nestuke.gif  !!!
Papildyta:

Tikek Triunfante - paziurek, kas pas mus darosi-kokios geros zinios!!!  O be to bus mano gimtadienis sita diena, tai bus tik geros naujienos!!!!!!!!!!
Papildyta:

Dzin-mes turim kuo tiketi-tavo bureja wink.gif
Papildyta:

kad greiciau baigtusi baimes! ir prasidetu kiti malonus rupesciai!

As net galvoju gal man ten tam horoskopu puslapy uzsisakyt asmenini horoskopa kur galima viena klausima uzduoti uz 100 ltl smile.gif isprotejau bet taip norisi patvirtinimo, bureja ties irgi padeda ax.gif

Oho kokia grazia diena gimei wub.gif
Atsakyti
Po tokiu Irides graziu vaiduoklisku naujienu, noriu asmeniskai padekoti mergaitems, kurios ir man padejo su visa issamia informacija:
Citas, Keberiokst, Atijola, Iride, Egk - ir visoms kitoms! tai si vakara vel taure vyno reiks kelt?! Prasigersiu wink.gif Dzin, del tokiu dalyku-galima!
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2012 01 22, 17:08)
As net galvoju gal man ten tam horoskopu puslapy uzsisakyt asmenini horoskopa kur galima viena klausima uzduoti uz 100 ltl smile.gif isprotejau bet taip norisi patvirtinimo, bureja ties irgi padeda  ax.gif 

Oho kokia grazia diena gimei  wub.gif

Cituk-jokiais budais neuzsisakinek. Turi burejos prognoze ir gana, ir privalai ja tiketi. Ko dar reikia? Tie asmeniniai horoskopai daznai gryba pjauna - nors ir man pagunda yra, bet bandau susilaikyti...
Neatmenamais laikais, kai mama mane gimde, apie tai niekas dar nekalbejo. Grazi diena, bet ta ana proga niekada man nebuvo reiksminga.. Kazkokia sintetine wink.gif
Atsakyti
Iride ,kaip grazu ,lauksim tik graziu skaiciuku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 01 22, 17:12)
Po tokiu Irides graziu vaiduoklisku naujienu, noriu asmeniskai padekoti mergaitems, kurios ir man padejo su visa issamia informacija:
Citas, Keberiokst, Atijola, Iride, Egk - ir visoms kitoms! tai si vakara vel taure vyno reiks kelt?!  Prasigersiu wink.gif Dzin, del tokiu dalyku-galima!
Papildyta:

Cituk-jokiais budais neuzsisakinek. Turi burejos prognoze ir gana, ir privalai ja tiketi. Ko dar reikia? Tie asmeniniai horoskopai daznai gryba pjauna - nors ir man pagunda yra, bet bandau susilaikyti...
Neatmenamais laikais, kai mama mane gimde, apie tai niekas dar nekalbejo. Grazi diena, bet ta ana proga niekada man nebuvo reiksminga.. Kazkokia sintetine wink.gif

Dziaukis kol dar gali vyno, neprasigersi biggrin.gif Man siandien galva biski skauda po vakar lotuliukas.gif

Nu ir as va laikausi nuo tu horoskopu bet taip jau niezti nagai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 01 22, 17:17)
Dziaukis kol dar gali vyno, neprasigersi  biggrin.gif  Man siandien galva biski skauda po vakar  lotuliukas.gif

Nu ir as va laikausi nuo tu horoskopu bet taip jau niezti nagai  lotuliukas.gif

man pasiseke-kaip nieko nebuvo smile.gif
Lauksim ziniu is Gr!
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2012 01 21, 22:38)
*Tai tu tas trecias, kuris nori vyno bet gali tik arbata  biggrin.gif  Ale mergai, kazin yra sancu kad kurios nors kada nors kai jau pypliai nuo papo nepriklausys imtume
ir susitiktume prie vyno tuares (iu)  bigsmile.gif  Nu cia jau uzsisvajojau  lotuliukas.gif

**Warwariuk - nepasakyciau kad cia man tas ND noras, bet gi yra dar ir MB norai, kiba sunku  lotuliukas.gif  jis gi irgi daug aukojasi del mano gydymu ir sperma jau nezinau kiek kartu daktarams atidavinejo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

* butu oij kaip smagu!
**siuo klausimu galima uzvesti ir nauja tema biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(taja78 @ 2012 01 21, 22:43)
Sveikutes,mano mielosios  4u.gif
Liudziu ir dziaugiuosi su jumis  rolleyes.gif Visoms linkiu daug daug stiprybes ir mazo stebuklo,kurio taip laikiat  4u.gif VISKAS BUS GERAI!!!
Labai noriu kuo greiciau pas jus sugryzti.... unsure.gif  Labai laukiu skambucio is ligonines,kasdien vis labiau ir labiau  rolleyes.gif
Visas apkabinu uz sekmes ir nesekmes.
wub.gif  wub.gif  wub.gif

Sveika Taja78! Seni "veidai" lenda is pogrindzio wink.gif Sekmes!
Atsakyti
Iride bigsmile.gif Eina sau kaip faina thumbup.gif Tokiais kartais kaip sitas baisiai pykstu ant elektronines erdves, kad neimanoma isreiksti to tikro dziaugsmo rolleyes.gif Bet mazut, isivaizduoju kaip spurda sirdele dabar bigsmile.gif Beje, man 10 dpi buvo 200 HCG jusotele tokia neryski, labiau primenanti nors ir pakankamai gerai matoma, bet vaiduokli.Taip kad laukiam dyyyyyyyydelio skaiciaus rytoj ir kedenam patalus pas nestukes mirksiukas.gif

Citai, gi protinga motgera esi, kas cia per asmeniniais horoskopai ir dar kazkokiu online ????? g.gif Baik bajerius, nes zinok tokie ir panasus burejai yra pagrindiniai klientu tiekejai psichologams.Burejos tau dabar nereikia schmoll.gif O jeigu ka, tai rasyk man, as tave pakonsultuosiu ir smegeneles isplausiu free of charge biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 22 sausio 2012 - 16:37
QUOTE(egk @ 2012 01 22, 00:43)

*Terze, tu galėsi būti vicemis pirma, nes laimėsiu tai tikrai aš, čia jau be konkurencijos lotuliukas.gif
Nu su tom stadijom doh.gif Tai taip išeina, kad vėžio kaip ir nėra, bet truputį vistik yra? Nu dar išklausinėsiu gyd, o dabar jei sakė, kad nieko baisaus tai ir bandysiu tikėt, kad nieko baisaus.
Linkiu, kad IVF nebeprireiktų 4u.gif

*Tai laisva II vicemis vieta wink.gif jei norinciu yra ... wink.gif
**Tu visiskai teisi. Kol kas sedim ir tikrinames ir nieko blogiau nelaukiam wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Warwara @ 2012 01 22, 01:42)
Nu mano vyro libido su tais amzinais ND pagal grafika ir su itemptu darbu tai tikrai Australijoje... Jis siandien nakti bemiegodamas sugebejo atsakyti i skambuti is darbo, paimti kompa, nueiti i kita kambari, sutvarkyti problema ir apie tai prisiminti tik va dabar, einant miegoti  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  Jis net neatsimena kame problema buvo  doh.gif  Jei ne skambutis is kolegos telefone, tai is vis pagalvotu, kad sapnas tai  blink.gif As šoke  blink.gif
Greit, greit tas skambutis bus!  thumbup.gif
Zinok nuotaika tai nebloga, bet tikejimo ner. Jei tik mano knopkiu kokybe butu geresne, tai tikrai tureciau daugiau tikejimo. Bet del to kad sansai... nu maziukai tie sansai... Tai per daug neprisvajoju. 4u.gif

Gal tave i vieta pastatyti?? Kiek tokiu merginu buvo, su dar prastesne kokybe, o rezultatai buvo! priimu cia tavo pasisakyma, kaip Warwaros tryzniojimo virsune wink.gif
Del vyro nepergyvenk. Matyt pervarges. Taip jau buna, panasiai yra man buve: niekaip neatsiminiau, kaip grizau namo... O cia dar pas jus ir kiti reikalai isisiubuoja, tai zmogelio matyt galva verda. Viskas gerai. O tu tikek! Mes tikim, o tu netikesi, tak nepoidiet! Teisingai parasiau smile.gif? wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Beta1 @ 2012 01 22, 17:36)
[Citai, gi protinga motgera esi, kas cia per asmeniniais horoskopai ir dar kazkokiu online ?????  g.gif Baik bajerius, nes zinok tokie ir panasus burejai yra pagrindiniai klientu tiekejai psichologams.Burejos tau dabar nereikia  schmoll.gif  O jeigu ka, tai rasyk man, as tave pakonsultuosiu ir smegeneles isplausiu free of charge  biggrin.gif

lotuliukas.gif Citas - pasikliauk Beta1-juk pas ja dabar smegeneles 2 in 1 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2012 01 22, 13:31)
Lendu iš pogrindžio  ax.gif

Šiandien man 10 dpi, stimuliaciją pradėjau gruodžio 31. Žinau, kad jau ir Keberiokšt, ir Atiloja, ir Terzė turėjo įtarimų dėl mano 3 IVF, bet šį kartą buvo labai baisu ir nedrąsu kalbėti. Nežinau, ką ryt parodys HCG, bet šiandien ryte pirmąkart gyvenime NT rimtai suvaiduokliavo. Kaip 10 dpi galbūt norėčiau ryškesnio brūkšnio, bet ir tai ką pamačiau pravirkdė iš laimės wub.gif

Į kovą pajungta visa sunkioji artilerija: LIT, IVIG, clexane, steroidai, akupunktūra. Meldžiuosi, kad šis kartas būtų TAS

PASAKIŠKOS NAUJIENOS thumbup.gif SVEIKINU, SVEIKINU,SVEIKINU SU PAČIA GRAŽIAUSIA ŽINIA nestuke.gif wub.gif wub.gif wub.gif
P.S. Linkėjimai visoms mergaitėms...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beila: 22 sausio 2012 - 16:53
QUOTE(Beta1 @ 2012 01 22, 17:36)
Citai, gi protinga motgera esi, kas cia per asmeniniais horoskopai ir dar kazkokiu online ?????  g.gif Baik bajerius, nes zinok tokie ir panasus burejai yra pagrindiniai klientu tiekejai psichologams.Burejos tau dabar nereikia  schmoll.gif  O jeigu ka, tai rasyk man, as tave pakonsultuosiu ir smegeneles isplausiu free of charge  biggrin.gif

Nu gi siuo metu mano protas indonezijoj, turetu grizti rytoj kartu su rezultatis is graikijos biggrin.gif Ok Terze, Beta pastatet i vieta ax.gif

QUOTE(Terze @ 2012 01 22, 17:45)
Del vyro nepergyvenk. Matyt pervarges. Taip jau buna, panasiai yra man buve: niekaip neatsiminiau, kaip grizau namo... O cia dar pas jus ir kiti reikalai isisiubuoja, tai zmogelio matyt galva verda. Viskas gerai. O tu tikek! Mes tikim, o tu netikesi, tak nepoidiet! Teisingai parasiau smile.gifwub.gif

As irgi manau kad tu jau visai subalamutinai SB smegenis, nervini zmogu, po to sukuosenos, neprieinamumas ir t.t lotuliukas.gif

Rute berods sake kad jos maziukas buvo toli grazu ne pacios geriausios kokybes bet va jau netoli gimdymas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 01 22, 17:54)
Nu gi siuo metu mano protas indonezijoj, turetu grizti rytoj kartu su rezultatis is graikijos  biggrin.gif  Ok Terze, Beta pastatet i vieta  ax.gif

Taip, Citai, teisingai, marst stot i kampa greitai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2012 01 22, 14:31)
Lendu iš pogrindžio  ax.gif

Šiandien man 10 dpi, stimuliaciją pradėjau gruodžio 31. Žinau, kad jau ir Keberiokšt, ir Atiloja, ir Terzė turėjo įtarimų dėl mano 3 IVF, bet šį kartą buvo labai baisu ir nedrąsu kalbėti. Nežinau, ką ryt parodys HCG, bet šiandien ryte pirmąkart gyvenime NT rimtai suvaiduokliavo. Kaip 10 dpi galbūt norėčiau ryškesnio brūkšnio, bet ir tai ką pamačiau pravirkdė iš laimės wub.gif

Į kovą pajungta visa sunkioji artilerija: LIT, IVIG, clexane, steroidai, akupunktūra. Meldžiuosi, kad šis kartas būtų TAS

As net apsizliumbiau wub.gif Taip dziaugiuosi del taves wub.gif Ir MB perduoda jums linkejimus 4u.gif Ir labai labai laukiu rytojaus skaiciuku 4u.gif

QUOTE(Terze @ 2012 01 22, 17:12)
Citas, Keberiokst, Atijola, Iride, Egk - ir visoms kitoms! tai si vakara vel taure vyno reiks kelt?!  Prasigersiu wink.gif Dzin, del tokiu dalyku-galima!

pakelciau ir as ta taure, bet kad abntibus geriu biggrin.gif Bet sultis keliu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Terze, gimtadienis vasario 14? smile.gif Na, gerk kol gali, veliau puskuosi ir tik vandenuka, na gal pienuka gersi. biggrin.gif O as niekada nepamirsiu musu pirmojo vizito, butent vasario 14, gydytojas net nusisypsojo, kad mano BT grafikuose vien sirdeles, sake jei tokia jau isimylejusi, vadinasi vaiku tikrai bus. ax.gif biggrin.gif

Taja78, laikau kumstukus. 4u.gif
Atsakyti