QUOTE(Iride @ 2012 01 22, 12:31)
Lendu iš pogrindžio
Šiandien man 10 dpi, stimuliaciją pradėjau gruodžio 31. Žinau, kad jau ir Keberiokšt, ir Atiloja, ir Terzė turėjo įtarimų dėl mano 3 IVF, bet šį kartą buvo labai baisu ir nedrąsu kalbėti. Nežinau, ką ryt parodys HCG, bet šiandien ryte pirmąkart gyvenime NT rimtai suvaiduokliavo. Kaip 10 dpi galbūt norėčiau ryškesnio brūkšnio, bet ir tai ką pamačiau pravirkdė iš laimės
Į kovą pajungta visa sunkioji artilerija: LIT, IVIG, clexane, steroidai, akupunktūra. Meldžiuosi, kad šis kartas būtų TAS
Šiandien man 10 dpi, stimuliaciją pradėjau gruodžio 31. Žinau, kad jau ir Keberiokšt, ir Atiloja, ir Terzė turėjo įtarimų dėl mano 3 IVF, bet šį kartą buvo labai baisu ir nedrąsu kalbėti. Nežinau, ką ryt parodys HCG, bet šiandien ryte pirmąkart gyvenime NT rimtai suvaiduokliavo. Kaip 10 dpi galbūt norėčiau ryškesnio brūkšnio, bet ir tai ką pamačiau pravirkdė iš laimės
Į kovą pajungta visa sunkioji artilerija: LIT, IVIG, clexane, steroidai, akupunktūra. Meldžiuosi, kad šis kartas būtų TAS
Kokia as laiminga ir lengvai paprotejus nuo tokiu naujienu!
Na ir naujienos !!! Itarimai,jau buvo virte super smarkiais itarimais,jei ka
Net nezinau ka pasakyt,tik labai labai dziaugiuosi,labai lauksiu dideliu skaiciuku! Pagaliau pagaliau pagaliau,naujametiniai stebukleliai vyksta
Gal ir virusiukas padejo?
Tai jau ta proga gal pasipasakosi daugiau? Keliu dienu sodino?Progesterona dviguba naudojai?Ka dar?
Tik dabar paskaiciau ka naudojau,perskaiciau pirmas eilutes ir puoliau atsakinet