Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

QUOTE(Iride @ 2012 01 22, 12:31)
Lendu iš pogrindžio  ax.gif

Šiandien man 10 dpi, stimuliaciją pradėjau gruodžio 31. Žinau, kad jau ir Keberiokšt, ir Atiloja, ir Terzė turėjo įtarimų dėl mano 3 IVF, bet šį kartą buvo labai baisu ir nedrąsu kalbėti. Nežinau, ką ryt parodys HCG, bet šiandien ryte pirmąkart gyvenime NT rimtai suvaiduokliavo. Kaip 10 dpi galbūt norėčiau ryškesnio brūkšnio, bet ir tai ką pamačiau pravirkdė iš laimės wub.gif

Į kovą pajungta visa sunkioji artilerija: LIT, IVIG, clexane, steroidai, akupunktūra. Meldžiuosi, kad šis kartas būtų TAS

yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif thumbup.gif tease.gif yu.gif
Kokia as laiminga ir lengvai paprotejus nuo tokiu naujienu!

Na ir naujienos !!! Itarimai,jau buvo virte super smarkiais itarimais,jei ka mirksiukas.gif
Net nezinau ka pasakyt,tik labai labai dziaugiuosi,labai lauksiu dideliu skaiciuku! Pagaliau pagaliau pagaliau,naujametiniai stebukleliai vyksta smile.gif
Gal ir virusiukas padejo? ax.gif

Tai jau ta proga gal pasipasakosi daugiau? Keliu dienu sodino?Progesterona dviguba naudojai?Ka dar?

Tik dabar paskaiciau ka naudojau,perskaiciau pirmas eilutes ir puoliau atsakinet smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.P.Keberiokst: 22 sausio 2012 - 14:50
Iride, tyliai dziaugiuosi sirdyje. wub.gif

Cituk, kazkaip va vis kvailai tikiuosi, kad vasario 14, lygiai metai nuo pirmojo susitikimo su specais as sulaukciau kazko gero, nu bet cia tik kvailai, realiai viskas vyksta kitaip, bet as dar tikiuosi... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2012 01 22, 13:31)

Šiandien man 10 dpi, stimuliaciją pradėjau gruodžio 31. Žinau, kad jau ir Keberiokšt, ir Atiloja, ir Terzė turėjo įtarimų dėl mano 3 IVF, bet šį kartą buvo labai baisu ir nedrąsu kalbėti. Nežinau, ką ryt parodys HCG, bet šiandien ryte pirmąkart gyvenime NT rimtai suvaiduokliavo. Kaip 10 dpi galbūt norėčiau ryškesnio brūkšnio, bet ir tai ką pamačiau pravirkdė iš laimės wub.gif

Į kovą pajungta visa sunkioji artilerija: LIT, IVIG, clexane, steroidai, akupunktūra. Meldžiuosi, kad šis kartas būtų TAS

Iride, lauksim ryt didelių HCG skaičiukų thumbup.gif thumbup.gif
O dėl nelabai ryškaus NT, sakyčiau -nesuk galvos. Man NT nebuvo labai ryškus, kai HCG jau buvo virš 200. Su neryškiu NT jau net nesitikėjau tokių skaičiukų.
Jei ką, tai ryt prasideda drakono metai, kurie sakoma, kad yra laaaabai laimingi. Tad rytoj išgirdus HCG, linkiu, kad ir tu pataptum pačia laimingiausia 4u.gif
Atsakyti
http://www.horoskopa...inu-horoskopas/ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Triunfante @ 2012 01 22, 16:00)
Iride, tyliai dziaugiuosi sirdyje.  wub.gif

Cituk, kazkaip va vis kvailai tikiuosi, kad vasario 14, lygiai metai nuo pirmojo susitikimo su specais as sulaukciau kazko gero, nu bet cia tik kvailai, realiai viskas vyksta kitaip, bet as dar tikiuosi...  wub.gif

Jau liko tik vienas menuo iki to laimingo baltojo menulio ax.gif as tikesiu uz tave wub.gif

Pagal ta horoskopa man 2012 bus sunkus metai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 22 sausio 2012 - 15:17
QUOTE(Citas @ 2012 01 22, 16:14)
Jau liko tik vienas menuo iki to laimingo baltojo menulio  ax.gif as tikesiu uz tave  wub.gif

O juk nieko kito ir nelieka mums, tik tiketi. wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Triunfante @ 2012 01 22, 15:11)

man kaip drakonui žada labai gerus metus. Taip laukiu rytojaus blush2.gif Gal nuo rytdienos baigsis visos mano baimės dėl nestuke.gif O tai triznioju kaip reikalas -jei ne tas, tai anas doh.gif
Atsakyti
Kerzaka, tyliai ar garsiai, trizniojame mes visos. Pacios didziausios sekmes ir svarbiausia, nepalauziamo tikejimo. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, o ka duoda steroidai ?? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 01 22, 14:34)
Mergaites, o ka duoda steroidai ??  ax.gif

Slopina imuniteta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 01 22, 15:34)
Mergaites, o ka duoda steroidai ??  ax.gif

Mano žiniomis, jie skiriami imunitetui silpninti, kad organizmas neatmestų įsodinto embrionuko. LT gydytojai juos dažnai skiria darydami IVF, net netirdami, ar yra imuninių problemų. Skiria apsidrausdami -dėl viso pikto. Imuninių problemų LT net netiria doh.gif O šiuos vaistus skiria gan dažnai.
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2012 01 22, 14:31)

Kokios geros naujienos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kaip tai smagu girdeti!!!!!!! Eik tu sau!!! Iride - nepyk, bet norisi tave isbuciuoti!!!
Tu tikras ledlauzis!!!
As taip ir itariau, kad turim slapuke, bet maza ka.... smile.gif Labai labai noriu, kad skaiciukai butu superiniai! thumbup.gif
Niu va - pradeda musu uzsivoratinkliavusiu moteriskiu ratas siaureti wink.gif
Klausyk, bet tikrai, visa artilerija naudojai!!! O akupunktura ir stimuliacijos metu darei ir poto?
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2012 01 22, 15:44)
Mums senbuvems testai vaiduokliu siaip sau nerodo as isitikinus, nes jei jie niekada gyvenime vaiduokliu nerode tai reiskia dabar ram yra labai rimta priezastis  wub.gif ir taip giliai sirdy visada norejau kad ir tau pasitvirtintu Gorgio gydymas, as kazkaip tada tvirciau jausciausi eidama jusu su Keberiokst keliu  4u.gif Sveikinu ir linkiu graziu HCG skaiciuku rytoj  wub.gif

Sekanti sito kelio mineja busi tu nestuke.gif !!!
Papildyta:
QUOTE(Triunfante @ 2012 01 22, 16:00)
kvailai, realiai viskas vyksta kitaip, bet as dar tikiuosi...  wub.gif

Tikek Triunfante - paziurek, kas pas mus darosi-kokios geros zinios!!! O be to bus mano gimtadienis sita diena, tai bus tik geros naujienos!!!!!!!!!!
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2012 01 22, 16:14)
Jau liko tik vienas menuo iki to laimingo baltojo menulio  ax.gif as tikesiu uz tave  wub.gif

Pagal ta horoskopa man 2012 bus sunkus metai  unsure.gif

Dzin-mes turim kuo tiketi-tavo bureja wink.gif
Papildyta:
QUOTE(kerzaka @ 2012 01 22, 16:30)
man kaip drakonui žada labai gerus metus. Taip laukiu rytojaus  blush2.gif Gal nuo rytdienos baigsis visos mano baimės dėl  nestuke.gif O tai triznioju kaip reikalas -jei ne tas, tai anas  doh.gif

kad greiciau baigtusi baimes! ir prasidetu kiti malonus rupesciai!
Atsakyti