QUOTE(Citas @ 2012 01 21, 01:48)
Issiunciau pirmadieni, dar vis laukiu.
Buten klipatom, alkoholikems, toms kurios visai nenori vaiku jie lengviausiai ir gimsta.
Cituk, aš prie klipatų tai jau manau labai tinku, su alkoholikėmis sunkiau, kažkaip reiktų ir į jų gretas įsipaišyti
O iš Graikų gal negauni kad išeiginės? Laiksim pirmadienio
QUOTE(Triunfante @ 2012 01 21, 02:41)
Suprantu, kad sunku
, bet suimk save, pakilk ir eik i prieki, tikslo link, Tu, Mes visos sulauksime, neabejok. Ir pailsek.
Bandau
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 01 21, 10:44)
Labas rytas,
Aciu mergaites uz atsakymus
Tik graikiska daret ar dar ka nors?
Egk , o kaip herpi gydei ? Ta zaraza gi visam gyvenimui, ji neisnaikinama. Esu gerus vaistus senai, bet jie tik zaloja organizma, o poveikio nezinau kiek yra. Beje, skaiciau kt temoj is USA lizina siunciasi, jis padeda, nezinau ar naikina, bet kas naudoje,tai nebelenda I virsu herpis.
Sakyčiau cikloferonas buvo nuo herpio. Su tuo herpiu tai kaip ir su chlamidija - nu iš kur jie kai niekada nebuvo? Kaip čia išeina - reiškia yra nors niekada nebuvo išlindęs į paviršių?
QUOTE(Warwara @ 2012 01 21, 12:07)
Egk, feja mano!
Stipriai apkabinu tave. Man is vis keita, kodel prie IVF proceso nera psichiatro vizitu. Pagal mane tai butinai turi buti. Esu labai stipri, labai protinga ir tikrai zinau, kad be gyditoju pagalbos galesiu susitvarkyti, bet kainos man ta iziauriai daug sveikatos ir sielos jegu... Laikykis!!!!
Ačiū
O tavo nuotaika gera, tiesa? Ir tikėjimas vietoj, taip?
QUOTE(Terze @ 2012 01 21, 13:25)
*As jau turiu stadija....
Kaip man aiskino, yra vezio stadijos ir yra 3 ar 4 stadijos iki to vezio. Tai as jau esu toj 3ar 4 (jau maisausi), o po jos prasideda vezio stadijos. Poto as tikrinausi kitur, tipo nera vezio, bet ten jau tu stadiju iki vezio aparatai neciuopia. Tai va. Manes irgi gydyti nereikia, tik kas puse metu tirtis.. o tas tyrimas i puse metu atsieina 200lt... + skydliauke pastoviai, krutys... kaip tu sakai zarazos... Tai as jau irgi galvoju, kad esu klipata. Dar betruksta pirmadieni kazka naujo suzinoti... tai galesiu eiti i koki konkursa varzytis del metu klipatos karunos...
Terze, tu galėsi būti vicemis pirma, nes laimėsiu tai tikrai aš, čia jau be konkurencijos
Nu su tom stadijom
Tai taip išeina, kad vėžio kaip ir nėra, bet truputį vistik yra? Nu dar išklausinėsiu gyd, o dabar jei sakė, kad nieko baisaus tai ir bandysiu tikėt, kad nieko baisaus.
QUOTE(Deimė @ 2012 01 21, 16:42)
Labas,
po kiek leidiesi?
O mano 1 IVF nuplauke, nes uzaugo tik 2 foliai, tai vakar buvo 6 IUI
Linkiu, kad IVF nebeprireiktų