Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

QUOTE(Terze @ 2012 01 21, 21:38)
Kas kaip moka, tas taip soka  lotuliukas.gif  O si vakara mes eisim tuoj dainuoti wink.gif  biggrin.gif  o kas mums ploja.giflotuliukas.gif  be ziurovu neidomu smile.gif

as paplosiu tau tu man biggrin.gif nu ka padarysi, kartais siame skyrelyje labai liudna o kartais mes tiesiog perdegam del visu bedu ir bandom pasilinksmint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 01 21, 22:05)
as paplosiu tau tu man  biggrin.gif nu ka padarysi, kartais siame skyrelyje labai liudna o kartais mes tiesiog perdegam del visu bedu ir bandom pasilinksmint  smile.gif

Turiu atsiprasyti savo kompaniones ir atsitraukiu nuo SM. Tikekimes nuo pirmad forumas susiubuos gerom naujienom-gerais pojuciais ir cia bus vien tik sveikinimai wink.gif wub.gif
Atsakyti
O, baliuuuukas!!!! drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Kodel ten tu pijuoku tik du vnt.? O kur klasikinis trecias? *relax, pas mane arbata, nor vyno noriu negaliu...

Terze, nu iki mano test odienos dar kaip iki menulio... Dar visa amzinybe... Bet aisku, tas laiaks praeis, kur dings...
Kaip zinot, pirma puse visada smagesne!
Linkiu geru ziniu pirmadieni, laukiu! thumbup.gif

Citas, o brangute, ka as tau galiu pasakyti. Jei per tiek planavimo metu tau yra toks ND noras, kad gumytes nervina, tai as tau oh kaip pavydziu smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
Mano libido irgi Indonezijoje... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 21, 22:31)
O, baliuuuukas!!!! drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Kodel ten tu pijuoku tik du vnt.? O kur klasikinis trecias? *relax, pas mane arbata, nor vyno noriu negaliu...

Citas, o brangute, ka as tau galiu pasakyti. Jei per tiek planavimo metu tau yra toks ND noras, kad gumytes nervina, tai as tau oh kaip pavydziu smile.gif
Mano libido irgi Indonezijoje...  doh.gif

Tai tu tas trecias, kuris nori vyno bet gali tik arbata biggrin.gif Ale mergai, kazin yra sancu kad kurios nors kada nors kai jau pypliai nuo papo nepriklausys imtume
ir susitiktume prie vyno tuares (iu) bigsmile.gif Nu cia jau uzsisvajojau lotuliukas.gif

Warwariuk - nepasakyciau kad cia man tas ND noras, bet gi yra dar ir MB norai, kiba sunku lotuliukas.gif jis gi irgi daug aukojasi del mano gydymu ir sperma jau nezinau kiek kartu daktarams atidavinejo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,mano mielosios 4u.gif
Liudziu ir dziaugiuosi su jumis rolleyes.gif Visoms linkiu daug daug stiprybes ir mazo stebuklo,kurio taip laikiat 4u.gif VISKAS BUS GERAI!!!
Labai noriu kuo greiciau pas jus sugryzti.... unsure.gif Labai laukiu skambucio is ligonines,kasdien vis labiau ir labiau rolleyes.gif
Visas apkabinu uz sekmes ir nesekmes.
wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 01 21, 01:48)
Issiunciau pirmadieni, dar vis laukiu.
Buten klipatom, alkoholikems, toms kurios visai nenori vaiku jie lengviausiai ir gimsta.

Cituk, aš prie klipatų tai jau manau labai tinku, su alkoholikėmis sunkiau, kažkaip reiktų ir į jų gretas įsipaišyti ax.gif
O iš Graikų gal negauni kad išeiginės? Laiksim pirmadienio 4u.gif

QUOTE(Triunfante @ 2012 01 21, 02:41)
Suprantu, kad sunku console.gif , bet suimk save, pakilk ir eik i prieki, tikslo link, Tu, Mes visos sulauksime, neabejok. Ir pailsek.  smile.gif

Bandau 4u.gif

QUOTE(Faustina2000 @ 2012 01 21, 10:44)
Labas rytas,
Aciu mergaites uz atsakymus  4u.gif
Tik graikiska daret ar dar ka nors?
Egk , o kaip herpi gydei ? Ta zaraza gi visam gyvenimui, ji neisnaikinama. Esu gerus vaistus senai, bet jie tik zaloja organizma, o poveikio nezinau kiek yra. Beje, skaiciau kt temoj is USA lizina siunciasi, jis padeda, nezinau ar naikina, bet kas naudoje,tai nebelenda I virsu herpis.

Sakyčiau cikloferonas buvo nuo herpio. Su tuo herpiu tai kaip ir su chlamidija - nu iš kur jie kai niekada nebuvo? Kaip čia išeina - reiškia yra nors niekada nebuvo išlindęs į paviršių?

QUOTE(Warwara @ 2012 01 21, 12:07)
Egk, feja mano!  wub.gif Stipriai apkabinu tave. Man is vis keita, kodel prie IVF proceso nera psichiatro vizitu. Pagal mane tai butinai turi buti. Esu labai stipri, labai protinga ir tikrai zinau, kad be gyditoju pagalbos galesiu susitvarkyti, bet kainos man ta iziauriai daug sveikatos ir sielos jegu... Laikykis!!!! 4u.gif

Ačiū 4u.gif
O tavo nuotaika gera, tiesa? Ir tikėjimas vietoj, taip? 4u.gif

QUOTE(Terze @ 2012 01 21, 13:25)
*As jau turiu stadija....  verysad.gif  Kaip man aiskino, yra vezio stadijos ir yra 3 ar 4 stadijos iki to vezio. Tai as jau esu toj 3ar 4 (jau maisausi), o po jos prasideda vezio stadijos. Poto as tikrinausi kitur, tipo nera vezio, bet ten jau tu stadiju iki vezio aparatai neciuopia. Tai va. Manes irgi gydyti nereikia, tik kas puse metu tirtis.. o tas tyrimas i puse metu atsieina 200lt... + skydliauke pastoviai, krutys... kaip tu sakai zarazos... Tai as jau irgi galvoju, kad esu klipata. Dar betruksta pirmadieni kazka naujo suzinoti... tai galesiu eiti i koki konkursa varzytis del metu klipatos karunos...

Terze, tu galėsi būti vicemis pirma, nes laimėsiu tai tikrai aš, čia jau be konkurencijos lotuliukas.gif
Nu su tom stadijom doh.gif Tai taip išeina, kad vėžio kaip ir nėra, bet truputį vistik yra? Nu dar išklausinėsiu gyd, o dabar jei sakė, kad nieko baisaus tai ir bandysiu tikėt, kad nieko baisaus.

QUOTE(Deimė @ 2012 01 21, 16:42)
Labas,
po kiek leidiesi?
O mano 1 IVF nuplauke, nes uzaugo tik 2 foliai, tai vakar buvo 6 IUI g.gif

Linkiu, kad IVF nebeprireiktų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 01 21, 21:38)
Warwariuk - nepasakyciau kad cia man tas ND noras, bet gi yra dar ir MB norai, kiba sunku  lotuliukas.gif  jis gi irgi daug aukojasi del mano gydymu ir sperma jau nezinau kiek kartu daktarams atidavinejo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu mano vyro libido su tais amzinais ND pagal grafika ir su itemptu darbu tai tikrai Australijoje... Jis siandien nakti bemiegodamas sugebejo atsakyti i skambuti is darbo, paimti kompa, nueiti i kita kambari, sutvarkyti problema ir apie tai prisiminti tik va dabar, einant miegoti blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif Jis net neatsimena kame problema buvo doh.gif Jei ne skambutis is kolegos telefone, tai is vis pagalvotu, kad sapnas tai blink.gif As šoke blink.gif

QUOTE(taja78 @ 2012 01 21, 21:43)
stiprybes ir mazo stebuklo,kurio taip laikiat  4u.gif VISKAS BUS GERAI!!!
Labai noriu kuo greiciau pas jus sugryzti.... unsure.gif  Labai laukiu skambucio is ligonines,kasdien vis labiau ir labiau  rolleyes.gif
Visas apkabinu uz sekmes ir nesekmes.
wub.gif  wub.gif  wub.gif

Greit, greit tas skambutis bus! thumbup.gif

QUOTE(egk @ 2012 01 21, 23:43)
O tavo nuotaika gera, tiesa? Ir tikėjimas vietoj, taip? 4u.gif

Zinok nuotaika tai nebloga, bet tikejimo ner. Jei tik mano knopkiu kokybe butu geresne, tai tikrai tureciau daugiau tikejimo. Bet del to kad sansai... nu maziukai tie sansai... Tai per daug neprisvajoju. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 21, 20:10)
Juodas driziukas toks, va pasibaige jau, tai prasides baaaalta jura  tongue.gif Jau vasari-kova tai tikrai!

Juk minejau, kad kovo men baltas menulis ieis i Mergeles zenkla, tada stos tvarka, susitvarkys visosproblemos. Taigi, bukime kantrios. 4u.gif

As jau sulaukiau savo mm, vaziuosiu pas gyd., tada ir suzinosiu visas naujienas. Esu pasiruosusi bet kokiem atsakymam, beveik laukiu lp, nes gerai pamiegosiu kokias tris paras. biggrin.gif

Laikykites merginos, nelengvas kelias, bet iveikiamas. wink.gif To tikiuosi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimė @ 2012 01 21, 16:42)
Labas,
po kiek leidiesi?
O mano 1 IVF nuplauke, nes uzaugo tik 2 foliai, tai vakar buvo 6 IUI g.gif

0.5 ml smile.gif sekmes nestuke.gif
Atsakyti
Lendu iš pogrindžio ax.gif

Šiandien man 10 dpi, stimuliaciją pradėjau gruodžio 31. Žinau, kad jau ir Keberiokšt, ir Atiloja, ir Terzė turėjo įtarimų dėl mano 3 IVF, bet šį kartą buvo labai baisu ir nedrąsu kalbėti. Nežinau, ką ryt parodys HCG, bet šiandien ryte pirmąkart gyvenime NT rimtai suvaiduokliavo. Kaip 10 dpi galbūt norėčiau ryškesnio brūkšnio, bet ir tai ką pamačiau pravirkdė iš laimės wub.gif

Į kovą pajungta visa sunkioji artilerija: LIT, IVIG, clexane, steroidai, akupunktūra. Meldžiuosi, kad šis kartas būtų TAS
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2012 01 22, 13:31)
Lendu iš pogrindžio  ax.gif

Šiandien man 10 dpi, stimuliaciją pradėjau gruodžio 31. Žinau, kad jau ir Keberiokšt, ir Atiloja, ir Terzė turėjo įtarimų dėl mano 3 IVF, bet šį kartą buvo labai baisu ir nedrąsu kalbėti. Nežinau, ką ryt parodys HCG, bet šiandien ryte pirmąkart gyvenime NT rimtai suvaiduokliavo.

Panasu, kad tikrai TAS! Lauksim rytoj aiskaus patvirtinimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 22, 01:42)
Zinok nuotaika tai nebloga, bet tikejimo ner. Jei tik mano knopkiu kokybe butu geresne, tai tikrai tureciau daugiau tikejimo. Bet del to kad sansai... nu maziukai tie sansai... Tai per daug neprisvajoju. 4u.gif

Linkiu kad tikejimas tik didetu 4u.gif Bet TB tikras sposininkas biggrin.gif

QUOTE(Triunfante @ 2012 01 22, 03:49)
Juk minejau, kad kovo men baltas menulis ieis i Mergeles zenkla, tada stos tvarka, susitvarkys visosproblemos. Taigi, bukime kantrios.  4u.gif

As jau sulaukiau savo mm, vaziuosiu pas gyd., tada ir suzinosiu visas naujienas. Esu pasiruosusi bet kokiem atsakymam, beveik laukiu lp, nes gerai pamiegosiu kokias tris paras.  biggrin.gif

Laikykites merginos, nelengvas kelias, bet iveikiamas.  wink.gif To tikiuosi.  smile.gif

Triunfante - linkiu neisgirsti apie jokia kita liga ir linkiu pagaliau pamatyti starto tiesiaja smile.gif

QUOTE(Iride @ 2012 01 22, 14:31)
Lendu iš pogrindžio  ax.gif

Šiandien man 10 dpi, stimuliaciją pradėjau gruodžio 31. Žinau, kad jau ir Keberiokšt, ir Atiloja, ir Terzė turėjo įtarimų dėl mano 3 IVF, bet šį kartą buvo labai baisu ir nedrąsu kalbėti. Nežinau, ką ryt parodys HCG, bet šiandien ryte pirmąkart gyvenime NT rimtai suvaiduokliavo. Kaip 10 dpi galbūt norėčiau ryškesnio brūkšnio, bet ir tai ką pamačiau pravirkdė iš laimės wub.gif

Į kovą pajungta visa sunkioji artilerija: LIT, IVIG, clexane, steroidai, akupunktūra. Meldžiuosi, kad šis kartas būtų TAS

Jezau Iride - nu cia tu stebuklinga zinia pranesei - nu nerealu wub.gif thumbup.gif Mums senbuvems testai vaiduokliu siaip sau nerodo as isitikinus, nes jei jie niekada gyvenime vaiduokliu nerode tai reiskia dabar ram yra labai rimta priezastis wub.gif ir taip giliai sirdy visada norejau kad ir tau pasitvirtintu Gorgio gydymas, as kazkaip tada tvirciau jausciausi eidama jusu su Keberiokst keliu 4u.gif Sveikinu ir linkiu graziu HCG skaiciuku rytoj wub.gif
Atsakyti