Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

QUOTE(sawana @ 2012 01 21, 13:35)
ko taip negraziai apie save 4u.gif viskas susitvarkys wub.gif  ir bus laiminga pabaiga nestuke.gif

Cia nera negraziai: cia faktai wink.gif zinoma viskas bus gerai, kitaip ir negalvoju. O jei galvociau, kaip BETA1 pasake, eiciau upelio ieskoti wink.gif O del konkurso: kas klipatu, kas grozio dalyvauja... kas is viso "teatre ar cirke" visa gyvenima kazkokia role atlieka... nes pamirsta kur randasi.. Taip, kad kiekvienam po sava role wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Triunfante @ 2012 01 21, 13:40)
Terze, viskas bus gerai. console.gif

Zinoma. Kaip tu pati? Tu jau gavai atsakymus del savo ropliuko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terze: 21 sausio 2012 - 12:57
Terze, tu gi turi puikiausia plana (kiek atsimenu tavo ir PerKunas pokalbius)
Tai gi viskas bus gerai!

Betut, nu dabar tu nescia, po to dar maitinsi... tai gi dal metukus galima patraukti su vyru. O po to ziurek pripras lotuliukas.gif

Triunfante, o tu ruosiesi LP?

Sawana, kaip duriai, sekmingi? Ar jau buvo pirmas skanas?

Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 21, 14:50)
Tai gi viskas bus gerai!

Aciu uz komplimenta planui wink.gif Tik baisu, kai esi dar jaunas flirt.gif o kalbam apie ligas...kas bus, po 10metu... juk ne jaunyn einam wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 21, 14:50)
Tai gi viskas bus gerai!

Betut, nu dabar tu nescia, po to dar maitinsi... tai gi dal metukus galima patraukti su vyru. O po to ziurek pripras  lotuliukas.gif

Triunfante, o tu ruosiesi LP?

Sawana, kaip duriai, sekmingi? Ar jau buvo pirmas skanas?

duriai darosi skausmingi smile.gif antradieni scanas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sawana @ 2012 01 21, 15:31)
duriai darosi skausmingi smile.gif  antradieni scanas smile.gif

Labas,
po kiek leidiesi?
O mano 1 IVF nuplauke, nes uzaugo tik 2 foliai, tai vakar buvo 6 IUI g.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 01 21, 13:25)
*As jau turiu stadija....  verysad.gif  Kaip man aiskino, yra vezio stadijos ir yra 3 ar 4 stadijos iki to vezio. Tai as jau esu toj 3ar 4 (jau maisausi), o po jos prasideda vezio stadijos. Poto as tikrinausi kitur, tipo nera vezio, bet ten jau tu stadiju iki vezio aparatai neciuopia. Tai va. Manes irgi gydyti nereikia, tik kas puse metu tirtis.. o tas tyrimas i puse metu atsieina 200lt... + skydliauke pastoviai, krutys... kaip tu sakai zarazos... Tai as jau irgi galvoju, kad esu klipata. Dar betruksta pirmadieni kazka naujo suzinoti... tai galesiu eiti i koki konkursa varzytis del metu klipatos karunos...

jau pykdot mane su savo tokiais samprotavimais, kas cia dabar jums pasidare. Terze, Egk jokios jus ne klipatos!!! Galvokit kad sis periodas gtyvenime siek tiek sunkokas, bet visada saule visada pateka net ir po pacios tamsiausios nakties. 4u.gif nenervuokit, krauja pameciau esu pikta cool.gif smile.gif

Atsakyti
Cituk
jau pykdot mane su savo tokiais samprotavimais, kas cia dabar jums pasidare. Terze, Egk jokios jus ne klipatos!!! Galvokit kad sis periodas gtyvenime siek tiek sunkokas, bet visada saule visada pateka net ir po pacios tamsiausios nakties. nenervuokit, krauja pameciau esu pikta

Del to kad lietuviu ne mano kalba, ir nezinau ka reiskia klipatos, tai palieku sau teise galvoti, kad tai super gera ir protinga moterys lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nepyk Cituk, man atrodo cia tokios dabar visame forume karaliauja nuotaikos... Ar IVF, ar IUI skyrelis. Per daug nesamoningai blogu naujienu doh.gif
Juodas driziukas toks, va pasibaige jau, tai prasides baaaalta jura tongue.gif Jau vasari-kova tai tikrai!

O as gavai crinone keleta zvakuciu su dideliu virusiuku thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Dar mano tualetas yra su virusiuku ir sofos ta puse, ant kurios as pastoviai sedziu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
As turiu toki slapta nora, Cituk, tai labai laukiu as planas mano iseis. Jei taip - bus tau surprizas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 01 21, 18:39)
jau pykdot mane su savo tokiais samprotavimais, kas cia dabar jums pasidare. Terze, Egk jokios jus  ne klipatos!!! Galvokit kad sis periodas gtyvenime siek tiek sunkokas, bet visada saule visada pateka net ir po pacios tamsiausios nakties.  4u.gif nenervuokit, krauja pameciau esu pikta  cool.gif  smile.gif

Ei, manau pirmadieni gausi laiska su antraste: please fill in the formal request so as to charge your credit card !!!!
Papildyta:
QUOTE(Warwara @ 2012 01 21, 20:10)
Cituk

Del to kad lietuviu ne mano kalba, ir nezinau ka reiskia klipatos, tai palieku sau teise galvoti, kad tai super gera ir protinga moterys  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
As turiu toki slapta nora, Cituk, tai labai laukiu as planas mano iseis. Jei taip - bus tau surprizas  thumbup.gif

taip-tu teisi: protingos, grazios ir dar klipatos tongue.gif
laukiam siurprizu!!!! Cituk-ruoskis wink.gif Gal Warwara estafete perduos?? bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Warwariuk-tavo testo diena arteja!!!!
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 21, 20:10)
Cituk

Del to kad lietuviu ne mano kalba, ir nezinau ka reiskia klipatos, tai palieku sau teise galvoti, kad tai super gera ir protinga moterys  lotuliukas.gif
Nepyk Cituk, man atrodo cia tokios dabar visame forume karaliauja nuotaikos... Ar IVF, ar IUI skyrelis. Per daug nesamoningai blogu naujienu  doh.gif
Juodas driziukas toks, va pasibaige jau, tai prasides baaaalta jura  tongue.gif Jau vasari-kova tai tikrai!

O as gavai crinone keleta zvakuciu su dideliu virusiuku  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Dar mano tualetas yra su virusiuku ir sofos ta puse, ant kurios as pastoviai sedziu  lotuliukas.gif  
As turiu toki slapta nora, Cituk, tai labai laukiu as planas mano iseis. Jei taip - bus tau surprizas  thumbup.gif

nu as va da isgeriau vyno taure (s) lotuliukas.gif tai biski nuotaika pasitaise, bet vis tiek galvoju kad esancios mergaites yra pacios geriausios, ir labiausiai vertos savo mazu stebuklu kuriu visos anksciau ar veliau sulauksim 4u.gif Nuo taves warwariuk ta balta jura ir prasides wub.gif thumbup.gif mano noras tai vienas ir aiskus - Warwara turi spet prisijungt pas nestuke.gif padaryt isleistuviu baliu Betai wub.gif Megstu siurprizus bigsmile.gif

Terziuk - mane irgi suintrigavo warwara biggrin.gif Aciu uz tavo zodzius, nes jau nervai nelaiko, ir tos gumytes jau nervuoja naudoti blush2.gif O tau sekmes didziausios pirmadieni, jau man niezti nagus i ta latvija vaziuoti nors kartu kaip sakai ir neramu, kad nebutu kaip naujas gydytojas taip ir nauja liga blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 21 sausio 2012 - 20:15
QUOTE(Citas @ 2012 01 21, 21:06)
nu as va da isgeriau vyno taure (s)  lotuliukas.gif  tai biski nuotaika pasitaise, bet vis tiek galvoju kad esancios mergaites yra pacios geriausios, ir labiausiai vertos savo mazu stebuklu kuriu visos anksciau ar veliau sulauksim  4u.gif  Nuo taves warwariuk ta balta jura ir prasides  wub.gif  thumbup.gif mano noras tai vienas ir aiskus - Warwara turi spet prisijungt pas  nestuke.gif  padaryt isleistuviu baliu Betai  wub.gif Megstu siurprizus  bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif As irgi salia vyno taure pasistacius! Nuotaika gereja su kiekviena taure wink.gif Sakau pries antibu dieta reikia pasilepinti wink.gif
Kokie grazus zodziai Citas! Sutinku thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2012 01 21, 21:06)
naujas gydytojas taip ir nauja liga  blink.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif dabar man juokas ima, pirmad nebus doh.gif
Cia kuris is tu dvieju geltonu tu?? alc.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 01 21, 21:25)
lotuliukas.gif   lotuliukas.gif   lotuliukas.gif  As irgi salia vyno taure pasistacius! Nuotaika gereja su kiekviena taure wink.gif Sakau pries antibu dieta reikia pasilepinti wink.gif 
Kokie grazus zodziai Citas! Sutinku  thumbup.gif
Papildyta:

lotuliukas.gif   lotuliukas.gif  dabar man juokas ima, pirmad nebus  doh.gif 
Cia kuris is tu dvieju geltonu tu??  alc.gif   biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai tu atsipalaiduoji pries antibus o as nuimu stresa po antibu lotuliukas.gif bet mmmmmm skanu smile.gif

As tuoj busiu tas po desine lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 21 sausio 2012 - 20:28
QUOTE(Citas @ 2012 01 21, 21:27)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Tai tu atsipalaiduoji pries antibus o as nuimu stresa po antibu  lotuliukas.gif  bet mmmmmm skanu  smile.gif

As tuoj busiu tas po desine  lotuliukas.gif

Kas kaip moka, tas taip soka lotuliukas.gif O si vakara mes eisim tuoj dainuoti wink.gif biggrin.gif o kas mums ploja.gif ? lotuliukas.gif be ziurovu neidomu smile.gif
Atsakyti