Labas rytas
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 01 31, 19:39)
Nezinau,situom nesigyrei
Speju,i Indonezija?Nes deziu ten tai ne viena buvo
o tai dar negrizo Warwara is Indonezijos?
QUOTE(Iride @ 2012 01 31, 19:42)
Afrodite, aš nepykstu, kodėl gi galėčiau. Atsiprašau jei taip iš žinutės tono pasirodė
Iš esmės pikta šiek tiek ir esu, nes darbų nenormaliai daug, viduriai užkietėję iki skausmo ir jokios liaudiškos priemonės nepadeda. Bet tikrai nėra ko man čia dejuoti
Gydytoja šiandien matė du, o gal net ir visus tris mažylius. Širdučių plakimo eisim klausyti vasario 14 d.
del viduriu uzkietejimo, man Odeta buvo leidusi gerti creona, sake, kad ir
tinka. Tai tu vaistinej uzklausk (cia fermentas), bet man labai gerai per stimuliacijas patvarko vidurius
QUOTE(bonuska @ 2012 01 31, 19:50)
Sveikos mergytes
ogi siandien gryzau ir as is savo gydytojos ,tai tyrimus liepe pasidaryti antilipus antikunius,kardiolipidinius antikunius ir chlamidija pakartojo. Kazkaip uzsiminiau apie Rygoje daromus tyrimus ,bet gydytoja i tai ziuri skeptiskai,tai lieka tik paciai apsispresti daryti ka nors ar ne ...
nu bet zavi, kad gydytojai jau zygiuoja ta linkme
QUOTE(Warwara @ 2012 01 31, 21:57)
Vo visai Warwara nusoko nuo proto, Indonezija gi sala, kaip as ten su masina nuvarysiu...
o gal warwara su keltu kelsis
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2012 02 01, 00:39)
Apturejau stresa siandien ziauru, jau laiminga susiruosiau siandien i priesoperacini pasimatyma su seselem, ogi paziuriu vakar grizus i lapa, kad tas susitikimas blyn vakar turejo buti, nu dievazi trenkta as
o lape parasyta jei neateini tai visai atsaukia operacija
tai nakti nemiegojau o ryte dar pries darbo pradzia as jau trypciojau prie duru su tokiu apgailetinu veideliu ir kazkokiu stebuklingu budu ismaldavau kad priimtu siandien
taigi operacija vis dar penktadieni, jei aisku nepamirsiu nueiti
Is cikagos rezultatu dar nera, bet tikiuosi ryt poryt bus
nu nieko sau
bet svarbiausia kad viskas gerai baigesi
Nu laukiu nesulaukiu tavo cikagos tyrimu
QUOTE(Citas @ 2012 02 01, 01:21)
aha butinai primink!! As dar iki siol netikiu kad man pavyko ismaldauti, cia gi milijonai zmoniu ir didziules eiles visur. Sakiau prigriebsiu kokia didele saldainiu deze penktadieni seselems:)
ir as priminsiu, ziurek, kad su mano priminimais dar ketvirtadieni nenulektum ant operacinio stalo