QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 01 31, 15:46)
Afrodite,del ju leidimo- as tau jau vakar sakiau,kad reikia buti atsargiai tik pirma karta,jei netycia butum alergiska baltymams.Pirma karta reikia normalaus priziurincio asmens,jei netycia tau butu alerginis sokas,kad zinotu ka daryti.Ar leistu adrenalina ar kitokiais budais as nezinau.Tik dar neteko skaityt,kad kazkam butu toks reikalas,bet manau vis tiek geriau apsidrausti.
Pirma karta leidziama per 1.5-2 val,jei viskas gerai,sekantys gali ir per pusvalandi sueiti.
As visus visus kartus leidausi namu salygomis....
O jei tau Bykovos paprasius recepto kai busi vasario 9?Juk stimuliacijos dabar nepradesi....
Siaip gali pabandyt kelias seimos vaistines,gal parduos ir be recepto?
O del reklamos,tai trumpas poziuris zmoniu.Galetu ir labiau pasidometi
Pikta as siandien
http://www.alfa.lt/s...11-05-02_16-26/
Cia aisku baika toks straipsnis lietuviu kalba,bet yra pilna moksliniu tyrimu anglu k.
Warwara,tave sianakt sapnavau
Coca cola ir sausainius ir pardes dezem pirkai ir tempei
Taves gyvenime nemazius,bet buvai rudais banguotais plaukais.Tai va,sapnuoju forumietes kazko paskutiniu metu
Papildyta:
Tai del imunoglobulino gal skambino?
Viskas bandysiu nurimti.Kaip bus taip-darysiu kas mano jegomis. Na,as kai nuvaziuosiu pas Bykova spausiu kad ji man ta receptuka israsytu.O paskui ziuresiu.
Jo,ji ispradziu norejo man imunoglobulina kaip suprantu dar leist,bet kai paskambino Iridei-as negirdejau ka ten kalbejo,kad Bykova pasake kad man tiks ir pigiau bus intralipidai.
Na,dabar lauksiu atsakymu is GR, ir si penktadieni turi dalis atsakymu buti is Bykovos ir sake gydyma parasys.sake susirasysime penktadienio-bet kai paskaiciau kad ji delsia atrasineti,tai nusikels dar kitai savaitei matyt.
O tau labaui dekui,uz paaiskinimus ir pagalba