Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

QUOTE(egk @ 2012 01 31, 10:56)
Papasakok, labai įdomu ax.gif

kad nieko labai mums aktualaus nepasakojo.. daugiau apie ZIV, kad isleista jau 10milijardu doleriu, o vaistu taip ir neatranda, nes sitas virusas patenka i zmogaus DNR grandinele.. Apie papilomos virusa trumpai sake, kad jis toks destruktyvus.. A, kad zmogaus pilve gyvena 3kg bakteriju (tu negeruju), kad tai normalu, nes tada organizmas neatpranta kovoti.
Ir apie Herpes, kad jei vyras turi herpes, jis gali buti nevaisingas... Virusus siaip nupiese tokius baisuoklius...
Papildyta:
QUOTE(Warwara @ 2012 01 31, 11:27)
Terze
Labuka, nuotaikos tokios pat kaip ir vakar - normalios  thumbup.gif
Toks palengvejimas, kad viskas praeity!
Dabar tik reikia sulaukti mmm, bet jauciu si karta uzsites tas reikalas, pozymiai nesikeicia, krutine jautri. Tai gi teks palaukti.

Zaviuosi tavim rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

As irgi zaviuosi Warwarushka 4u.gif

Terze, o kas ten dar del herpeso? MB turi nuolatini herpesa, vos tik kiek pasala, tuoj ir islenda doh.gif ga;l tai ir itakoja jo grikiuku kieki g.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 31, 12:31)
Sveikutes  4u.gif

As irgi zaviuosi Warwarushka  4u.gif

Terze, o kas ten dar del herpeso? MB turi nuolatini herpesa, vos tik kiek pasala, tuoj ir islenda  doh.gif ga;l tai ir itakoja jo grikiuku kieki g.gif

Ta Herpesa as supratau kaip koki vyru bauba. Aisku, rusu kalba laida, tai gal kazka ir painioju. Zodziu, kad vyrai turintys herpesa net nezino, kad gali del jo buti nevaisingi blink.gif Per paskutini musu bandyma vyras turejo herpesa, tai as is karto suvedziau, kad gal IR del to. Suprantu, kad jis gyvena kune, tik pasireiskia vizualiai karts nuo karto... Europoje neva herpesa turi nuo 50 iki 80proc zmoniu.... ten Afrikoj kazkur apie 100proc.. Zodziu, pas mus dar nevisai sikna...
O Bykov tuo klausimu nieko nepatare??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terze: 31 sausio 2012 - 12:26
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 31, 12:31)
Sveikutes  4u.gif

As irgi zaviuosi Warwarushka  4u.gif

Terze, o kas ten dar del herpeso? MB turi nuolatini herpesa, vos tik kiek pasala, tuoj ir islenda  doh.gif ga;l tai ir itakoja jo grikiuku kieki g.gif

netaikyk, kad būtinai nuo to, pas maniškį ir jis tūno, o sperma donorinė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarūniukė @ 2012 01 31, 13:59)
netaikyk, kad būtinai nuo to, pas maniškį ir jis tūno, o sperma donorinė 4u.gif

Tas ir idomu, jei vizualiai viskas OK, o kaip paskui ji "dirba savo darba" su kiausineliu.
Atsakyti
Sveikutes paneles 4u.gif
Jop,planas tai mano liux,bet.... niekas neisraso intralipidu-tipo cia reklama ir kas reklamuojasi tas ir lai raso sad.gif o dar ta mano moteriske kuri galejo man sulasinti,atsisake nes tipo lasinant introlipidus reikia kad medikai sektu busena blink.gif blink.gif
tai dabar esu pasimetusi..Hellppppp... kas ten is tikruju yra? kur kreiptis? Gal Karpenko tuo uzsiima ir ji israso ir receptuis ir sulasintu?
busiu dekinga uz bet koki atsakyma. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 01 31, 14:26)
Sveikutes paneles 4u.gif
Jop,planas tai mano liux,bet.... niekas neisraso intralipidu-tipo cia reklama ir kas reklamuojasi tas ir lai raso sad.gif o dar ta mano moteriske kuri galejo man sulasinti,atsisake nes tipo lasinant introlipidus reikia kad medikai sektu busena blink.gif  blink.gif 
tai dabar esu pasimetusi..Hellppppp... kas ten is tikruju yra? kur kreiptis? Gal Karpenko tuo uzsiima ir ji israso ir receptuis ir sulasintu?
busiu dekinga uz bet koki atsakyma. 4u.gif

cia idomus straipsnis
http://www.alfa.lt/s...11-05-02_16-26/
istrauka
"Į gydymą įėjo natūralių riebalų iš kiaušinio trynių ir sojos aliejaus junginys. Gydytojai tiki, kad šis kaloringas intralipidinis skystis, dažniausiai naudojamas dirbtiniam ligonių maitinimui, gali padėti daugeliui moterų įgyvendinti savo svajonę apie motinystę. "
Atsakyti
Afrodite69
Tai kodel tau Bykova neisrase tu itralipudu? Gi jos receptas galioja ir Lt
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 31, 14:43)
Afrodite69
Tai kodel tau Bykova neisrase tu itralipudu? Gi jos receptas galioja ir Lt

as nezinau kodel,kai as jos paklausiau kur man gauti LT tada ji ciupo skambinti Iridei sad.gif
Bliambacmi,visai pasimeciau sad.gif
Atsakyti
Afrodite69 Nu gerai, kur gauti tai kita problema, o pirma problema, kad reikia recepto. Tai kodel Bykova neisrase to recepto? Gal parasyk jai arba paskambink?
O pati Bykova neleidzia tu vaistu?
Atsakyti
Warwarele, tai visgi...:/ Gaila.Si nesekme nuskausmina per visus galus. Sunku, bet isgyvenama.

Gaila ir del kitu, as vis dar cia visas seku ir laukiu kada gi pagaliau!
Visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 01 31, 12:48)
as nezinau kodel,kai as jos paklausiau kur man gauti LT tada ji ciupo skambinti Iridei sad.gif

Afrodite,del ju leidimo- as tau jau vakar sakiau,kad reikia buti atsargiai tik pirma karta,jei netycia butum alergiska baltymams.Pirma karta reikia normalaus priziurincio asmens,jei netycia tau butu alerginis sokas,kad zinotu ka daryti.Ar leistu adrenalina ar kitokiais budais as nezinau.Tik dar neteko skaityt,kad kazkam butu toks reikalas,bet manau vis tiek geriau apsidrausti.
Pirma karta leidziama per 1.5-2 val,jei viskas gerai,sekantys gali ir per pusvalandi sueiti.
As visus visus kartus leidausi namu salygomis....

O jei tau Bykovos paprasius recepto kai busi vasario 9?Juk stimuliacijos dabar nepradesi....
Siaip gali pabandyt kelias seimos vaistines,gal parduos ir be recepto? g.gif

O del reklamos,tai trumpas poziuris zmoniu.Galetu ir labiau pasidometi schmoll.gif
Pikta as siandien cool.gif

http://www.alfa.lt/s...11-05-02_16-26/

Cia aisku baika toks straipsnis lietuviu kalba,bet yra pilna moksliniu tyrimu anglu k.

Warwara,tave sianakt sapnavau smile.gif Coca cola ir sausainius ir pardes dezem pirkai ir tempei hihihi.gif Taves gyvenime nemazius,bet buvai rudais banguotais plaukais.Tai va,sapnuoju forumietes kazko paskutiniu metu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 01 31, 12:48)

Tai del imunoglobulino gal skambino?
Atsakyti