Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

Sveikos uogelės,

Na matau čia reikalai ne tokie, kokių visos norėtume....

QUOTE(Warwara @ 2012 01 30, 13:14)
Nu Cituk, kur tavo vynas?
<1

Liūdna, kad va šitaip...Ir nieko bl** nepakeisi visam šitam reikale. Einu į tavo ateities sėkmę brendžio kalt.

QUOTE(MonaJ @ 2012 01 30, 13:28)
tikimybes teorija patikima kitoms sikart  mirksiukas.gif  mano irgi 1.8 siandien...
laikykimes, ir einam toliau tuo akmenuotu ir spygliuotu keliu... group.gif mes per daug stiprios, kad kas nors mums pastotu kelia...

MonaJ, apgailestauju, kad ir tavo kelias toks spygliuotas. Turėkim vilties, kad kažkur ir nostabūs žiedai pasitaikys kely.

QUOTE(Gintaleo @ 2012 01 30, 15:00)
Laikomes tvirtai isikibe, net nezinau i ka ...

Vienas į kitą su vyru įsikabinkit ir nepaleiskit...du jau komanda, kuri privalo laimėti šią kovą.

Prisiminiau, kad savaitgalį sapnavau, kad čia SM skaitau egk gymdymo istoriją, kuri prasideda - pagaliau ant rankų supuoju sūnų. Atsibudau ir galvoju - keistos tos mūsų smegeninės doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PerKūnas: 30 sausio 2012 - 21:56
QUOTE(Warwara @ 2012 01 30, 21:19)
Damos, as turiu dar viena plana-planeli, jis tikrai negreit bus ivykdytas, tai gi Citukas, Terze, Atiloja, Beila ir ko. tures mane palaukti  nestuke.gif  temutej  tongue.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 01 30, 21:46)
Na,linkiu kad sis planas isdegtu jau tikrai thumbup.gif  4u.gif  Net nezinau ka ir pasakoti.Nuvykome, labai ilgai kalbejomes nuo Aiki Z.Prirase ant lapeliu kokius tyrimus man daryti ir kokius vyrui-mes nematem ka ten pazymejo.Pridavem kraujuka.Bykova pasake,kad man reikes butinai LIT ir norejo skirti imunoglobulina,as paklausiau ar pas juos imanoma gaut.Ji sako kad ne ir paeme paskambino vienai merrgaitei,speju kad iRIDEI blush2.gif Jos abi pakalbejo ir Bykova pasake,kad imunoglobulinas labai brangus,tai kaip alternatyva jam ji skiria man intralipidus tik va ju as pati turiu susirast LT doh.gif Tai dabar skambinu visais varpais lotuliukas.gif  ir pasake kad reikes vartoti steroidus. O del tolimesnio gydymo ji pasakys penktadieni kazka,nes liepe jai parasyti laiska.Ji man atsius atsakymus tyrimu ir kaip suprantu gydyma.Tada vasario 9 diena jau lekiu pas ja ir ji liepe namuose su vyru  smileysex.gif ir tada atvaziuoti iki jos pusiau gulom,atejus pasakyt sesutei kad as turiu tirtis sueities testui.O po jo kaip supratau jau leis donoro LIT.
Kai suzinojo kad man baiginejais mm sako ok,eik ant kedes-norejo daryt tyrima is mm ureplazmom,chlamidijom,mikoplazmom.NNezinau ar kaip Graikijoje bet as pasakiau kad jau issiunciau i graikija.Tai nieko nesake visai.tyrimo neberdare.tai va,jeigu jie irgi tyria tas uzsleptas zarazas tai super butu-pigiau.

thumbup.gif thumbup.gif
smagu, kad planas yra!!

Pasitikrinau pasta, nei is klinikos, nei is Bykovos-ni zvuku ni duhu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 30, 22:03)
tai jums jau vasario 9 LIT'as bus  blink.gif Kaip tu taip sugebejai ja ikalbeti del LIT'o - man irgi reikia  bigsmile.gif

Na,ji man pati toki planeli pradejo delioti-gal ka ne taip supratau g.gif O ikalbineti as jos neikalbineju-tiesiog pasakiau kad nebeturiu daug laiko,tai ji kaip ir pritare kad galim bandyti balandzio menesi. ax.gif
Iride matai kaip atspejau tongue.gif nustebau kai ji man pasake,kad mano situacija sudetinga ir man prireiks papildomai imunoglobulino ir steroidu mazom dozem. g.gif bet kaip tikiuosi kad viskas iseis i gera.Ti kiek issigandau kad gal geriau imunoglobulinas blush2.gif bet ai..zinai kai baime yra kad teliko tik tas vienas vienintelis bandymas tai ir kyla ivarios abejones..ar uzteks LIT kad tik tiek trumpai..ar reikia imunoglobulino ar tinka ir intralipidai ir t.t.soriukas kad as tomis baimemis dalinuosi blush2.gif
Beje,Iride o kuo tau VK stimuliavo? nes vakar perskaiciau kad jie ten kazkokius naujus vaistus stimuliacijai naudoja,jei teisingai supratau kur tereikia tik viena doze susileist g.gif keistai man skamba tai... kaip tu jautiesi?
kerzaka, aha matai kaip pasikeite Bykova-tiksliau tu zinai jau seniau ja,o man tai atrode viskas normalu,tik keistai pasirode kad iskart sudeliojo planeli ir nieko prasyti,maldaut ir net uzsimint nereikejo.Bet Dieve,kaip meldziuosi kad tai padetu pagaliau pastot wub.gif nes kol kastai man tai skamba taip nerealiai....mazut,kaip tu jauties? parasyk man savo telefoniuka i emaila,susiskambintumem,kazkaip pasiilgstu taves ir vyras vis klausineja manes kaip tu laikais mirksiukas.gif
saldziu visoms 4u.gif
Atsakyti
Rasau trinu, rasau trinu....

Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 01 30, 22:53)
Na,ji man pati toki planeli pradejo delioti-gal ka ne taip supratau g.gif O ikalbineti as jos neikalbineju-tiesiog pasakiau kad nebeturiu daug laiko,tai ji kaip ir pritare kad galim bandyti balandzio menesi. ax.gif
[

Na va kaip gerai, o tau kraujo atsakymai bus kada? ar 02.09 ir pasiimsi atsakymus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terze: 30 sausio 2012 - 22:00
Per rusu 1 kanala, Baltijos ar kaip vadinasi dabar rodo laida apie virusus, tame tarpe ir herpes... einu ziureti 4u.gif
Atsakyti
Atsiprašau, kad trukdau Jus.

Beje, užjaučiu kam nepavyko. Warvara ir kt.

Aš dėl hcg skaičiukų. Jums kai būna įsodinti embrioniukai keletos dienų ir pan. tai hcg kad ir nesėkmės atveju nebūtinai būna mažiau nei 1. Būna ir kažkiek virš 1. Todėl kad apvaisinti jau vaikučiai įdėti buvo.

Tai vat man įdomu, mano mmm vėluoja 2 sav. Bet esu įsitikinusi, kad dėl to jog dabar sergu plaučių uždegimu doh.gif pirms testas lyg ir vaiduokliavo, bet gal prisivaigau per daug. Antras visiškai neigiamas. Hcg dariau 41 ciklo dieną (mano ciklas po gimdymo buvo gana reguliarus 33) tai hcg 1,09.Aišku, kad neigiamas, bet mane supainiojo tas teigiamas skaičiukas g.gif
Kiek esu darius IUI tai po visų buvo 0.....kažkiek. Iškyrus kai pastojau, bet nesivystė (15d. po IUI buvo 44.48, ir tą sėkimingą IUI kai 14 d. po IUI buvo 120)

tai norejau paklausti, ar negalėjo man čia kas kabintis? tik nesivystyti ir pan.
Juk jokių vaistų nenaudojau (likučių būti negali), tai man to kia durna viltis sužibo, kad gal ir mums natūraliai stebuklo būdu kada pavyktų bigsmile.gif

tik kad tas laikas dabar kaip tyčia - plaučių uždegimas, geriu antibus doh.gif
beje, mmm dabar vėluoja 14 dienų.

tai mergaitės lauksiu Jūsų pamąstymų jei nesunku dėl tų hcg skaičiukų ir kabinimosi ar nesikabinimo.

beje visada hcg dariausi vienoje ir toje pačioje laboratorijoje - Geromedoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 30 sausio 2012 - 23:36
Sveiko mergytės,

kaip čia liūdna, ne tas žodis, labai gaila, kad toks nelaimingas pirmadienis buvo, o aš taip tikėjausi, kai važiavau pas Trejisą, vis galvojau, grįšiu namo ir pažiūrėsiu, kaip pasisekė mergytėms, kokie jų skaičiukai užaugo, bet kai grįžau taip neramu pasidarė, kad gal jau nebelaiminga Trejiso ranka?
O dar man paskyrė labai mažą gonalio dozę, tik 112,5, na turbūt kad linkusi į policistozę, bet vis tiek atrodo per daug maža... o norisi vis tiek ne 2-3 folikuliuku...ar aš be reikalo nerimauju?

Lietuva, 1,09 labai jau mažas virš 1, mažai tikėtina, kad tai kažkas kabinosi, bet aišku visko gali būti. Man buvo vieną kartą savaitė po ovuliacijos net 11,4, bet beveik visi gydytojai interpretavo, kad tai niekis, šiaip pasvyravo, nors gal tik Trejisas, pradėjo klausinėti, ar kažkokius vaistus naudojau, ar ne, sako gal ir kabinosi kažkas, o mano vyro grikiukai žiauriai prasti... bet aišku, aš va ir tikiuosi, kad visgi kabinosi ir bus lengviau mums su IVF smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, damos! 4u.gif
Nu, Afrodite, tikrai puikios tavo naujienos! Tikrai puikios! thumbup.gif
Koks grand planas! Tai super! drinks_cheers.gif

Pumpule as IVF atlirku ne pas Trejsa, tai gi ne jis kaltas del mano nesekmes! Tai gi buk rami! O del doziu, tai gyd. geriau zino kiek reikia butent tau. Man zinok per IUI nuo closto 2 tableciu uzaugdavo visada 3 foliai, o nuo Gonal+Menopur dideliom dozem tas pats derlius...

mimoza:) embrionai tikrai buvo ne puikios kokybes. Ir viena ir kita karta. Baisiausia kad embiono apvalkalas labai storas. Manau tame yra pati pagrindine problema, bet kaip ta dalyka apeiti neisivaizduoju. Nu ir kaip priversti kiausyde pagaminti ne 2 folius - irgi klausimas.
Atsakyti
QUOTE(PerKūnas @ 2012 01 30, 22:43)
Prisiminiau, kad savaitgalį sapnavau, kad čia SM skaitau egk gymdymo istoriją, kuri prasideda - pagaliau ant rankų supuoju sūnų. Atsibudau ir galvoju - keistos tos mūsų smegeninės  doh.gif

PerKūnai, ačiū už tokį gražų sapną 4u.gif Prisimenu, kaip aš Zubriukai išsapnavau dvynukus, tik aš sapnavau berniukus, o gavosi mergaitės ax.gif Tikiuosi labai, kad ir tavo sapnuose bus tik toki netikslumai biggrin.gif

QUOTE(Terze @ 2012 01 30, 23:22)
Per rusu 1 kanala, Baltijos ar kaip vadinasi dabar rodo laida apie virusus, tame tarpe ir herpes... einu ziureti  4u.gif

Papasakok, labai įdomu ax.gif

QUOTE(Warwara @ 2012 01 31, 09:51)

Man zinok per IUI nuo closto 2 tableciu uzaugdavo visada 3 foliai, o nuo Gonal+Menopur dideliom dozem tas pats derlius...

O ką tau sako gyd į tai? Mano analogiška situacija. Per paskutinį savavališkai sunaudojau 5 tabletes closto - turiu snaigučių g.gif Kaži ar tai sutapimas?
Atsakyti
egk
O ką tau sako gyd į tai? Mano analogiška situacija. Per paskutinį savavališkai sunaudojau 5 tabletes closto - turiu snaigučių

Nezinau, net neklausiau niekad. Man atrodo mano organizmas nelabai gerai reaguoja i isikysimus visokius.
Bet kiekis yra dar dzin', va kaip pagerinti kokybe - tas mane dabar labai domina. Ir nenoriu savarankiskai ka nors bandyti, savivaliauti ir panasiai. Noriu normalalus plano kaip atlikti sekanti IVF is gyditoju!
Bet dabar poilsis-poilsis-poilsis! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 31, 11:19)
egk

Nezinau, net neklausiau niekad. Man atrodo mano organizmas nelabai gerai reaguoja i isikysimus visokius.
Bet kiekis yra dar dzin', va kaip pagerinti kokybe - tas mane dabar labai domina. Ir nenoriu savarankiskai ka nors bandyti, savivaliauti ir panasiai. Noriu normalalus plano kaip atlikti sekanti IVF is gyditoju!
Bet dabar poilsis-poilsis-poilsis!  thumbup.gif

bye1.gif Labas rytas!
Kaip tavo Warwara siandien nuotaikos??
Atsakyti
Terze
Labuka, nuotaikos tokios pat kaip ir vakar - normalios thumbup.gif
Toks palengvejimas, kad viskas praeity!
Dabar tik reikia sulaukti mmm, bet jauciu si karta uzsites tas reikalas, pozymiai nesikeicia, krutine jautri. Tai gi teks palaukti.
Atsakyti