Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

QUOTE(Gintaleo @ 2012 01 30, 16:00)
[B]Na merginos[/B], sveikos.
Naujienu geru neturiu, maziau uz 0,1...
Tai daba lauksiu menesiniu, paskui vaziuosiu iki Treiso , paziesim ka jis sakys...
Visoms aciu uz palaikyma, stiprus apkabinimas.
Laikomes tvirtai isikibe, net nezinau i ka ...

Nu kosmaras - tas feniksas tegul apsikasa lapais. unsure.gif Nu tikiuosi bent Afrodite geras zinias parsives unsure.gif

QUOTE(Warwara @ 2012 01 30, 16:19)
Cituk, tu kai busi Lt, tai BUTINAI man pranesk, gi turiu tau siurpriza!  wub.gif

Tai kad man norejosi linksmo siurprizo, o va dabar liudna cool.gif Duok nors namioka koki smile.gif ? ne neisivaizduoju kada busiu LT 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 01 30, 17:54)
ne neisivaizduoju kada busiu LT  4u.gif

Warwara vaziuoja pas Bykova vasari ir ten susitinka su Citu 4u.gif
Atsakyti
Terze
Warwara vaziuoja pas Bykova vasari ir ten susitinka su Citu

ne, tikrai kol kas i LV nesiruosiu varyti 4u.gif

Cituk, nu gerai, kai busi arciau LT, tai pranesk smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Atejau cia jau zinodama...visa kelia masciau ka pasakyti Warwaryte tau, MonaiJ- labai gaila ir nesazininga,labai tikejau kaip ir kitos mergaites ir maniau kad soskiu siandien is laimes ir dziaugsmo..liudna,,,tikrai man skaudu kartu su jumis labai...stiprybes mergytes jums,mes su jumis...as tikrai maniau kad su manim uzsirauks blogas laikotarpis...neturiu zodziu..as su kiekviena is jusu,salia jusu ir...nubraukiu asara ir uz Warwarytes nesekme,MoniukJ nepasisekima,bei Galileo -labai gaila,stiprybes jums ir kuo greiciau atsigauti,sustipreti ir jaustis dvasiskai geriau 4u.gif console.gif console.gif console.gif console.gif console.gif console.gif console.gif console.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 30, 14:14)
Nu Cituk, kur tavo vynas?
<1
Reiskia kitu mergaiciu rezultatai bus puikus  thumbup.gif
Tikimybes teorija...

QUOTE(MonaJ @ 2012 01 30, 14:28)
tikimybes teorija patikima kitoms sikart  mirksiukas.gif  mano irgi 1.8 siandien...
laikykimes, ir einam toliau tuo akmenuotu ir spygliuotu keliu... group.gif mes per daug stiprios, kad kas nors mums pastotu kelia... user posted image

alekgalkehaioetjearb;pesf doh.gif Jau tik gerai nusikeikti norisi po tokiu rezultatu........Baisiai liudna del jusu abieju, tikrai.Ir nesapaliosiu apie stiprybe, kitus bandymus ir t.t. pacios viska zinot......bet as vis tiek nepalieku tos minties, kad rasiu jus viena diena abi niekur kitur tik pas nestukes unsure.gif

O butelys kokio nors geralo su laipsniais tikrai butu ne prosal unsure.gif Bent jau man visada suveikdavo.Ir dar cigareciu pakelis, kad sekancia diena galva daugiau skaudetu, tai bent jau fizinis skausmas labiau rupetu tuo metu ax.gif Bet cia mano tvarkymosi budai su savim, kam nepriimtina, prasom nesinaudoti tongue.gif
Atsakyti
Afrodite, dafaj geriau pasakok, kaip tavo planai? wub.gif Aciu tau uz zodzius 4u.gif

Betute, kad nerukau as ax.gif Aplamai esu sveiko budo mergaite lotuliukas.gif

Damos, as turiu dar viena plana-planeli, jis tikrai negreit bus ivykdytas, tai gi Citukas, Terze, Atiloja, Beila ir ko. tures mane palaukti nestuke.gif temutej tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintaleo @ 2012 01 30, 16:00)
[B]Na merginos[/B], sveikos.
Naujienu geru neturiu, maziau uz 0,1...
Tai daba lauksiu menesiniu, paskui vaziuosiu iki Treiso , paziesim ka jis sakys...
Visoms aciu uz palaikyma, stiprus apkabinimas.
Laikomes tvirtai isikibe, net nezinau i ka ...

console.gif
QUOTE(Warwara @ 2012 01 30, 21:19)
Damos, as turiu dar viena plana-planeli, jis tikrai negreit bus ivykdytas, tai gi Citukas, Terze, Atiloja, Beila ir ko. tures mane palaukti  nestuke.gif  temutej  tongue.gif

gerai, kad yra thumbup.gif lauksiu as taves butinai pas nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 30, 15:32)
Terze, nu jau ne.. degtines tikrai nenoriu  ax.gif
Net nezinau ar bus tas kitas traukinys, bus matyt. Kol kas tikrai reikia poilsio.
Nepulsiu as nei zarazu tikrinti, nei dar ko nors ieskoti. Situacija pas mane paprasta - embrionai blogos kokybes. Del mano endo, amziaus ir prasto vyro turto.
Is pradziu man reikia suprasti ar aplamai as noriu toliau judeti.

Uzjauciu Warwara console.gif Iskart po nepavykusio IVF planavau pavasari startuot, bet dabar persigalvojau... lauksiu, kol pajusiu, kad JAU - DABAR.
Noriu pasitiket savo nuojauta, nes anakart netikejau, kad pavyks schmoll.gif
Is kur zinai, kad embrionai blogos kokybes? sake?
As irgi turiu endo IV st., bet embrioniukai buvo geros kokybes. Bet va kazkodel neisitvirino... manau, kad del endo.

Warwara, MonaJ dar palaukit su vaistuku pardavinejimais. Dar prireiks bigsmile.gif Juk juos galima laikyt saldytuve ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimoza:): 30 sausio 2012 - 20:48
QUOTE(Warwara @ 2012 01 30, 21:19)
Afrodite, dafaj geriau pasakok, kaip tavo planai?  wub.gif Aciu tau uz zodzius  4u.gif 

Damos, as turiu dar viena plana-planeli, jis tikrai negreit bus ivykdytas, tai gi Citukas, Terze, Atiloja, Beila ir ko. tures mane palaukti  nestuke.gif  temutej  tongue.gif

Na,linkiu kad sis planas isdegtu jau tikrai thumbup.gif 4u.gif Net nezinau ka ir pasakoti.Nuvykome, labai ilgai kalbejomes nuo Aiki Z.Prirase ant lapeliu kokius tyrimus man daryti ir kokius vyrui-mes nematem ka ten pazymejo.Pridavem kraujuka.Bykova pasake,kad man reikes butinai LIT ir norejo skirti imunoglobulina,as paklausiau ar pas juos imanoma gaut.Ji sako kad ne ir paeme paskambino vienai merrgaitei,speju kad iRIDEI blush2.gif Jos abi pakalbejo ir Bykova pasake,kad imunoglobulinas labai brangus,tai kaip alternatyva jam ji skiria man intralipidus tik va ju as pati turiu susirast LT doh.gif Tai dabar skambinu visais varpais lotuliukas.gif ir pasake kad reikes vartoti steroidus. O del tolimesnio gydymo ji pasakys penktadieni kazka,nes liepe jai parasyti laiska.Ji man atsius atsakymus tyrimu ir kaip suprantu gydyma.Tada vasario 9 diena jau lekiu pas ja ir ji liepe namuose su vyru smileysex.gif ir tada atvaziuoti iki jos pusiau gulom,atejus pasakyt sesutei kad as turiu tirtis sueities testui.O po jo kaip supratau jau leis donoro LIT.
Kai suzinojo kad man baiginejais mm sako ok,eik ant kedes-norejo daryt tyrima is mm ureplazmom,chlamidijom,mikoplazmom.NNezinau ar kaip Graikijoje bet as pasakiau kad jau issiunciau i graikija.Tai nieko nesake visai.tyrimo neberdare.tai va,jeigu jie irgi tyria tas uzsleptas zarazas tai super butu-pigiau.
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 01 30, 21:46)
Na,linkiu kad sis planas isdegtu jau tikrai thumbup.gif  4u.gif  Net nezinau ka ir pasakoti.Nuvykome, labai ilgai kalbejomes nuo Aiki Z.Prirase ant lapeliu kokius tyrimus man daryti ir kokius vyrui-mes nematem ka ten pazymejo.Pridavem kraujuka.Bykova pasake,kad man reikes butinai LIT ir norejo skirti imunoglobulina,as paklausiau ar pas juos imanoma gaut.Ji sako kad ne ir paeme paskambino vienai merrgaitei,speju kad iRIDEI blush2.gif Jos abi pakalbejo ir Bykova pasake,kad imunoglobulinas labai brangus,tai kaip alternatyva jam ji skiria man intralipidus tik va ju as pati turiu susirast LT doh.gif Tai dabar skambinu visais varpais lotuliukas.gif  ir pasake kad reikes vartoti steroidus. O del tolimesnio gydymo ji pasakys penktadieni kazka,nes liepe jai parasyti laiska.Ji man atsius atsakymus tyrimu ir kaip suprantu gydyma.Tada vasario 9 diena jau lekiu pas ja ir ji liepe namuose su vyru  smileysex.gif ir tada atvaziuoti iki jos pusiau gulom,atejus pasakyt sesutei kad as turiu tirtis sueities testui.O po jo kaip supratau jau leis donoro LIT.
Kai suzinojo kad man baiginejais mm sako ok,eik ant kedes-norejo daryt tyrima is mm ureplazmom,chlamidijom,mikoplazmom.NNezinau ar kaip Graikijoje bet as pasakiau kad jau issiunciau i graikija.Tai nieko nesake visai.tyrimo neberdare.tai va,jeigu jie irgi tyria tas uzsleptas zarazas tai super butu-pigiau.

tai jums jau vasario 9 LIT'as bus blink.gif Kaip tu taip sugebejai ja ikalbeti del LIT'o - man irgi reikia bigsmile.gif
Atsakyti
Afrodite, aha, sulaukiau Bykovos skambucio ir iskart supratau, kad cia tu pas ja sedi mirksiukas.gif Matau, kad aktyvi siandien ji buvo, rimta planeli jums sudeliojo thumbup.gif
Atsakyti
Atrodo, kad Bykova mokosi ir skiria naujų priemonių. Nes bent jau anksčiau, tai tik LIT ir viskas. Bandžiau, kažkada kalbėti, kad kitur ir kitokius gydymus skiria, tai nė nesiklausė. O apie steroidus tai iš vis prieš buvo. Kai pasakiau, kad skyrė ginė, tai liepė negerti, nes silpnina imunitetą. O va, dabar ir apie intralipidus, ir apie steroidus prakalbo thumbup.gif Mergaitės, matyt, ledus pramušėte su savo tyrimais iš Gorgio ir jo paskirtais gydymais thumbup.gif
Atsakyti