Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

QUOTE(Warwara @ 2012 01 30, 14:14)
Nu Cituk, kur tavo vynas?
<1
Reiskia kitu mergaiciu rezultatai bus puikus  thumbup.gif
Tikimybes teorija...

Ot sudas verysad.gif Nieko cia nebepridursi, buciau LT tai tikrai nepatingeciau i pajuri atvaziuot ir isgert ir ne viena buteli vyno. As po savo neigiamo ir gerai ikaliau tai tada bent asara isspaudziau o taip tai gumulas toks stovi gerklej ir nieko negali padaryt unsure.gif Labai labai stipriai apkabinu, o tu apkabink savo suneli ir ziurek gal dar po kiek laiko uzeis noras pabandyti 4u.gif

QUOTE(MonaJ @ 2012 01 30, 14:28)
tikimybes teorija patikima kitoms sikart  mirksiukas.gif  mano irgi 1.8 siandien...
laikykimes, ir einam toliau tuo akmenuotu ir spygliuotu keliu... group.gif mes per daug stiprios, kad kas nors mums pastotu kelia... user posted image

MonaJ - uzjauciu mergyt, bet matau kad jus taip nepliksit ir eisit iki sekmingos pabaigos wub.gif

Nu o kaip musu trecioji Gintaleo mergaite wub.gif ?

Ir Afrodite tikiuosi duos geru ziniu ir LV siandien smile.gif

Per angusta - butent taip ir net paprasciau - chalmydia, ureaplasma and mycoplasma 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 30 sausio 2012 - 14:58
[B]Na merginos[/B], sveikos.
Naujienu geru neturiu, maziau uz 0,1...
Tai daba lauksiu menesiniu, paskui vaziuosiu iki Treiso , paziesim ka jis sakys...

Visoms aciu uz palaikyma, stiprus apkabinimas.
Laikomes tvirtai isikibe, net nezinau i ka ...
Atsakyti
warwara mona j gintaleo labai gaila verysad.gif laikykites mergaites 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sawana: 30 sausio 2012 - 15:04
sveikos 4u.gif

QUOTE(Warwara @ 2012 01 30, 13:14)

oh doh.gif doh.gif eina sau verysad.gif kaip visada truksta zodziu, kai pamatai toki rezultata verysad.gif laikykis, Warwara!

QUOTE(MonaJ @ 2012 01 30, 13:28)
mano irgi 1.8 siandien...

console.gif

kazkokia bloga siandien diena unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 30, 14:39)
MonaJ, Duduliux
uzjauciu jus, damos!
Ir linkiu surasti ir pasalinti priezasti.
Ir tapti mamytemis! thumbup.gif

O kaip rasti ta priezasti del ko nesikabina tie embrioniukai?
Atsakyti
QUOTE(Gintaleo @ 2012 01 30, 16:02)
O kaip rasti ta  priezasti del ko nesikabina tie embrioniukai?

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Bandyk klausti Treiso, gal bent tau atsakys...
Atsakyti
Gintaleo
blink.gif cray.gif

Stiprybes tau! ir gero kelio toliau! wub.gif

Terzyt, tu klausei kaip mano pojuciai? Tai kad zinok normalus mano pojuciai, akip ir rasiai, absoliuciai nestukiniai blink.gif

Damos, pas mane yra visokiu likuciu: gonalis, menopuras, diferelinas 0.1, citrotide. Gal kam reikia, kaina butu mazesne?
Dar turiu 2 pilnos crinone dezutes ir viena tik pradaryta. Irgi gera kaina butu.
Laukiu norinciu AZ blush2.gif

Cituk, tu kai busi Lt, tai BUTINAI man pranesk, gi turiu tau siurpriza! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 01 30, 15:17)
Iride,sapnavau siandien TB.Mes su MB vaiskciojom Rygoj,sutikom toki visai prazilusi TB,o tas pasiskunde,kad tu po teigiamo NT namo negrizti hihihi.gif Kas per bardakas?  biggrin.gif

Nu laba diena, kas cia per sapai? biggrin.gif MB visas patenkintas, nepraziles ir is Rygos sestadieni kartu grizom smile.gif

Warwara, MonaJ, neturiu žodžių apsakyti, kaip skaudu, kai mergaitėms nepavyksta iš kelinto karto. Ypač kai ir pačiai teko tą išgyventi..Linkiu stiprybės ir būtinai sugalvoti patį geriausią sekantį planą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintaleo @ 2012 01 30, 15:02)
O kaip rasti ta  priezasti del ko nesikabina tie embrioniukai?

niekas tau nepasakys... kodel nesikabina, kodel nesivysto ir t.t. cia yra kiekvieno lemtis...
as irgi turiu likuti... Utrogesto turiu visa pilna dezute (90 tabl, 26.14 LVL) ir dar liko 22 tabl duosiu dovanu prie sitos dezutes... jei kam prireiktu, rasykit i az.
o planu yra, ir visokiu - tiek sitoj srity, tiek ir ne... su siandieninej nuotaikom negalima spresti... tik veliau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 30, 14:14)
Nu Cituk, kur tavo vynas?
<1
Reiskia kitu mergaiciu rezultatai bus puikus  thumbup.gif
Tikimybes teorija...

QUOTE(MonaJ @ 2012 01 30, 14:28)
tikimybes teorija patikima kitoms sikart  mirksiukas.gif  mano irgi 1.8 siandien...
laikykimes, ir einam toliau tuo akmenuotu ir spygliuotu keliu... group.gif mes per daug stiprios, kad kas nors mums pastotu kelia... user posted image

QUOTE(Gintaleo @ 2012 01 30, 16:00)
[B]Na merginos[/B], sveikos.
Naujienu geru neturiu, maziau uz 0,1...
Tai daba lauksiu menesiniu, paskui vaziuosiu iki Treiso , paziesim ka jis sakys...
Visoms aciu uz palaikyma, stiprus apkabinimas.
Laikomes tvirtai isikibe, net nezinau i ka ...

Kažkoks juodasis pirmadienis... Nebesusiveda į jokias tikimybių teorijas. Labai liūdna dėl jūsų visų, ką ir bepridursi. Negaliu neapsiverkti, kai kuriai mergaitei jau kelintas bandymas nepasiseka. Linkiu kuo greičiau atsigauti emociškai, nors ir kaip tai sunku 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės,
užjaučiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Vaje ,merginos tikrai visas uzjauciu console.gif console.gif console.gif Taip tikejausi Warwaros geru rezultatu ir se,kad nori verysad.gif
Atsakyti