Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

QUOTE(Terze @ 2012 01 30, 13:32)
o siaube, Monaj ir tau siandien tokia diena.... Bet tavo poziuris teigiamas labai!!! Laikykis ir tu!! ir toliau grumiames su sitom neteisybem....  4u.gif

ne tas zodis, kaip grumiames... gyvenime dar ne tiek yra blogybiu - visada reikia tiketi,ir tureti planu. nes tik tokiu atveju isvis gyvenime gali pasisekti ka nors pasiekti!
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 30, 13:32)
Terze, nu jau ne.. degtines tikrai nenoriu  ax.gif

Warwara, MonaJ, nuosirdziai uzjauciu ir labai linkiu, kad kuo greiciau griztu ramybe console.gif Tada galvoj bus aiskiau, ka toliau daryt.. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
MonaJ, Duduliux
uzjauciu jus, damos!
Ir linkiu surasti ir pasalinti priezasti.
Ir tapti mamytemis! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 30, 14:32)
Terze, nu jau ne.. degtines tikrai nenoriu  ax.gif
Net nezinau ar bus tas kitas traukinys, bus matyt. Kol kas tikrai reikia poilsio.
Nepulsiu as nei zarazu tikrinti, nei dar ko nors ieskoti. Situacija pas mane paprasta - embrionai blogos kokybes. Del mano endo, amziaus ir prasto vyro turto.
Is pradziu man reikia suprasti ar aplamai as noriu toliau judeti.

Vat zinai, mane tas irgi knisa, ta bloga embrionu kokybe, mano paskutiniu atveju net ir nebuvimas ju is vis.
Cia siaip: Bykova del endo man yra pasakius, kad siaip jos nei is niekur nebuna, yra kazkokia priezastis... Tik kaip ja surasti.... Bet tu kaip ir buvai "svarutele" visa pravalyta.... Mistika kazkokia... Amziaus neimk i priezastis, sansu vistiek yra pastoti, tik, kad truputeli maziau... Bet svarbu kiausinelis yra pagaminamas, nors ir 1... Pinasi mintys, sunku protingai rasyti.... bet labai labai tave suprantu del pasakymo: "Is pradziu man reikia suprasti ar aplamai as noriu toliau judeti". Tau dabar reikia pailseti nuo viso sito, nes tikrai nemazai ivykiu isgyvenai per paskutinius menesius, o paskui tikiuosi judesi, nesvarbu kokiais budais ar kokiais keliais....
Papildyta:
QUOTE(Duduliux @ 2012 01 30, 14:33)
nes vien tik aklai bandyti IVF jau gana.

Laikykites ir palaikykit SB !

va butent-jau gaunasi kaip aklos vistos zaidimas... imk balioneli 4u.gif
Atsakyti
Terze
Aciu tau brangioji wub.gif
Matai, as manau embrionu senesiu storumas ir kysa koja labiausiai.
Nors net nezinau ar vystosi jie ten toliau...
Siaip teoriskai turint endo reikia man ilgos schemos, bet bijau jos. Uzmigo viena kiausyde, tai gal ir kita uzmiega...
Zodziu dabar reikia skolas atiduoti visas doh.gif doh.gif doh.gif
O tik tada galvoti ar judesim mes toliau.
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 30, 13:39)
MonaJ, Duduliux
uzjauciu jus, damos!
Ir linkiu surasti ir pasalinti priezasti.
Ir tapti mamytemis! thumbup.gif

tave taip pat, brangioji... 4u.gif reikia susigalvoti dabar nauju darbu ir rupesciu,kad paskui su naujom viltim kibti is naujo i naujus planus!!
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 30, 14:47)
Terze
Aciu tau brangioji  wub.gif
Matai, as manau embrionu senesiu storumas ir kysa koja labiausiai.
Nors net nezinau ar vystosi jie ten toliau...
Siaip teoriskai turint endo reikia man ilgos schemos, bet bijau jos. Uzmigo viena kiausyde, tai gal ir kita uzmiega...
Zodziu dabar reikia skolas atiduoti visas  doh.gif  doh.gif  doh.gif
O tik tada galvoti ar judesim mes toliau.

o tau si karta dare ISCI?
taip, tas sunku-finansinis nusistekenimas jau gaunasi... kas kelione perka, kad IVF daro uz 15 tukstanciu.. ir dar kad pasiteisintu... Jei noretum pataupyti, LV pigiau, man bent ant puses kazkur isejo... (apie 8.000) Bet sorry, as jau cia kuriu tau plana... Tikrai skaudu del taves, pripranti prie zmogaus, ir sunku, kai tau sunku...
Papildyta:
QUOTE(MonaJ @ 2012 01 30, 14:48)
tave taip pat, brangioji...  4u.gif reikia susigalvoti dabar nauju darbu ir rupesciu,kad paskui su naujom viltim kibti is naujo i naujus planus!!

MonaJ - tavo cia kelintas buvo?
Papildyta:
QUOTE(Warwara @ 2012 01 30, 14:14)
Nu Cituk, kur tavo vynas?
<1
Reiskia kitu mergaiciu rezultatai bus puikus  thumbup.gif
Tikimybes teorija...

Warwariuk, o tau po galvos skausmo gal dingo visi nauji pojuciai? Galvoju, gal cia susije...
Papildyta:
QUOTE(Delena @ 2012 01 28, 19:17)
Sveikos merginos 4u.gif

Noriu paklausti, kas lankosi Baltijos Amerikos klinikoje, kiek mokate uz pakartotinas konsultacijas, kiek ten kainuoja Gonal 900, idomu del kainu, nes buvau konsultacijoje, uz pirma vizita sumokejau 270 lt (tuo tarpu VK kainuoja 130, o pakartotinai po 90). Noreiau paliginti kainas VK ir BA kliniku. Pradejau lankitis pas O.K. smile.gif

Aciu.

Man rodos dabar BAK'e brangiau nei VK 100proc. Matau pranasuma VK pries BAK del IMSI.... aisku, kam jos reikia....
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 30, 14:14)
Nu Cituk, kur tavo vynas?
<1
Reiskia kitu mergaiciu rezultatai bus puikus  thumbup.gif
Tikimybes teorija...

nu bl bl bl, nesikeikus doh.gif
Stiprybes tau, mazute, ir atrasti savyje vel noro kovoti 4u.gif
QUOTE(MonaJ @ 2012 01 30, 14:28)
tikimybes teorija patikima kitoms sikart  mirksiukas.gif  mano irgi 1.8 siandien...
laikykimes, ir einam toliau tuo akmenuotu ir spygliuotu keliu... group.gif http://s19.rimg.info...79190d5acd1.gif[/img][/url]

doh.gif ir tau sad.gif nu taip tikejau, kad dar paaugs tie skaiciukai doh.gif Laikykis ir labai dziaugiuosi, kad pozityvas tavyje vel sviecia 4u.gif
Atsakyti
Warwara,nieko nesakysiu nes vis tiek jokie zodziai cia nepaguos.Tik apkabinu stipriai stipriai console.gif

Iride,sapnavau siandien TB.Mes su MB vaiskciojom Rygoj,sutikom toki visai prazilusi TB,o tas pasiskunde,kad tu po teigiamo NT namo negrizti hihihi.gif Kas per bardakas? biggrin.gif
Atsakyti
Atiloja, T.P.Keberiokst
Aciu wub.gif
Zinokit tikrai si karta nei i isterika noresi pulti, nei asarele braukti blush2.gif

Terze
o tau si karta dare ISCI?

Ir si, ir praeita... Pas mus dar vyro bedos.
Aciu, kad kuri planus, bet manau jei ir judesiu dar kur nors, tai kol kas tikrai ne i LV puse ziuresiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 01 30, 13:59)
MonaJ - tavo cia kelintas buvo?

IVF+ICSI - pirmas. man buvo didele hiperstimuliacija, todel nieko nesodino, o uzsalde 14 embrionu. tai sikart buvo trecias isodinimas, paskutinis... daugiau nieko nebeturim...
siaip, kas liecia pinigus, butent LV del to ir daremes - mums su 3 isodinimais, visais progesteronais ir t.t. iki sios dienos kainavo jau siek tiek virs 11 tukst. o LT butu vien tik IVF kainave tiek. tai mes dar daugiau nei metus laikem savo maziukus saldytus - ir LV tik 5 LVL/men, kai LT 150 Lt.men. doh.gif
Atiloja, aciu uz tikejima, bet yra kaip yra. gyvenimas jau toks - kam lengvas, o kam akmenuotas ir dar spygliuotas. rolleyes.gif kadangi esu avinas pagal horoskopa, manes taip lengvai nepaims "plikom rankom". irsimes, kol jegos ir finansai leis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MonaJ: 30 sausio 2012 - 14:31
Sveikos 4u.gif

Der Graikijos tyrimu. Kaip anglu kalba parasyti tuos 3 tyrimus?
Hidden-C (Chlamydia), hidden ureaplasma and hidden mycoplasma tests ?
Atsakyti