QUOTE(Warwara @ 2012 01 30, 14:47)
Terze
Aciu tau brangioji
Matai, as manau embrionu senesiu storumas ir kysa koja labiausiai.
Nors net nezinau ar vystosi jie ten toliau...
Siaip teoriskai turint endo reikia man ilgos schemos, bet bijau jos. Uzmigo viena kiausyde, tai gal ir kita uzmiega...
Zodziu dabar reikia skolas atiduoti visas
O tik tada galvoti ar judesim mes toliau.
o tau si karta dare ISCI?
taip, tas sunku-finansinis nusistekenimas jau gaunasi... kas kelione perka, kad IVF daro uz 15 tukstanciu.. ir dar kad pasiteisintu... Jei noretum pataupyti, LV pigiau, man bent ant puses kazkur isejo... (apie 8.000) Bet sorry, as jau cia kuriu tau plana... Tikrai skaudu del taves, pripranti prie zmogaus, ir sunku, kai tau sunku...
Papildyta:
QUOTE(MonaJ @ 2012 01 30, 14:48)
tave taip pat, brangioji...
reikia susigalvoti dabar nauju darbu ir rupesciu,kad paskui su naujom viltim kibti is naujo i naujus planus!!
MonaJ - tavo cia kelintas buvo?
Papildyta:
QUOTE(Warwara @ 2012 01 30, 14:14)
Nu
Cituk, kur tavo vynas?
<1
Reiskia kitu mergaiciu rezultatai bus puikus
Tikimybes teorija...
Warwariuk, o tau po galvos skausmo gal dingo visi nauji pojuciai? Galvoju, gal cia susije...
Papildyta:
QUOTE(Delena @ 2012 01 28, 19:17)
Sveikos merginos
Noriu paklausti, kas lankosi Baltijos Amerikos klinikoje, kiek mokate uz pakartotinas konsultacijas, kiek ten kainuoja Gonal 900, idomu del kainu, nes buvau konsultacijoje, uz pirma vizita sumokejau 270 lt (tuo tarpu VK kainuoja 130, o pakartotinai po 90). Noreiau paliginti kainas VK ir BA kliniku. Pradejau lankitis pas O.K.
Aciu.
Man rodos dabar BAK'e brangiau nei VK 100proc. Matau pranasuma VK pries BAK del IMSI.... aisku, kam jos reikia....