Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

Citas, Terze
Oj geros jusu svajones, aisku, bet vakarikstis NT gerai paruose siandienos rezultatui thumbup.gif
O taip sedeciau dabar, svajociau, o po pietu babaaaah doh.gif gauciau...
Kaip visada visur galima iziureti teigiamo smile.gif

O, Cituk, tavo histero jau si penktadieni! Ot fainiai!

Terze Histero tai 5 min procedura. Uzmigai, atsibudai smile.gif smile.gif As kol LP gulejau, tai pas mus palatoje konveeris buvo tiesiog.
Sapneleiai pas tave doh.gif
As zinok Internete visada randu geriausia sapno paaiskinima thumbup.gif Ju gi visada daug ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 30 sausio 2012 - 11:21
As siandien irgi Bykovos laukiu e-mailo...

As vis dar jauciuosi kaip apgauta... svelniai pasakius... Tai jei mano embrionai buvo blogos kokybes, tai kodel ju neaugino bent dar 1 diena, kad paziureti, kaip toliau... Bet ne, pas mus gi viskas uzslaptinta, infos negaliu gauti (Atijola siulei paskambinti) viskas konfidencialu net slepiama nuo musu paciu... LV siuo atveju profesionalai mano nuomone... jei jau blogai vystosi, jie laukia, o cia: viena diena punkcija, kita diena blogai vystosi, trecia diena isodinimas.. Klausimas kieno isodinimas... oro??
Papildyta:
QUOTE(Warwara @ 2012 01 30, 12:18)
Terze Histero tai 5 min procedura. Uzmigai, atsibudai smile.gif smile.gif As kol LP gulejau, tai pas mus palatoje konveeris buvo tiesiog.

Atsistojai ir vaziuoji is ligonines, ar dar paguli para? As galvoju po LP ta pati vakara namo vaziavau... o gal ir ne, jau nebepamenu...
Atsakyti
Terze
O tu LT darei paskutini IVF?
Siaip pagal istatyma privalo duoti tau visa tavo istorija atsvesti. O telefonu visai galiams daiktas, kad informacijos neteike, nu is kur zino, kad tai butent tu skambinai g.gif

Nusiramink 4u.gif , as labai nemiegstu to jausmo, todel puikiai moku sugalvoti atmazke zmonem, kad mono akyse jie atrodytu gerai smile.gif smile.gif

Atsistojai ir vaziuoji is ligonines, ar dar paguli para?

Man buvo LP + histero, tai gulejau dar savaite visa. O kam buvo tik histero: atsibunda, po valandos-kitos pradeda lakstyti ir iseina lauk namuo smile.gif
Manau nakti pabuna tik jei tikrai blogai jauciasi po narkozes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 30 sausio 2012 - 11:30
QUOTE(Warwara @ 2012 01 30, 12:28)
Terze
O tu LT darei paskutini IVF?
Siaip pagal istatyma privalo duoti tau visa tavo istorija atsvesti. O telefonu visai galiams daiktas, kad informacijos neteike, nu is kur zino, kad tai butent tu skambinai  g.gif

Nusiramink  4u.gif , as labai nemiegstu to jausmo, todel puikiai moku sugalvoti atmazke zmonem, kad mono akyse jie atrodytu gerai smile.gif smile.gif
Man buvo LP + histero, tai gulejau dar savaite visa. O kam buvo tik histero: atsibunda, po valandos-kitos pradeda lakstyti ir iseina lauk namuo smile.gif
Manau nakti pabuna tik jei tikrai blogai jauciasi po narkozes.

Paskutini dariau LV.
Supranti, manes prase parasyti prasyma oficialu. As parasiau. Tada atsiunte atsakyma el.pastu zinai kokioj formoj: Siandien geras oras, nelis. Pagarbiai, Jusu klinika.

Papildyta:
QUOTE(Warwara @ 2012 01 30, 12:28)
Terze
Man buvo LP + histero, tai gulejau dar savaite visa.

tau cia sikarta LP buvo su hystero??Ar cia pries tai?
Atsakyti
Terze
Tada atsiunte atsakyma el.pastu zinai kokioj formoj: Siandien geras oras, nelis. Pagarbiai, Jusu klinika.

nu tai tu atgal: is tikruju geras oras.
o dar tokia tai data as parasiau jums prasyma atsiusti man visa mano lygos istorija, tai laukiu! geros jums dienos!

tau cia sikarta LP buvo su hystero??Ar cia pries tai?

Si karta buvo. Praeita karta tiesiog LP. Man zinok ir si karta nebuvo del ko daryti, bet jau gydytoja nusprende, kad reikia visur paziureti del viso pikto bigsmile.gif
Zinok po histero aplamai nieko nejauciau, nei pilvas skaudejo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 30 sausio 2012 - 11:41
Siandien grazi diena, ir naujienos turi buti grazios.... 4u.gif Oij laukiam laukiam, mes geru ziniu laukiam!!!
Atsakyti
Nu Cituk, kur tavo vynas?
<1
Reiskia kitu mergaiciu rezultatai bus puikus thumbup.gif
Tikimybes teorija...
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 30, 14:14)
<1
Reiskia kitu mergaiciu rezultatai bus puikus  thumbup.gif
Tikimybes teorija...

Cia jau ne vyno, bet degtines butelio reikia.... verysad.gif
Kur mistika, po velniu!!!!!!!!!!!
Laikykis draugyte! Apkabinu tave smarkiai ir tikiu, kad cia ne finisas, kad jei ne sitas traukinys, tai tikrai bus kitas!
Shakes kaip liudna...
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 30, 13:14)
<1
Reiskia kitu mergaiciu rezultatai bus puikus  thumbup.gif
Tikimybes teorija...

tikimybes teorija patikima kitoms sikart mirksiukas.gif mano irgi 1.8 siandien...
laikykimes, ir einam toliau tuo akmenuotu ir spygliuotu keliu... group.gif mes per daug stiprios, kad kas nors mums pastotu kelia... user posted image
Atsakyti
QUOTE(MonaJ @ 2012 01 30, 14:28)
tikimybes teorija patikima kitoms sikart  mirksiukas.gif  mano irgi 1.8 siandien...
laikykimes, ir einam toliau tuo akmenuotu ir spygliuotu keliu... group.gif mes per daug stiprios, kad kas nors mums pastotu kelia... user posted image

o siaube, Monaj ir tau siandien tokia diena.... Bet tavo poziuris teigiamas labai!!! Laikykis ir tu!! ir toliau grumiames su sitom neteisybem.... 4u.gif
Atsakyti
Terze, nu jau ne.. degtines tikrai nenoriu ax.gif

Laikykis draugyte! Apkabinu tave smarkiai ir tikiu, kad cia ne finisas, kad jei ne sitas traukinys, tai tikrai bus kitas!

Net nezinau ar bus tas kitas traukinys, bus matyt. Kol kas tikrai reikia poilsio.
Nepulsiu as nei zarazu tikrinti, nei dar ko nors ieskoti. Situacija pas mane paprasta - embrionai blogos kokybes. Del mano endo, amziaus ir prasto vyro turto.
Is pradziu man reikia suprasti ar aplamai as noriu toliau judeti.
Atsakyti
Laikykites mergytes, suprantu jus kuo puikiausiai! Man jau savaite praejo po HCG<1, jau atsigavusi esu. Po paskutinio bandymo kazkaip net asareles neisspaudziau, si karta pajutau dideli spyri i gera vieta eiti toliau ir ieskotis prablemu giliau, nes vien tik aklai bandyti IVF jau gana.

Laikykites ir palaikykit SB !
Atsakyti