Afrodite laikykis saulyt!!!gal nuskambes ir ziauriai,bet is tavo pojuciu,kuriuos tu rasei cia,zinojau jau senai,kad nepavyko ir tau .sakau taip todel,kad viskas buvo taip paciai ir man Stiprybes jums!! ir nenuleiskit ranku.
Kolkas as ilsiuosi,bet vis jau dazniau pamastau uz kurios virves galo vel stvertis.
Visoms sekmes.Su visom liudziu del nesekmiu ir su visom dziaugiuos uz pasisekimus
QUOTE(Felicitte @ 2012 01 20, 21:27)
Afrodite, mergyt, siandien Tave suprantu labai labai.... vakar mano skaiciukai buvo 5,26, o siandiena jau tik 0,5..... ne musu penktadienis....
bet juk negalime prarast vilties.... pasistenk liudnas mintis vyt salin...
bet juk negalime prarast vilties.... pasistenk liudnas mintis vyt salin...
Labai gaila , bet sioks toks kibimas buvo, vilties tai suteikia
Faustina2000 - as is UK siunciau, laukiu atsakymu dabar, bet tai kad cia nesvarbu is kur siunti, jei Keberiokst papasakojo tai viskas tas pats ir is lietuvos
QUOTE(nekantrioji:) @ 2012 01 20, 21:48)
Afrodite laikykis saulyt!!!gal nuskambes ir ziauriai,bet is tavo pojuciu,kuriuos tu rasei cia,zinojau jau senai,kad nepavyko ir tau .sakau taip todel,kad viskas buvo taip paciai ir man Stiprybes jums!! ir nenuleiskit ranku.
Kolkas as ilsiuosi,bet vis jau dazniau pamastau uz kurios virves galo vel stvertis.
Visoms sekmes.Su visom liudziu del nesekmiu ir su visom dziaugiuos uz pasisekimus
O tai kokie tau simptomai buvo?
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 01 20, 18:40)
Tikiuosi,ji nesupyks,bet,gal jei dar kas pasisakytu,butu galima ka nors gero pradeti
http://www.supermama...;#entry52698378
IVF tik domiuosi, bet afrodites istorija sekiau..nesuvokiamai norejau, kad jai pasisektu.. as mielai bent truputi prisijungcia..tik i kuria saskaitele ar kaip reiketu perduoti pinigelius...?
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 01 20, 18:40)
Tikiuosi,ji nesupyks,bet,gal jei dar kas pasisakytu,butu galima ka nors gero pradeti
Aš pritariu
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 01 20, 20:19)
Na,kolbutes neradome bet maza indeli radom ir tik ateis mm iskart siusiu i Graikija.
Aš pirkau sterilų indelį patį mažiausią Camelijos vaistinėje.
QUOTE(Terze @ 2012 01 20, 20:40)
Kitas dalykas, as irgi su tuo papilomos virusu... tik jis stadijoje ikivezineje..
O tas papilomos ir herpes tai ne tas pats?
Iš kur tu žinai tas stadijas? Man pasakė, kad vėžio nėra, tik nežymūs patikimai Reiks dažniau tyrimus daryt ir viskas, nieko net gydyti nereikia. O herpes gydyti reikėjo. Iš kur tas herpes, kai net spuogo ant lūpos gyvenime man nebuvo?
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 01 20, 22:18)
Mergaites, gal galim man i AZ parasyt kas siunte i Graikija is LT savo tyrimus ? Kaip viskas vyksta. Labai lauksiu kas gali parasyt
Keberiokst papasakojo kas tai, bet man idomu kaip darot is LT.
Keberiokst papasakojo kas tai, bet man idomu kaip darot is LT.
Viskas tas pats ir iš LT. Aš siunčiau paprastu paštu. Manęs net ir paklausė - kas čia? Pasakiau, kad tokia detalė ir viskas. Kai išsiunčiau parašiau jiems laišką, ko norėsiu ir tada jau laukiau žinių iš jų.
Oi, mergaitės, man atrodo pradedu įsisąmoninti, kad klipatom vaikai negimsta Ko čia ir tikėtis su visais kraujais, zarazom, virusais Dar MB turėjau superinį, bet dabar dar ir tas sugriuvo
Labanakt visoms
Tikiuosi ryte galva šviesesnė...
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 01 20, 23:29)
Citai, senai issiuntei ?
Mastau kaip supakuot, kad paste neuzkliutu ( butent del adreso, kad klinika) ir kad turinys saugiai pasiektu adresata
Mastau kaip supakuot, kad paste neuzkliutu ( butent del adreso, kad klinika) ir kad turinys saugiai pasiektu adresata
Issiunciau pirmadieni, dar vis laukiu. Pirma karta issiunciau berods treciadieni ir po beveik savaites antradieni gavau atsakyma. Siandien jiems parasiau maila ar gavo, sake kad dar ne. Nu tikiuosi kad viskas gerai. Keberiokst sake jai apie 10 dienu net ejo. O siunciau tam voke su burbuliukus, ivyniojau i nemazai folijos taip suplojau tipo visai ten ne buteliukas. Nieko neklause manes, o jei butu klause, tai kaip keberiokst siule buciau sakius kad USB su kokia mano ligu istorija ar panasiai
QUOTE(egk @ 2012 01 21, 01:09)
Oi, mergaitės, man atrodo pradedu įsisąmoninti, kad klipatom vaikai negimsta Ko čia ir tikėtis su visais kraujais, zarazom, virusais Dar MB turėjau superinį, bet dabar dar ir tas sugriuvo
Labanakt visoms
Labanakt visoms
Gal zinai tikrai eik miegoti, nes jau nusisneki. Buten klipatom, alkoholikems, toms kurios visai nenori vaiku jie lengviausiai ir gimsta. O mes matyt per stiprios kad D be kovos vaikucius dovanotu, nu ka reikia kovoti tai ir kovosim
QUOTE(egk @ 2012 01 21, 01:09)
Labanakt visoms
Labanakt visoms
Suprantu, kad sunku , bet suimk save, pakilk ir eik i prieki, tikslo link, Tu, Mes visos sulauksime, neabejok. Ir pailsek.
QUOTE(Beila @ 2012 01 20, 20:27)
O tai kokie tau simptomai buvo?
iki 7 dienu buvo kaip viskas gerai,krutu tempimas,pilvo pamaudimas isskyros...antros sav.prazioj nieko pradejau nejausti,net krutine atslugo,ir nuojauta pradejo kuzdeti kad viskas baigta,norejosi verkti,prasidejo nerviski galvos svaigimai,kaip ir minejau vos nenualpau....as tikrai tikiu,kad jei jau pastojai,tai ir jauti kazka,bet jei nieko,tai nieko ir nejauti
Dar noriu visu paprasyti,kad tos kurios jau turejo ivf ir turi meniu kas galima valgyti ir kas ne,butu gerai,kad tas sarasiukas butu pirmam puslapi.man akys iskrito kai cia buvo minima,kad zuvies negalima,mano pirmas patiekalas buvo zuvis arba silke
ir dar kada ipatingas laikas,kai geriau lovoj pagulineti,....as antra diena skalbimu uzsiemiau
Oj Dieve,jauciu per nezinojima praradau savo spinduliukus
ir dar kada ipatingas laikas,kai geriau lovoj pagulineti,....as antra diena skalbimu uzsiemiau
QUOTE(nekantrioji:) @ 2012 01 21, 03:39)
Dar noriu visu paprasyti,kad tos kurios jau turejo ivf ir turi meniu kas galima valgyti ir kas ne,butu gerai,kad tas sarasiukas butu pirmam puslapi.man akys iskrito kai cia buvo minima,kad zuvies negalima,mano pirmas patiekalas buvo zuvis arba silke
Tu jau dabar tikrai nesigrauzk. As taip pat galvojau, kad I IVF praradau, nes per drasiai gyvenau, kilnojau rankas ir pan. Man gyd sake, kad tai mitai ir tiek. Jei jau lelius kabinasi, tai kabinasi. Prisiminkim Angeliukes varianta, jai gi vieni stresai naujam darbe buvo, verkdavo beveik kasdien, skaiciukai 10dpi buvo neauksti (gal apie 40), taciau jei vaikiukas turi uzgimti, jis kabinasi visom keturiom. Cia mes tiesiog ieskom, ka darem ko nedarem, nes mums taip, turbut, lengviau... Taip kad vidine ramybe, atsidavimas gyvenimo tekmei ir sviesus kvietimas mazuliu yra tai, kuo mes galim ir jiems, ir sau padet
Papildyta:
QUOTE(Meilės vaisius @ 2012 01 21, 09:29)
Tu jau dabar tikrai nesigrauzk. As taip pat galvojau, kad I IVF praradau, nes per drasiai gyvenau, kilnojau rankas ir pan. Man gyd sake, kad tai mitai ir tiek. Jei jau lelius kabinasi, tai kabinasi. Prisiminkim Angeliukes varianta, jai gi vieni stresai naujam darbe buvo, verkdavo beveik kasdien, skaiciukai 10dpi buvo neauksti (gal apie 40), taciau jei vaikiukas turi uzgimti, jis kabinasi visom keturiom. Cia mes tiesiog ieskom, ka darem ko nedarem, nes mums taip, turbut, lengviau... Taip kad vidine ramybe, atsidavimas gyvenimo tekmei ir sviesus kvietimas mazuliu yra tai, kuo mes galim ir jiems, ir sau padet
O del zuvies, tai vel turbut yra ivairiu nuomoniu, taciau kiek as surinkau info, tai nescioms rekomenduojama ne dazniau nei karta i 2 sav, nes jos labai uzterstos, turi savyje sunkiuju metalu, ko mums visai nereikia. Bet cia, matyt, kaip kas tiki. As asmeniskai stengsiuos sios logikos laikytis.
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 01 20, 22:42)
IVF tik domiuosi, bet afrodites istorija sekiau..nesuvokiamai norejau, kad jai pasisektu.. as mielai bent truputi prisijungcia..tik i kuria saskaitele ar kaip reiketu perduoti pinigelius...?
Sveikos mergaites,
jusu skyrelyje as ir tik skaitineju, nes gali ir mums tekti si kelia pradeti...
Visas palaikau, kiekviena vakareli, kai meldziuosi, prasau visoms mergaitems pagalbos.....
Labai noreciau prisideti tais pinigeliais..... Tik pasakykit kaip....
Labas rytas, damos!
Grazia akcija suorganizavot, bet deja, as neprisidesiu, nors kaip ir noreciau. Nes mes dabar skoluose, kaip nezinau kame... Net baisu pagalvoti paie suma...
Egk, feja mano! Stipriai apkabinu tave. Man is vis keita, kodel prie IVF proceso nera psichiatro vizitu. Pagal mane tai butinai turi buti. Esu labai stipri, labai protinga ir tikrai zinau, kad be gyditoju pagalbos galesiu susitvarkyti, bet kainos man ta iziauriai daug sveikatos ir sielos jegu... Laikykis!!!!
nekantrioji:) As nemanau, kad pojuciu buvimas arba ka nors reiskia. Pirmom dienim po isodinimo dar viskas jautru po punkcijos ir t.t. O Afrodite turejo snaigutes, todel skaudeti ten teoriskai net nebuvo kam. Naturaliai pastojancios jaucia ka nors tikrai ne savaite kita po apvaisinimo Ir tie pojuciai paprastai tiesiog PMS pojuciai.
Mes stebiam save pro tooooki padidinimo stikla, kad net baisu. Tais ciklais, kada as tikrai zinau, kad laukti nera ko, ta ii r PMS nebuna ir neskaudena kas sekunde naujoje vietoje
O del maisto, tai uztenka sveikai maitintis.
Grazia akcija suorganizavot, bet deja, as neprisidesiu, nors kaip ir noreciau. Nes mes dabar skoluose, kaip nezinau kame... Net baisu pagalvoti paie suma...
Egk, feja mano! Stipriai apkabinu tave. Man is vis keita, kodel prie IVF proceso nera psichiatro vizitu. Pagal mane tai butinai turi buti. Esu labai stipri, labai protinga ir tikrai zinau, kad be gyditoju pagalbos galesiu susitvarkyti, bet kainos man ta iziauriai daug sveikatos ir sielos jegu... Laikykis!!!!
nekantrioji:) As nemanau, kad pojuciu buvimas arba ka nors reiskia. Pirmom dienim po isodinimo dar viskas jautru po punkcijos ir t.t. O Afrodite turejo snaigutes, todel skaudeti ten teoriskai net nebuvo kam. Naturaliai pastojancios jaucia ka nors tikrai ne savaite kita po apvaisinimo Ir tie pojuciai paprastai tiesiog PMS pojuciai.
Mes stebiam save pro tooooki padidinimo stikla, kad net baisu. Tais ciklais, kada as tikrai zinau, kad laukti nera ko, ta ii r PMS nebuna ir neskaudena kas sekunde naujoje vietoje
O del maisto, tai uztenka sveikai maitintis.