Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

Labas rytas, damos! wub.gif

Gintaleo nu kaip, pridavei jau krauja? ax.gif
As jau, dar progesterona pridaviau, paziuresiu koks jis ax.gif Bet atsakymas bus tik rytoj. HCG siandien tikiuosiu suzinoti doh.gif

Visiems kas ant suoliuko wub.gif

Afroditei gero kelio ir gero pokalbio! thumbup.gif Labai lauksiu ziniu is jos! wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 30 sausio 2012 - 09:21
QUOTE(Warwara @ 2012 01 30, 09:20)

HCG siandien tikiuosiu suzinoti  doh.gif

Ech, kaip noriu kad butu didelis HCG!!! Jau gerai, kad mmm nera smile.gif
Atsakyti
Deimė wub.gif
Aciu uz rupesti, bet tikrai nemanau kad tie skaiciukai bus.
mmm nera, krutine jautri, bet pilvas nuo vakar skauda jau pikrai PMSiskai
Tavo gi greit rezultatas teigiamas bus, ar ne? mirksiukas.gif
Dar MonaJ siandien laukia skaiciuku, tai tikiuosiu ten tikrai bus dideli! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 30 sausio 2012 - 09:45
QUOTE(Warwara @ 2012 01 30, 09:45)
Deimė  wub.gif
Aciu uz rupesti, bet tikrai nemanau kad tie skaiciukai bus.
mmm nera, krutine jautri, bet pilvas nuo vakar skauda jau pikrai PMSiskai
Dar MonaJ siandien laukia skaiciuku, tai tikiuosiu ten tikrai bus dideli!  thumbup.gif

bus bus tie skaiciukai mirksiukas.gif pas mane tai tikejimas pakrito, bet yra. o pilvas panasiai kaip tau - bet ne istisai. taip paskauda, ir vel nurimsta. bet manau, cia progesteronas kaltas. doh.gif
Atsakyti
MonaJ
o pilvas panasiai kaip tau - bet ne istisai. taip paskauda, ir vel nurimsta. bet manau, cia progesteronas kaltas.

Mano irgi ne pastoviai.
Bangom.
Kaip ir krutine.
Laukiam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 01 30, 09:46)
As cia busiu... budesiu... prasysiu to Fenikso prisikelti... wub.gif 
Lauksim ziniu wink.gif Tikimes persalimas nesutrukdys...
jau tryse wink.gif
Cikaga - valio! o tuomet sia savaite pas Gorgi? jau trumpeja tavo kelias iki  nestuke.gif

Ne Terziuk - sia savaite dar neisiu pas gorgi, noriu pas ji jau su hystero rezultatais suoliuoti, tegul jau tada duoda man kaa jam ten atrodo reikalinga smile.gif

Visai musu laukianciai trijulei - wub.gif wub.gif Dievas myli trejube (kazkur girdejau ax.gif )

Saltoka ant to suoliuoko, gal panos kokio karsto vyno pasiemam kol laukiam tongue.gif
Atsakyti
Cituk, po pietu ikalsim, gerai????
drinks_cheers.gif
Pakentek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 30, 11:48)
drinks_cheers.gif
Pakentek smile.gif

as galeciau ir visai nusilakti ir rytoj mirti nuo galvos skausmo kad tik tai garantuotu kad tu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 30, 11:48)
drinks_cheers.gif
Pakentek smile.gif

As siulau kavytes wink.gif As tik ka pasidariau, pasiemiau diddeeeli saldaini smile.gif ir budziu g.gif o popiet, kas gales - eisim tusintis lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2012 01 30, 11:17)
Ne Terziuk - sia savaite dar neisiu pas gorgi, noriu pas ji jau su hystero rezultatais suoliuoti, tegul jau tada duoda man kaa jam ten atrodo reikalinga  smile.gif

o hystero jau turi data? nes suprantu pas jus ten eiles... o Cikaga ateis tiesiai ir tau atsakymai... suprasi??
Atsakyti
Citas, as menesi negeriau alkogoli, tai jau kaip ir atpratau smile.gif
Bet jei ka, siandien isgersiu vyno taurele, niam! wub.gif Ir i vonia eisiu!
O nuo kitos savaites i sporto sale ir dieta! doh.gif
Busiu grazi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 01 30, 11:55)
o hystero jau turi data? nes suprantu pas jus ten eiles... o Cikaga ateis tiesiai ir tau atsakymai... suprasi??

Mano hystero si penktadieni unsure.gif o pirmadieni jau eisiu aptarti hystero bigsmile.gif jau atlaukiau eile ax.gif

QUOTE(Warwara @ 2012 01 30, 11:58)
Bet jei ka, siandien isgersiu vyno taurele, niam!  wub.gif  Ir i vonia eisiu!
O nuo kitos savaites i sporto sale ir dieta!  doh.gif
Busiu grazi  thumbup.gif

Nu bet sitaip netiketi tai jau negalima schmoll.gif Nors del vonios tai sutinku, nu jau kaip as jos pasiilgdavau po tu laukimu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 30 sausio 2012 - 11:08
QUOTE(Warwara @ 2012 01 30, 11:58)
Bet jei ka, siandien isgersiu vyno taurele, niam!  wub.gif  Ir i vonia eisiu!
O nuo kitos savaites i sporto sale ir dieta!  doh.gif
Busiu grazi  thumbup.gif

Sporto sale palauks metelius dar taves, niekur ji nedings wink.gif O kai suzinosi HCG skaiciukus, vemsi is dziaugsmo, taip, kad ir dietos nereikes drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2012 01 30, 12:07)
Mano hystero  si penktadieni  unsure.gif o pirmadieni jau eisiu aptarti hystero  bigsmile.gif  jau atlaukiau eile  ax.gif
Nu bet sitaip netiketi tai jau negalima  schmoll.gif Nors del vonios tai sutinku, nu jau kaip as jos pasiilgdavau po tu laukimu  blush2.gif

Slapuke!!! Nieko nezinau apie ta hystero.... Cia panasiai kaip laparoskopija?? su narkoze bendra? eik tu sau, ziuriu, kad taip greitai viskas vyksta pas tave, tuoj ir leliuka ant ranku supuosi wink.gif

As sianakt sapnavau langa... Dideli toki, su plysiu... paziuriu sapnininke reiksmes: Uždarytas - drąsa pasieksi tikslą, Matyti, kad langas šiek tiek praviras - rasite išeitį spręsdami kokią nors problemą ir ant galo paskutine reiksme: Šiaip Sapnuoti langus - lemtingas posūkis jūsų gyvenime, puikių vilčių pabaiga, jūsų verslas sužlugs ir suteiks Jums daug skausmo, nauji darbai bus bevaisiai, bet senus darbus užbaigsit sėkmingai.
Paskutine reiksme kaip su slapiu skuduru per veida biggrin.gif Sakiau jau sau 100kartu, nelisk, neziurek tu sapnu reiksmiu, bet as vel.. blush2.gif Nes sapnai pas mane doh.gif
Dar ryte sapnavau, kad sesuo pagimdo 2 mergaites ir man 1 atiduoda.... blink.gif
Atsakyti