Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

QUOTE(Atiloja @ 2012 01 29, 18:30)

po baigimo gerti gali ateiti per 10 dienu  4u.gif

Aciu 4u.gif ,as maniau,kad po keliu dienu...
Atsakyti
QUOTE(,,Selina'',2012 01 29, 18:13)
aciu, o per kiek laiko imanoma pasiruosti ivf, turiu uomeny tyrimus?

per pirma konsultacija mes pridavem kraujuka ir jau sekancia diena gavom atsakymus,jei viskas gerai reikia laukti kitu mmm ir vaziuoti 2 ciklo diena pas latviukus ir tada jau pradeti stimuliacija.
Atsakyti
QUOTE(daivukas27 @ 2012 01 29, 20:34)
Aciu 4u.gif ,as maniau,kad po keliu dienu...

man atejo gal po poros dienu, bet turiu pasirodyti per 10 dienu nuo paskutines tabletes suvartojimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 01 29, 20:09)
Ne nemanau pasiduoti ir netiketi tavo sekme, kol nepateiksi man irodymu panele programuotoja  4u.gif  tavo pozymiai per daug rimti kad kazkoks niekingas NT man ka nors irodytu. NEKENCIU NT schmoll.gif !!!

As taip tyliai ramiai cia parymosiu ir pamaldausiu kad musu Warwariukui rytojus butu laiminga diena  wub.gif
Gintaleo - sekmes tau rytoj mazute, linkiu graziu skaiciuku  4u.gif

Afrodite - ne nezinau ka patarti, ten kazkaip bikovos tyrimai labai priklauso nuo gerkles skausmo ir persalimo, bet sakau kgal ir rezultatus analizuodama ji tiesiog i tai atsizvelgtu  g.gif

Oi,prisidedu ir as prie tavo suoliuko,parymokime kartu ir pamelskim Warwarytei stiprybes ir stebuklo,kurio ji taip laukia ir netik ji bet ir jos mylimasis wub.gif Priimsi Cituk parymot ir mane drauge,a? mirksiukas.gif
Gintaleo sekmes tau mergyt ir linkiu ir as fantastisku skaiciuku,linkiu kad tu verktum ne is nevilties-bet is nerealios laimes, dziaugsmo,euforijos 4u.gif To paties linkiu ir dar vienai mergytei MonaiJ,kuri irgi rytoj tikiuosi kad suzinos fantastinius skaiciukus.
Nusprendem vaziuoti su vyru,nes laikas spaudzia o ji vistiek paskui liepia juk atvaziuoti ir dar karta tyrimams.Be to noriu paklausti del daugelio dalyku ax.gif Duosiu zinia kaip grysiu mirksiukas.gif
Ikiukas mergytes,buckis jums wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 01 29, 21:13)
Oi,prisidedu ir as prie tavo suoliuko,parymokime kartu ir pamelskim Warwarytei stiprybes ir stebuklo,kurio ji taip laukia ir netik ji bet ir jos mylimasis wub.gif Priimsi Cituk parymot ir mane drauge,a? mirksiukas.gif
Gintaleo sekmes tau mergyt ir linkiu ir as fantastisku skaiciuku,linkiu kad tu verktum ne is nevilties-bet is nerealios laimes, dziaugsmo,euforijos 4u.gif To paties linkiu ir dar vienai mergytei MonaiJ,kuri irgi rytoj tikiuosi kad suzinos fantastinius skaiciukus.
Nusprendem vaziuoti su vyru,nes laikas spaudzia o ji vistiek paskui liepia juk atvaziuoti ir dar karta tyrimams.Be to noriu paklausti del daugelio dalyku ax.gif Duosiu zinia kaip grysiu mirksiukas.gif 

Tai aisku, kuo daugiau tuo smagiau ir nemanau kad mes ten tik dviese sedesim biggrin.gif

Ohoho koks pirmadieni laukia blink.gif - trys mergaites pranes HCG skaiciukus, afrodite pranes naujienas is bikovos 4u.gif Gal kuri cia prie astrologijos?? butu neblogai suzinoti ar rytojus sekminga diena rolleyes.gif

as jau gal ryt gausiu rezuotatus is cikagos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daivukas27 @ 2012 01 29, 21:22)
Tai,taip gert desimt dienu,bet ir iskart kita diena ateina mm,ar po keliu dienu? blush2.gif Pamirsau pasiklaust,kaip ten gali but smile.gif

taip buna po dienos ar dvieju ir ateina mm.. man taip dazniausiai buna
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruziukas1: 29 sausio 2012 - 20:23
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 29, 19:02)
man atejo gal po poros dienu, bet turiu pasirodyti per 10 dienu nuo paskutines tabletes suvartojimo  4u.gif

QUOTE(boruziukas1 @ 2012 01 29, 19:22)
taip buna po dienos ar dvieju ir ateina mm.. man taip dazniausiai buna

Labai aciu jums mergaites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(,,Selina'',2012 01 29, 16:41)
Turime bedu, pas vyra labai prasta sperma, noretume daryti dirbtini apvaisinima. Noretume i latvija pas Treisa, bet nezinau kada rasytis, pagal kuria ciklo diena ar tiesiog vaziuoti pirminei konsultacijai ir viskas?

"Selina', galit vaziuot bet kada, bet informatyviausia buna po menesiniu, iki ovuliacijos. Tuomet gydytojas apziuri tavo gleivine, pamato, kaip folikulai formuojasi. Tai jei taip iseina, taikykit po menesiniu. Kuo dideliausios tau sekmes 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2012 01 29, 20:16)
Gal kuri cia prie astrologijos?? butu neblogai suzinoti ar rytojus sekminga diena  rolleyes.gif

Jei ziuret i menulio kalendoriu, tai ryt Fenikso diena, tokia nenuspejama, kai ivykiai gali pasisukt tiek teigiama, tiek neigiama linkme (Feniksas pakyla is pelenu..). Taip jau simboliskai gaunasi, kad merginos ryt pasitiks savo tolimesni likimo vingi. Kad tik visoms butu tik i taip norima teigiama puse, labai labai linkiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mergytės, ryt labiausiai laikau už tris gražiausias, geriausias būsimas mamas nestuke.gif kumštukus ir kojukus biggrin.gif Už visas kitas ryt špygas ax.gif

SĖKMĖS JUMS RYT IR TIK TEIGIAMŲ SULAUKTI REZULTATŲ wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 29, 16:18)
Rytoj bus oj ilga diena....

As cia busiu... budesiu... prasysiu to Fenikso prisikelti... wub.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2012 01 29, 21:13)
Duosiu zinia kaip grysiu mirksiukas.gif 

Lauksim ziniu wink.gif Tikimes persalimas nesutrukdys...

QUOTE(Citas @ 2012 01 29, 21:16)
Tai aisku, kuo daugiau tuo smagiau ir nemanau kad mes ten tik dviese sedesim  biggrin.gif
as jau gal ryt gausiu rezuotatus is cikagos  ax.gif

jau tryse wink.gif
Cikaga - valio! o tuomet sia savaite pas Gorgi? jau trumpeja tavo kelias iki nestuke.gif

Atsakyti
Meiles Vaisiau, [COLOR=blue]

dekoju uz atsakyma, stengsimes taip ir daryti 4u.gif
ir jums sekmes
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(Terze @ 2012 01 30, 09:46)
As cia busiu... budesiu... prasysiu to Fenikso prisikelti... wub.gif 
Lauksim ziniu wink.gif Tikimes persalimas nesutrukdys...
jau tryse wink.gif
Cikaga - valio! o tuomet sia savaite pas Gorgi? jau trumpeja tavo kelias iki  nestuke.gif

ir as ant suoliuko jau bigsmile.gif
Atsakyti