Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

Gintaleo
Aciu, jei tau ryt bus tik 10 DPI, tai labai laukiam tavo skaiciuku, testas tikrai galejo nieko nerodyti! Butina iryt pranesk, laikysiu uz tave kumsciukus!
As cia angliska temute paskaiciau, nu ir ivairiai buna su tais HCG skaiciais...
Rytoj bus oj ilga diena....
Atsakyti
[quote=Gintaleo,2012 01 29, 16:08]
DAR merginos noreciau paprasyti,kad paaiskintumet ar pasakytumet kur ieskot info,apie tai,kad - kur jus cia siunciat kazkokius tyrimus i Graikija?

E-MAIL: locus@otenet.gr, www.locus-medicus.gr
sveika ,cia ju emeilas.Parasai jiems emeila kad nori issitirti uzslepta chlamidijoze,jie tau atsiuncia instrukcija,kaip tai padaryti,tu surenki mmm krauja ir jiems issiunti ,su mokejimo detalem. 4u.gif
as jau issigydziau ta zaraza .po 2 ,o paskui dar po 5 savaiciu antib., mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif
labai graziai viena kita palaikote ir bendraujate, kiek daug cia pas jus optimizmo, meiles.
Ateinu pas jus noredama paklausti, jei nesupyksite uz sutrukdyma....

Turime bedu, pas vyra labai prasta sperma, noretume daryti dirbtini apvaisinima. Noretume i latvija pas Treisa, bet nezinau kada rasytis, pagal kuria ciklo diena ar tiesiog vaziuoti pirminei konsultacijai ir viskas?

aciu uz bet kokius komentarus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintaleo @ 2012 01 29, 16:08)
DAR merginos noreciau paprasyti,kad paaiskintumet ar pasakytumet kur ieskot info,apie tai,kad - kur jus cia siunciat kazkokius tyrimus i Graikija?

Labux,
As po nepavykusiu 3 IVF jau pradejau si kelia, merginos pasidlino info. Parasyk i az savo maila, as ir mielai su tavim pasidalinsiu.
Bet linkiu, kad ryt tavo HCG butu didelis didelis bigsmile.gif ir tau sios info nereiktu.
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 01 29, 13:16)
Merginos, reikia patarimo  000189.gif  000189.gif  lithuania.gif
Mums abiems su vyru labai skauda gerkles,persalome doh.gif Ar verta mums vaziuoti pas Bykova? blush2.gif

Aš pas ją važiavau, nors iš vakaro turėjau temperatūrą virš 38. Galvojau gal tyrimų nedarys, bet nors pasikalbėsime, nes sekančią dieną ji turėjo išvažiuoti į konferenciją. Bet tyrimus darė visus ir kas keisčiausia ničnieko nerado gerklėje g.gif Kaip taip gali būti? Bet gali dėl ramybės jai pasiskambinti, dabar ji ką tik grįžo, tai gal greit niekur nevažiuos.

Warwara, Gintaleo, nu netikim mes jokiais testais 4u.gif

Mergaitės, jei aš, kai ateis TAS laikas, sugalvosiu gadinti NT nežinodama HCG atsakymų, galėsit mane ne tik išplūst, bet ir prilupt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(,,Selina'',2012 01 29, 17:41)
Sveikos mergaites 4u.gif
labai graziai viena kita palaikote ir bendraujate, kiek daug cia pas jus optimizmo, meiles.
Ateinu pas jus noredama paklausti, jei nesupyksite uz sutrukdyma....

Turime bedu, pas vyra labai prasta sperma, noretume daryti dirbtini apvaisinima. Noretume i latvija pas Treisa, bet nezinau kada rasytis, pagal kuria ciklo diena ar tiesiog vaziuoti pirminei konsultacijai ir viskas?

aciu uz bet kokius komentarus blush2.gif

Sveika 4u.gif mes tiesiog paskambinom ir uzsirasem konsultacijai, laukem vizito apie menesi, man atrodo nelabai svarbu kuria ciklo diena, svarbiausia ne per pacias mmm.Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stenly @ 2012 01 29, 16:45)
Sveika 4u.gif mes tiesiog paskambinom ir uzsirasem konsultacijai, laukem vizito apie menesi, man atrodo nelabai svarbu kuria ciklo diena, svarbiausia ne per pacias mmm.Sekmes 4u.gif

aciu, o per kiek laiko imanoma pasiruosti ivf, turiu uomeny tyrimus?
Atsakyti
Gal kurios naudojot DUPHASTONA mm sureguliuot,nes jos pas mane nereguliarios,tai gydytoja paskyre si vaista,kad galeciau pasireguliuot ir susiplanuot IVF...Noriu suzinot,po kiek laiko ateina mm,kaip isgeri paskutine tablete?
Atsakyti
QUOTE(daivukas27 @ 2012 01 29, 19:54)
Gal kurios naudojot DUPHASTONA mm sureguliuot,nes jos pas mane nereguliarios,tai gydytoja paskyre si vaista,kad galeciau pasireguliuot ir susiplanuot IVF...Noriu suzinot,po kiek laiko ateina mm,kaip isgeri paskutine tablete?

po 1-2 d.bet gali buti iki 10dienu
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 29, 09:19)
Rytas, damos!
Nu, ka, vis gi sugadinau sau savaitgali...
NT rodo viena riebu I
Juokiu ten sesliu.
Nebus man stebuklo, nors ir visi pozymiai tiesiog saukia apie gera pabaiga, tai gi as ir patikejau.
Ryt nuleisiu krauja, kad butu galima ramiai nutraukti vaistus.

Ne nemanau pasiduoti ir netiketi tavo sekme, kol nepateiksi man irodymu panele programuotoja 4u.gif tavo pozymiai per daug rimti kad kazkoks niekingas NT man ka nors irodytu. NEKENCIU NT schmoll.gif !!!

As taip tyliai ramiai cia parymosiu ir pamaldausiu kad musu Warwariukui rytojus butu laiminga diena wub.gif

QUOTE(Gintaleo @ 2012 01 29, 15:24)
Labas.
na skaitineju sita tema ir labai suprantu kaip tu jautiesi, as vakar irgi nusipirkau Nt ir jis man parode I, ryt eisiu ir as darytis kraujo tyrimo,kol kas dar vilties nors ir minimaliai,bet stengiuos neprarasti.Man jokiu pozymiu,tokiu kaip tau nebuvo,tik,kad labai daug tarsi iskyru,bet ten kaip vanduo,tai va sitas dalykas tik ir vilties duoda.
Pirma karta kai dariausi IVF,tai buvo tokie pozymiai panasus kaip pas tave ,bet isk. nebuvo.Tai,gal cia yra kazkokios visgi vilties?
Rytoj man bus 10, o gal net 11 diena?  blush2.gif
Tai linkiu stiprybes,kad ir koks butu rezultatas.
Kad ir kaip bebutu,nenuleiskim ranku,nors ir noretusi ta padaryti.

Gintaleo - sekmes tau rytoj mazute, linkiu graziu skaiciuku 4u.gif

Afrodite - ne nezinau ka patarti, ten kazkaip bikovos tyrimai labai priklauso nuo gerkles skausmo ir persalimo, bet sakau kgal ir rezultatus analizuodama ji tiesiog i tai atsizvelgtu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 29 sausio 2012 - 19:12
QUOTE(boruziukas1 @ 2012 01 29, 17:50)
po 1-2 d.bet gali buti iki 10dienu

Tai,taip gert desimt dienu,bet ir iskart kita diena ateina mm,ar po keliu dienu? blush2.gif Pamirsau pasiklaust,kaip ten gali but smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 29, 09:19)
Rytas, damos!
Nu, ka, vis gi sugadinau sau savaitgali...
NT rodo viena riebu I
Juokiu ten sesliu.
Nebus man stebuklo, nors ir visi pozymiai tiesiog saukia apie gera pabaiga, tai gi as ir patikejau.
Ryt nuleisiu krauja, kad butu galima ramiai nutraukti vaistus.

netikiu jokliais NT, tikiu tik dideliais Warwaros skaiciukais 4u.gif
QUOTE(daivukas27 @ 2012 01 29, 20:22)
Tai,taip gert desimt dienu,bet ir iskart kita diena ateina mm,ar po keliu dienu? blush2.gif Pamirsau pasiklaust,kaip ten gali but smile.gif

po baigimo gerti gali ateiti per 10 dienu 4u.gif

Gintaleo, uz tave rytoj kumstukai susukti 4u.gif
Atsakyti