Rytas, damos!
Nu, ka, vis gi sugadinau sau savaitgali...
NT rodo viena riebu I
Juokiu ten sesliu.
Nebus man stebuklo, nors ir visi pozymiai tiesiog saukia apie gera pabaiga, tai gi as ir patikejau.
Ryt nuleisiu krauja, kad butu galima ramiai nutraukti vaistus.
Nemanau Beilut siandien jau 11 DPI, tai gi tokios velyvos implantacijos net nebuna.
Nu bet nieko gi nepadarytsi, yra kaip yra.
QUOTE(Warwara @ 2012 01 29, 08:47)
Nemanau Beilut siandien jau 11 DPI, tai gi tokios velyvos implantacijos net nebuna.
NESĄMONĖ!!!!!! BŪNA
Mažut, aš su tavimi
Warwara,kol nera skaiciuku ,tavo testu negalima tiketi ,taip kad ramiai laukiam rytojaus
Iride,
Gal ir nesamone tie testai net nezinau...
Jei ryt HCG skaiciai bus neigiami, tai galesim mane irasyti i absoliuciai nenormaliu pojuciu sarasa:
Iki 6 dpi as jauciau pilva ir krutine kap pries mmm
7 pdi viskas nusiramino
Nuo 8 dienos krutine pradejo skaudeti visai kitaip, jinai auga, puciasi ir stroreja
Pilva jei ir maudzia, tai irgi ne taip kaip pries mmm. O vakar ir siandien is viso galima sakyti nemaudzia
Turiu nerealiai daug isskyru, tiesiog slapia...
Problemos su viduriais, kuriu nekad nebuna...
Ziuriu pas MonaJ irgi panasiai viskas, jai 10 pdi buvo HCG 8, tai 11 dpi tikrai testas spyga rodytu.
Tikiuosiu stebuklas ir pas ja ivyks!
Jei ryt HCG skaiciai bus neigiami, tai galesim mane irasyti i absoliuciai nenormaliu pojuciu sarasa:
7 pdi viskas nusiramino
Nuo 8 dienos krutine pradejo skaudeti visai kitaip, jinai auga, puciasi ir stroreja
Pilva jei ir maudzia, tai irgi ne taip kaip pries mmm. O vakar ir siandien is viso galima sakyti nemaudzia
Ziuriu pas MonaJ irgi panasiai viskas, jai 10 pdi buvo HCG 8, tai 11 dpi tikrai testas spyga rodytu.
Tikiuosiu stebuklas ir pas ja ivyks!
QUOTE(Warwara @ 2012 01 29, 12:53)
Iride,
7 pdi viskas nusiramino
7 pdi viskas nusiramino
Sveikutes mergytes
Warwara pritariu as Iridei del NT Pati jau ne viena kart pastebedavau kad mergytes o NT net vaiduoklio nerode.Ir sakydavau,kad nu jau tikrai nebegandisniu jokio NT,koks stebuklingas jis bebutu.Bet...kai esu nekantruole vis pagadinu ir pykstu. Todel as netikiu tavo NT,o pozymiai manau grazus ir labai labai daug merginu tiki kad sis kartas bus tas,tiki ir linki.O as ir pasimeldziu.Laukiu suspaudus kumstukus ir sudejusi visas viltis tavo HCG skaiciuku kuriais mes visos dziaugsimes ir su Cituku turesime galimybe tave ismesti pas nestukes Mintim mmes visos su tavim ir tave palaikom
Aciu Afrodite, ryt bus viskas aisku jau, tiesiog palauksim.
Merginos, reikia patarimo
Mums abiems su vyru labai skauda gerkles,persalome Ar verta mums vaziuoti pas Bykova?
Mums abiems su vyru labai skauda gerkles,persalome Ar verta mums vaziuoti pas Bykova?
[quote=Warwara,2012 01 29, 13:04]
Labas.
na skaitineju sita tema ir labai suprantu kaip tu jautiesi, as vakar irgi nusipirkau Nt ir jis man parode I, ryt eisiu ir as darytis kraujo tyrimo,kol kas dar vilties nors ir minimaliai,bet stengiuos neprarasti.Man jokiu pozymiu,tokiu kaip tau nebuvo,tik,kad labai daug tarsi iskyru,bet ten kaip vanduo,tai va sitas dalykas tik ir vilties duoda.
Pirma karta kai dariausi IVF,tai buvo tokie pozymiai panasus kaip pas tave ,bet isk. nebuvo.Tai,gal cia yra kazkokios visgi vilties?
Rytoj man bus 10, o gal net 11 diena?
Tai linkiu stiprybes,kad ir koks butu rezultatas.
Kad ir kaip bebutu,nenuleiskim ranku,nors ir noretusi ta padaryti.
Labas.
na skaitineju sita tema ir labai suprantu kaip tu jautiesi, as vakar irgi nusipirkau Nt ir jis man parode I, ryt eisiu ir as darytis kraujo tyrimo,kol kas dar vilties nors ir minimaliai,bet stengiuos neprarasti.Man jokiu pozymiu,tokiu kaip tau nebuvo,tik,kad labai daug tarsi iskyru,bet ten kaip vanduo,tai va sitas dalykas tik ir vilties duoda.
Pirma karta kai dariausi IVF,tai buvo tokie pozymiai panasus kaip pas tave ,bet isk. nebuvo.Tai,gal cia yra kazkokios visgi vilties?
Rytoj man bus 10, o gal net 11 diena?
Tai linkiu stiprybes,kad ir koks butu rezultatas.
Kad ir kaip bebutu,nenuleiskim ranku,nors ir noretusi ta padaryti.