Labas
Tik pabaiga paskaiciau,kad vel apie probiotikus kalbat
Pritariu Warwarai,kad gal kai kuriu ir negalima,reikia pasiklausti gydytojo ar bent vaistininko,nu maza ka.
Tik vakar vakare prisiminiau-Bykova apie mano zygdarbius zarazu naikinimo lauke viska zinojo,kaip ir apie vaistus.Tai to protexino liepe padidinti,nuo 2 iki 3 kart per diena.Treijsas nezinojo kokius as ten probiotikus geriu,bet liepe su antibais ka nors tokio pagerti.Nu tai va.MB tie probiotikai irgi labai tiko ir patiko.UK kai kurie giniai irgi juos skiria,nepamenu tk kokia proga,bet teko skaityti forumuose.
Bet jei gerti po visko,tai gal ir irgi gerai?
Iride,kantri tu.As tokiu metu,jau visa kolekcija NT turejau.I diena po kelis darydavau,nu man taip faina kaip jie ryskeja Reiks jauciu dar karteli apsisiuti,prisiminimui,nes veliau tai kas zino kaip bus
Warwara,o tu irgi prie kantruoliu?Nu neiskesciau as niekaip Tai tada ryskaus testuko pirmadieni
Cituk Normaliai as, gi jau sakiau, tu visokiu pojuciu turiu daug ir jie visi tinka ir i viena ir i kita sarasa. Taip, per praeita IVF man mmm prasidejo 10 dpi, tai siandien as sekundeles skaiciuoju iki dienos pabaigos. Bet jau 14.30, tai gi puse dienos pareity
Keberiokst
As tik isivaizduoju kad pamatau viena pagaliuka, man kojos tirpsta, tai gi kantrumas cia ne prie ko Baime tik... Nemanau kad ir pirmadieni padarysiu, jei nesulauksiu mmm... Lauksiu HCG rezultatu antradieni.
O nejaugi NT ka nors parodys tau? Kaz kodel maniau, kad jie tokiam jau nestume nerodo. Ne?
Beila, tai gi nelauksim, nelauksim mes tavo mmm! Tegu ivyksta stebuklu stebuklas!
Egk, smagu kad kraujavimas sustabdytas. Tegu aplamai situacija tik gereja pas tave pagaliau!
Keberiokst
Warwara,o tu irgi prie kantruoliu?
As tik isivaizduoju kad pamatau viena pagaliuka, man kojos tirpsta, tai gi kantrumas cia ne prie ko Baime tik... Nemanau kad ir pirmadieni padarysiu, jei nesulauksiu mmm... Lauksiu HCG rezultatu antradieni.
O nejaugi NT ka nors parodys tau? Kaz kodel maniau, kad jie tokiam jau nestume nerodo. Ne?
Beila, tai gi nelauksim, nelauksim mes tavo mmm! Tegu ivyksta stebuklu stebuklas!
Egk, smagu kad kraujavimas sustabdytas. Tegu aplamai situacija tik gereja pas tave pagaliau!
QUOTE(Warwara @ 2012 01 28, 13:32)
Cituk Normaliai as, gi jau sakiau, tu visokiu pojuciu turiu daug ir jie visi tinka ir i viena ir i kita sarasa. Taip, per praeita IVF man mmm prasidejo 10 dpi, tai siandien as sekundeles skaiciuoju iki dienos pabaigos. Bet jau 14.30, tai gi puse dienos pareity
Keberiokst
Keberiokst
Rodo rodo,to hcg pikas bunas antro trimestro pradzioj,o po to lieka apie kokiu 6-8 tukst.Tai su tiek sekmingai II gausiu Einu i ebay,nusipirksiu pora juosteliu Nostalgija apeme
Na bijai tai bijai,suprantu-man irgi baisu buvo,ypac kai krutine atleido.Po teigiamo NT ,jau kitokios baimes atsirado.
Imk virusiuka
Keberiokst
Aisku, kad kitos baimes. Bet vis geresnes...
Aciu uz virusiuka, toks jau subrandintas
Na bijai tai bijai,suprantu-man irgi baisu buvo,ypac kai krutine atleido.Po teigiamo NT ,jau kitokios baimes atsirado.
Aisku, kad kitos baimes. Bet vis geresnes...
Aciu uz virusiuka, toks jau subrandintas
Sveikos merginos
Noriu paklausti, kas lankosi Baltijos Amerikos klinikoje, kiek mokate uz pakartotinas konsultacijas, kiek ten kainuoja Gonal 900, idomu del kainu, nes buvau konsultacijoje, uz pirma vizita sumokejau 270 lt (tuo tarpu VK kainuoja 130, o pakartotinai po 90). Noreiau paliginti kainas VK ir BA kliniku. Pradejau lankitis pas O.K.
Aciu.
Noriu paklausti, kas lankosi Baltijos Amerikos klinikoje, kiek mokate uz pakartotinas konsultacijas, kiek ten kainuoja Gonal 900, idomu del kainu, nes buvau konsultacijoje, uz pirma vizita sumokejau 270 lt (tuo tarpu VK kainuoja 130, o pakartotinai po 90). Noreiau paliginti kainas VK ir BA kliniku. Pradejau lankitis pas O.K.
Aciu.
QUOTE(Pumpule @ 2012 01 27, 16:07)
sveikos mergytės,
Gal kas važiuojat pirmadienį (01-30) į Rygą? gal norit man kompaniją palaikyti? Važiuoju aš su savo mašinuku, jei ką parašykit, būtų smagiau kartu aš iš Vilniaus.
Gal kas važiuojat pirmadienį (01-30) į Rygą? gal norit man kompaniją palaikyti? Važiuoju aš su savo mašinuku, jei ką parašykit, būtų smagiau kartu aš iš Vilniaus.
o gal Rygoje Gonalis yra pigesnis? gal kas is ten atsiveza? idomu, kiek ten kainuoja jis
QUOTE(Citas @ 2012 01 28, 14:34)
Iride - nu bet ir kantri tu, nesysiojai nei ant garantuotai ryskiu testu nei hcg nekartoji, as jau testu tai buciau nuklojus visa lentyna per tiek dienu. Kaip savijauta?
Taigi as viena ryta padariau testuka, kita ryta HCG, po poros dienu HCG pakartojau - skaiciukai graziai auga, tai kam dar man save badyt? ir taip rytais clexanas (pilvas jau melynas), vakar 4 valandas su IVIG laseline pragulejau, siandien LIT ukola gavau. Nebenoriu papildomu adateliu, o testukas vis tiek pats pirmas su II brangiausias
QUOTE(Delena @ 2012 01 28, 19:17)
Sveikos merginos
Aciu.
Aciu.
na as ten pries metus lankiausi, tai pakartotinis vizitas 150 lt kainavo, o uz gonali900 mokejau 1250 lt
Papildyta:
QUOTE(Delena @ 2012 01 28, 19:39)
o gal Rygoje Gonalis yra pigesnis? gal kas is ten atsiveza? idomu, kiek ten kainuoja jis
jo, ten pigesnis, ten apie 950 lt kainuoja. Tarkis su mergaitem is Embrions temutes, gal kuri parves
QUOTE(Iride @ 2012 01 28, 19:44)
Taigi as viena ryta padariau testuka, kita ryta HCG, po poros dienu HCG pakartojau - skaiciukai graziai auga, tai kam dar man save badyt? ir taip rytais clexanas (pilvas jau melynas), vakar 4 valandas su IVIG laseline pragulejau, siandien LIT ukola gavau. Nebenoriu papildomu adateliu, o testukas vis tiek pats pirmas su II brangiausias
skamba fantastiskai aukir ir storekit
QUOTE(Iride @ 2012 01 28, 19:44)
Aaa, tai vadinasi praleidau tavo antrus HCG skaiciukus Bet vis tiek sysiociau ant dar keliu NT Oho kiek dar gydymo po teigiamo testuko reikia Bet jau taip viska tas teigiamas testas atperka
gal galit padeti, kas leidosi gonali. mano doze buvo150, nuo siandien turiu leistis 112.5, kaip su tuo istraukimu, nes daugiausiai traukiasi iki 150 ir as tiek istraukiau, nes galvojau, kad dar trauksis. ka dabar daryt
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 28, 13:50)
as nusprendziau siek tiek palaukti, ir kadangi Gorgiu tikiu labiau nei Bykova, tai negersiu dabar jos probiotiku, o tik po antibu
del rastingumo - as cia rimtai
ir siaip jau dziaugiuosi, kad praejo tas kraujavimas, kad ir vaistu pagalba
del rastingumo - as cia rimtai
ir siaip jau dziaugiuosi, kad praejo tas kraujavimas, kad ir vaistu pagalba
Ir labai teisingai
QUOTE(Citas @ 2012 01 28, 14:34)
Egk - aciu dievui kad sustabde kraujavima. O kokius vaistus tau paskyre butent kraujavimui?
Atrodo vagotylis vadinosi ir dilgėlių arbatą gert. O dabar jau perėjau ant vis C po 2 gr 3 kart ir askorutino O nuo vasario 2 d - urogest O tada mmm
QUOTE(Aivė @ 2012 01 28, 14:42)
Labas, o kodel liepe gert cikloferona?
Cikloferonas pagal mane buvo nuo po herpio.
QUOTE(Warwara @ 2012 01 28, 15:32)
Warwara, o aš manau, kad pas tave situacija jau dabar super, tik tu to dar nežinai
Iride,
QUOTE(sawana @ 2012 01 28, 23:16)
gal galit padeti, kas leidosi gonali. mano doze buvo150, nuo siandien turiu leistis 112.5, kaip su tuo istraukimu, nes daugiausiai traukiasi iki 150 ir as tiek istraukiau, nes galvojau, kad dar trauksis. ka dabar daryt
Tau reikia ant piestuko nustatyti doze 112,5 ir tik tada traukti. Issitraukti turetu tiek, kiek ir nustatei, ne daugiau. Jei ka ne taip padarei, tai nepergyvenk. As irgi buvau su Gonal sugrybavus, bet stimuliacijos eigoj viskas veliau susistygavo. Svarbu, kad dabar suprastum, kaip reikia daryti