Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

QUOTE(Citas @ 2012 01 27, 18:26)
Tai kad nera cia ko raudonuoti  biggrin.gif  as va visiskai tupa jauciuosi bikovos klausimuose nu ir ka cia padarysi, nieko, belieka kol kas skaityti kaip koki teksta japonu kalba, o kai jau gausiu savo rezultatus tada jau klausinesiu labiau patyrusiu ir jauciu daznai mano klausimai bus laaabai kvaili  lotuliukas.gif

Siaip griztant prie tavop posto, jo MB Gorgis kazkokias zarazas tyre is spermos, bet kad ten nieko jam neparode blogo, ir jam vis tiek paskyre antibijotikus atsizvelgdamas i tuos mano graikijos rezultatus.  4u.gif

as tai is vis cia zalia jauciuos,visoki med.terminai,man kaip arabiskos raides,nors ir tas geriau suprantu,nei cia kas rasoma forume lotuliukas.gif blush2.gif ...

Nu va,as sakau,kad kazkaip tiria ir vyrams,a tu juokies is manes lotuliukas.gif blush2.gif ,zinau ,kad mmmm jie netures blush-anim-cl.gif2:Vadinasi dave antibus profilaktiskai pagerti vistiek g.gif aisku.
As zinokit kraunuosi visa info,rasausi,tai jau kai susikaupsiu,tai duosiu as cia jiems vaizdu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 27, 11:31)

jo, limfocitu pas mus daugiau doh.gif bet klaip ir sakiau, visa rudeni "snarglinejau", tai gal todel  4u.gif o dar atsakymuose radau, kad ir kitoj vietoj irgi leukocitai padideje (nezinau kuom ten skiriasi), bet cia normos parasytos 19-34, o pas mane 53 blink.gif homocisteinas turi buti 4.5-7.9, pas mane 10.62, fagocitoze t.b. 3-5, pas mane 7.38, pas MB 6.46, jo ir granulocitai irgi siektiek maziau uz norma (48-72), o pas mane 47.10. Bet apie juos Bykova man nieko neparase. Visi kiti rodikliai i normas sutelpa  4u.gif
O tu aiskinaisi kas yra tie tavo nukrypimai? 4u.gif

Homocisteinas mano buvo 12,46 o dabar 13,61 doh.gif Ir folį dideliais kiekiais, ir Vit B kompleksą gėriau. Sakau gal mestis ant leidžiamų? O fagocitozė- tai kur Fagocitarais skaitlis (čia kur tavo kaip supratau) 3. Tai grynai ribinis. Bet kitas rodiklis Fagocitarais asins tilpums norma 45-100, o pas mane tik 16. Kaip pas tave? MB tai visiškai visi rodikliai tilpo į normas.
Bykova man labai daug aiškino, nes mes važiavom pas ją, o tyrimų man iki to nebuvo atsiuntę. Atrodė, daug jos aiškinimų supratau, bet paskui baigėsi vistiek mano gudrumas, tai pasakiau jai atvirai: "Darykit ką norit, nieko aš vistiek nesuprantu". O dabar kai nagrinėju tuos tyrimų lapus, tai noriu suprasti viską, bet jau nebeviską atkuriu. Ji liepė gerti man cikloferoną, cinką, seleną, Vit B, folio r ir probiotiką. Bet šiuo momentu ją labiausiai baugina mano kraujavimas

QUOTE(nekantrioji:) @ 2012 01 27, 20:14)
nepykstu ne,as ta ir norejau pasakyti,kad su moterim viskas aisku,bet kaip su vyrais?nes skaiciau kazkokiam webe,kad jiems tiria is slapimo,ar is shlaples imamas meginys.bet gal cia kitas atvejis,tai man buvo idomu tas dalykas.
Neverskit raudonuot,nu as nesuprantu gi,pirmoke po nenisisekusio ivf blush2.gif tai ir ieskai kas su kuo''valgoma''

MB tyrėm visus šiuos mėginius, nu nerado jam niekur tos chlamidijos, bet sakė gydymas vistiek yra abiem.
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2012 01 27, 21:32)

MB tyrėm visus šiuos mėginius, nu nerado jam niekur tos chlamidijos, bet sakė gydymas vistiek yra abiem.

aciu sirdele 4u.gif
as kai pagalvoju kiek neaiskiu vaistu prigeriau ir net nesidomejau kas ten,nu tai man tik per galva gerai reikia,visai nesijauciau jog ruosiuos nestuke.gif ,toks vaizdas buvo,kad sergu kazkuo ir mane gydo doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Nu tai ka, vel pasimeciau del tu probiotiku:D noriu buti ir grazi, ir protinga, o sitoj vietoj niekaip nesigauna biggrin.gif Reikes eiti i vaistine ir klausti doh.gif

Terze, neturiu supratimo, ka reiskia tas atsakymas g.gif o tu pasiskambint ir pasitikslint negali? 4u.gif

egk, tu rastingesne Bykovos tyrimuose nei as biggrin.gif nu dar paziuresiu pirmadfieni, kas ten prirasyta (darbe palikau atsakymus) 4u.gif O kaip tau su kraujavimu, dabar jau praejo? 4u.gif

Merginos, prisiduokit greitai greita, kas vasari i sarasiuka zygiuoja bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 28, 10:19)

Nu tai ka, vel pasimeciau del tu probiotiku:D noriu buti ir grazi, ir protinga, o sitoj vietoj niekaip nesigauna biggrin.gif Reikes eiti i vaistine ir klausti  doh.gif

egk, tu rastingesne Bykovos tyrimuose nei as  biggrin.gif nu dar paziuresiu pirmadfieni, kas ten prirasyta (darbe palikau atsakymus) 4u.gif O kaip tau su kraujavimu, dabar jau praejo?  4u.gif

Oi žinok nežinau ką tau patarti, aš kogero gerčiau ir tą , ir tą. Bet kaip matai paskutinė mano patirtis rodo, kad nevisada būna gerai blush2.gif Man pav tas Bykovos Protexinas labai patiko thumbup.gif Nedažnai man būna, kad taip matytųsi poveikis iš karto biggrin.gif O Georgis skyrė tau pats, tai irgi kažkaip neišeina negerti. Aš, kadangi pas jį nebuvau, tai gėriau jo skirtus Keberiokst - Flahyl ir zithromax.

Dėl mano raštingumo tai tu nesišaipyk hihihi.gif pas mane dar tik pradžiamokslio pati pradžia irnesakyk.gif

Su kraujavimu dabar tai gerai, tik nežinau gal čia tik vaistų pagalba ax.gif Na ateinančią savaitę gal dar kas spręsis.
Atsakyti
RYTAS LABAS drinks_cheers.gif
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 28, 09:19)
Sveikos  4u.gif
Merginos, prisiduokit greitai greita, kas vasari i sarasiuka zygiuoja  bigsmile.gif  4u.gif

Aš norių vasario mėnesį į sąrašiuką blush2.gif O gal įvyks stebuklas ir kitos savaitės pabaigoj nesulauksiu mmm... doh.gif Ot būtų net ne stebuklas, o nesąmonė lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Žinokit, dabar daug daugiau reiks nei teigiamo nėštumo testo, kad patikėčiau,jog laukiuosi biggrin.gif
Papildyta:
WARVARA, negi tu šįryt ant nieko nepasisiojai???? biggrin.gif Tualeto skylė nesiskaito ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beila: 28 sausio 2012 - 11:45
Rytas, damos! 4u.gif
Beilut, ne, tikrai NT nedariau, nors ir nupirkau vakar... Bet negaliu. O jei bus neigiamas blink.gif Mano seima tikrai nenusipelne blogo savaitgalio...
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2012 01 28, 12:15)
Oi žinok nežinau ką tau patarti, aš kogero gerčiau ir tą , ir tą. Bet kaip matai paskutinė mano patirtis rodo, kad nevisada būna gerai blush2.gif Man pav tas Bykovos Protexinas labai patiko thumbup.gif Nedažnai man būna, kad taip matytųsi poveikis iš karto biggrin.gif O Georgis skyrė tau pats, tai irgi kažkaip neišeina negerti. Aš, kadangi pas jį nebuvau, tai gėriau jo skirtus Keberiokst - Flahyl ir zithromax.

Dėl mano raštingumo tai tu nesišaipyk hihihi.gif pas mane dar tik pradžiamokslio pati pradžia irnesakyk.gif

Su kraujavimu dabar tai gerai, tik nežinau gal čia tik vaistų pagalba ax.gif Na ateinančią savaitę gal dar kas spręsis.

as nusprendziau siek tiek palaukti, ir kadangi Gorgiu tikiu labiau nei Bykova, tai negersiu dabar jos probiotiku, o tik po antibu 4u.gif
del rastingumo - as cia rimtai 4u.gif
ir siaip jau dziaugiuosi, kad praejo tas kraujavimas, kad ir vaistu pagalba 4u.gif
QUOTE(Beila @ 2012 01 28, 12:45)
RYTAS LABAS  drinks_cheers.gif
Aš norių vasario mėnesį į sąrašiuką blush2.gif O gal įvyks stebuklas ir kitos savaitės pabaigoj nesulauksiu mmm...  doh.gif  Ot būtų net ne stebuklas, o  nesąmonė lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Žinokit, dabar daug daugiau reiks nei teigiamo nėštumo testo, kad patikėčiau,jog laukiuosi  biggrin.gif
Papildyta:
WARVARA, negi tu šįryt ant nieko nepasisiojai????  biggrin.gif Tualeto skylė nesiskaito  ax.gif  lotuliukas.gif

o tai gal tave itraukti jau i vasari? ar dar ne? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 28, 10:19)
Nu tai ka, vel pasimeciau del tu probiotiku:D noriu buti ir grazi, ir protinga, o sitoj vietoj niekaip nesigauna biggrin.gif Reikes eiti i vaistine ir klausti  doh.gif

Neskaiciau visu tavo postu, bet sakau isiterpsiu.... Pries metus man Bykova buvo liepusi gert Protexin balance, tai maza to kad susinormalizavo virskinimas, tai as visa ziema nesirgau, net kai vyras salia sirgo kiaules gripu schmoll.gif Kiek zinau probiotikai dar sustiprina imunine, nes nuo zarnyno veiklos priklauso ir musu atsparumas. O geriant antibus labai patartina gert ir probiotikus (tik ne vienu metu), nes antibai zudo zarnyno mikroflora.
Na zodziu, as ne medike.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 28, 12:50)
o tai gal tave itraukti jau i vasari? ar dar ne?  mirksiukas.gif

Gal sulaukim, pirma, mano mmm, ir atšilusių žvaigždučių. Tada manau, galėsim traukt į sąrašiuką 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 01 27, 21:55)
Damos,
Galite pasakyti, ka tai reiskia:
"vystesi blogos kokybės 2 (1/1) embrionai". As uzklausiau israso is vienos istaigos, gavau toki atsakyma

Zinau kad embrioniukai skirstomi i visokius laipsnius pagal kokybe, cia juk tai ju kokybe apibudinama kodo formatu pvz 2AB (skaicius gali buti berods nuo 1 iki 6, o raides lyg tai nuo A iki D. 1 ir D - prasciausia kokybe o jei jau parasyta pvz 6AA tai ten superine hatching blastocida (ta kai jau embrioniukas lenda pro sienele smile.gif ). Tai galvoju gal lietuvoj 1/1 siek tiek kitoks kodas kokybei apibudinti g.gif 1/1 pagal skaiciukus labai prasta kokybe unsure.gif O skaicius 2 gal reiskia du embrioniukus vis tik apsivaisino bet labai trumpam. Oi nezinau cia mano pasvaiciojimai.

QUOTE(Beila @ 2012 01 28, 12:45)
RYTAS LABAS  drinks_cheers.gif
Aš norių vasario mėnesį į sąrašiuką  O gal įvyks stebuklas ir kitos savaitės pabaigoj nesulauksiu mmm...  Ot būtų net ne stebuklas, o  nesąmonė lotuliukas.gif  Žinokit, dabar daug daugiau reiks nei teigiamo nėštumo testo, kad patikėčiau,jog laukiuosi  biggrin.gif

Sveika sugrizusi i bandymu (dabar jau tikrai sekmingu) kelia o kol kas linkiu stebuklo, kurie kartais tikrai vyksta 4u.gif

QUOTE(Warwara @ 2012 01 28, 13:11)
Rytas, damos4u.gif
Beilut, ne, tikrai NT nedariau, nors ir nupirkau vakar... Bet negaliu. O jei bus neigiamas  blink.gif  Mano seima tikrai nenusipelne blogo savaitgalio...

O tai jei nusipirkai, tai mazu mastai apie testo apslapinima ryt ar poryt blush2.gif
kaip tu warwariuk laikaisi (zinau kad kvailas klausimas, nes zinau ta jausma pries hcg 4u.gif ) bet jei taip trumpai, kaip galvele, kaip papai kaip pilvas?? bigsmile.gif Ir svarbiausia mmm nei kvapo bigsmile.gif o pereitus bandymus tau mmm gan anksti parsivilko ane?? Zinok man savaitgalis irgi bus itemptas, negaliu negalvot ir nustot maldaut kad tu is sito skyriaus neuzilgo issinesdintum lotuliukas.gif ir tik pas Beta i skyriu smile.gif

QUOTE(Atiloja @ 2012 01 28, 13:50)
as nusprendziau siek tiek palaukti, ir kadangi Gorgiu tikiu labiau nei Bykova, tai negersiu dabar jos probiotiku, o tik po antibu 4u.gif

Keberiokst berods sake kad ir kartu galima gerti g.gif As neisivaizduoju kaip cia geriau, biski panarsysiu po interneta ir paziuresiu kaip ten kitos 4u.gif

Va ka radau angliskam kazkokiam mokslo puslapy:
Geriant antibiotikais, probiotikai išlaiko tinkamą pusiausvyrą žarnyno floros. Juos galima ir net reikia gerti kartu, tačiau ne tuo pačiu paros laiku. Tam, kad probiotikai turi būti efektyviausi, jie turėtų būti geriami bent dvi valandas po antibiotiku. Kai gydymas antibiotikais baigtas, reiketu gerti dviguba arba triguba doze probiotinių papildų apie dešimt dienų ar dvi savaites. Probiotikai turėtų būti geriami kartu su maistu arba netrukus po valgio kadangi maistas praskiedžia skrandžio rūgštis, ir palengvina probiotikams išgyventi savo kelionę per žarnyną, kur jie priklauso

Egk - aciu dievui kad sustabde kraujavima. O kokius vaistus tau paskyre butent kraujavimui?

Iride - nu bet ir kantri tu, nesysiojai nei ant garantuotai ryskiu testu nei hcg nekartoji, as jau testu tai buciau nuklojus visa lentyna per tiek dienu. biggrin.gif Kaip savijauta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 28 sausio 2012 - 13:45
QUOTE(egk @ 2012 01 28, 00:32)
Ji liepė gerti man cikloferoną, cinką, seleną, Vit B, folio r ir probiotiką.

Labas, o kodel liepe gert cikloferona? g.gif
Atsakyti