QUOTE(Terze @ 2012 01 27, 21:55)
Damos,
Galite pasakyti, ka tai reiskia:
"vystesi blogos kokybės 2 (1/1) embrionai". As uzklausiau israso is vienos istaigos, gavau toki atsakyma
Zinau kad embrioniukai skirstomi i visokius laipsnius pagal kokybe, cia juk tai ju kokybe apibudinama kodo formatu pvz 2AB (skaicius gali buti berods nuo 1 iki 6, o raides lyg tai nuo A iki D. 1 ir D - prasciausia kokybe o jei jau parasyta pvz 6AA tai ten superine hatching blastocida (ta kai jau embrioniukas lenda pro sienele
). Tai galvoju gal lietuvoj 1/1 siek tiek kitoks kodas kokybei apibudinti
1/1 pagal skaiciukus labai prasta kokybe
O skaicius 2 gal reiskia du embrioniukus vis tik apsivaisino bet labai trumpam. Oi nezinau cia mano pasvaiciojimai.
QUOTE(Beila @ 2012 01 28, 12:45)
RYTAS LABAS
Aš norių vasario mėnesį į sąrašiuką O gal įvyks stebuklas ir kitos savaitės pabaigoj nesulauksiu mmm... Ot būtų net ne stebuklas, o nesąmonė
Žinokit, dabar daug daugiau reiks nei teigiamo nėštumo testo, kad patikėčiau,jog laukiuosi
Sveika sugrizusi i bandymu (dabar jau tikrai sekmingu) kelia o kol kas linkiu stebuklo, kurie kartais tikrai vyksta
QUOTE(Warwara @ 2012 01 28, 13:11)
Rytas,
damos!
Beilut, ne, tikrai NT nedariau, nors ir nupirkau vakar... Bet negaliu. O jei bus neigiamas
Mano seima tikrai nenusipelne blogo savaitgalio...
O tai jei nusipirkai, tai mazu mastai apie testo apslapinima ryt ar poryt
kaip tu warwariuk laikaisi (zinau kad kvailas klausimas, nes zinau ta jausma pries hcg
) bet jei taip trumpai, kaip galvele, kaip papai kaip pilvas??
Ir svarbiausia mmm nei kvapo
o pereitus bandymus tau mmm gan anksti parsivilko ane?? Zinok man savaitgalis irgi bus itemptas, negaliu negalvot ir nustot maldaut kad tu is sito skyriaus neuzilgo issinesdintum
ir tik pas Beta i skyriu
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 28, 13:50)
as nusprendziau siek tiek palaukti, ir kadangi Gorgiu tikiu labiau nei Bykova, tai negersiu dabar jos probiotiku, o tik po antibu
Keberiokst berods sake kad ir kartu galima gerti
As neisivaizduoju kaip cia geriau, biski panarsysiu po interneta ir paziuresiu kaip ten kitos
Va ka radau angliskam kazkokiam mokslo puslapy:
Geriant antibiotikais, probiotikai išlaiko tinkamą pusiausvyrą žarnyno floros. Juos galima ir net reikia gerti kartu, tačiau ne tuo pačiu paros laiku. Tam, kad probiotikai turi būti efektyviausi, jie turėtų būti geriami bent dvi valandas po antibiotiku. Kai gydymas antibiotikais baigtas, reiketu gerti dviguba arba triguba doze probiotinių papildų apie dešimt dienų ar dvi savaites. Probiotikai turėtų būti geriami kartu su maistu arba netrukus po valgio kadangi maistas praskiedžia skrandžio rūgštis, ir palengvina probiotikams išgyventi savo kelionę per žarnyną, kur jie priklauso
Egk - aciu dievui kad sustabde kraujavima. O kokius vaistus tau paskyre butent kraujavimui?
Iride - nu bet ir kantri tu, nesysiojai nei ant garantuotai ryskiu testu nei hcg nekartoji, as jau testu tai buciau nuklojus visa lentyna per tiek dienu.
Kaip savijauta?