Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

Terze
Kaip tavo galva?

Aciu, vietoj, ir kaip ne keista ne blogiau, jusu maldos padejo wub.gif wub.gif . Bet skysciu i save ipyliau - maziuka prudeli lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 01 27, 15:06)
Sveika,
probiotikus butinai gerk ir ypac su antibais.Nes jie grazina zarnynui visa reikiama flora ir fauna,ka antibai gali kazkiek pazeisti.
Aukstas Homocisteinas-geriau gerk po 5 mg folines,o dar geriau nusipirk visa B vitaminu kompleksa,tik butinai ziurek,kad tos folines daug daug butu.Ir turetu susitvarkyti.
Fagocitai-tai lasteles,kurios "suvalgo" jau sunaikintus mirusius virusus,mikrobus ir t.t.Na kazkuria prasme pravalo organizma,tai pas tave ju nera pakankamai.Kiek svarbu visame vaisingume as nezinau,bet situ atveju Wobenzymas turetu padeti,pasiklausk jos ar nevertetu pavartoti.

Einu toliau skaityt  smile.gif

man Gorgis israse OMEPRAZOL, o Bykova rekomendavo Protexin balance . Tai ta, ka Gorgis israse - vartoju, o del Bykovos laukiau kvalifikuotos konsultacijos smile.gif
Aciu tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 27, 13:04)

nekantrioji:)
IMSI, tai kai spermiuka isrenka pati geriausia su diiiideliu mikroskopu smile.gif Tada su tais geriais spermiukais atlieka ICSI.

aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 27, 14:30)
man Gorgis israse OMEPRAZOL, o Bykova rekomendavo Protexin balance . Tai ta, ka Gorgis israse - vartoju, o del Bykovos laukiau kvalifikuotos konsultacijos smile.gif
Aciu tau  4u.gif

Omeprazol nera probiotikas,jis yra vaistas stabdantis rugsties gaminimasi ir kaupimasi skrandyje.
Protexin yra visai kas kita,probiotikai uzkrecia zarnyna teigiamom bakterijom,ka antibai siek tiek pranaikina.
Atsakyti
Damos, del probiotiku ir antibiotiku 4u.gif
Vis gi reikia tiksliai zinoti, ar galima butent sita antiba gerti su butent situ probiotiku. Nes probiotikas gali mazinti antibiotiko veikima, silpninti.
Pvz. mano vaikui gyd. visada israso kursa geruju bakteriju po antibiotiku ir visada pabriezia, kad gerti bakterijas galima tik po antibo kurso arba jei prasidejo problemos su zarnynu (tada jau taips sakant ner kur dingti). Bet pradeti gerti kartu negalima.
Aisku yra spec kursai ir tu ir kitu vaistu, kurie geriami kartu.
Atsakyti
ax.gif mergaites,as suprantu kad Graikiska tyrima gali atlikti moterys del tu zarazu,bet juk gali tureti tu paciu ir vyras,tai kokiu budu jam nustatyti?ar tiesiog jei moteris turi jas,tai vaistus paskiria tiesiog abiems is karto?ar vyras turi atlikti ta tyrima kazkur kitur? g.gif

nepykit uz klausimus,bet as mokausi suprasti kas cia vyksta blush2.gif
pries pirma ivf visai niekuo nesidomejau,nieko neskaiciau doh.gif ,bet kai sako gyveni ir mokaisi verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, mergytės group.gif

Aš čia, su jumis, niekur nedingau ax.gif Tiesiog rečiau beprisėdu parašyt, tačiau visuomet perskaitau ir tyliai palinkiu sėkmės nestuke.gif

Diskusijų apie ligas ir vaistus apskritai nesuprantu ir tikiuosi neprireiks kada nors aiškintis naujų ligų ar jų gydymo ypatybių...
WARVARA, greičiau sisiok:piktas - noriu II nestuke.gif

VISAS MYLIU, BUČIUOJU wub.gif IR EINU TVARKYTIS, NES VISĄ SAVAITĘ ATIDAVIAU MOKYKLAI - VALSTYBĖS VAIKAMS ...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beila: 27 sausio 2012 - 17:25
[quote=Warwara,2012 01 27, 15:04]
elina30
O kiek kartu suleido dipherelina? Siaip po pirmo durio mmm visada pareina. g.gif

Viena karta suleido,tai po durio buvo mmm,bet po to prasidejo "klimaksas",karscio pylimas ir t.t. tada israse kontraceptikus,kai baigiau gerti kontraceptikus po 3 d. mmm,bet ju nera.L.b pergyvenu,gal is vis ju nebebus g.gif Net nebezinau ka galvot blink.gif
Atsakyti
Ale ir daug snekat siandien mergaites, nespeju, o dar darbais uzsikrovus doh.gif

Atiloja - man irgi gorgis israse ta omiprazoli (ar pan smile.gif ) man 10mg o MB 20mg nes jis turi problemu su skrandziu. Cia kaip ir Keberiokst sake tik kad skrandziui palengvintu antibu poveiki.

Nekantrioji - Na kol musu MB nesusirgs mmm tai jiems niekaip nepadarys graiksko tyrimo lotuliukas.gif Nepyk kazkaip isivaizdavau kaip vyrai serga mmm smile.gif O jei rimtai tai tiesiog yra nuostata, kad jei moteris turi tai automatiskai turi ir vyras ir jam skiriamas toks pat antibu kursas. O po antibu iki persitestavimo rekomenduojama naudoti gumytes blush2.gif nes yra nuomone kad vyrui lengviau issinaikina zarazos tai jei pas moteri dar like tai vel gali vyra uzkresti. Nu as taip skaiciau uzsienio pokalbiuose. O kaip bus pamatysiu kai nueisiu pas Gorgi. Pas mane buvo rastos 3 zarazos ir kai persitestavom, pasirode kad isnaikinom su antibais 2, bet viena dar vis sedi, tai ziuresim kokie bus nurodymai toliau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 01 27, 16:27)
Ale ir daug snekat siandien mergaites, nespeju, o dar darbais uzsikrovus  doh.gif

Nekantrioji - Na kol musu MB nesusirgs mmm tai jiems niekaip nepadarys graiksko tyrimo  lotuliukas.gif Nepyk kazkaip isivaizdavau kaip vyrai serga mmm smile.gif O jei rimtai tai tiesiog yra nuostata, kad jei moteris turi tai automatiskai turi ir vyras ir jam skiriamas toks pat antibu kursas. O po antibu iki persitestavimo rekomenduojama naudoti gumytes  blush2.gif nes yra nuomone kad  vyrui lengviau issinaikina zarazos tai jei pas moteri dar like tai vel gali vyra uzkresti. Nu as taip skaiciau uzsienio pokalbiuose. O kaip bus pamatysiu kai nueisiu pas Gorgi. Pas mane buvo rastos 3 zarazos ir kai persitestavom, pasirode kad isnaikinom su antibais 2, bet viena dar vis sedi, tai ziuresim kokie bus nurodymai toliau.  4u.gif

nepykstu ne,as ta ir norejau pasakyti,kad su moterim viskas aisku,bet kaip su vyrais?nes skaiciau kazkokiam webe,kad jiems tiria is slapimo,ar is shlaples imamas meginys.bet gal cia kitas atvejis,tai man buvo idomu tas dalykas.
Neverskit raudonuot,nu as nesuprantu gi,pirmoke po nenisisekusio ivf blush2.gif tai ir ieskai kas su kuo''valgoma''
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2012 01 27, 20:14)
nepykstu ne,as ta ir norejau pasakyti,kad su moterim viskas aisku,bet kaip su vyrais?nes skaiciau kazkokiam webe,kad jiems tiria is slapimo,ar is shlaples imamas meginys.bet gal cia kitas atvejis,tai man buvo idomu tas dalykas.
Neverskit raudonuot,nu as nesuprantu gi,pirmoke po nenisisekusio ivf blush2.gif tai ir ieskai kas su kuo''valgoma''

Tai kad nera cia ko raudonuoti biggrin.gif as va visiskai tupa jauciuosi bikovos klausimuose nu ir ka cia padarysi, nieko, belieka kol kas skaityti kaip koki teksta japonu kalba, o kai jau gausiu savo rezultatus tada jau klausinesiu labiau patyrusiu ir jauciu daznai mano klausimai bus laaabai kvaili lotuliukas.gif

Siaip griztant prie tavop posto, jo MB Gorgis kazkokias zarazas tyre is spermos, bet kad ten nieko jam neparode blogo, ir jam vis tiek paskyre antibijotikus atsizvelgdamas i tuos mano graikijos rezultatus. 4u.gif
Atsakyti
Damos,
Galite pasakyti, ka tai reiskia:
"vystesi blogos kokybės 2 (1/1) embrionai". As uzklausiau israso is vienos istaigos, gavau toki atsakyma blink.gif
Papildyta:
Ka reiskia tas (1/1)?
Galejo bent daugiau informacijos buti...
Atsakyti