Warwara, man patinka tavo migrena
Visos kitos mergiotes su savo tyrimais ir kitais biesais, zinokit nifiga nieko nesuprantu, bet vis dar laukiu ten, kur jum jau seniai vieta
Buckis
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 27, 13:02)
as zinok , pasamones galios protingiausias mintis persirasiau ir paskaitau, kai nervas koks uzeina
tas tai jo-bet nenoriu per ilgai uzlaikyti, kad paskui neprihvatizuociau per uzmarstuma kita savaite organizuojames pasimatyma-pasamones galios perleidima, okey?
Papildyta:
QUOTE(Beta1 @ 2012 01 27, 13:15)
Buckis
Buckis buckiu, bet mes virusiuku jau senai negavom
QUOTE(Terze @ 2012 01 27, 13:21)
Buckis buckiu, bet mes virusiuku jau senai negavom
Matai, buckis tai toks slapias, tai nori - nenori virusas neisvengiamas
As irgi noriu i pasamones sektos pasimatyma Bent jau del kovines dvasios
QUOTE(Warwara @ 2012 01 27, 07:16)
Rytas, damos Galit mane pasveikinti - turiu migrene Jau vakar prasidejo, siandien net akis nemato
labuka,uzuojauta del migrenos.Bet ziuriu vakar ne vienai buvo pasireiske,tame tarpe ir man.As turiu aureoline,manau pas tave taip pat tokia pati.Pries prasidedant galvos skausmui,pries koki pusvalandi ar daugiau,pradeda akyse raibuliuoti stipriai,i sonus nieko nesimato,po to jau beveik is vis nieko nesimato.Tai sitas toks raibuliavimas yra tiesiog ispejimas,kad prasides galvos skausmai.Kazkada konsultavausi su gydytoja,del sitos ''laimes'',tai ji sake,kad jeigu tik prasideda sie pozymiai,nelaukus ilgai reikia isgerti ka nors nuo skausmo.Na ji man tuo metu sake is kart 2 tab.ketanovo kalti,bet kuri laukiates,tai as nezinau ka galima,gal koki panadoli .Tai va,dabar taip ir darau ir tikrai nebuna toks nezmoniskas skausmas,nes pirma karta kai man nutiko,tai 2 val galvojau gala gausiu,net verkti pradejau,ziauru buvo....
Sekmes laukime
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 27, 11:31)
Sveikutes
Afrodite, laukiu nesulaukiu tavo atsakymu ir nepyk, bet laukiu, kad rastu tau ka nors, kas paaiskintu nesekmes
Afrodite, laukiu nesulaukiu tavo atsakymu ir nepyk, bet laukiu, kad rastu tau ka nors, kas paaiskintu nesekmes
Ech,kaip as laukiu zinokit vizito pas Bykova. O del GR tai noreciau kad nieko nerastu nes pati zinai,kad man su vaistais ir ju paskirimu tai kosmosas,labai daug antibijotiku negaliu gert-tai jeigu rastu biaju kad tuos kuriuos paskirs bus mano organizmui netinkami bet bus kaip bus. As tik pergyvenu del to,kad per sias mm nebuvo man normaliu tu mm.gausumo prasme,vos ne vos vis-tai surinkau ir issiunciau,sake paste kad nueis per 5-7 dienas. Tai nezinau baiminuosi kad kol nueis kas nors bus pakite,be to jau kai nesiau spalva buvo ne raudona o ruda o siaip atrodo viska dariau pagal instrukcija.na ziuresim ka man parasys.Dziugu,kad ten ji man iskart ir gydyma paskirs,nes pas Giorgi man nuvaziuoti tai be sansu.
Siandien dar labiau isitikinau kad reikia man normaliai issitirti skydliauke.Kadangi vartojau nuo 4 metuku iki 28 metu labai stiprius vaistus kurie isvaro is rikiuotes skydliauke,kasa,inkstus,kepenys..tai nors ir esu stebima,bet man padaro tik tuos tyrimus skydliaukes ir viso gero nes normose.Bet siandien is pavaduotojos suzinojau kad jai beda buvo su skydliauke-dabar tikrinasi kas puse metu profilaktiskai,ji pasake kas dar ir aukletoju turi bedu-tai perejau visas ir kalbejausi.Ir ka manot,visoms buvo skydliaukes tyrimai normos ribose o paskui atrado pakitimus..na isskyrus vienai jai toje vietoje kur skydliauke toks didelis gumbas ir dabar matomas.Tai pradejau galvoti,kad vaziuosiu i Kauna ir reikalausiu isssamiu tyrimu ir biopsijos,kad ramiai zinociau kad su skydliuke nera bedu. Tai va,dabar kadangi turim gave labdaros pinigeliu ir tevukai mano dave,pasidarysime pirmadieni kariotipa abu, pas Bykova kiek reiks tyrimu,tada uzvaziuosime i Gulbins laboratorija noriu pasidaryti tyrima ta 3776 ir jeigu Bykova nedarys del reumatinio artrito tai reiks tada man irgi gulbins laboratorijoje darytis,tik va kaip jis vadinasi kad ne ta kartais nepasidaryciau Ir juk dar pas ta skydliaukes gydytoja reiks moketi,nes ten irgi sake daug tyrimu jis atlieka ir biopsija manau kainuos-tai zodziu dziaugiuosi kad galim suktis.
Warwaryte,aciukas.As irgi maniau kad chronine bet paskui pagalvojau kad gal netinka nes buna chronine sloga.Na bet kaip nors susikalbesim.kaip tavo galvyte?
QUOTE(Terze @ 2012 01 27, 13:15)
*kaip viskas ne is karto... o noretusi..... o tu isitikinusi, kad antibu gerimo metu gali darytis LIT?
idomiai su LP - cia tau Gorgis pasiule matytamas tavo istorija?? ar jis kazkaip i ten paziurejo? kada tavo paskutine LP buvo?
**Cia Cito spanas inspiravo ir tavo kariotipo tyrimas su gerais rezultatais
***As laukiu eiles i poliklinika (kita sav.talonelis) - kol nenusprendem del gorgio (laukiam ka bykova pasakys) tai nera kur skubet... tai sakau gal issimusciau is gyd siuntima i santarus nemokamai? man taip ar taip i onkolog reikia siuntimo, tai sakau tuo paciu...
idomiai su LP - cia tau Gorgis pasiule matytamas tavo istorija?? ar jis kazkaip i ten paziurejo? kada tavo paskutine LP buvo?
**Cia Cito spanas inspiravo ir tavo kariotipo tyrimas su gerais rezultatais
***As laukiu eiles i poliklinika (kita sav.talonelis) - kol nenusprendem del gorgio (laukiam ka bykova pasakys) tai nera kur skubet... tai sakau gal issimusciau is gyd siuntima i santarus nemokamai? man taip ar taip i onkolog reikia siuntimo, tai sakau tuo paciu...
* nu mane irgi labai nervuoja, kai tarp visu tyrimu yra tokie tarpai nu bet cia nepriskubesi
** jo, geras, garsiai gi rekiau, ka reiskia
QUOTE(Terze @ 2012 01 27, 13:21)
tas tai jo-bet nenoriu per ilgai uzlaikyti, kad paskui neprihvatizuociau per uzmarstuma kita savaite organizuojames pasimatyma-pasamones galios perleidima, okey?
ok
Afrodite, na jei nenori, kad ka rastu, tai tegul neranda
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 26, 21:27)
Sveikutes
Kaip smagu, kad manes ieskot Visa diena kursuose prabuvau, paskui dar anglu, paskui grizau namo, o cia MB kompa okupaves gerai, kad atemiau
Paskambinau Bykovai dar ryte, vaziuodama i seminara, tai tik dabar perskaiciau rezultatus: padideje limfocitai pas abu nezymiai, aukstas gomocisteinu (nezinau kas cia toks) lygis - truksta folines rugsties, sumazejusi fagocitoze rodo imuniteto nusilpima. Paskirta probiotiku (tik nezinau, ar juos vartoti dabar su antibais, nes Bykovai tai nesakiau, kad antibus geriam), tada 2 mg per diena folines rugsties, bet kad as vartoju po 800 mikrogramus per diena, tai cia man reikia padidinti doze? liepe pasirodyti po menesio..., bet as nenoriu tiek laukti
va, pasipasakojau
Apkabinu visas
Kaip smagu, kad manes ieskot Visa diena kursuose prabuvau, paskui dar anglu, paskui grizau namo, o cia MB kompa okupaves gerai, kad atemiau
Paskambinau Bykovai dar ryte, vaziuodama i seminara, tai tik dabar perskaiciau rezultatus: padideje limfocitai pas abu nezymiai, aukstas gomocisteinu (nezinau kas cia toks) lygis - truksta folines rugsties, sumazejusi fagocitoze rodo imuniteto nusilpima. Paskirta probiotiku (tik nezinau, ar juos vartoti dabar su antibais, nes Bykovai tai nesakiau, kad antibus geriam), tada 2 mg per diena folines rugsties, bet kad as vartoju po 800 mikrogramus per diena, tai cia man reikia padidinti doze? liepe pasirodyti po menesio..., bet as nenoriu tiek laukti
va, pasipasakojau
Apkabinu visas
Sveika,
probiotikus butinai gerk ir ypac su antibais.Nes jie grazina zarnynui visa reikiama flora ir fauna,ka antibai gali kazkiek pazeisti.
Aukstas Homocisteinas-geriau gerk po 5 mg folines,o dar geriau nusipirk visa B vitaminu kompleksa,tik butinai ziurek,kad tos folines daug daug butu.Ir turetu susitvarkyti.
Fagocitai-tai lasteles,kurios "suvalgo" jau sunaikintus mirusius virusus,mikrobus ir t.t.Na kazkuria prasme pravalo organizma,tai pas tave ju nera pakankamai.Kiek svarbu visame vaisingume as nezinau,bet situ atveju Wobenzymas turetu padeti,pasiklausk jos ar nevertetu pavartoti.
Einu toliau skaityt
kas tas yra IVF su IMSI?
elina30
O kiek kartu suleido dipherelina? Siaip po pirmo durio mmm visada pareina.
nekantrioji:)
IMSI, tai kai spermiuka isrenka pati geriausia su diiiideliu mikroskopu Tada su tais geriais spermiukais atlieka ICSI.
IMSI, tai kai spermiuka isrenka pati geriausia su diiiideliu mikroskopu Tada su tais geriais spermiukais atlieka ICSI.
QUOTE(Warwara @ 2012 01 27, 16:04)
elina30
Kaip tavo galva?
sveikos mergytės,
Gal kas važiuojat pirmadienį (01-30) į Rygą? gal norit man kompaniją palaikyti? Važiuoju aš su savo mašinuku, jei ką parašykit, būtų smagiau kartu aš iš Vilniaus.
Gal kas važiuojat pirmadienį (01-30) į Rygą? gal norit man kompaniją palaikyti? Važiuoju aš su savo mašinuku, jei ką parašykit, būtų smagiau kartu aš iš Vilniaus.