QUOTE(Citas @ 2012 01 27, 12:42)
Terze, Atiloja - jusu visi sitie vardijami terminai mane gazdina daug labiau nei Gorgio
Atrode Bikova pagal gorgi bus baikos bet jau matau kad reikai pradet drebeti
nejuokink!
Papildyta:
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 27, 12:46)
nesigasdink
Is mergaiciu postu supratau, kad jinai vis tiek siulo LIT'a, tai labai tikiuosi, kad sie tyrimai neitakos LIT'o terminu
apie peles
nu jinai man atrase vat taip: "Через 1-1,5 месяца ( после контроля) можно планировать беременность ( предварительно приехать и наметить план)."
bet tai tada klausimas, o kodel is kart negalima planuoti, jei nera gydymo.... nu bet cia as jau kabinejuosi
o po antibu kokia pertrauka darysi? O tu pati kada planuoji?
Papildyta:
Nepamirsau dar, kad as tau dar pasamones galia turiu perleisti
Kad spetum uzsikrauti
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2012 01 26, 13:17)
Merginos nu bet jau sapna sapnavau tai baisu - nieko tragisko, jokiu mirciu, bet man tai atstoja didziausia kosmara - nuejau i klases susitikima, o ten absoliuciai visi su 2-3 vaikais, o as viena kaip pirstas, net MB is sapno kazkur dingo, kad tik dar vienisesne jausciausi, visi kalbejosi tik apie vaikus, kaip vieni jau i darzeli leidzia, kaip kitos dar krutim maitina, bla bla bla ir toks vaizdas kad sapnavau nuo akimirkos kai uzmigau iki pat zadintuvo ryte
nekenciu tokiu sapnu
ir kas nuneigs pasamones egzistavima?? sianakt sapnuoju: as mokykloje, darom zibureli, susede prie stalu visi, ir ateina sesute issiveda mane ir sako man: siandien tau kariotipo tyrima darysim!