Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

Labas rytas. 4u.gif

QUOTE(Olliukas @ 2012 01 27, 09:58)
Sveiki,labai noreciau suzinoti tikslu knygos pavadinima ir autoriu,aciu.

Joseph Murphy
Jūsų pasąmonės galia 4u.gif

Terze, gerai pastebejai, atsigavusi. Igavau kita kvepavima. biggrin.gif
Del ropliuku, ten buvo trys, skirtingu ropliuku tyrimai.
Kada tavo pacios atsakymai turi pareiti? 4u.gif

Warwara, o as manau, kad geras zenklas. wub.gif 4u.gif

Sakote B grupes vit. geriau negerti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Triunfante: 27 sausio 2012 - 11:04
QUOTE(Terze @ 2012 01 27, 11:40)
Mano-antrad.
Bet kaip itakoja pastojimui homocisteinas, nesuprantu... O tai gal gerai, kad fagocitoze didesne uz normas? O bendriau kaip tik blogai.... Tai tada cia kaip su antikuniais gaunasi... kad virskina viska, kas "nesava" .. O jum bakteriju is anu galu netyre?

As sakau, dar niolika nauju ligu atras pas mane  lotuliukas.gif

matai, mes pasake, kad labai neturim pinigu, o is anu galu mums jau viskas paimta smile.gif Tai jai nieko ir nedavem smile.gif
o ka daro ta fagocitoze? kas jinai tokia? g.gif
QUOTE(Triunfante @ 2012 01 27, 11:46)
Sakote B grupes vit. geriau negerti?  g.gif

na man buvo melanoma, tai kaip ir buvo uzdrausti visi B grupes vitaminai 4u.gif
Atsakyti
Atiloja, kaip gyde tave nuo jos? 4u.gif Man pasake, kad viskas normos ribose, bet turbut geriau neerznti likimo.
Atsakyti
QUOTE(Triunfante @ 2012 01 27, 12:05)
Atiloja, kaip gyde tave nuo jos? 4u.gif  Man pasake, kad viskas normos ribose, bet turbut geriau neerznti likimo.

Aciu D, man uzteko tik operacijos, nei chemoterapijos, nei svitinimo netaike 4u.gif Ir man tada pasake, kad jokiu B grupes vitaminu..., bet dabar kai uzklausiau onkologo, tai sake, kad tuos 800 mg folio galiu vartoti... 4u.gif Tu gal uzklausk gydytojo, gal su kitais ropliukais yra siek tiek kitaip nei su maniskiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 27, 12:04)
matai, mes pasake, kad labai neturim pinigu, o is anu galu mums jau viskas paimta smile.gif Tai jai nieko ir nedavem smile.gif
o ka daro ta fagocitoze? kas jinai tokia?  g.gif

na man buvo melanoma, tai kaip ir buvo uzdrausti visi B grupes vitaminai  4u.gif

Traptautiniame zodziu zodyne:
Fagocitoze: organizmo gebėjimas suvirškinti yrančių audinių liekanas, į jį patekusius svetimkūnius
Bet dabar galvoju, juk pakitimai gali buti ir del antibu... tai kaip ir normalu.. tai tie antibai suskatina ta fagocitoze ir organizmas naikina tada svetimas zarazas... Bet as ne gydytoja, tik filosofe lotuliukas.gif uzklasineje veikloje lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 01 27, 12:16)
Traptautiniame zodziu zodyne:
Fagocitoze: organizmo gebėjimas suvirškinti yrančių audinių liekanas, į jį patekusius svetimkūnius
Bet dabar galvoju, juk pakitimai gali buti ir del antibu... tai kaip ir normalu.. tai tie antibai suskatina ta fagocitoze ir organizmas naikina tada svetimas zarazas... Bet as ne gydytoja, tik filosofe  lotuliukas.gif  uzklasineje veikloje  lotuliukas.gif

bet kad tuo metu as dar antibu nevartojau, kai krauja Bykovai nuleidau g.gif
Atsakyti
Terze, Atiloja - jusu visi sitie vardijami terminai mane gazdina daug labiau nei Gorgio blink.gif Atrode Bikova pagal gorgi bus baikos bet jau matau kad reikai pradet drebeti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 27, 12:20)
bet kad tuo metu as dar antibu nevartojau, kai krauja Bykovai nuleidau  g.gif

Tada idomu, kodel ji uzkilusi... Google niekur nerandu.. g.gif tik apie peles blush2.gif
Tai gal uzkilusi, nes tas persalimas gal...
Tai jei po menesio atvaziuoti, tai tipo jus dabar "gydotes" o po menesio ji vel darys situs tyrimus? blink.gif Bet tai kaip gydotes, kad gydymo is jos puses nera kaip supratau...
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 01 27, 12:42)
Terze, Atiloja - jusu visi sitie vardijami terminai mane gazdina daug labiau nei Gorgio  blink.gif  Atrode Bikova pagal gorgi bus baikos bet jau matau kad reikai pradet  drebeti  unsure.gif

nesigasdink smile.gif Is mergaiciu postu supratau, kad jinai vis tiek siulo LIT'a, tai labai tikiuosi, kad sie tyrimai neitakos LIT'o terminu 4u.gif

QUOTE(Terze @ 2012 01 27, 12:43)
Tada idomu, kodel ji uzkilusi... Google niekur nerandu..  g.gif  tik apie peles  blush2.gif 
Tai gal uzkilusi, nes tas persalimas gal...
Tai jei po menesio atvaziuoti, tai tipo jus dabar "gydotes" o po menesio ji vel darys situs tyrimus?  blink.gif  Bet tai kaip gydotes, kad gydymo is jos puses nera kaip supratau...

apie peles lotuliukas.gif
nu jinai man atrase vat taip: "Через 1-1,5 месяца ( после контроля) можно планировать беременность ( предварительно приехать и наметить план)." 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 01 27, 12:42)
Terze, Atiloja - jusu visi sitie vardijami terminai mane gazdina daug labiau nei Gorgio  blink.gif  Atrode Bikova pagal gorgi bus baikos bet jau matau kad reikai pradet  drebeti  unsure.gif

lotuliukas.gif nejuokink! lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 27, 12:46)
nesigasdink smile.gif Is mergaiciu postu supratau, kad jinai vis tiek siulo LIT'a, tai labai tikiuosi, kad sie tyrimai neitakos LIT'o terminu  4u.gif
apie peles  lotuliukas.gif
nu jinai man atrase vat taip: "Через 1-1,5 месяца ( после контроля) можно планировать беременность ( предварительно приехать и наметить план)." 4u.gif

bet tai tada klausimas, o kodel is kart negalima planuoti, jei nera gydymo.... nu bet cia as jau kabinejuosi wink.gif
o po antibu kokia pertrauka darysi? O tu pati kada planuoji?
Papildyta:
Nepamirsau dar, kad as tau dar pasamones galia turiu perleisti wink.gif Kad spetum uzsikrauti wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2012 01 26, 13:17)
Merginos nu bet jau sapna sapnavau tai baisu - nieko tragisko, jokiu mirciu, bet man tai atstoja didziausia kosmara - nuejau i klases susitikima, o ten absoliuciai visi su 2-3 vaikais, o as viena kaip pirstas, net MB is sapno kazkur dingo, kad tik dar vienisesne jausciausi, visi kalbejosi tik apie vaikus, kaip vieni jau i darzeli leidzia, kaip kitos dar krutim maitina, bla bla bla ir toks vaizdas kad sapnavau nuo akimirkos kai uzmigau iki pat zadintuvo ryte  blink.gif nekenciu tokiu sapnu  cool.gif

ir kas nuneigs pasamones egzistavima?? sianakt sapnuoju: as mokykloje, darom zibureli, susede prie stalu visi, ir ateina sesute issiveda mane ir sako man: siandien tau kariotipo tyrima darysim! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 01 27, 12:52)
bet tai tada klausimas, o kodel is kart negalima planuoti, jei nera gydymo.... nu bet cia as jau kabinejuosi wink.gif
o po antibu kokia pertrauka darysi? O tu pati kada planuoji?
Papildyta:
Nepamirsau dar, kad as tau dar pasamones galia turiu perleisti wink.gif Kad spetum uzsikrauti wink.gif

ai, zinok, nelabai suprantu doh.gif
as matai, planavau taip, kad antibu gerimo metu pasidarysiu 1 LIT'a, tada jau pabaigusi antibus, praejus po 1 LIT'o 3-4 savaitem pasidarysiu antra ir dar po 3-4 savaiciu vaziuosiu pas Gorgi, ka jis pasakys apie LAD atsakymus persitestuoti ir tada darytis LP ir dar po menesio startuoti su IVF'u... tai gautusi kad po antibu vartojimo praeitu panasiai apie 3 menesius..., o dabar gaunasi, kad praeis dar daugiau doh.gif
as zinok , pasamones galios protingiausias mintis persirasiau ir paskaitau, kai nervas koks uzeina biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Terze @ 2012 01 27, 12:55)

ir kas nuneigs pasamones egzistavima?? sianakt sapnuoju: as mokykloje, darom zibureli, susede prie stalu visi, ir ateina sesute issiveda mane ir sako man: siandien tau kariotipo tyrima darysim!  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
o tu ji jau dareisi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 27, 13:02)
ai, zinok, nelabai suprantu  doh.gif
as matai, planavau taip, kad antibu gerimo metu pasidarysiu 1 LIT'a, tada jau pabaigusi antibus, praejus po 1 LIT'o 3-4 savaitem pasidarysiu antra ir dar po 3-4 savaiciu vaziuosiu pas Gorgi, ka jis pasakys apie LAD atsakymus persitestuoti ir tada darytis LP ir dar po menesio startuoti su IVF'u... tai gautusi kad po antibu vartojimo praeitu panasiai apie 3 menesius..., o dabar gaunasi, kad praeis dar daugiau  doh.gif
as zinok , pasamones galios protingiausias mintis persirasiau ir paskaitau, kai nervas koks uzeina biggrin.gif

kaip viskas ne is karto... doh.gif o noretusi..... o tu isitikinusi, kad antibu gerimo metu gali darytis LIT?
idomiai su LP - cia tau Gorgis pasiule matytamas tavo istorija?? ar jis kazkaip i ten paziurejo? blush2.gif kada tavo paskutine LP buvo?

Papildyta:
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 27, 13:02)
lotuliukas.gif
o tu ji jau dareisi?  4u.gif

Cia Cito spanas inspiravo wink.gif ir tavo kariotipo tyrimas su gerais rezultatais bigsmile.gif
As laukiu eiles i poliklinika (kita sav.talonelis) - kol nenusprendem del gorgio (laukiam ka bykova pasakys) tai nera kur skubet... tai sakau gal issimusciau is gyd siuntima i santarus nemokamai? man taip ar taip i onkolog reikia siuntimo, tai sakau tuo paciu...
Atsakyti