QUOTE(Atiloja @ 2012 01 26, 23:27)
Paskambinau Bykovai dar ryte, vaziuodama i seminara, tai tik dabar perskaiciau rezultatus: padideje limfocitai pas abu nezymiai, aukstas gomocisteinu (nezinau kas cia toks) lygis - truksta folines rugsties, sumazejusi fagocitoze rodo imuniteto nusilpima. Paskirta probiotiku (tik nezinau, ar juos vartoti dabar su antibais, nes Bykovai tai nesakiau, kad antibus geriam), tada 2 mg per diena folines rugsties, bet kad as vartoju po 800 mikrogramus per diena, tai cia man reikia padidinti doze? liepe pasirodyti po menesio..., bet as nenoriu tiek laukti
va, pasipasakojau
Apkabinu visas
va, pasipasakojau
Apkabinu visas
O pas mane limfocitų žemiau normos. Nu vis lyšniau Bet aš supratau, kad čia dėl pasilpusios imuninės sistemos? O leukocitų jums nedaugiau? Aš tai priderinau, kad jų daugiau dėl tos paslėptos chlamidijos Homocisteinas ir pas mane daug padidėjęs, tai čia folio r ir Vit B didelėm dozėm. O fagocitozės irgi tie abu rodikliai pas mane blogi.
O pas tave geri tie visoki MCV, MCH, MCHC? Pas mane jie blogi ir dar granuliocitų perdaug ir blogi tie IgG. Kaip pas tave jie?
Gal žinai kas yra Stabinkodolaine leukocitų formulėje?
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 01 26, 23:37)
EGK,aciukas uz adresiuka.Oi,buna man visko o ypac paskutiniu metu bet esu plana susideliojus. Ir mums padejo keli zmones finansiskai,suma nera didele -bet uz tai kazkiek jau yra ka tu dabar mastai daryti?
Kaip gerai, kad yra norinčių padėti
QUOTE(Triunfante @ 2012 01 27, 00:22)
as nuo vasaros gerokai apkarpiau bendravimus, erzina, pats kitaip pradedi ziureti i viska, o aplinkui bumba del nieku, tai kam save varginti, juk ir taip nera lengva.
QUOTE(Iride @ 2012 01 27, 00:33)
Aciu, jauciuosi gerai, nors naktimis kovoju su nemiga (matyt nuo steroidu), bet diena jokio neisimiegojimo pozymio. Laukiu antradienio, nes einu pasirodyti i VK. Ryt laukia IVIG laseline, o sestadieni - LIT. Zodziu, daug reikalu
Beje, idomi diskusija cia siandien vire del tikejimo, saviitaigos ir kitu reikalu. Zinokit, as esu ziauri realiste ir man ta knyga apie pasamones galia yra grynas popsas, bet velyva rudeni as ja paemiau i rankas, prisiverciau skaityt ir saziningai uzsiiminet saviitaiga. Galvojau, jei ir nepades, tai nepamaisys tikrai taciau dabar manau, kad del to si karta man be didelio nerimo pavyko gana lengvai islaukti tas 11 dienu po transferio, nes per kelis menesius jau turejau "uzauginta" jausma viduje, kad pasiskes, kuri anksciau suvalgydavo abejones.
Beje, idomi diskusija cia siandien vire del tikejimo, saviitaigos ir kitu reikalu. Zinokit, as esu ziauri realiste ir man ta knyga apie pasamones galia yra grynas popsas, bet velyva rudeni as ja paemiau i rankas, prisiverciau skaityt ir saziningai uzsiiminet saviitaiga. Galvojau, jei ir nepades, tai nepamaisys tikrai taciau dabar manau, kad del to si karta man be didelio nerimo pavyko gana lengvai islaukti tas 11 dienu po transferio, nes per kelis menesius jau turejau "uzauginta" jausma viduje, kad pasiskes, kuri anksciau suvalgydavo abejones.
O ta knyga "Tavo pasąmonės galia"? Gal ir man paskaityti?
QUOTE(Warwara @ 2012 01 27, 10:16)
Rytas, damos Galit mane pasveikinti - turiu migrene Jau vakar prasidejo, siandien net akis nemato
Požymis Warwaryte, pakentėk truputį, o paskui už tai bus atlyginta