Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

QUOTE(Atiloja @ 2012 01 26, 23:27)
Paskambinau Bykovai dar ryte, vaziuodama i seminara, tai tik dabar perskaiciau rezultatus: padideje limfocitai pas abu nezymiai, aukstas gomocisteinu (nezinau kas cia toks) lygis - truksta folines rugsties, sumazejusi fagocitoze rodo imuniteto nusilpima. Paskirta probiotiku (tik nezinau, ar juos vartoti dabar su antibais, nes Bykovai tai nesakiau, kad antibus geriam), tada 2 mg per diena folines rugsties, bet kad as vartoju po 800 mikrogramus per diena, tai cia man reikia padidinti doze? g.gif liepe pasirodyti po menesio..., bet as nenoriu tiek laukti  blink.gif
va, pasipasakojau smile.gif
Apkabinu visas  4u.gif

O pas mane limfocitų žemiau normos. Nu vis lyšniau doh.gif Bet aš supratau, kad čia dėl pasilpusios imuninės sistemos? O leukocitų jums nedaugiau? Aš tai priderinau, kad jų daugiau dėl tos paslėptos chlamidijos g.gif Homocisteinas ir pas mane daug padidėjęs, tai čia folio r ir Vit B didelėm dozėm. O fagocitozės irgi tie abu rodikliai pas mane blogi.
O pas tave geri tie visoki MCV, MCH, MCHC? Pas mane jie blogi ir dar granuliocitų perdaug ir blogi tie IgG. Kaip pas tave jie?
Gal žinai kas yra Stabinkodolaine leukocitų formulėje?

QUOTE(Afrodite69 @ 2012 01 26, 23:37)
EGK,aciukas uz adresiuka.Oi,buna man visko o ypac paskutiniu metu blush2.gif  bet esu plana susideliojus. Ir mums padejo keli zmones finansiskai,suma nera didele -bet uz tai kazkiek jau yra thumbup.gif  ka tu dabar mastai daryti?

Kaip gerai, kad yra norinčių padėti thumbup.gif

QUOTE(Triunfante @ 2012 01 27, 00:22)
as nuo vasaros gerokai apkarpiau bendravimus, erzina, pats kitaip pradedi ziureti i viska, o aplinkui bumba del nieku, tai kam save varginti, juk ir taip nera lengva.  biggrin.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Iride @ 2012 01 27, 00:33)
Aciu, jauciuosi gerai, nors naktimis kovoju su nemiga (matyt nuo steroidu), bet diena jokio neisimiegojimo pozymio. Laukiu antradienio, nes einu pasirodyti i VK. Ryt laukia IVIG laseline, o sestadieni - LIT. Zodziu, daug reikalu smile.gif

Beje, idomi diskusija cia siandien vire del tikejimo, saviitaigos ir kitu reikalu. Zinokit, as esu ziauri realiste ir man ta knyga apie pasamones galia yra grynas popsas, bet velyva rudeni as ja paemiau i rankas, prisiverciau skaityt ir saziningai uzsiiminet saviitaiga. Galvojau, jei ir nepades, tai nepamaisys tikrai smile.gif taciau dabar manau, kad del to si karta man be didelio nerimo pavyko gana lengvai islaukti tas 11 dienu po transferio, nes per kelis menesius jau turejau "uzauginta" jausma viduje, kad pasiskes, kuri anksciau suvalgydavo abejones.

thumbup.gif
O ta knyga "Tavo pasąmonės galia"? Gal ir man paskaityti? g.gif

QUOTE(Warwara @ 2012 01 27, 10:16)
Rytas, damos  4u.gif  Galit mane pasveikinti - turiu migrene sad.gif Jau vakar prasidejo, siandien net akis nemato  blink.gif

Požymis thumbup.gif Warwaryte, pakentėk truputį, o paskui už tai bus atlyginta biggrin.gif
Atsakyti
Terze
Aha, darbe, negaliu dabar iseiti, nes darbo turiu daug, pabuvau namuose jau, uzteks smile.gif
Nieko, pas mane kabinete tylu, ramu...
Aha, reikai daug vandens gerti, ir tiesiog laukti... Nepergyvenk, praeis ta galva, arba apkirpsim, kad netrukdytu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2012 01 27, 10:31)
Požymis thumbup.gif Warwaryte, pakentėk truputį, o paskui už tai bus atlyginta biggrin.gif

Panasu, kad tikrai pozymis thumbup.gif
Ziurek, ka radau, gal ka prisitaikysi sau:

Tokią problemą galima pašalinti natūraliomis raminamosiomis priemonėmis (ramunėlių arbata, pasifloros, bijūno antpilai) ir autogeninėmis treniruotėmis. Gerai padeda galvos masažas: jis pašalina raumenų įtampą - nemalonių pojūčių priežastį. Yra netgi toks būdas - galvos skausmo "iššukavimas" masažiniu šepečiu. Kraujotaka suintensyvėja, o raumenys atsipalaiduoja. Normalizuojasi kraujo cirkuliacija.Pamasažuokite pirštų galiukus aštriuoju pieštuko galu. Atraskite patį skaudžiausią tašką ir spauskite jį (tai naminė refleksoterapija).
Pabandykite 5-10 minučių kojas arba rankų plaštakas pamirkyti karštame vandenyje.
Atsakyti
egk
Požymis  Warwaryte, pakentėk truputį, o paskui už tai bus atlyginta

Oj, zinotum tu kiek pas mane tu pozymiu lotuliukas.gif blink.gif
Kiek viena galima irasyti ir i stulpeli "pakentek bus atlyginta" ir i "gali jau pirkti nosinaites ir diiiideli vyno buteli"

O, Terzyte, aciu, tiksliai masazas! thumbup.gif Eisiu mama iskviesiu i darba, jinai puikia moka paspausti kaz ka tai galvoje ir pagereja! thumbup.gif Aciu tau uz rupesti!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 27 sausio 2012 - 09:37
O, kiek veiklos pas tave, kaip smagu! HCG jau nebedariai? O testa? Imesk man savo testa, noriu seile pavarvinti  lotuliukas.gif

Kad nebedarau nei to, nei to..Testuka tik ta viena nerysku turiu. O seiles varvinsime i tavo grazu testuka beziuredamos tongue.gif Uzjauciu del migrenos, puikiai zinau, ka ji reiskia, nes kas menesi bjaurybe aplanko

Egk, Oliuk, taip ta knyga J.Murphy "Tavo pasamones galia". Kaip sakiau, toks saldus amerikietiskas popsas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 27, 10:35)
egk

Oj, zinotum tu kiek pas mane tu pozymiu  lotuliukas.gif  blink.gif
Kiek viena galima irasyti ir i stulpeli "pakentek bus atlyginta" ir i "gali jau pirkti nosinaites ir diiiideli vyno buteli"

O, Terzyte, aciu, tiksliai masazas!  thumbup.gif Eisiu mama iskviesiu i darba, jinai puikia moka paspausti kaz ka tai galvoje ir pagereja!  thumbup.gif  Aciu tau uz rupesti!!!

Kuo daugiau tų požymių, tuo geriau lotuliukas.gif

O jei rimtai, tai man nuo galvos skausmo labiausiai padeda pavaikščiojimas gryname ore, bet reikia na bent jau gerą valandą prasieiti. Gal gali paaukoti pietų pertrauką? Kartais man suveikia, kartais aišku ir nesuveikia, bet aš visada labai nenoriu gerti vaistų, todėl ir bandau viską kas įmanoma. O tu dabar vaistų gerti tai ir negali ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 01 27, 10:09)
Mano drauge tokiu budu pabego nuo uosviu   mirksiukas.gif

As iorgi labiausiai nuo ju lotuliukas.gif

Rytas, damos  4u.gif  Galit mane pasveikinti - turiu migrene sad.gif Jau vakar prasidejo, siandien net akis nemato  blink.gif

sveikinu su nestuke.gif pozymiu lotuliukas.gif Taip ir matau warwara darbe imerkusia kojas i vandeni ir mama stovincia uz nugaros masazuojancia galva ir warwara programuojant lotuliukas.gif thumbup.gif Uzjauciu, bet labai tikiu kad cia neblogas zenklas wub.gif

QUOTE(Terze @ 2012 01 27, 10:35)
Panasu, kad tikrai pozymis  thumbup.gif 

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Warwaryte, uh kaip uzjauciu kad tave migrena kamuoja.ir as zinau kas tai per bjaurybe. Tik man jeigu ji uzeina tai as negaliu ne tik prie kompo sedeti,bet net TV ziureti-guliu lovoj su slapiu ranksluosciu ir kartais bliudas buna salia.Bet dziugu kad mamyte tavo zino taskus kuriuos reik paspausti ir pagereja thumbup.gif
vakar pries uzmigdama galvojau apie tave ir dar viena mergyte is mano miestuko-tai taip norisi kad jus abi iseitumet pas nestuke.gif kad nebereiktu jokiu planu-laikau toliau kumstukus ir graziai ka tik kasyte susipyniau mirksiukas.gif
Na,o mano siuntinukas i GR iskeliavo. Oi kaip nervinuosi kad zinotumet doh.gif grysiu is darbelio,tai sesiu dar tai moteriskei laiska parasysiu-tikiuosi jei kas netiks ten tai ji man parasys kad netiko ir reik kartot blush2.gif
Atiloja, kaip vadinasi tas leidziamas progesteronas?
Jo,kaip faina kad mums visoms pavyktu pavasari ir vasarele sutiktumem jau budamos nestuke.gif wub.gif
Iride, kaip saunu ir dziugu uz tave wub.gif
Pas mus siandien -17 blink.gif nenoriu net i darba vaziuot,bet yra zodis nado biggrin.gif
Tiesa,Warwaryte,kaip rusiskai bus letinis? na blyn ruosiuosi pas Bykova ir man histologiniame yra parasyta : letinis cervicitas.dabar mastau kaip jai pasakyti kad mano histologiniame atsakyme yra parasyta kad pas mane letinis gimdos kaklelio uzdegimas g.gif Pagelbek blush2.gif 4u.gif
Idomu,kaip sekasi sawanai,juk leidosi vaistukus ir..neberandu jos pasisakant-tai gal jau ir punkcija apturejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 01 27, 10:18)

Warwaryte, uh kaip uzjauciu kad tave migrena kamuoja.ir as zinau kas tai per bjaurybe. Tik man jeigu ji uzeina tai as negaliu ne tik prie kompo sedeti,bet net TV ziureti-guliu lovoj su slapiu ranksluosciu ir kartais bliudas buna salia.Bet dziugu kad mamyte tavo zino taskus kuriuos reik paspausti ir pagereja thumbup.gif

Tiesa,Warwaryte,kaip rusiskai bus letinis? na blyn ruosiuosi pas Bykova ir man histologiniame yra parasyta : letinis cervicitas.dabar mastau kaip jai pasakyti kad mano histologiniame atsakyme yra parasyta kad pas mane letinis gimdos kaklelio uzdegimas g.gif Pagelbek blush2.gif  4u.gif
Idomu,kaip sekasi sawanai,juk leidosi vaistukus ir..neberandu jos pasisakant-tai gal jau ir punkcija apturejo g.gif

Labuka, aciu tau uz rupesti
Lietinis - tai chroničeskij, хронический.

O Sawana tai tik pradejo gonali leistis, tai laukiam is jos naujienu kad ten auga tvarkingai foliai pas ja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 01 27, 11:18)
Na,o mano siuntinukas i GR iskeliavo. Oi kaip nervinuosi kad zinotumet doh.gif grysiu is darbelio,tai sesiu dar tai moteriskei laiska parasysiu-tikiuosi jei kas netiks ten tai ji man parasys kad netiko ir reik kartot blush2.gif
[

O ta moterele is Locus Medicus klinikos? Nesinervuok, va Atilojai berods Akvile is Gorgio klinikos sake, kad ten jiems laselio kraujo uztenka 4u.gif Viskas bus gerai o del rezultatu tai as visada laikiausi nuomones, kad geriau zinoti ir gydyti, nei tureti kazka uzslepta unsure.gif Viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

QUOTE(Terze @ 2012 01 27, 09:58)
Atijola - o tu persalus ar kazkaip sirgai paskutiniu metu? Padideje limfocitai, tai jau uz normos ribu, ar dar ribose, bet jau ne normose?  g.gif 
Del folines rugsties - na jau 800mikrogramu suprantu labai daug (as irgi geriu), bet tai jei 2000mikrogramu-idomiai... Bendrai manau viskas  thumbup.gif  pas tave!
Na ka-laukiam dabar mano sudokiniu rezultatu  lotuliukas.gif

As visa rudeni su nuolatine sloga pravaiksciojau, o dabar jau "lyti" is nosies pradejo doh.gif Leukocitai jau virs normos pas mane 45.3 (norma 18-42) 4u.gif matai, as B grupes vitaminu privengiu del visu ropliuku (nes irgi apturejusi "ta dziaugsma" doh.gif
o kada tavo atsakymai jau turi buti?
Tai sekmes geriant viska smile.gif O probiotikus manau reikia gerti TIk po antibiotiku, nes ir viena sugadinsi ir kita nepades  4u.gif

na ir negersiu dabar tu probiotiku biggrin.gif paskui, po antibu suvartosiu biggrin.gif
vargsiuke del migrenos 4u.gif

Papildyta:

QUOTE(egk @ 2012 01 27, 10:31)
O pas mane limfocitų žemiau normos. Nu vis lyšniau doh.gif Bet aš supratau, kad čia dėl pasilpusios imuninės sistemos? O leukocitų jums nedaugiau? Aš tai priderinau, kad jų daugiau dėl tos paslėptos chlamidijos g.gif Homocisteinas ir pas mane daug padidėjęs, tai čia folio r ir Vit B didelėm dozėm. O fagocitozės irgi tie abu rodikliai pas mane blogi.
O pas tave geri tie visoki MCV, MCH, MCHC? Pas mane jie blogi ir dar granuliocitų perdaug ir blogi tie IgG. Kaip pas tave jie?
Gal žinai kas yra Stabinkodolaine leukocitų formulėje?

jo, limfocitu pas mus daugiau doh.gif bet klaip ir sakiau, visa rudeni "snarglinejau", tai gal todel 4u.gif o dar atsakymuose radau, kad ir kitoj vietoj irgi leukocitai padideje (nezinau kuom ten skiriasi), bet cia normos parasytos 19-34, o pas mane 53 blink.gif homocisteinas turi buti 4.5-7.9, pas mane 10.62, fagocitoze t.b. 3-5, pas mane 7.38, pas MB 6.46, jo ir granulocitai irgi siektiek maziau uz norma (48-72), o pas mane 47.10. Bet apie juos Bykova man nieko neparase. Visi kiti rodikliai i normas sutelpa 4u.gif
O tu aiskinaisi kas yra tie tavo nukrypimai? 4u.gif

QUOTE(Citas @ 2012 01 27, 11:25)
O ta moterele is Locus Medicus klinikos? Nesinervuok, va Atilojai berods Akvile is Gorgio klinikos sake, kad ten jiems laselio kraujo uztenka  4u.gif  Viskas bus gerai o del rezultatu tai as visada laikiausi nuomones, kad geriau zinoti ir gydyti, nei tureti kazka uzslepta  unsure.gif  Viskas bus gerai  4u.gif

taip taip, man Akvile sake 4u.gif

Afrodite, laukiu nesulaukiu tavo atsakymu ir nepyk, bet laukiu, kad rastu tau ka nors, kas paaiskintu nesekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 27, 11:31)
Sveikutes  4u.gif
As visa rudeni su nuolatine sloga pravaiksciojau, o dabar jau "lyti" is nosies pradejo  doh.gif Leukocitai jau virs normos pas mane 45.3 (norma 18-42) 4u.gif matai, as B grupes vitaminu privengiu del visu ropliuku (nes irgi apturejusi "ta dziaugsma" doh.gif
o kada tavo atsakymai jau turi buti?
jo, limfocitu pas mus daugiau doh.gif bet klaip ir sakiau, visa rudeni "snarglinejau", tai gal todel  4u.gif o dar atsakymuose radau, kad ir kitoj vietoj irgi leukocitai padideje (nezinau kuom ten skiriasi), bet cia normos parasytos 19-34, o pas mane 53 blink.gif homocisteinas turi buti 4.5-7.9, pas mane 10.62, fagocitoze t.b. 3-5, pas mane 7.38, pas MB 6.46, jo ir granulocitai irgi siektiek maziau uz norma (48-72), o pas mane 47.10. Bet apie juos Bykova man nieko neparase. Visi kiti rodikliai i normas sutelpa  4u.gif

Mano-antrad.
Bet kaip itakoja pastojimui homocisteinas, nesuprantu... O tai gal gerai, kad fagocitoze didesne uz normas? O bendriau kaip tik blogai.... Tai tada cia kaip su antikuniais gaunasi... kad virskina viska, kas "nesava" .. O jum bakteriju is anu galu netyre?

As sakau, dar niolika nauju ligu atras pas mane lotuliukas.gif
Atsakyti