Citai, as nuo vasaros gerokai apkarpiau bendravimus, erzina, pats kitaip pradedi ziureti i viska, o aplinkui bumba del nieku, tai kam save varginti, juk ir taip nera lengva.
Afrodite, pavydziu tavo darbo, tarp vaiku. O apskritai, esi SAUNUOLE.
Atiloja, pagaliau pasirodei ir naujienos geros.
QUOTE(Triunfante @ 2012 01 27, 00:22)
Afrodite, pavydziu tavo darbo, tarp vaiku. O apskritai, esi SAUNUOLE.
Atiloja, pagaliau pasirodei ir naujienos geros.
Zinok, nera lengva dirbti tarp vaiku,o mano vaiku amzius nuo 5 metuku iki 12-tai daznai drasko sirdele ir vis savotiskai primena kad o as neturiu tokio mazylio...ir pan. ir siaip darbas-sunkus,manau man ir Beila pritars
Saldziu sapnu.Apakabinu visas jus
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 01 26, 22:58)
Iride kokie fainus skaiciai Fantastika Kaip jautiesi? ar jau pradedi tiketi kad esi
Aciu, jauciuosi gerai, nors naktimis kovoju su nemiga (matyt nuo steroidu), bet diena jokio neisimiegojimo pozymio. Laukiu antradienio, nes einu pasirodyti i VK. Ryt laukia IVIG laseline, o sestadieni - LIT. Zodziu, daug reikalu
Dziaugiuosi, kad susideliojai plana ir tikiu, kad uz tavo patangas, tikejima ir nora tikrai bus atlyginta
Beje, idomi diskusija cia siandien vire del tikejimo, saviitaigos ir kitu reikalu. Zinokit, as esu ziauri realiste ir man ta knyga apie pasamones galia yra grynas popsas, bet velyva rudeni as ja paemiau i rankas, prisiverciau skaityt ir saziningai uzsiiminet saviitaiga. Galvojau, jei ir nepades, tai nepamaisys tikrai taciau dabar manau, kad del to si karta man be didelio nerimo pavyko gana lengvai islaukti tas 11 dienu po transferio, nes per kelis menesius jau turejau "uzauginta" jausma viduje, kad pasiskes, kuri anksciau suvalgydavo abejones.
Svarbiausia, kad butu mylimas darbas.
Labos.
Papildyta:
Valio, vadinasi ne veltui skaitau ir dirbu tikslo link. Matematikes, matet!
Cia uz nemigas ir visus rupestelius.
Labos.
Papildyta:
QUOTE(Iride @ 2012 01 27, 00:33)
Galvojau, jei ir nepades, tai nepamaisys tikrai taciau dabar manau, kad del to si karta man be didelio nerimo pavyko gana lengvai islaukti tas 11 dienu po transferio, nes per kelis menesius jau turejau "uzauginta" jausma viduje, kad pasiskes, kuri anksciau suvalgydavo abejones.
Valio, vadinasi ne veltui skaitau ir dirbu tikslo link. Matematikes, matet!
Cia uz nemigas ir visus rupestelius.
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 26, 23:27)
Sveikutes
Kaip smagu, kad manes ieskot Visa diena kursuose prabuvau, paskui dar anglu, paskui grizau namo, o cia MB kompa okupaves gerai, kad atemiau
Paskambinau Bykovai dar ryte, vaziuodama i seminara, tai tik dabar perskaiciau rezultatus: padideje limfocitai pas abu nezymiai, aukstas gomocisteinu (nezinau kas cia toks) lygis - truksta folines rugsties, sumazejusi fagocitoze rodo imuniteto nusilpima. Paskirta probiotiku (tik nezinau, ar juos vartoti dabar su antibais, nes Bykovai tai nesakiau, kad antibus geriam), tada 2 mg per diena folines rugsties, bet kad as vartoju po 800 mikrogramus per diena, tai cia man reikia padidinti doze? liepe pasirodyti po menesio..., bet as nenoriu tiek laukti
va, pasipasakojau
Apkabinu visas
Kaip smagu, kad manes ieskot Visa diena kursuose prabuvau, paskui dar anglu, paskui grizau namo, o cia MB kompa okupaves gerai, kad atemiau
Paskambinau Bykovai dar ryte, vaziuodama i seminara, tai tik dabar perskaiciau rezultatus: padideje limfocitai pas abu nezymiai, aukstas gomocisteinu (nezinau kas cia toks) lygis - truksta folines rugsties, sumazejusi fagocitoze rodo imuniteto nusilpima. Paskirta probiotiku (tik nezinau, ar juos vartoti dabar su antibais, nes Bykovai tai nesakiau, kad antibus geriam), tada 2 mg per diena folines rugsties, bet kad as vartoju po 800 mikrogramus per diena, tai cia man reikia padidinti doze? liepe pasirodyti po menesio..., bet as nenoriu tiek laukti
va, pasipasakojau
Apkabinu visas
tai vis tiek visi tyrimai vis koki nukrypima randa ane?? Jau as susitaikiau kad ji ras pas mus irgi visko:) tikiuosi nieko labai blogo kaip ir jums suprantu cia nera blogos zinios, viskas sutvarkoma!! Matai kaip idomiai su tuo imunitetu? Nors logiska nes tavo ir gorgis nerado gi tu tnf padidejusiu. Bet man nepatinka kad bikova liepia dar grizti po menesio dar vienai konsultacijai? Neturesiu as laiko man reikia LIT,kazkaip reikes itikinti, nes as ivf datos niekaip nepastumsiu. Probiotikai ir antibijotikai kazkaip nelabai dera kartu, bet as tikrai ne patareja cia.
Afrodite - zaviuosi jusu stiprybe ir uzsibrezimu.
Triunfante - visiskai pritariu. Km cia reikia tu papildmu klausimu, tu linkejimu seimos pagausejimui. Jeigu zmones neturi supraimo kada patyleti ta as jau geriau maziau bedrausiu:)
labanakt!
Labas rytas!!!
Jus juokaujat, cia niekas neuzsigavo, o kaip tik dabar naudojuos sia funkcija ir va taip Aciu!
As galeciau grizti???
Atijola - o tu persalus ar kazkaip sirgai paskutiniu metu? Padideje limfocitai, tai jau uz normos ribu, ar dar ribose, bet jau ne normose?
Del folines rugsties - na jau 800mikrogramu suprantu labai daug (as irgi geriu), bet tai jei 2000mikrogramu-idomiai... Bendrai manau viskas pas tave!
Na ka-laukiam dabar mano sudokiniu rezultatu
QUOTE(HappyAngel @ 2012 01 26, 17:34)
Dar kartą atsiprašau
Jus juokaujat, cia niekas neuzsigavo, o kaip tik dabar naudojuos sia funkcija ir va taip Aciu!
QUOTE(Triunfante @ 2012 01 26, 17:46)
Tada Terze tikrai ilgam i pasimatyma isejo, nes dar tikrai anksti gadinti NT. Dideliu skaiciu lauksime kita savaite.
As galeciau grizti???
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 26, 23:27)
va, pasipasakojau
Apkabinu visas
va, pasipasakojau
Apkabinu visas
Atijola - o tu persalus ar kazkaip sirgai paskutiniu metu? Padideje limfocitai, tai jau uz normos ribu, ar dar ribose, bet jau ne normose?
Del folines rugsties - na jau 800mikrogramu suprantu labai daug (as irgi geriu), bet tai jei 2000mikrogramu-idomiai... Bendrai manau viskas pas tave!
Na ka-laukiam dabar mano sudokiniu rezultatu
Iride
Beje, idomi diskusija cia siandien vire del tikejimo, saviitaigos ir kitu reikalu. Zinokit, as esu ziauri realiste ir man ta knyga apie pasamones galia yra grynas popsas, bet velyva rudeni as ja paemiau i rankas, prisiverciau skaityt ir saziningai uzsiiminet saviitaiga. Galvojau, jei ir nepades, tai nepamaisys tikrai taciau dabar manau, kad del to si karta man be didelio nerimo pavyko gana lengvai islaukti tas 11 dienu po transferio, nes per kelis menesius jau turejau "uzauginta" jausma viduje, kad pasiskes, kuri anksciau suvalgydavo abejones.
[/quote]
Sveiki,labai noreciau suzinoti tikslu knygos pavadinima ir autoriu,aciu.
[/quote]
Sveiki,labai noreciau suzinoti tikslu knygos pavadinima ir autoriu,aciu.
QUOTE(Triunfante @ 2012 01 27, 00:22)
Citai, as nuo vasaros gerokai apkarpiau bendravimus, erzina, pats kitaip pradedi ziureti i viska, o aplinkui bumba del nieku, tai kam save varginti, juk ir taip nera lengva.
As taip pat-apsikarpius
Triunfante - o galiu taves paklausti del ropliuko, cia papilomini ta tyre, ar koki?
Matau tu atsigavus!As teisi?!
Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 01 26, 23:37)
balandi galesiu bandyti IVF SU IMSI
IMSI geriausias variantas manau Sekmes!
Kaip viskas graziai deliojasi: pavasari visos bus Citas, Atijola, Triunfante, Afrodite, Terze ... ir visos kitos O mus palaikys zieminukes nestukes: Warwara su Beila Ir visos kitos
Papildyta:
QUOTE(daivukas27 @ 2012 01 26, 21:59)
Labas vakarelis,noriu pasiklaust,ar daug tyrimu skiria pries sekanti IVF?Mano visi tie tyrimai daryti mazdaug pries du metus,ir gyd.sake,kad bus geri tie,tik papildomai pasidaryt siuos: bendra kraujo tyrima,TSH,FT4,ATPO,FSH,LH ir PROLACTIN.Kiek suprantu cia daugiau del skydliaukes ar as klystu?
Sveikute:
taip, cia pirmoji dalis skydliaukes TSH, FT4, ATPO
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2012 01 26, 18:41)
Terze, Triunfante - as ne tik kad neinu i susitikimus bet net is lietuvos pabegau kad kuo maziau ant tokiu reikalul uzsirauti (nu ne visai del to, bet kad taip jau gavosi tai irgi gerai )
Mano drauge tokiu budu pabego nuo uosviu
QUOTE(Citas @ 2012 01 26, 17:41)
varge varge - uzuojauta TB mano mama pedagoge tai kenciam visi
Tai kad zinok as tik antraeilis pedagogas, todel visai nieko mano vyrui Jis laimingas, jo mama tai visa gyvenima pedagoge
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 26, 22:27)
Paskambinau Bykovai dar ryte, vaziuodama i seminara, tai tik dabar perskaiciau rezultatus: padideje limfocitai pas abu nezymiai, aukstas gomocisteinu (nezinau kas cia toks) lygis - truksta folines rugsties, sumazejusi fagocitoze rodo imuniteto nusilpima. Paskirta probiotiku (tik nezinau, ar juos vartoti dabar su antibais, nes Bykovai tai nesakiau, kad antibus geriam),
Tai sekmes geriant viska O probiotikus manau reikia gerti TIk po antibiotiku, nes ir viena sugadinsi ir kita nepades
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 01 26, 22:37)
As tai prie vizito pas Bykova labai rimtai mastau kad tuo paciu metu apsilankyti ir pas Karpenko bet siuo metu ir taip daug kur reiks pasirodyti ir tyrimus darytis,tai gal nelabai iseis nors tikiuosi kad per vasari jau turesiu susideliojusi gydymo plana ir balandi galesiu bandyti IVF SU IMSI
Nu smagu, planas planelis. As labai miegstu planus IMSi manau yra super variantas, vis gi embriono kokybe labai priklauso nuo spermiuko. As, jei ir darysiu kada dar IVF, tai tik su IMSI.
QUOTE(Iride @ 2012 01 26, 23:33)
Aciu, jauciuosi gerai, nors naktimis kovoju su nemiga (matyt nuo steroidu), bet diena jokio neisimiegojimo pozymio. Laukiu antradienio, nes einu pasirodyti i VK. Ryt laukia IVIG laseline, o sestadieni - LIT. Zodziu, daug reikalu
O, kiek veiklos pas tave, kaip smagu! HCG jau nebedariai? O testa? Imesk man savo testa, noriu seile pavarvinti
Rytas, damos Galit mane pasveikinti - turiu migrene Jau vakar prasidejo, siandien net akis nemato
QUOTE(Warwara @ 2012 01 27, 10:16)
Rytas, damos Galit mane pasveikinti - turiu migrene Jau vakar prasidejo, siandien net akis nemato
Nu shakes... Tau taip daznai buna?? O tau su skrandziu viskas tvarkoj? Gal apsinuodijai ir delto galva gelia??
Terze
Nu buna pas mane, nedaznai, bet buna
Tau taip daznai buna?? O tau su skrandziu viskas tvarkoj? Gal apsinuodijai ir delto galva gelia??
Nu buna pas mane, nedaznai, bet buna
QUOTE(Warwara @ 2012 01 27, 10:25)
tu darbe ? Manau tau reikia namo! Uzsidetum ranksluosti saltame vandenyje suvilgyta ant galvos, vis nuimtu bent maza dali skausmo... Damos, gal Warwarai reikia daug vandens gerti... tik kokio? Gal gazuoto?? Gal viska sujudintu??