Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

QUOTE(Terze @ 2012 01 26, 16:31)
Aciu, pasijutau truputeli nejaukiai  blush2.gif  Na bet, ir mus turi kas nors priziureti  thumbup.gif

Atsiprašau, tikrai nenorėjau 4u.gif Šiaip žinokit, kad kiekvieną dieną čia apsilankau, kad ir nematoma esu biggrin.gif O jei Jums norisi ar bus jaukiau, galiu šitoje temoje lankytis "matoma", kad matytumėte, jog skaitau.
Forumas pilnas visokių žmonių ir įdomybių, turiu akį užmesti į visas savo moderuojamų skyrelių temas 4u.gif
Dar kartą atsiprašau 4u.gif
Atsakyti
Triunfante
Warwara tikrina kieno stipriausi nervai cia

Nu jo, man tik 8 DPI, ka as ten tame teste pamatysiu? ta I pagaliuka visada spesiu ax.gif
Jei sulauksiu kitos savaites be mmm, tai tada bus HCG. 4u.gif

HappyAngel aciu uz pagalba ir prieziura wub.gif
Atsakyti
Tada Terze tikrai ilgam i pasimatyma isejo, nes dar tikrai anksti gadinti NT. Dideliu skaiciu lauksime kita savaite. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 26, 16:43)
Nu jo, man tik 8 DPI, ka as ten tame teste pamatysiu? ta I pagaliuka visada spesiu  ax.gif
Jei sulauksiu kitos savaites be mmm, tai tada bus HCG.  4u.gif

Aš mačiau 7 dpi, bet baigėsi liūdnai...
O kada darysi HCG???
Atsakyti
Beila, as bijau pamatyti I. Todel lauksiu HCG dienos. Pagal gyd. antradieni bus HCG, jei dar reikes, aisku...
Atsakyti
Warwara, aisku, kad reikes! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 26, 17:09)
Cituk

100 procentai tai smile.gif
Nu jau tikrai ne!  schmoll.gif

P.S. Jauciat kad as destytoja???  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O bana - siaip jau kaip tikra matematike, informatike, filosofe, destytoja turi zinoti kad joks planas neduoda 100% laimongo finiso biggrin.gif

varge varge - uzuojauta TB lotuliukas.gif mano mama pedagoge tai kenciam visi lotuliukas.gif

Terze, Triunfante - as ne tik kad neinu i susitikimus bet net is lietuvos pabegau kad kuo maziau ant tokiu reikalul uzsirauti lotuliukas.gif (nu ne visai del to, bet kad taip jau gavosi tai irgi gerai lotuliukas.gif )

Atiloja - brangute musu islysk, jei jau mano krauja rado kelia per indonezija ir graikija, tai taviskis protas gal jau ras kelia atgal is latvijos a??? Tikiu kad visi tavo rezultatai geri thumbup.gif be jokiu siurprizu 4u.gif

Happy Angel - labas vakaras 4u.gif

Atsakyti
Labas vakarelis,noriu pasiklaust,ar daug tyrimu skiria pries sekanti IVF?Mano visi tie tyrimai daryti mazdaug pries du metus,ir gyd.sake,kad bus geri tie,tik papildomai pasidaryt siuos: bendra kraujo tyrima,TSH,FT4,ATPO,FSH,LH ir PROLACTIN.Kiek suprantu cia daugiau del skydliaukes ar as klystu? ax.gif
Atsakyti
sVEIKUTES MERGYTES 4u.gif
Ech,kaip man jusu truksta-kaip pasiilgau ax.gif Bet prasidejo darbai,o dar pusmecio pabaiga,jegu nera tai nebeprisedu prie kompo.Net nebeiseina perskaityti kas ir kaip doh.gif
Warwaryte,kuo didziausios sekmes ir zinok,nera dienos kada apie tave negalvoju.laikau kumstukus,tikiu tavo sekme 4u.gif
Beila,kaip tu laikais?Kada sodinsit snaigutes?noriu zinot kada man pradet uz tave sirgt mirksiukas.gif
EGK,man rodos tu klausei apie ta imunologijos klinika Rusijoje.Zinok nieko as daug apie ja nezinau,tik skambinau ir klausiau ar priima Lietuvos piliecius ir kainos ar mums tokios pat kaip ir nurodytos tinklapyje.Norejau papulti pas ta direktoriu,kuris yra ginekologas- imunologas tai tik kovo pab doh.gif
Imetu nuoroda,gal kam pravers-ten yra ir telefonas zinokit paskambinus jie tikrai draugiskai kalba ir atsako i visus klausimus.
http://www.cironline.ru/prices/
Triunfante tavo zinios del ropliuku tikrai geros,kai parasei net apsiverkiau is laimes.Sveikinu,is tikruju labai gerai kad nerado pakitimu ir pacio to bajurybes 4u.gif Dabar sekmingos LP ir...tiesus lai buna kelias pas nestuke.gif
Atilojuk,kaip tu? As tau neskambinu nes nezinau kada tu laisvesne tai bijau sutrukdyti blush2.gif Kaip suprantu ziniu is Latvijos nera,tai gal dar bus ir viskas gerai 4u.gif
o as dirbu juodai ir pastoviai noriu miego.Gryztu is darbo 15 val.ir krentu miegoti iki 18 val.o paskui jau sasiuviniai,pasiruosimai pamokoms ir t.t.
Mano protas irgi kol kas ziuriu neateina i vieta,nes jautrumas koks.Su mokinais ruosiames tarptautinei vezio dienai-tai siandien tiek kartu pradejau asaroti blush2.gif tai gerai kad vaikai mano irgi kai kurie asarele brauke beruosdami parodele tai dienai.
Na,o as susirasinejau ir kalbejausi su graikija,su ta moterim Chrysoula Kyprianidou. kuri tiria tas uzsleptas zarazas. Tai ziuresim kaip cia man bus.nes labai negausios mm,juodai negausios.Vos vos surinkau o ir spalva prarado g.gif issigandau,bet jeigu bus netinkamas tyrimui,tai siusim veliau-gal kitos bus normalios man iprastos mm.
Pirmadieni lekiu pas Bykova.Mergytes gal kas galit tikslu adresa jos parasyti? nes tinklapis neveikia.
Na,o vasario pradzioj zadu vaziuoti i kauna ir is pagrindu issitirti skydliauke.Nes musu giminaitei buvo viskas ok su skydliauke,kraujas nerode jokiu pakitimu.O pasirodo bedu buvo ir jai isoperavo skydliauke.Mes siandien kreipemes pas ja pagalbos,tai bekalbedamos issikalbejom ir ji man sako,kad itaria kad man gali but bedu su skydliauke.
Zodziu,zadu imti jauti uz ragu,nes noriu tiketi ir tikiu,kad man ateinantis IVF bus sekmingas ir pagaliau ateis man laimingas,sviesus ir ramybes periodas.
Ko linkiu visoms jums wub.gif
Kaip laikosi musu nestukes?Keberiokst kaip tu mergyt,juk greit susitiksi su savo stebukliuku wub.gif
Papildyta:
Iride kokie fainus skaiciai thumbup.gif Fantastika wub.gif wub.gif wub.gif Kaip jautiesi? ar jau pradedi tiketi kad esi nestuke.gif wub.gif
Warwariuk,teisingai negadink tu NT tik nervus jie sugadina.Bet HCG butinai priduok ir jie tikiu kad tave pralinksmins mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 01 26, 22:58)
sVEIKUTES MERGYTES 4u.gif 
Ech,kaip man jusu truksta-kaip pasiilgau ax.gif

Afrodite, optimiste tu mūsų, kaip smagu, kad taip su tokiu entuziazmu ir tikėjimu judat į priekį tikslo link thumbup.gif

"Rīgas reprodukcijas centrs", SIA
Klusā 11, Rīga, LV-1013

Ir ačiū tau už nuorodą 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Kaip smagu, kad manes ieskot biggrin.gif Visa diena kursuose prabuvau, paskui dar anglu, paskui grizau namo, o cia MB kompa okupaves doh.gif gerai, kad atemiau biggrin.gif
Paskambinau Bykovai dar ryte, vaziuodama i seminara, tai tik dabar perskaiciau rezultatus: padideje limfocitai pas abu nezymiai, aukstas gomocisteinu (nezinau kas cia toks) lygis - truksta folines rugsties, sumazejusi fagocitoze rodo imuniteto nusilpima. Paskirta probiotiku (tik nezinau, ar juos vartoti dabar su antibais, nes Bykovai tai nesakiau, kad antibus geriam), tada 2 mg per diena folines rugsties, bet kad as vartoju po 800 mikrogramus per diena, tai cia man reikia padidinti doze? g.gif liepe pasirodyti po menesio..., bet as nenoriu tiek laukti blink.gif
va, pasipasakojau smile.gif
Apkabinu visas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 26, 23:27)
Sveikutes  4u.gif

Kaip smagu, kad manes ieskot biggrin.gif Visa diena kursuose prabuvau, paskui dar anglu, paskui grizau namo, o cia MB kompa okupaves doh.gif gerai, kad atemiau biggrin.gif
Paskambinau Bykovai dar ryte, vaziuodama i seminara, tai tik dabar perskaiciau rezultatus: padideje limfocitai pas abu nezymiai, aukstas gomocisteinu (nezinau kas cia toks) lygis - truksta folines rugsties, sumazejusi fagocitoze rodo imuniteto nusilpima. Paskirta probiotiku (tik nezinau, ar juos vartoti dabar su antibais, nes Bykovai tai nesakiau, kad antibus geriam), tada 2 mg per diena folines rugsties, bet kad as vartoju po 800 mikrogramus per diena, tai cia man reikia padidinti doze? g.gif liepe pasirodyti po menesio..., bet as nenoriu tiek laukti  blink.gif
va, pasipasakojau smile.gif
Apkabinu visas  4u.gif

Na,naujienos kiek supratau nera blogos,o tuo jau galima dziaugtis 4u.gif O siaip as manau kad gal bandyti su ja kalbeti-jeigu nenorit laukt g.gif
EGK,aciukas uz adresiuka.Oi,buna man visko o ypac paskutiniu metu blush2.gif bet esu plana susideliojus. Ir mums padejo keli zmones finansiskai,suma nera didele -bet uz tai kazkiek jau yra thumbup.gif ka tu dabar mastai daryti?
As tai prie vizito pas Bykova labai rimtai mastau kad tuo paciu metu apsilankyti ir pas Karpenko g.gif bet siuo metu ir taip daug kur reiks pasirodyti ir tyrimus darytis,tai gal nelabai iseis nors tikiuosi kad per vasari jau turesiu susideliojusi gydymo plana ir balandi galesiu bandyti IVF SU IMSI ax.gif
Atsakyti