sVEIKUTES MERGYTES
Ech,kaip man jusu truksta-kaip pasiilgau
Bet prasidejo darbai,o dar pusmecio pabaiga,jegu nera tai nebeprisedu prie kompo.Net nebeiseina perskaityti kas ir kaip
Warwaryte,kuo didziausios sekmes ir zinok,nera dienos kada apie tave negalvoju.laikau kumstukus,tikiu tavo sekme
Beila,kaip tu laikais?Kada sodinsit snaigutes?noriu zinot kada man pradet uz tave sirgt
EGK,man rodos tu klausei apie ta imunologijos klinika Rusijoje.Zinok nieko as daug apie ja nezinau,tik skambinau ir klausiau ar priima Lietuvos piliecius ir kainos ar mums tokios pat kaip ir nurodytos tinklapyje.Norejau papulti pas ta direktoriu,kuris yra ginekologas- imunologas tai tik kovo pab
Imetu nuoroda,gal kam pravers-ten yra ir telefonas zinokit paskambinus jie tikrai draugiskai kalba ir atsako i visus klausimus.
http://www.cironline.ru/prices/Triunfante tavo zinios del ropliuku tikrai geros,kai parasei net apsiverkiau is laimes.Sveikinu,is tikruju labai gerai kad nerado pakitimu ir pacio to bajurybes
Dabar sekmingos LP ir...tiesus lai buna kelias pas
Atilojuk,kaip tu? As tau neskambinu nes nezinau kada tu laisvesne tai bijau sutrukdyti
Kaip suprantu ziniu is Latvijos nera,tai gal dar bus ir viskas gerai
o as dirbu juodai ir pastoviai noriu miego.Gryztu is darbo 15 val.ir krentu miegoti iki 18 val.o paskui jau sasiuviniai,pasiruosimai pamokoms ir t.t.
Mano protas irgi kol kas ziuriu neateina i vieta,nes jautrumas koks.Su mokinais ruosiames tarptautinei vezio dienai-tai siandien tiek kartu pradejau asaroti
tai gerai kad vaikai mano irgi kai kurie asarele brauke beruosdami parodele tai dienai.
Na,o as susirasinejau ir kalbejausi su graikija,su ta moterim
Chrysoula Kyprianidou. kuri tiria tas uzsleptas zarazas. Tai ziuresim kaip cia man bus.nes labai negausios mm,juodai negausios.Vos vos surinkau o ir spalva prarado
issigandau,bet jeigu bus netinkamas tyrimui,tai siusim veliau-gal kitos bus normalios man iprastos mm.
Pirmadieni lekiu pas Bykova.Mergytes gal kas galit tikslu adresa jos parasyti? nes tinklapis neveikia.
Na,o vasario pradzioj zadu vaziuoti i kauna ir is pagrindu issitirti skydliauke.Nes musu giminaitei buvo viskas ok su skydliauke,kraujas nerode jokiu pakitimu.O pasirodo bedu buvo ir jai isoperavo skydliauke.Mes siandien kreipemes pas ja pagalbos,tai bekalbedamos issikalbejom ir ji man sako,kad itaria kad man gali but bedu su skydliauke.
Zodziu,zadu imti jauti uz ragu,nes noriu tiketi ir tikiu,kad man ateinantis IVF bus sekmingas ir pagaliau ateis man laimingas,sviesus ir ramybes periodas.
Ko linkiu visoms jums
Kaip laikosi musu nestukes?
Keberiokst kaip tu mergyt,juk greit susitiksi su savo stebukliuku
Papildyta:Iride kokie fainus skaiciai
Fantastika
Kaip jautiesi? ar jau pradedi tiketi kad esi
Warwariuk,teisingai negadink tu NT tik nervus jie sugadina.Bet HCG butinai priduok ir jie tikiu kad tave pralinksmins