Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

QUOTE(Warwara @ 2012 01 26, 12:17)
Kol Terze gauna ikvepyma smile.gif
Kodel man matematika nepades?

Nu bet nuo kada matematikai yra ir filosofai blink.gif Juk jus paprasciausiai viska isskaiciuojat, tai ko cia lendi i apmastymus, kurie man dar ir nepatinka unsure.gif
CITAS NORI (WARWARA IRGI LABAI), CITAS MELDZIA (WARWARA NELABAI TIKINTI), CITAS FILOSOFISKAI REIKALAUJA (WARWARA MATEMATISKAI FILOSOFUOJA), CITAS TIKI (WARWARA NELEIDZIA SAU TIKETI) - WARWARAI PROVALO PASISEKTI biggrin.gif

Merginos nu bet jau sapna sapnavau tai baisu - nieko tragisko, jokiu mirciu, bet man tai atstoja didziausia kosmara - nuejau i klases susitikima, o ten absoliuciai visi su 2-3 vaikais, o as viena kaip pirstas, net MB is sapno kazkur dingo, kad tik dar vienisesne jausciausi, visi kalbejosi tik apie vaikus, kaip vieni jau i darzeli leidzia, kaip kitos dar krutim maitina, bla bla bla ir toks vaizdas kad sapnavau nuo akimirkos kai uzmigau iki pat zadintuvo ryte blink.gif nekenciu tokiu sapnu cool.gif

Terze - jo man schema jau seniai sudaryta ir surasyta, ir blokuojantys tikrai bus, nes pereita karta labai gerai viskas stimuliavosi ir uzaugo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 26 sausio 2012 - 12:17
QUOTE(Citas @ 2012 01 26, 13:17)
CITAS NORI (WARWARA IRGI LABAI), CITAS MELDZIA (WARWARA NELABAI TIKINTI), CITAS FILOSOFISKAI REIKALAUJA (WARWARA MATEMATISKAI FILOSOFUOJA), CITAS TIKI (WARWARA NELEIDZIA SAU TIKETI) - WARWARAI PROVALO PASISEKTI  biggrin.gif

Merginos nu bet jau sapna sapnavau tai baisu - nieko tragisko, jokiu mirciu, bet man tai atstoja didziausia kosmara - nuejau i klases susitikima, o ten absoliuciai visi su 2-3 vaikais, o as viena kaip pirstas, net MB is sapno kazkur dingo, kad tik dar vienisesne jausciausi, visi kalbejosi tik apie vaikus, kaip vieni jau i darzeli leidzia, kaip kitos dar krutim maitina, bla bla bla ir toks vaizdas kad sapnavau nuo akimirkos kai uzmigau iki pat zadintuvo ryte  blink.gif nekenciu tokiu sapnu  cool.gif

Terze - jo man schema jau seniai sudaryta ir surasyta, ir blokuojantys tikrai bus, nes pereita karta labai gerai viskas stimuliavosi ir uzaugo  4u.gif

Situs Warwarai skirtus Cito zodzius Terze laimina 4u.gif

Tavo sapnas aciu die tik sapnas, man panasiai realybeje buvo... verysad.gif
Bet pagal plana jau turetum blokuojancius sapnuoti wink.gif Kaip ilsisi tavo kunas pries didziausius pasikeitimus.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 01 26, 13:34)
Kaip ilsisi tavo kunas pries didziausius pasikeitimus..  4u.gif

Zinok, kazkaip neblogai jauciuosi fiziskai (isskyrus kad kunas visai nenoir tu 4kg atsikratyti, bet priversiu lotuliukas.gif ) aciu dievui nera jokiu pasaliniu nesamoniu nuo antibijotiku ar tu humiru, intralipidu ir pan. Jau po biski imuosi papildu, jau vel grizau pries folio ir pries nakvisu aliejaus. Ir po hystero jau pradesiu zuvu taukus, Q10 ir D3, o vyrui Men conseption jei jau ten kartais tie antibai jam ka nors pagadino ax.gif tikiuosi ne, nes dar gali reikt kokia savaite pagerti kad ta mycoplazma isnaikinciau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 01 26, 13:54)
Zinok, kazkaip neblogai jauciuosi fiziskai (isskyrus kad kunas visai nenoir tu 4kg atsikratyti, bet priversiu  lotuliukas.gif ) aciu dievui nera jokiu pasaliniu nesamoniu nuo antibijotiku ar tu humiru, intralipidu ir pan. Jau po biski imuosi papildu, jau vel grizau pries folio ir pries nakvisu aliejaus. Ir po hystero jau pradesiu zuvu taukus, Q10 ir D3, o vyrui Men conseption jei jau ten kartais tie antibai jam ka nors pagadino  ax.gif  tikiuosi ne, nes dar gali reikt kokia savaite pagerti kad ta mycoplazma isnaikinciau.  smile.gif

Liuks!
Vyrui dar cinko gali nupirkti, mum Bykova rekomendavo.
Cituk, o kam skirta humira?
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 01 26, 14:00)
Liuks!
Vyrui dar cinko gali nupirkti, mum Bykova rekomendavo.
Cituk, o kam skirta humira?

Cia su Gorgiu susije smile.gif mano TNF kazkokie ten sukile tai humira juo numusa. Paskyre Gorgis viena pakuote (2 ampoles), numuse bet nepakankamai tai gavau dar dvi susileisti ir va pirmadieni daviau krauja vel persitestuoti. Tikiuosi kad jau dabar numuse kiek reikia. Daugiau kaip 4 ampoliu humiros skirti draudziama kaip supratau.
Atsakyti
Aciu tau, Cituk, uz gerus zodzius thumbup.gif wub.gif
Bet pas tave tai planas, grandissimo thumbup.gif Jau geresnio ir nesugalvosi!
Labai laukiu to plano nestuke.gif finisho wub.gif

P.S. patys didziausi filosofai yra fizikai thumbup.gif

Pas mane puse klases aplamai dar vaiku neturi (o mums visiems 35 bus siais metais). Mums daugiau rupi vyrai ir meiluziai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 26 sausio 2012 - 14:31
QUOTE(Warwara @ 2012 01 26, 15:27)
Aciu tau, Cituk, uz gerus zodzius  thumbup.gif  wub.gif
Bet pas tave tai planas, grandissimo  thumbup.gif Jau geresnio ir nesugalvosi!
Labai laukiu to plano  nestuke.gif finisho  wub.gif

P.S. patys didziausi filosofai yra fizikai  thumbup.gif

Pas mane puse klases aplamai dar vaiku neturi (o mums visiems 35 bus siais metais). Mums daugiau rupi vyrai ir meiluziai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O realiai as jau labai seniai ka girdejau apie savo klasiokus, bet va sapne tai visi apsivaikave lotuliukas.gif

O matematikas pasakytu - grandiozinis planas dar nereiskia laimingo finiso biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Tikit ar netikit, vis tiek visoms linkiu kuo greičiau sūpuoti vaikelį nestuke.gif wub.gif

Warvara, dėl šventos ramybės gali ką nors ir apsisioti biggrin.gif, na, pavyzdžiui, NT ax.gif

LINKĖJIMAI VISOMS drinks_cheers.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beila: 26 sausio 2012 - 15:03
Citas
O matematikas pasakytu - grandiozinis planas

priartima grandiozinio finisho tikimybe prie 1! tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 26 sausio 2012 - 15:04
QUOTE(Warwara @ 2012 01 26, 16:04)
Citas

priartima grandiozinio finisho tikimybe prie 1! tongue.gif

O 1 tai cia didelis skaicius tikimybiu teorijoj ane?

beilute - jauciu neitikinsim Warwaros nieko apsysiot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beila @ 2012 01 26, 16:03)
Sveikutės 4u.gif

Tikit ar netikit, vis tiek visoms linkiu kuo greičiau sūpuoti vaikelį nestuke.gif  wub.gif

Warvara, dėl šventos ramybės gali ką nors ir apsisioti  biggrin.gif, na, pavyzdžiui, NT ax.gif

LINKĖJIMAI VISOMS  drinks_cheers.gif  blush2.gif

oho - uzsisuko tema apie tikejima: tikit ar netikit biggrin.gif
Beila!Grisk pas mus greiciau!!!Laukiam laukiam, kada tu ant testo sysiosi wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2012 01 26, 15:57)
O realiai as jau labai seniai ka girdejau apie savo klasiokus, bet va sapne tai visi apsivaikave  lotuliukas.gif

O matematikas pasakytu - grandiozinis planas dar nereiskia laimingo finiso  biggrin.gif

Na kai as susitikau, tai visi po 2, kai kurie po 3, mazai kas po 1... O visi ziuri i mane tokiom akim blink.gif blink.gif blink.gif
as kaip visada ale: "karjera darau, neturim kada" lotuliukas.gif
Papildyta:
Juokas pro asaras
Papildyta:
Siaip ne i tema klausimas:
po zinute yra: keisti, cituoti ir atsakyti berods. Kaip veikia tas cituoti? Pas mane ten pliusiukas arba minusiukas pasidaro... ir viskas..

SKELBIU ATIJOLOS PAIESKA lens.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terze: 26 sausio 2012 - 16:07
Terze
Na kai as susitikau, tai visi po 2, kai kurie po 3, mazai kas po 1... O visi ziuri i mane tokiom akim      
as kaip visada ale: "karjera darau, neturim kada"

Nu gal as kokia karaliene, ne kaip visi zmones, bet man dzin' jei mane vertina pagal vaiku kiekio skale smile.gif uztenka kad as pati manau, akd esu pati paciausia lotuliukas.gif As turiu dvi child-free drauges ir nieko smile.gif

Beilute wub.gif wub.gif wub.gif Laukiam tavo snaiguciu geruciu!

Cituk
O 1 tai cia didelis skaicius tikimybiu teorijoj ane?

100 procentai tai smile.gif

jauciu neitikinsim Warwaros nieko apsysiot

Nu jau tikrai ne! schmoll.gif

Terze
Siaip ne i tema klausimas:

Prispaudi tu cituoti, tada kai spaudi Atsakyti visos citatos atsiranda tavo atsakymo lange smile.gif
Tada galima lisna teksta istrynti (o jei supranti kaip veikia tegai tai ir pakoreguoti) ir vualia smile.gif
Seimininkems galiu patarti, taip galima kurti nauja tema, net kai sena jau uzdaryta.
Spaudziat ant pirmo posto cituoti, tada einat i bet kuria kita tema, ten spaudziat atsakyti, trinat lauk nereikalingus tegus quote ir vualia - tirite nauja teksta naujai temutei, su visom nuorodom ir pan. Belieka tik nukopijuoti visa teksta ir iklijuoti i naujos temos kurimo langa smile.gif

P.S. Jauciat kad as destytoja??? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 26 sausio 2012 - 16:14