Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

QUOTE(Triunfante @ 2012 01 26, 11:56)
Terze, priestarauk(?).  smile.gif

Atiloja, pasakok.  bigsmile.gif

Dabar ikvepimo truksta lotuliukas.gif Bet cia siuo klausimu galima labai toli nueiti su filosofavimu
Atsakyti
Zinau, Terziuk, bet man siandien kazkaip irgi upo filosofuoti nera, nepradekim. irnesakyk.gif friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 01 26, 11:49)
Laikas greit bega wink.gif as pamenu rudenio Cito naujienas-siaubinga kaip ilgai laukti, o va jau ziurek kovas ant nosies...

Man ir kovas dar uz kalnu uz mariu, o zinant kad kovo pabaigoj dar tik blokuojantys tai IVF'o dar isvis nematau lotuliukas.gif

Laukiam Terzes ikvepimo lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Warwara,2012 01 26, 10:16]

Bet gi nuo to nei pageres rezultatas, nei pabloges blush2.gif
As gi visus vaistus vartoju, reiskia viskas kas nuo manes priklauso darau. teigiamo rezultato as labai noriu, bet tiketi kad jis bus teigiamas negaliu. Net neisivaizduoju kaip tai daryti.
Va sedziu as ir mastau minti: "as nescia" is kart eina kita mintis - "is kur zinai? nezinai? nu ir sedek ramiai, lauk kai zinosi ir nesnekek nesamoniu. Tikimybe minimali bet yra, lauk!" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Mano tikejimas yra faktai smile.gif
Papildyta:

Aš vis paskaitinėju Jūsų skyrėlį, ir už jus baisiai baisiai sergu, pati pradedu kita savaitę (gal dar ir šią spėsiu) stimuliuotis.
Tai neramu dėl Warwaros, tai nutariau parašyti... tai norėjau Warwarytei pasakyti, kad neturi tikėtis, kad tu esi nėščia, nes tu juk esi nėščia, tau įdėjo tavo vaikučius, kurie yra tavo viduje, ir tu nėščia!!! tik klausimas, ar jie pasiliks pas tave, ar ne... galima tik dėl to nerimauti... o ar tu nėščia, tikrai neturėtų būti neaiškumų... turėtum mėgautis šiomis dienomis, nors ir kaip blogiausiu atveju gali buti sunku vėliau nusiminti smile.gif o dabar parodyk, kokia tu laiminga, mažuliukams, kad jie su tavimi ir jie tikrai norės pasilikti smile.gif mesk nerimą į šalį!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpule: 26 sausio 2012 - 11:14
QUOTE(Citas @ 2012 01 26, 12:08)
Man ir kovas dar uz kalnu uz mariu, o zinant kad kovo pabaigoj dar tik blokuojantys tai IVF'o dar isvis nematau  lotuliukas.gif

Laukiam Terzes ikvepimo  lotuliukas.gif

Prabegs tas laikas greitai, o tada spausim kumscius stipriai uz tave. wub.gif

Neprovokuok tu jos, man galva skauda, sunku su filosofija siandien. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Triunfante @ 2012 01 26, 10:29)
Matematika jums irgi nepades tapti  nestuke.gif , reikia dar ir tiketi, kad tau pavyks.  wub.gif Pastebekite cia dalyvaujancias, dazniausiai tos, kurios gana ramiai laukia ir tiki, iskeliauja pas  nestuke.gif , o tos, kurias vis apninka dvejones, sulaukia nekokiu rezultatu, tai faktas.  smile.gif

Kol Terze gauna ikvepyma smile.gif
Kodel man matematika nepades?
Atejau as pas gyd., suskaiiciavo jinai mano vyro turta ir pasake, kad naturaliai sansas arteja prie nulio. Matematika? Taip!
Atejau as pas gyd., ta man sako akd mato skysti ir mano sansai pastoti po IVF sumaziejo dvigubai, o jei pastosiu, tai isnesioti irgi dvygubai, nu ten ne prie nulio tikimybe, bet vis vien maza smile.gif Irgi matematika, todel darom LP smile.gif

Teigiamo rezultato, kaip ir neigiamo sulaukia absoliuciai visi. nepriklausomai nuo to ar tiki ar ne. Jau musu Betute jau kaip nerimavo, o greit nerimaus jau turedama vaikuti ant ranku thumbup.gif
As pvz visai ramiai laukiu, tas mano netikejimas jis nereiskia kad esu isterikoje. Tiesiod mano 93 procentai laukia neigiamo rezultato, o 7 procentai teigiamo.
Damos, kurios atsiseda ir sako - as nescia, o po to is tikruju tampa nescios man kaip is Marso. Pavydziu labai! thumbup.gif

Pirmiausiai reikia apsispresti kas yra tikejimas, noras, viltis. Kaip mes suprantam zodzius. Kokia prasme idedam.
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 01 26, 12:08)
Man ir kovas dar uz kalnu uz mariu, o zinant kad kovo pabaigoj dar tik blokuojantys tai IVF'o dar isvis nematau  lotuliukas.gif

Laukiam Terzes ikvepimo  lotuliukas.gif

Tu jau zinai, kad bus blokuojantys? Siuo atveju man kaip ir Warwarai labiau tinka trumpa schema...
lotuliukas.gif Isgersiu kavos ir lauksiu ikvepimo lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Triunfante @ 2012 01 26, 12:13)
Prabegs tas laikas greitai, o tada spausim kumscius stipriai uz tave.  wub.gif

Neprovokuok tu jos, man galva skauda, sunku su filosofija siandien.  lotuliukas.gif

Isgerk Ibumetino wink.gif tada jau ir gyventi galima, kaip greit suveikia jis wink.gif
Triunfante, tu turi vaikeli? wub.gif Kaip as anksciau nepastebejau blink.gif
Atsakyti
Warwariuk, man irgi sunku su tuo tikejimu, nes yra ir kitokiu faktu, tikek netikejes, stai jeigu reikia lp, tai reikia, nieko nepribursiu. smile.gif As tiesiog sakau, kad buna ir taip, kad tikejimas padeda, o man jo dar irgi reikia ismokti.
Ir teisingai parase Pumpule, TU ESI NESCIA. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 26, 12:17)
Pirmiausiai reikia apsispresti kas yra tikejimas, noras, viltis. Kaip mes suprantam zodzius. Kokia prasme idedam.

Sutinku: sunku atskirti kartais buna tikejima nuo noro. Ar tu labiau tiki, ar tu labiau nori.. o gal tu tiesiog igavai pagreiti ir nesiesi ant bangos net jau nebesigilindama ar tu tiki ir ar tu nori...
Papildyta:
QUOTE(Pumpule @ 2012 01 26, 12:12)

Aš vis paskaitinėju Jūsų skyrėlį, ir už jus baisiai baisiai sergu, pati pradedu kita savaitę (gal dar ir šią spėsiu) stimuliuotis.

Sekmes Pumpule 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Pumpule @ 2012 01 26, 12:12)

Sekmes Pumpule!!!
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 01 26, 11:28)

Sekmes Pumpule!!!

Ačiū labai!!! Labai tikiuosi, kad pasiseks!!!
Atsakyti
QUOTE(Pumpule @ 2012 01 26, 11:12)

Tai neramu dėl Warwaros, tai nutariau parašyti... tai norėjau Warwarytei pasakyti, kad neturi tikėtis, kad tu esi nėščia, nes tu juk esi nėščia, tau įdėjo tavo vaikučius, kurie yra tavo viduje, ir tu nėščia!!! tik klausimas, ar jie pasiliks pas tave, ar ne... galima tik dėl to nerimauti... o ar tu nėščia, tikrai neturėtų būti neaiškumų... turėtum mėgautis šiomis dienomis, nors ir kaip blogiausiu atveju gali buti sunku vėliau nusiminti smile.gif o dabar parodyk, kokia tu laiminga, mažuliukams, kad jie su tavimi ir jie tikrai norės pasilikti smile.gif mesk nerimą į šalį!!!

Aciu tau wub.gif wub.gif wub.gif
Sekmes tau didelios ir gero nestuke.gif rezultato!
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 26, 11:37)
Aciu tau  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Sekmes tau didelios ir gero  nestuke.gif  rezultato!

Aš tau lygiai to paties linkiu!!!! ir labai labai tikiuosi, kad tavo skaičiukai tikrai bus dideli!

Atsakyti