Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

Radau man atsiusta mamos, tikrai grazu... wub.gif http://www.obtampons.com/apology biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Triunfante
Aciu tau wub.gif grazus tavo zodziai wub.gif
Supranti, sunku aklai tiketi, kai esi matematikas smile.gif Skaiciukai valdo mano pasauli, as netikiu nei stebuklais, nei likimu. As zinau, kad viskas turi savo priezasti ir tikimybe smile.gif
Be abejo gyvenime yra ir aksiomu, tai tokie dalykai, kuriu nereikia irodineti smile.gif Bet yra ir teoremu, kurie be irodymo tusti zodziai.
As net Dievu netikiu tradicine prasme. Netikiu minciu galia, man atrodo keista sakyti sau "As nescia" neturint tam juokio pagrindo... Va zodziai "As galiu" - jie normalus mano pasaulyje ax.gif As daug ka galiu... Tai gi palaukti iki rezultato tikrai sugebesiu, kito tai varianto nera smile.gif
Dar as netikiu, kad tai ka tu turi praeiti del to, kad per nelyg mazai tikejai! Linkiu greiciau kad LP atliktu tau ir ateitu pagaliau starto diena! thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 26, 10:25)
Supranti, sunku aklai tiketi, kai esi matematikas smile.gif Skaiciukai valdo mano pasauli, as netikiu nei stebuklais, nei likimu. As zinau, kad viskas turi savo priezasti ir tikimybe smile.gif

Aš irgi matematikas, ir matematikas dar nuo vidurinės klasių, tai va iš kur mano problemos - perdaug skaičiuoju cry.gif
Warwaryte, bet vistiek galvoju reikia pasistengti tikėti kiek įmanoma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 26, 10:25)
As zinau, kad viskas turi savo priezasti ir tikimybe smile.gif

Be abejo gyvenime yra ir aksiomu, tai tokie dalykai, kuriu nereikia irodineti smile.gif

Va zodziai "As galiu" - jie normalus mano pasaulyje  ax.gif  As daug ka galiu... Tai gi palaukti iki rezultato tikrai sugebesiu

Labas Rytas mergaites ir musu svarbiausioji PUPO 4u.gif

Va isrinkau is tavo posmo zodzius kurie svarbus, taip kad pasiskaityk smile.gif

Matematike matai jokiu mmm, kurias jau is skaudamo pilvo buvai issiskaiciavus bigsmile.gif Nu jau taip laukiu, nu taip noriu tavo sekmes, nu taip noriu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 26 sausio 2012 - 10:18
egk
Warwaryte, bet vistiek galvoju reikia pasistengti tikėti kiek įmanoma

Bet gi nuo to nei pageres rezultatas, nei pabloges blush2.gif
As gi visus vaistus vartoju, reiskia viskas kas nuo manes priklauso darau. teigiamo rezultato as labai noriu, bet tiketi kad jis bus teigiamas negaliu. Net neisivaizduoju kaip tai daryti.
Va sedziu as ir mastau minti: "as nescia" is kart eina kita mintis - "is kur zinai? nezinai? nu ir sedek ramiai, lauk kai zinosi ir nesnekek nesamoniu. Tikimybe minimali bet yra, lauk!" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Mano tikejimas yra faktai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2012 01 26, 10:13)
Matematike matai jokiu mmm, kurias jau is skaudamo pilvo buvai issiskaiciavus  bigsmile.gif Nu jau taip laukiu, nu taip noriu tavo sekmes, nu taip noriu  wub.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Siurpriza gausi vis vien 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 26, 11:16)

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Siurpriza gausi vis vien  4u.gif

Jau buvau pamirsus, ir vel suintrigavai lotuliukas.gif O davai padaryk man siurpriza ir pastok bigsmile.gif
Atsakyti
Matematika jums irgi nepades tapti nestuke.gif , reikia dar ir tiketi, kad tau pavyks. wub.gif Pastebekite cia dalyvaujancias, dazniausiai tos, kurios gana ramiai laukia ir tiki, iskeliauja pas nestuke.gif , o tos, kurias vis apninka dvejones, sulaukia nekokiu rezultatu, tai faktas. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Triunfante: 26 sausio 2012 - 10:29
QUOTE(Citas @ 2012 01 26, 11:20)
Jau buvau pamirsus, ir vel suintrigavai  lotuliukas.gif O davai padaryk man siurpriza ir pastok  bigsmile.gif

Labas rytas!!!
O taip! Mes norim siurprizu ir dar karteli siurprizu, o tik paskui jau duonos ir zaidimu wink.gif
Atsakyti
Labukas Terziuk 4u.gif

Atiloja duoda zvana Bikovai - Valio valio valio !!! Laukiam ziniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 25, 18:58)
bet dabar, kai jau zinau, kad minimum trims menesiams visi planavimai nusikele, tai jau teko eiti i sporto sale lasiniu kratyt biggrin.gif

Laikas greit bega wink.gif as pamenu rudenio Cito naujienas-siaubinga kaip ilgai laukti, o va jau ziurek kovas ant nosies...
Nors man paciai laikas nebeina blink.gif
Kur skambutis B??????Nersiam mes jau cia wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2012 01 26, 11:33)
Labukas Terziuk  4u.gif

Atiloja duoda zvana Bikovai - Valio valio valio !!! Laukiam ziniu  smile.gif

Labas draugyte! wub.gif

Musu mintys del Atijolos sutapo bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(Triunfante @ 2012 01 26, 11:29)
Matematika jums irgi nepades tapti  nestuke.gif , reikia dar ir tiketi, kad tau pavyks.  wub.gif Pastebekite cia dalyvaujancias, dazniausiai tos, kurios gana ramiai laukia ir tiki, iskeliauja pas  nestuke.gif , o tos, kurias vis apninka dvejones, sulaukia nekokiu rezultatu, tai faktas.  smile.gif

Drisciau papriestarauti wink.gif
Atsakyti
Cituk wub.gif
Jo, kur ten Atiloja su savo skambuciais? ax.gif
Atsakyti
Terze, priestarauk(?). smile.gif

Atiloja, pasakok. bigsmile.gif
Atsakyti