Triunfante
Aciu tau grazus tavo zodziai
Supranti, sunku aklai tiketi, kai esi matematikas Skaiciukai valdo mano pasauli, as netikiu nei stebuklais, nei likimu. As zinau, kad viskas turi savo priezasti ir tikimybe
Be abejo gyvenime yra ir aksiomu, tai tokie dalykai, kuriu nereikia irodineti Bet yra ir teoremu, kurie be irodymo tusti zodziai.
As net Dievu netikiu tradicine prasme. Netikiu minciu galia, man atrodo keista sakyti sau "As nescia" neturint tam juokio pagrindo... Va zodziai "As galiu" - jie normalus mano pasaulyje As daug ka galiu... Tai gi palaukti iki rezultato tikrai sugebesiu, kito tai varianto nera
Dar as netikiu, kad tai ka tu turi praeiti del to, kad per nelyg mazai tikejai! Linkiu greiciau kad LP atliktu tau ir ateitu pagaliau starto diena!
Aciu tau grazus tavo zodziai
Supranti, sunku aklai tiketi, kai esi matematikas Skaiciukai valdo mano pasauli, as netikiu nei stebuklais, nei likimu. As zinau, kad viskas turi savo priezasti ir tikimybe
Be abejo gyvenime yra ir aksiomu, tai tokie dalykai, kuriu nereikia irodineti Bet yra ir teoremu, kurie be irodymo tusti zodziai.
As net Dievu netikiu tradicine prasme. Netikiu minciu galia, man atrodo keista sakyti sau "As nescia" neturint tam juokio pagrindo... Va zodziai "As galiu" - jie normalus mano pasaulyje As daug ka galiu... Tai gi palaukti iki rezultato tikrai sugebesiu, kito tai varianto nera
Dar as netikiu, kad tai ka tu turi praeiti del to, kad per nelyg mazai tikejai! Linkiu greiciau kad LP atliktu tau ir ateitu pagaliau starto diena!
QUOTE(Warwara @ 2012 01 26, 10:25)
Aš irgi matematikas, ir matematikas dar nuo vidurinės klasių, tai va iš kur mano problemos - perdaug skaičiuoju
Warwaryte, bet vistiek galvoju reikia pasistengti tikėti kiek įmanoma
QUOTE(Warwara @ 2012 01 26, 10:25)
As zinau, kad viskas turi savo priezasti ir tikimybe
Be abejo gyvenime yra ir aksiomu, tai tokie dalykai, kuriu nereikia irodineti
Va zodziai "As galiu" - jie normalus mano pasaulyje As daug ka galiu... Tai gi palaukti iki rezultato tikrai sugebesiu
Be abejo gyvenime yra ir aksiomu, tai tokie dalykai, kuriu nereikia irodineti
Va zodziai "As galiu" - jie normalus mano pasaulyje As daug ka galiu... Tai gi palaukti iki rezultato tikrai sugebesiu
Labas Rytas mergaites ir musu svarbiausioji PUPO
Va isrinkau is tavo posmo zodzius kurie svarbus, taip kad pasiskaityk
Matematike matai jokiu mmm, kurias jau is skaudamo pilvo buvai issiskaiciavus Nu jau taip laukiu, nu taip noriu tavo sekmes, nu taip noriu
egk
Bet gi nuo to nei pageres rezultatas, nei pabloges
As gi visus vaistus vartoju, reiskia viskas kas nuo manes priklauso darau. teigiamo rezultato as labai noriu, bet tiketi kad jis bus teigiamas negaliu. Net neisivaizduoju kaip tai daryti.
Va sedziu as ir mastau minti: "as nescia" is kart eina kita mintis - "is kur zinai? nezinai? nu ir sedek ramiai, lauk kai zinosi ir nesnekek nesamoniu. Tikimybe minimali bet yra, lauk!"
Mano tikejimas yra faktai
Papildyta:
Siurpriza gausi vis vien
Warwaryte, bet vistiek galvoju reikia pasistengti tikėti kiek įmanoma
Bet gi nuo to nei pageres rezultatas, nei pabloges
As gi visus vaistus vartoju, reiskia viskas kas nuo manes priklauso darau. teigiamo rezultato as labai noriu, bet tiketi kad jis bus teigiamas negaliu. Net neisivaizduoju kaip tai daryti.
Va sedziu as ir mastau minti: "as nescia" is kart eina kita mintis - "is kur zinai? nezinai? nu ir sedek ramiai, lauk kai zinosi ir nesnekek nesamoniu. Tikimybe minimali bet yra, lauk!"
Mano tikejimas yra faktai
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2012 01 26, 10:13)
Matematike matai jokiu mmm, kurias jau is skaudamo pilvo buvai issiskaiciavus Nu jau taip laukiu, nu taip noriu tavo sekmes, nu taip noriu
Siurpriza gausi vis vien
QUOTE(Warwara @ 2012 01 26, 11:16)
Jau buvau pamirsus, ir vel suintrigavai O davai padaryk man siurpriza ir pastok
QUOTE(Citas @ 2012 01 26, 11:20)
Jau buvau pamirsus, ir vel suintrigavai O davai padaryk man siurpriza ir pastok
Labas rytas!!!
O taip! Mes norim siurprizu ir dar karteli siurprizu, o tik paskui jau duonos ir zaidimu
Labukas Terziuk
Atiloja duoda zvana Bikovai - Valio valio valio !!! Laukiam ziniu
Atiloja duoda zvana Bikovai - Valio valio valio !!! Laukiam ziniu
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 25, 18:58)
bet dabar, kai jau zinau, kad minimum trims menesiams visi planavimai nusikele, tai jau teko eiti i sporto sale lasiniu kratyt
Laikas greit bega as pamenu rudenio Cito naujienas-siaubinga kaip ilgai laukti, o va jau ziurek kovas ant nosies...
Nors man paciai laikas nebeina
Kur skambutis B??????Nersiam mes jau cia
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2012 01 26, 11:33)
Labas draugyte!
Musu mintys del Atijolos sutapo
Papildyta:
QUOTE(Triunfante @ 2012 01 26, 11:29)
Matematika jums irgi nepades tapti , reikia dar ir tiketi, kad tau pavyks. Pastebekite cia dalyvaujancias, dazniausiai tos, kurios gana ramiai laukia ir tiki, iskeliauja pas , o tos, kurias vis apninka dvejones, sulaukia nekokiu rezultatu, tai faktas.
Drisciau papriestarauti
Cituk
Jo, kur ten Atiloja su savo skambuciais?
Jo, kur ten Atiloja su savo skambuciais?