Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

Iride, nu kokie grazus tie skaiciukai! Pasakiski thumbup.gif Dabar viskas privalo eiti sklandziai! bigsmile.gif

Adrutė planas-planelis! Gerai kai jis yra! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Triunfante @ 2012 01 25, 11:11)
Na va, sakau uzeisiu, gal bus kokiu pozityviu minciu, taip reikia, o cia. 

Man blush2.gif

QUOTE(Duduliux @ 2012 01 25, 11:53)
Egk,
O kiek pas tave GR zarazu rado?

Pas mane buvo 2,8 x 10(4).

QUOTE(Warwara @ 2012 01 25, 12:10)

Egk, nesinervok  4u.gif As niekad nebuvau tikinti labai, ta prasma as visada netikejau. Zinok viena karta tikrai patikejau, buvau tokioj eiforijoj, eh.... bet lygiai uz 2 minuciu man pramuse mmm  blink.gif  Cia po pirmo IVF.
Zinau, kad kabinasi ivairiai ir ner visiskai prasmes cia vesti tikimybes. Bet sunkiai man einasi si karta. Viskas bus gerai, nu paverksiu pora dienu, neamzinybe gi sielvartausiu

Warwara, aš žinok iš tikrųjų tai labai norėčiau būti panaši į tave ax.gif Tu kaip ir mano sūnelis sako "Na blogiausiu atveju paverksiu truputį ir nustosiu" lotuliukas.gif

QUOTE(Terze @ 2012 01 25, 12:14)
kad butu linksmiau, anekdotas:
Moteris skundziasi kaimynei:
-Isivaizduoji, kasd atsitiko:pasiunciau savaji i parduotuve bulviu, o jis po masina pakliuvo..
-Tai ka dabar darysi?
-Teks ryzius virt...... 

lotuliukas.gif

QUOTE(Atiloja @ 2012 01 25, 12:26)

As zinokit is ryto nuejau pasportuoti, tai labai gerai issikroviau ir dabar sedziu rami kaip belgas

Šiandien negaliu net pasportuoti, ranką šeštadienį pasitempiau verysad.gif Bet vakare eisiu šokti, bus linksmiau biggrin.gif

QUOTE(sawana @ 2012 01 25, 13:39)
warwaraas pradejau nuo 21c.d. pries tai leidausi blokuojancius, dvi savaites. nuo vakar pradejau leistis gonali o ka turejo paaiskinti del ISCI?

Su startu 4u.gif

QUOTE(Iride @ 2012 01 25, 15:40)
Noriu pasidžiaugti, kad HCG skaičiukai gražiai auga smile.gif Šiandien 13dpi 793, 11 dpi - buvo - 309. Kas antrą dieną turi dvigubėti, ane?

Puiku thumbup.gif

Mona, rytoj tavo eilė ax.gif

QUOTE(Adrutė @ 2012 01 25, 17:26)
Kad aš nelabai turiu ką pasakot ax.gif Vasario 14d guldo į ligoninę,pjaus "neveiksmingus organus",laukiu mm ir 21cd pas latviukus.Tiek tų naujienų

Va kiek naujienų, o sakai neturi ką pasakoti 4u.gif Taigi tuoj reiks ruošti kumštukus už tavo operaciją 4u.gif
Atsakyti
Pasitaise nuotaikos, puiku! smile.gif

Terze, jau zinau, ropliukai mano normos ribose, valio. smile.gif O plana irgi jau turiu, lp.
Atsakyti
QUOTE(Triunfante @ 2012 01 25, 18:02)
Pasitaise nuotaikos, puiku!  smile.gif

Terze, jau zinau, ropliukai mano normos ribose, valio.  smile.gif O plana irgi jau turiu, lp.

Smagumėlis thumbup.gif Pas tave vien geros naujienos biggrin.gif
Atsakyti
Egk,
Warwara, aš žinok iš tikrųjų tai labai norėčiau būti panaši į tave Tu kaip ir mano sūnelis sako "Na blogiausiu atveju paverksiu truputį ir nustosiu"

O tu turi suneli??? Tiksliai gi, sone parasyta doh.gif Ot akla Warwara! Malacius tavo sunelis, teisingai masto thumbup.gif
Musu seimoje buvo tokia drauge - nereali moteris! thumbup.gif Jinai visad sakydavo - nu kiek galima verkti, gi aplink teik daug naujo, kaip galima nematyti? Ir savo liudesi visada reikia isverkti ir tiesiog gyventi toliau. Blpgas periudas jis kaip pochmelas lotuliukas.gif Siandien tau tikrai bloga, bet rytoj tai tiksliai bus geriau bigsmile.gif

*Warwara pagaliau plaukus sutvarke, makijaza padare, vaika nuveze i muzikos mokykla, paplepejo su drauge telefonu, parkeli aplanke. Grazuuuuu! Tik stora ta Warwara, siaubas kaz koks... Gerai kad ziema, galima uzmaskuoti thumbup.gif

Triunfante, nus irgi planas planelis! Gerai! Kada tavo LP nusimato?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 25 sausio 2012 - 17:28
QUOTE(Warwara @ 2012 01 25, 18:27)
Egk,

*Warwara pagaliau plaukus sutvarke, makijaza padare, vaika nuveze i muzikos mokykla, paplepejo su drauge telefonu, parkeli aplanke. Grazuuuuu! Tik stora ta Warwara, siaubas kaz koks... Gerai kad ziema, galima uzmaskuoti  thumbup.gif

lotuliukas.gif Warwaryte, taigi dar storėsi nestuke.gif ir sparčiai, maskuoti nebeišeis tikrai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egk: 25 sausio 2012 - 17:55
Egk,
Warwaryte, taigi dar storėsi ir sparčiai, mastuoti nebeišeis tikrai

Ta tai paziuresim, nes plana sugalvojau kaip kudesiu, baisu blink.gif Gal dangus pasigailes, ta plana pastums meteliams
blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 25 sausio 2012 - 17:55
QUOTE(Triunfante @ 2012 01 25, 18:02)
Pasitaise nuotaikos, puiku!  smile.gif

Terze, jau zinau, ropliukai mano normos ribose, valio.  smile.gif O plana irgi jau turiu, lp.

thumbup.gif tai kada jau uz tavo lp laikyti kumstukus? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Warwara @ 2012 01 25, 18:27)
*Warwara pagaliau plaukus sutvarke, makijaza padare, vaika nuveze i muzikos mokykla, paplepejo su drauge telefonu, parkeli aplanke. Grazuuuuu! Tik stora ta Warwara, siaubas kaz koks... Gerai kad ziema, galima uzmaskuoti  thumbup.gif

nu va, pagaliau, pamate, kad supratome, kad ten buvo pakisa, o ne Warwara, pagrobejai grazino musiske thumbup.gif lotuliukas.gif
QUOTE(Warwara @ 2012 01 25, 18:54)
Egk,

Ta tai paziuresim, nes plana sugalvojau kaip kudesiu, baisu  blink.gif  Gal dangus pasigailes, ta plana pastums meteliams

lotuliukas.gif ir as taip stumdziau ta dalyka biggrin.gif bet dabar, kai jau zinau, kad minimum trims menesiams visi planavimai nusikele, tai jau teko eiti i sporto sale lasiniu kratyt biggrin.gif
Atsakyti
Triunfante - nu pagaliau geros zinios 4u.gif Labai dziaugiuosi uz tave smile.gif Tau tas baltas menulis anksciau patekejo smile.gif

Warwara - sportus pamirsk, nebent joga arba kvepavimo pratimus zinau galima mirksiukas.gif

Atiloja, Warwrara - baikit cia apie sporta demagogija varyt, man vis dar reikia tuos 4kg numesti o as visaaaaaiiiii nenoriu begioti tongue.gif

Atiloja - jau ryt jokiu atmazu, norim ziniu is Bikovos bigsmile.gif as kaip pagalvoju kad dar puokste tyrimu darys ir bikova tai net juokas ima, jauciu niekas is mano gimines nera tiek istirtas ir pertirtas kiek as. Daugumai turbut jei net ir papsakociau, nepatiketu kad kai kurie tyrimai isvis egzistuoja lotuliukas.gif

ALLIOOOOO - kuri mergaite manes prase info apie Gorgi - atsiliepk!!!??? Perverciau atgal nu nerandu nors tu ka unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 25 sausio 2012 - 21:38
Cituk, 4 kg tik... kaip tau gerai. Man jau visi 10 tikriausiai.
Sportas - sveikata! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 01 25, 22:36)
juokas ima, jauciu niekas is mano gimines nera tiek istirtas ir pertirtas kiek as.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif as sakau, kiti net nezino kiek ligu turi, o mes vis dar ieskom smile.gif

Triunfante - liuks!!!!
Atsakyti
Warwara, siandien besededama ir belaukdama savo eiles pas gyd., pradejau skaityti knyga apie samones ir pasamones galias, tada pagalvojau apie tave, apie tavo netikejima, tuo paciu ir savo(pastaruoju metu blush2.gif ), raso, reikia tik patiketi ir pavyks, bet patiketi is visos sirdies. Likus 10 minuciu iki ieinant perskaiciau fraze pradek siandien ir cia, tada mintyse emiau daryti, kaip raso knygoje, emiau labai labai tiketi, bet turbut per velai as tai padariau, todel dabar vel turesiu lp. Turi tiketi, labai labai, is visos sirdies, turi garsiai sau pasakyti, kad bus butent taip, TU BUSI NESTUKE. GARSIAI! 4u.gif
Kada turesiu lp, dar nezinau, dabar lauksiu chirurgu nuosprendzio, turiu dar koki 1%, kad ispunktuos, bet gyd. sake, tai beveik neimanoma siuo atveju. Turiu kuo dziaugtis, juk ropliukai normos ribose, taigi, dziaugiuosi ir keliauju i prieki. smile.gif

Atsakyti