Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

QUOTE(Warwara @ 2012 01 25, 14:18)
sawana siandien 7 dpi  tik  blink.gif

Iride
Ten zinok padrindinis yra traukinio virsininkas, tai gal pavyks pasikalbeti  lotuliukas.gif  Aciu tau, pabusiu dar PUPO truputuka... Gaila, kad penktadieni man tik 9 DPI, buciau kraujuka jau nuleidusi, jei butu 10...

Supratau, reiškia galiu veikti dviem frontais mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iride: 25 sausio 2012 - 13:20
QUOTE(Warwara @ 2012 01 25, 14:18)
Damos, net nezinau ka daryti, NEATSIMENU ar geriau siandein prednizalona ryte. Muskit mane, atsiemnu kad nuejau link vaistu, o ar isgeriau tai neatsimenu!!!!! KA DARYT???

Tavo gyd kiek pamenu labai demesinga, tai gal jai paskambink???
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 25, 13:18)
Damos, net nezinau ka daryti, NEATSIMENU ar geriau siandein prednizalona ryte. Muskit mane, atsiemnu kad nuejau link vaistu, o ar isgeriau tai neatsimenu!!!!! KA DARYT???

as tai sakyciau - prisimink, nuo kurios dienosir po kiek. ir atskaiciuosi, kiek turi but isgerta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 01 25, 14:25)
Tavo gyd kiek pamenu labai demesinga, tai gal jai paskambink???

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aciu damos uz rupesti, paskambinau i klinika, sesute pazvenge ir pasake geriau jau praleisti, nei dviguba doze isgerti doh.gif

MonaJ pas mane ten ne lapelis, o indelis su 100 tablieciu dar nuo praieto IVF. Tai gi skaiciavimai nepades blink.gif Bet aspirina as taip ir skaiciuoju...

O tau as linkiu rytoj puikiausiu naujienu! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 25, 14:38)
Aciu damos uz rupesti, paskambinau i klinika, sesute pazvenge ir pasake geriau jau praleisti, nei dviguba doze isgerti  doh.gif

MonaJ pas mane ten ne lapelis, o indelis su 100 tablieciu dar nuo praieto IVF. Tai gi skaiciavimai nepades  blink.gif  Bet aspirina as taip ir skaiciuoju...

O tau as linkiu rytoj puikiausiu naujienu!  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

o kokiu tikslu tu ji geri? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 25, 13:38)
Aciu damos uz rupesti, paskambinau i klinika, sesute pazvenge ir pasake geriau jau praleisti, nei dviguba doze isgerti  doh.gif

MonaJ pas mane ten ne lapelis, o indelis su 100 tablieciu dar nuo praieto IVF. Tai gi skaiciavimai nepades  blink.gif  Bet aspirina as taip ir skaiciuoju...

O tau as linkiu rytoj puikiausiu naujienu!  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

nu tada jau sunkiau,jei indelis... doh.gif
aciukas, ziuresim... ax.gif
Atsakyti
Terze, kaip suprantu sumazinti imuniteta ir padidinti implantacijos tikimybe.

MonaJ, laukiam geru geriausiu rezultatu!!! 4u.gif
Atsakyti
Noriu pasidžiaugti, kad HCG skaičiukai gražiai auga smile.gif Šiandien 13dpi 793, 11 dpi - buvo - 309. Kas antrą dieną turi dvigubėti, ane?
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2012 01 25, 15:40)
Noriu pasidžiaugti, kad HCG skaičiukai gražiai auga smile.gif Šiandien 13dpi 793, 11 dpi - buvo - 309. Kas antrą dieną turi dvigubėti, ane?

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2012 01 25, 15:40)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif viskas kuo graziausiai auga thumbup.gif
Atsakyti
Ačiukas 4u.gif
O tu nenori papasakoti savo naujienų? ax.gif

Kad aš nelabai turiu ką pasakot ax.gif Vasario 14d guldo į ligoninę,pjaus "neveiksmingus organus",laukiu mm ir 21cd pas latviukus.Tiek tų naujienų biggrin.gif

Atsakyti