Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

Labas rytas 4u.gif
QUOTE(egk @ 2012 01 24, 23:31)
Liepė MB gerti cinką ir seleną (ar cinką su selenu? g.gif Nežinai?) ir po mėn kartoti spermogramą LT arba pas juos - kaip norim. Kartosim tai tikrai anksčiau. O man prie visų tų jos jau skirtų irgi dar pridėti tą cinką ir seleną. Apie mane nebedaug ir kalbėjom, kai MB tokią staigmeną pateikė. Na mano tyrimuose tai leukocitai, granuliocitai tie kažkoki skirtingi (kiek supratau rodė uždegimą) tai dabar normoje. Bet pav MCV, MCH, MCHC kažkoki dar feritinas tai buvo normos ribose, o dabar toli gražu nebe. Gal čia dėl to kraujavimo? O B vit, folio r. ir taip trūko, dabar trūksta dar labiau doh.gif Gal ko norėti kai po ligonines keliavau? Galvoju, nors Bykova nieko nesakė, gal geriau leidžiamo B vit nusipirkti? Kaži jis su receptu? Ar būna kompleksas kaip geriamų?
Skambink rytoj greičiau, labai įdomu tavo rezultatai 4u.gif

oho, kiek cia pas tave visko biggrin.gif
Negaliu prisiskambinti smile.gif
QUOTE(Warwara @ 2012 01 25, 09:55)
Terzyt, aciu tau kad pergyveni del vyro  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Tyli smile.gif Pritare mano B planui ir sedi tyliai laukia smile.gif
As pati nieko, ivairiai. Laukiu nuosprendzio. Ryt i darba keliausiu, darbininke is manes nuline  bus blush2.gif

WARWARAI TIKEJIMO IR PASISEKIMO 4u.gif

QUOTE(egk @ 2012 01 25, 11:03)
Warwara tu nervuoji su netikėjimu, Atiloja su neskambininu B, aš pati save su savo parinimusi. Tikriausiai bloga diena šiandien aggressive.gif

lotuliukas.gif
As zinokit is ryto nuejau pasportuoti, tai labai gerai issikroviau ir dabar sedziu rami kaip belgas biggrin.gif
QUOTE(Terze @ 2012 01 25, 12:14)
man rodos RositaK nieko nerado...
Papildyta:

Zinai Triunfante pati: cia arba linksmybes arba asaros wink.gif o kad butu linksmiau, anekdotas:
Moteris skundziasi kaimynei:
-Isivaizduoji, kasd atsitiko:pasiunciau savaji i parduotuve bulviu, o jis po masina pakliuvo..
-Tai ka dabar darysi?
-Teks ryzius virt......  cool.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Atiloja
O! Sportas-sveikata! Mane sis pusmietis laukia darbas antras, tai vis svajoju sportuoti rytais ir savaitgali, nes vakarais nelabai bus kada! Eh, vasara busiu grazuole! blush2.gif
Linkiu prisiskambinti pagaliau smile.gif

Terze, juodas koks anekdotas thumbup.gif
Atsakyti
Terze, thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 25, 09:43)
Rytas, damos! wub.gif
Nu, kaip verda cia gyvenimas link laimes nestuke.gif

sawana, tai tau tik prasides stimuliacija? Kaip velai, mmm gi jau seniai prasidejo, ar as kaz kaip ne taip supratau! Sekmingu duriu, o del ICSI jau paaiskino!

Egk, feja mano, nu pas tave ten planas grand! Bet jau kaip noresi, kad viskas susitvarkytu! Cinka ir selena atskirai reikia gerti  4u.gif

Terze, gero pokalbio!  4u.gif

warwaraas pradejau nuo 21c.d. pries tai leidausi blokuojancius, dvi savaites. nuo vakar pradejau leistis gonali smile.gif o ka turejo paaiskinti del ISCI?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sawana: 25 sausio 2012 - 12:44
sawana, gonalis ir yra stimuliacija, o blokuojantis yra blokuojantis. Bet kaip ten pas jus idomiai, man per ilga schema stimuliacija pradedavo 4-5 CD, o pas tave gaunasi vos ne mmm pasibaige jau ir tik dabar stimuliacija. Nu, neskausmingu duriu tau ir gero derliaus!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Duduliux @ 2012 01 25, 11:53)
As ryt planuoju savo issiusti, bet manau, kad man kaip ir cia visoms kazka ras. Kazin ar cia buvo tokiu, kurioms nieko nerado... smile.gif

Man ir RositaiK nieko nerado.
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 25, 13:45)
sawana, gonalis ir yra stimuliacija, o blokuojantis yra blokuojantis. Bet kaip ten pas jus idomiai, man per ilga schema stimuliacija pradedavo 4-5 CD, o pas tave gaunasi vos ne mmm pasibaige jau ir tik dabar stimuliacija. Nu, neskausmingu duriu tau ir gero derliaus!!!  4u.gif

aciu smile.gif WARWARA o kelinta diena tau po isodinimo smile.gif kiek atsimenu nedaug liko laukti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 25, 10:14)
Tikejimas tikrai vietoj, kaip jo nebuvo, taip ir nera  blink.gif

Warwara, šiąnaktį vėl lunatikavau, šįkart kažkur nuo penktos iki pusės septynių ryto. Iš spėk, kas mano galvoje sukosi tokioj pusiau snaudimo, pusiau miegojimo būsenoje? Plaukė mintys apie tave ir paskutinį vagoną traukinyje ir kad tikrai ten tau vieta palikta smile.gif vienu žodžiu, atakavo mane pasąmonė ir tikiu, kad ne be reikalo. Jei ir toliau taip smagiai leisiu naktis, tai pažadu taukinio konduktorių pasigauti, kad 100 proc. vietą rezervuotų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2012 01 25, 13:45)
Man ir RositaiK nieko nerado.

va sita momenta praleidau.... kad ir tau..
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2012 01 25, 13:52)
Warwara, šiąnaktį vėl lunatikavau, šįkart kažkur nuo penktos iki pusės septynių ryto. Iš spėk, kas mano galvoje sukosi tokioj pusiau snaudimo, pusiau miegojimo būsenoje? Plaukė mintys apie tave ir paskutinį vagoną traukinyje ir kad tikrai ten tau vieta palikta smile.gif vienu žodžiu, atakavo mane pasąmonė ir tikiu, kad ne be reikalo. Jei ir toliau taip smagiai leisiu naktis, tai pažadu taukinio konduktorių pasigauti, kad 100 proc. vietą rezervuotų  biggrin.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif

O as pagaliau prisiskambinau i RRC ir ka..., siandien Bykovos nera doh.gif bus tik rytoj sad.gif teks jums iki rytojaus kartu su manim laukti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2012 01 25, 13:52)
Warwara, šiąnaktį vėl lunatikavau, šįkart kažkur nuo penktos iki pusės septynių ryto. Iš spėk, kas mano galvoje sukosi tokioj pusiau snaudimo, pusiau miegojimo būsenoje? Plaukė mintys apie tave ir paskutinį vagoną traukinyje ir kad tikrai ten tau vieta palikta smile.gif vienu žodžiu, atakavo mane pasąmonė ir tikiu, kad ne be reikalo. Jei ir toliau taip smagiai leisiu naktis, tai pažadu taukinio konduktorių pasigauti, kad 100 proc. vietą rezervuotų  biggrin.gif

As uz konduktoriaus pagavima wink.gif Ir Warwaros ilaipinima i ta vagona wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 25, 14:09)
lotuliukas.gif  thumbup.gif

O as pagaliau prisiskambinau i RRC ir ka..., siandien Bykovos nera  doh.gif bus tik rytoj sad.gif teks jums iki rytojaus kartu su manim laukti biggrin.gif

kad jau nagai visi nukramtyti nuo to nekantrumo ir laukimo... lotuliukas.gif o kaip noretusi, kad viskas greiciau sprestusi... laukiam..ka padarysi..
Atsakyti
sawana siandien 7 dpi tik blink.gif

Iride
Jei ir toliau taip smagiai leisiu naktis, tai pažadu taukinio konduktorių pasigauti, kad 100 proc. vietą rezervuotų
Ten zinok padrindinis yra traukinio virsininkas, tai gal pavyks pasikalbeti lotuliukas.gif Aciu tau, pabusiu dar PUPO truputuka... Gaila, kad penktadieni man tik 9 DPI, buciau kraujuka jau nuleidusi, jei butu 10...

Atiloja
Ne Bykova, o seselis kaz kos doh.gif Nu, lauksim rytojaus!

Damos, net nezinau ka daryti, NEATSIMENU ar geriau siandein prednizalona ryte. Muskit mane, atsiemnu kad nuejau link vaistu, o ar isgeriau tai neatsimenu!!!!! KA DARYT???
Atsakyti