QUOTE(egk @ 2012 01 24, 23:31)
Liepė MB gerti cinką ir seleną (ar cinką su selenu? Nežinai?) ir po mėn kartoti spermogramą LT arba pas juos - kaip norim. Kartosim tai tikrai anksčiau. O man prie visų tų jos jau skirtų irgi dar pridėti tą cinką ir seleną. Apie mane nebedaug ir kalbėjom, kai MB tokią staigmeną pateikė. Na mano tyrimuose tai leukocitai, granuliocitai tie kažkoki skirtingi (kiek supratau rodė uždegimą) tai dabar normoje. Bet pav MCV, MCH, MCHC kažkoki dar feritinas tai buvo normos ribose, o dabar toli gražu nebe. Gal čia dėl to kraujavimo? O B vit, folio r. ir taip trūko, dabar trūksta dar labiau Gal ko norėti kai po ligonines keliavau? Galvoju, nors Bykova nieko nesakė, gal geriau leidžiamo B vit nusipirkti? Kaži jis su receptu? Ar būna kompleksas kaip geriamų?
Skambink rytoj greičiau, labai įdomu tavo rezultatai
Skambink rytoj greičiau, labai įdomu tavo rezultatai
oho, kiek cia pas tave visko
Negaliu prisiskambinti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 25, 09:55)
Terzyt, aciu tau kad pergyveni del vyro Tyli Pritare mano B planui ir sedi tyliai laukia
As pati nieko, ivairiai. Laukiu nuosprendzio. Ryt i darba keliausiu, darbininke is manes nuline bus
As pati nieko, ivairiai. Laukiu nuosprendzio. Ryt i darba keliausiu, darbininke is manes nuline bus
WARWARAI TIKEJIMO IR PASISEKIMO
QUOTE(egk @ 2012 01 25, 11:03)
Warwara tu nervuoji su netikėjimu, Atiloja su neskambininu B, aš pati save su savo parinimusi. Tikriausiai bloga diena šiandien
As zinokit is ryto nuejau pasportuoti, tai labai gerai issikroviau ir dabar sedziu rami kaip belgas
QUOTE(Terze @ 2012 01 25, 12:14)
man rodos RositaK nieko nerado...
Papildyta:
Zinai Triunfante pati: cia arba linksmybes arba asaros o kad butu linksmiau, anekdotas:
Moteris skundziasi kaimynei:
-Isivaizduoji, kasd atsitiko:pasiunciau savaji i parduotuve bulviu, o jis po masina pakliuvo..
-Tai ka dabar darysi?
-Teks ryzius virt......
Papildyta:
Zinai Triunfante pati: cia arba linksmybes arba asaros o kad butu linksmiau, anekdotas:
Moteris skundziasi kaimynei:
-Isivaizduoji, kasd atsitiko:pasiunciau savaji i parduotuve bulviu, o jis po masina pakliuvo..
-Tai ka dabar darysi?
-Teks ryzius virt......