Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

Egk b gr vitaminus be recepto parduoda yra leidžiami, yra ir tabletės aš neurorubiną naudojau. smile.gif
Atsakyti
Rytas, damos! wub.gif
Nu, kaip verda cia gyvenimas link laimes nestuke.gif

sawana, tai tau tik prasides stimuliacija? Kaip velai, mmm gi jau seniai prasidejo, ar as kaz kaip ne taip supratau! Sekmingu duriu, o del ICSI jau paaiskino!

Egk, feja mano, nu pas tave ten planas grand! Bet jau kaip noresi, kad viskas susitvarkytu! Cinka ir selena atskirai reikia gerti 4u.gif

Terze, gero pokalbio! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 25, 09:43)
Rytas, damos! wub.gif

labas rytas!!
Kaip tu pati, Warwara? Kaip tavo sveikatele? wub.gif Kaip vyras? blush2.gif
Atsakyti
Terzyt, aciu tau kad pergyveni del vyro lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tyli smile.gif Pritare mano B planui ir sedi tyliai laukia smile.gif
As pati nieko, ivairiai. Laukiu nuosprendzio. Ryt i darba keliausiu, darbininke is manes nuline bus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Triunfante @ 2012 01 25, 01:17)
Terze, gerai, kad susidomejo. good.gif

Egk, leidziamuju tikrai gali, as kursa susileidau, dabar geriu.  4u.gif

Aš jaučiu irgi bandysiu mestis prie leidžiamų 4u.gif

QUOTE(Adrutė @ 2012 01 25, 07:23)
Egk b gr vitaminus be recepto parduoda yra leidžiami, yra ir tabletės aš neurorubiną naudojau. smile.gif

Ačiukas 4u.gif
O tu nenori papasakoti savo naujienų? ax.gif

QUOTE(Warwara @ 2012 01 25, 09:43)
Egk, feja mano, nu pas tave ten planas grand! Bet jau kaip noresi, kad viskas susitvarkytu! Cinka ir selena atskirai reikia gerti  4u.gif

Kaip tu šiandien laikaisi? Tikėjimas vietoj? biggrin.gif

Atiloja, ar dar neskambinai B?
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 25, 09:55)
Terzyt, aciu tau kad pergyveni del vyro  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Tyli smile.gif Pritare mano B planui ir sedi tyliai laukia smile.gif
As pati nieko, ivairiai. Laukiu nuosprendzio. Ryt i darba keliausiu, darbininke is manes nuline  bus blush2.gif

As visada sakau saviskiam: tyli, reiskias myli lotuliukas.gif
Pirma laukiam geru ziniu is taves, ir tikimes plano B nereikes wink.gif
Papildyta:
QUOTE(egk @ 2012 01 24, 23:06)
Aš jau ne kartą rašiau, kad ji antibų neskirs 4u.gif

vat as tavo zodzius ir pamenu ir tas neduoda ramybes doh.gif tada kol kas nesuprantu, o kaip isnaikinti galima be antibu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terze: 25 sausio 2012 - 09:03
egk
Kaip tu šiandien laikaisi? Tikėjimas vietoj?

wub.gif Tikejimas tikrai vietoj, kaip jo nebuvo, taip ir nera blink.gif

Terze
As visada sakau saviskiam: tyli, reiskias myli

Tai kad jis visada tyli, nes nemoka su problemom susitvarkyti. Jam tyla, tai sleptuve nuo visko. Nu bet tiek to, jo problemos! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 01 25, 10:02)
vat as tavo zodzius ir pamenu ir tas neduoda ramybes  doh.gif tada kol kas nesuprantu, o kaip isnaikinti galima be antibu..

Na ji ten siūlo natūraliais būdais kažkaip g.gif Aš kaip matai padariau savaip, bet dabar jau tikriausiai nebedaryčiau... O persitestavimui tai dar nesiunčiau kraujo. O jei nusiųsiu ir parodys, kad dar neišnaikinta, va ką tada aš darysiu? verysad.gif

QUOTE(Warwara @ 2012 01 25, 10:14)
egk

wub.gif Tikejimas tikrai vietoj, kaip jo nebuvo, taip ir nera  blink.gif

Tada blogai verysad.gif
Nežinau, ar reiktų tau iškart bizūną paimt ar dar pirma į kampą pastatyt? nono.gif
Noriu primint tau, kad man lygiai taip pat kabinosi ar su idealiais aš su neidealiais, ar su 2 dienų, ar su 3 4u.gif

Warwara tu nervuoji su netikėjimu, Atiloja su neskambininu B, aš pati save su savo parinimusi. Tikriausiai bloga diena šiandien aggressive.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2012 01 25, 11:03)
Tikriausiai bloga diena šiandien aggressive.gif

Na va, sakau uzeisiu, gal bus kokiu pozityviu minciu, taip reikia, o cia. unsure.gif doh.gif
Atsakyti
Egk,
O kiek pas tave GR zarazu rado?
As ryt planuoju savo issiusti, bet manau, kad man kaip ir cia visoms kazka ras. Kazin ar cia buvo tokiu, kurioms nieko nerado... smile.gif
Atsakyti
Duduliux, tikrai buvo tokia mergaite, kuriai nerado.

Egk, nesinervok 4u.gif As niekad nebuvau tikinti labai, ta prasma as visada netikejau. Zinok viena karta tikrai patikejau, buvau tokioj eiforijoj, eh.... bet lygiai uz 2 minuciu man pramuse mmm blink.gif Cia po pirmo IVF.
Zinau, kad kabinasi ivairiai ir ner visiskai prasmes cia vesti tikimybes. Bet sunkiai man einasi si karta. Viskas bus gerai, nu paverksiu pora dienu, neamzinybe gi sielvartausiu mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Duduliux @ 2012 01 25, 11:53)
Egk,
O kiek pas tave GR zarazu rado?
As ryt planuoju savo issiusti, bet manau, kad man kaip ir cia visoms kazka ras. Kazin ar cia buvo tokiu, kurioms nieko nerado... smile.gif

man rodos RositaK nieko nerado...
Papildyta:
QUOTE(Triunfante @ 2012 01 25, 11:11)
Na va, sakau uzeisiu, gal bus kokiu pozityviu minciu, taip reikia, o cia.  unsure.gif  doh.gif

Zinai Triunfante pati: cia arba linksmybes arba asaros wink.gif o kad butu linksmiau, anekdotas:
Moteris skundziasi kaimynei:
-Isivaizduoji, kasd atsitiko:pasiunciau savaji i parduotuve bulviu, o jis po masina pakliuvo..
-Tai ka dabar darysi?
-Teks ryzius virt...... cool.gif

Atsakyti