Egk b gr vitaminus be recepto parduoda yra leidžiami, yra ir tabletės aš neurorubiną naudojau.
Rytas, damos!
Nu, kaip verda cia gyvenimas link laimes
sawana, tai tau tik prasides stimuliacija? Kaip velai, mmm gi jau seniai prasidejo, ar as kaz kaip ne taip supratau! Sekmingu duriu, o del ICSI jau paaiskino!
Egk, feja mano, nu pas tave ten planas grand! Bet jau kaip noresi, kad viskas susitvarkytu! Cinka ir selena atskirai reikia gerti
Terze, gero pokalbio!
Nu, kaip verda cia gyvenimas link laimes
sawana, tai tau tik prasides stimuliacija? Kaip velai, mmm gi jau seniai prasidejo, ar as kaz kaip ne taip supratau! Sekmingu duriu, o del ICSI jau paaiskino!
Egk, feja mano, nu pas tave ten planas grand! Bet jau kaip noresi, kad viskas susitvarkytu! Cinka ir selena atskirai reikia gerti
Terze, gero pokalbio!
QUOTE(Warwara @ 2012 01 25, 09:43)
Rytas, damos!
labas rytas!!
Kaip tu pati, Warwara? Kaip tavo sveikatele? Kaip vyras?
Terzyt, aciu tau kad pergyveni del vyro Tyli Pritare mano B planui ir sedi tyliai laukia
As pati nieko, ivairiai. Laukiu nuosprendzio. Ryt i darba keliausiu, darbininke is manes nuline bus
As pati nieko, ivairiai. Laukiu nuosprendzio. Ryt i darba keliausiu, darbininke is manes nuline bus
QUOTE(Triunfante @ 2012 01 25, 01:17)
Terze, gerai, kad susidomejo.
Egk, leidziamuju tikrai gali, as kursa susileidau, dabar geriu.
Egk, leidziamuju tikrai gali, as kursa susileidau, dabar geriu.
Aš jaučiu irgi bandysiu mestis prie leidžiamų
QUOTE(Adrutė @ 2012 01 25, 07:23)
Egk b gr vitaminus be recepto parduoda yra leidžiami, yra ir tabletės aš neurorubiną naudojau.
Ačiukas
O tu nenori papasakoti savo naujienų?
QUOTE(Warwara @ 2012 01 25, 09:43)
Kaip tu šiandien laikaisi? Tikėjimas vietoj?
Atiloja, ar dar neskambinai B?
QUOTE(Warwara @ 2012 01 25, 09:55)
Terzyt, aciu tau kad pergyveni del vyro Tyli Pritare mano B planui ir sedi tyliai laukia
As visada sakau saviskiam: tyli, reiskias myli
Pirma laukiam geru ziniu is taves, ir tikimes plano B nereikes
Papildyta:
QUOTE(egk @ 2012 01 24, 23:06)
Aš jau ne kartą rašiau, kad ji antibų neskirs
vat as tavo zodzius ir pamenu ir tas neduoda ramybes tada kol kas nesuprantu, o kaip isnaikinti galima be antibu..
egk
Tikejimas tikrai vietoj, kaip jo nebuvo, taip ir nera
Terze
Tai kad jis visada tyli, nes nemoka su problemom susitvarkyti. Jam tyla, tai sleptuve nuo visko. Nu bet tiek to, jo problemos!
Kaip tu šiandien laikaisi? Tikėjimas vietoj?
Tikejimas tikrai vietoj, kaip jo nebuvo, taip ir nera
Terze
As visada sakau saviskiam: tyli, reiskias myli
Tai kad jis visada tyli, nes nemoka su problemom susitvarkyti. Jam tyla, tai sleptuve nuo visko. Nu bet tiek to, jo problemos!
QUOTE(Terze @ 2012 01 25, 10:02)
vat as tavo zodzius ir pamenu ir tas neduoda ramybes tada kol kas nesuprantu, o kaip isnaikinti galima be antibu..
Na ji ten siūlo natūraliais būdais kažkaip Aš kaip matai padariau savaip, bet dabar jau tikriausiai nebedaryčiau... O persitestavimui tai dar nesiunčiau kraujo. O jei nusiųsiu ir parodys, kad dar neišnaikinta, va ką tada aš darysiu?
QUOTE(Warwara @ 2012 01 25, 10:14)
Tada blogai
Nežinau, ar reiktų tau iškart bizūną paimt ar dar pirma į kampą pastatyt?
Noriu primint tau, kad man lygiai taip pat kabinosi ar su idealiais aš su neidealiais, ar su 2 dienų, ar su 3
Warwara tu nervuoji su netikėjimu, Atiloja su neskambininu B, aš pati save su savo parinimusi. Tikriausiai bloga diena šiandien
QUOTE(egk @ 2012 01 25, 11:03)
Tikriausiai bloga diena šiandien
Na va, sakau uzeisiu, gal bus kokiu pozityviu minciu, taip reikia, o cia.
Duduliux, tikrai buvo tokia mergaite, kuriai nerado.
Egk, nesinervok As niekad nebuvau tikinti labai, ta prasma as visada netikejau. Zinok viena karta tikrai patikejau, buvau tokioj eiforijoj, eh.... bet lygiai uz 2 minuciu man pramuse mmm Cia po pirmo IVF.
Zinau, kad kabinasi ivairiai ir ner visiskai prasmes cia vesti tikimybes. Bet sunkiai man einasi si karta. Viskas bus gerai, nu paverksiu pora dienu, neamzinybe gi sielvartausiu
Egk, nesinervok As niekad nebuvau tikinti labai, ta prasma as visada netikejau. Zinok viena karta tikrai patikejau, buvau tokioj eiforijoj, eh.... bet lygiai uz 2 minuciu man pramuse mmm Cia po pirmo IVF.
Zinau, kad kabinasi ivairiai ir ner visiskai prasmes cia vesti tikimybes. Bet sunkiai man einasi si karta. Viskas bus gerai, nu paverksiu pora dienu, neamzinybe gi sielvartausiu
QUOTE(Duduliux @ 2012 01 25, 11:53)
Egk,
O kiek pas tave GR zarazu rado?
As ryt planuoju savo issiusti, bet manau, kad man kaip ir cia visoms kazka ras. Kazin ar cia buvo tokiu, kurioms nieko nerado...
O kiek pas tave GR zarazu rado?
As ryt planuoju savo issiusti, bet manau, kad man kaip ir cia visoms kazka ras. Kazin ar cia buvo tokiu, kurioms nieko nerado...
man rodos RositaK nieko nerado...
Papildyta:
QUOTE(Triunfante @ 2012 01 25, 11:11)
Na va, sakau uzeisiu, gal bus kokiu pozityviu minciu, taip reikia, o cia.
Zinai Triunfante pati: cia arba linksmybes arba asaros o kad butu linksmiau, anekdotas:
Moteris skundziasi kaimynei:
-Isivaizduoji, kasd atsitiko:pasiunciau savaji i parduotuve bulviu, o jis po masina pakliuvo..
-Tai ka dabar darysi?
-Teks ryzius virt......