Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

QUOTE(Terze @ 2012 01 24, 18:47)
Mes taip pat... apie 13tukst.
Visazine blondine  lotuliukas.gif

Kad jau apie kainas prakalbot, tai kiek isleidai ti pirmoje B konsultacijoje, t.y us pirminius tyrimus? reikia zinot kiek pinigu veztis 4u.gif Atiloja berods sake virs 100 Latu g.gif
Atsakyti
Citai,man pirma karta reikejo apie 300 euru.Gal atvaziavus su Cikagos tyrimais,reikia maziau.Juk ir zarazu nebereikia daryti,gal ir dar kai kurie atkrenta.
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 01 24, 19:18)
Kad jau apie kainas prakalbot, tai kiek isleidai ti pirmoje B konsultacijoje, t.y us pirminius tyrimus? reikia zinot kiek pinigu veztis  4u.gif  Atiloja berods sake virs 100 Latu  g.gif

jo, mes sumokejom 117 LVL, bet mums uzskaite Gorgio tyrimus 4u.gif

Nepaskambinau Bykovai doh.gif Tik dabar atsikraciau ikyraus kliento doh.gif Lekiu namo. Rytoj nuo 8 ryto skambinsiu Bykovai biggrin.gif
Atsakyti
Kad jau apie kainas prakalbot, tai kiek isleidai ti pirmoje B konsultacijoje, t.y us pirminius tyrimus? reikia zinot kiek pinigu veztis  4u.gif  Atiloja berods sake virs 100 Latu  g.gif

208latai wink.gif bet tau jos tyrimu gal nereikes? tik vaistuku... tai gal reikia ja taip paruosti? smile.gif atrodo sukalbama moterele
Papildyta:
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 24, 19:35)
jo, mes sumokejom 117 LVL, bet mums uzskaite Gorgio tyrimus  4u.gif

Nepaskambinau Bykovai  doh.gif Tik dabar atsikraciau ikyraus kliento  doh.gif Lekiu namo. Rytoj nuo 8 ryto skambinsiu Bykovai  biggrin.gif

Lauksim ziniu wink.gif
Atsakyti
sveikos merginos as jau po skano ir nuo siandien pradesiu leistis gonali smile.gif bet man pazymejo lape, kad bus ISCI tai taip iseina, kad man IVF nedarys? gal galit man paaiskinti, nes nieko nebesuprantu.
Atsakyti
QUOTE(sawana @ 2012 01 24, 21:42)
sveikos merginos as jau po skano ir nuo siandien pradesiu leistis gonali smile.gif  bet man pazymejo lape, kad bus ISCI tai taip iseina, kad man IVF nedarys? gal galit man paaiskinti, nes nieko nebesuprantu.

Darys IVF plius ICSI, t.y. tavo kiaušialąsčių ir spermiukų nepaliks "natūraliai atrankai", o per mikroskopą atrinks morfologiškai geriausius ir juos sušvirkš į kiaušialąstes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iride: 24 sausio 2012 - 21:05
QUOTE(Iride @ 2012 01 24, 22:04)
Darys IVF plius ICSI, t.y. tavo kiaušialąsčių ir spermiukų nepaliks "natūraliai atrankai", o per mikroskopą atrinks morfologiškai geriausius ir juos sušvirkš į kiaušialąstes.

aisku, dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 24, 17:16)
Merginos, labai smagu, kad rupinates manimi, bet ir siandien nespejau paskambinti sad.gif dar vis sedi kliente (dabar kalba telefonu), o prie jos tikrai neskambinsiu Bykovai sad.gif O iki keliu jinai dirba? Gal po 17 val. dar galima jai paskambinti  g.gif

Skambink geriau ryte. Aš ryte šiandien jai pasiskambinau, buvo dar nedarbe, tai liepė skambinti į pavakarį. Sakau gerai, apie 5 paskambinsiu, tai sako, oi ne paskambinkit apie 3.

QUOTE(Iride @ 2012 01 24, 17:26)
Jei pasakysiu, kad dar man nesitiki, ar patikesi? smile.gif Siandien kalbejau su M., moteris issigando mano HCG skaiciuku dydzio. Ziuresim kaip cia bus, einu pas ja kita antradieni.

Oi kaip tikiuosi, kad pas tave bus dvynukai 4u.gif

QUOTE(Terze @ 2012 01 24, 18:20)
Zinios is B tokios: reikia gydytis gydytis ir dar karteli gydytis smile.gif Juokauju trupuciuka wink.gif
Ispudi gera paliko: susirase visa ligu istorija ir atlikom daug kraujuko, is ano galo, is kito galo ir is dar kito galo tyrimu  biggrin.gif  Belieka laukti atsakymu... Ir privalomai turesim atvaziuoti, el.pastu nieko nebus - spres musu SUDOKU gyvai, nes jau labai idomus pasirodem smile.gif
Aisku ir kainavo daugiau negu cia esu skaicius rrc skyrelyje - taip, kad Afrodite, jei vaziuosi: priima tik grynais  mirksiukas.gif
o mum B patare palaukti su antibais-tai laukiam jos atsakymu wink.gif tik jau jei be antibu-tai neisivaizduoju kaip

Gerai, kad patiko 4u.gif
Aš jau ne kartą rašiau, kad ji antibų neskirs 4u.gif

Aš pirmą kartą sumokėjau 180 latų.
Labai laukiu, ką tau Georgis patars dėl likusios zarazos 4u.gif

Warwara oro_buckis.gif

O aš šiandien pasiskambinau Bykovai. Apako ji kad gali taip atsitikti, nors moteriškė gi jau metuose. Liūdna man, taip nemaloniai stebinti žmones blush2.gif Liepė kartoti spermogramą iš pradžių po 3 savaičių, paskui po mėnesio. Tokiais tempais tai aš greičiau į klimaksą, o ne į nėštumą nueisiu.
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2012 01 24, 23:06)
Skambink geriau ryte. Aš ryte šiandien jai pasiskambinau, buvo dar nedarbe, tai liepė skambinti į pavakarį. Sakau gerai, apie 5 paskambinsiu, tai sako, oi ne paskambinkit apie 3.
Oi kaip tikiuosi, kad pas tave bus dvynukai 4u.gif
Gerai, kad patiko 4u.gif
Aš jau ne kartą rašiau, kad ji antibų neskirs 4u.gif

Aš pirmą kartą sumokėjau 180 latų.
Labai laukiu, ką tau Georgis patars dėl likusios zarazos 4u.gif

Warwara  oro_buckis.gif

O aš šiandien pasiskambinau Bykovai. Apako ji kad gali taip atsitikti, nors moteriškė gi jau metuose. Liūdna man, taip nemaloniai stebinti žmones blush2.gif Liepė kartoti spermogramą iš pradžių po 3 savaičių, paskui po mėnesio. Tokiais tempais tai aš greičiau į klimaksą, o ne į nėštumą nueisiu.

Aciu uz konsultacija 4u.gif
O tai ka tau pasake Bykova? 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos as turiu 30vnt creone jis galioja iki 2013.02 planavom siemet vaziuoti i ryga dar karteli pabandyti bet nusprendem atideti kitiems metams,todel ir liko jis pas mane.atiduosiu pigiau nei rigoje,jei domina rasykit i az.
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 24, 23:13)
Aciu uz konsultacija  4u.gif
O tai ka tau pasake Bykova?  4u.gif

Liepė MB gerti cinką ir seleną (ar cinką su selenu? g.gif Nežinai?) ir po mėn kartoti spermogramą LT arba pas juos - kaip norim. Kartosim tai tikrai anksčiau. O man prie visų tų jos jau skirtų irgi dar pridėti tą cinką ir seleną. Apie mane nebedaug ir kalbėjom, kai MB tokią staigmeną pateikė. Na mano tyrimuose tai leukocitai, granuliocitai tie kažkoki skirtingi (kiek supratau rodė uždegimą) tai dabar normoje. Bet pav MCV, MCH, MCHC kažkoki dar feritinas tai buvo normos ribose, o dabar toli gražu nebe. Gal čia dėl to kraujavimo? O B vit, folio r. ir taip trūko, dabar trūksta dar labiau doh.gif Gal ko norėti kai po ligonines keliavau? Galvoju, nors Bykova nieko nesakė, gal geriau leidžiamo B vit nusipirkti? Kaži jis su receptu? Ar būna kompleksas kaip geriamų?
Skambink rytoj greičiau, labai įdomu tavo rezultatai 4u.gif
Atsakyti
Terze, gerai, kad susidomejo. good.gif

Egk, leidziamuju tikrai gali, as kursa susileidau, dabar geriu. 4u.gif
Atsakyti