QUOTE(Atiloja @ 2012 01 24, 17:16)
Merginos, labai smagu, kad rupinates manimi, bet ir siandien nespejau paskambinti
dar vis sedi kliente (dabar kalba telefonu), o prie jos tikrai neskambinsiu Bykovai
O iki keliu jinai dirba? Gal po 17 val. dar galima jai paskambinti
Skambink geriau ryte. Aš ryte šiandien jai pasiskambinau, buvo dar nedarbe, tai liepė skambinti į pavakarį. Sakau gerai, apie 5 paskambinsiu, tai sako, oi ne paskambinkit apie 3.
QUOTE(Iride @ 2012 01 24, 17:26)
Jei pasakysiu, kad dar man nesitiki, ar patikesi?
Siandien kalbejau su M., moteris issigando mano HCG skaiciuku dydzio. Ziuresim kaip cia bus, einu pas ja kita antradieni.
Oi kaip tikiuosi, kad pas tave bus dvynukai
QUOTE(Terze @ 2012 01 24, 18:20)
Zinios is B tokios: reikia gydytis gydytis ir dar karteli gydytis
Juokauju trupuciuka
Ispudi gera paliko: susirase visa ligu istorija ir atlikom daug kraujuko, is ano galo, is kito galo ir is dar kito galo tyrimu
Belieka laukti atsakymu... Ir privalomai turesim atvaziuoti, el.pastu nieko nebus - spres musu SUDOKU gyvai, nes jau labai idomus pasirodem
Aisku ir kainavo daugiau negu cia esu skaicius rrc skyrelyje - taip, kad
Afrodite, jei vaziuosi: priima tik grynais
o mum
B patare palaukti su antibais-tai laukiam jos atsakymu
tik jau jei be antibu-tai neisivaizduoju kaip
Gerai, kad patiko
Aš jau ne kartą rašiau, kad ji antibų neskirs
QUOTE(Citas @ 2012 01 24, 19:18)
Kad jau apie kainas prakalbot, tai kiek isleidai ti pirmoje B konsultacijoje, t.y us pirminius tyrimus? reikia zinot kiek pinigu veztis
Atiloja berods sake virs 100 Latu
Aš pirmą kartą sumokėjau 180 latų.
Labai laukiu, ką tau Georgis patars dėl likusios zarazos
Warwara
O aš šiandien pasiskambinau Bykovai. Apako ji kad gali taip atsitikti, nors moteriškė gi jau metuose. Liūdna man, taip nemaloniai stebinti žmones
Liepė kartoti spermogramą iš pradžių po 3 savaičių, paskui po mėnesio. Tokiais tempais tai aš greičiau į klimaksą, o ne į nėštumą nueisiu.