Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 01 24, 13:35)
Citai,sveikinu su zaraza isvarymu  4u.gif Jega! Man nepavyko is pirmo karto,o antro ir neprireike....Mycoplazmai gal siek tiek kitokius skirs ir maziau,nes ji gal ir maziau pavojinga ir lengviau sutvarkoma....

Del intralipidu,net gi tiems kuriems uzkelia kileres  kartais vis tiek duoda intralipidus,nes sako,kad kolbuteje gali buti vienaip,o organizme vis tiek turetu numusti.Nors as,asmeniskai,rizikuot nelabai noreciau.

Aciu, biski nusivyliau kad visu triju neuzmusem, bet aisku vis tiek neblogas rezultatas blush2.gif

Nu jo kolbuteje pas mane intralipidai aiskiai numusa tas kileres, tai tikiuosi IVIG nereikes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 24, 13:30)
nu jo, bet vistiek norisi viska zinoti biggrin.gif
Bet 16 tukst nu nera dar labai daug  g.gif mes per 1 IVF'a be Gorgio susimokejom apie 13 tukst doh.gif

Matai, didele kastu dalis del tyrimu pas Gorgi pateko prie 2 ivf'o samatos smile.gif Be to, si karta man reikejo labai mazu gonalio doziu (5 dienas 150 ir dar dvi 112,5)
Papildyta:
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 01 24, 13:35)
Ilendu paziureti kaip naujai iskepta nestuke laikosi...ax.gif Kaip TB reagavo?Jauciu,laimingas  bigsmile.gif

o ka tu galvoji del persitestavimu?Gorgiui bent skambinsi ar palauksi dar?

Aha, net nėr kaip apsakyti, kok laimingas, o kaip kitaip gali būti po 4 metų laukimo smile.gif mums čia bus puiki dovanėlė 5 metų vestuvių metinių proga wub.gif

Dėl persitestavimo galvoju, kad per savaitę susiorganizuosiu IVIG ir LIT, o tada už kokių dviejų gal vertėtų pas Gorgį. Net simboliškai gautųsi - pirmąkart pas jį apsilankėm praeitų metų vasario 14 d.
Atsakyti
sveikutes, atejau pasikoncultuot biggrin.gif , si menesi man turi buti isodinimas su saldytais, siandien yra 14 ciklo diena, lankausi pas Treijsa, ir jis kazkaip sako kad isodins ketvirdatieni ar pirmadieni, kazin ar gerai supratau, ar gali isodint taip velai kaip pirmadieni, aisku as jo paklausiu rytoj, bet man daba labai idomu ar gali taip velai isodnt g.gif
Atsakyti
Cituk, nu kaip gerai, kad atsirado tavo kraujas smile.gif Gaila aisku, kad liko dar viena zaraza, bet gal ja lengviau pataisyti bus, vis vien jinai gal netokia stipri kaip buvo?
Ant dienu, taip suprantu pas tave vizitas pas Georgy?
audra72, o tavo snaigutes 3 ar 5 dienu? Skaityk turi buti ovuliacija + tiek dienu kiek tavo embrionams, tada isodinimas. Sekmes tau didelios!

Atolija, tai kaip tavo kelione pas Bykova? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 24, 15:50)
Cituk, nu kaip gerai, kad atsirado tavo kraujas smile.gif Gaila aisku, kad liko dar viena zaraza, bet gal ja lengviau pataisyti bus, vis vien jinai gal netokia stipri kaip buvo?
Ant dienu, taip suprantu pas tave vizitas pas Georgy?

Atolija, tai kaip tavo kelione pas Bykova? blush2.gif

Nu pas Gorgi lekciau kad ir ryt kad isnaikinti ta likusia zaraza, bet mastau protingai ir biski pataupysiu pinigelius (vis tik vienas vizitas pas ji £130) Palauksiu rezultatu is cikagos (turetu buti kitos savaites pradzioj, tada pasidarysiu hystero ateinanti penktadieni, tada vasario 6d einu po-hystero konsultacijai i ligonine, susirenku visus pospierius ir su viskui raunu pas Gorgi smile.gif

Nu bet tikrai Atiloja niekaip neisklausiam mes taves kaip sekesi pas Bikova?

Terze - AAAAUUUUUUU 4u.gif

Warwariuk - dar pasikartosiu kad man labai patinka tavo slapinimasis tongue.gif ir jauciu sirdimi kad tai bus TAS kartas 4u.gif Nu ir ta siurpriza kaip ir labai norisi suzinoti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 01 24, 16:05)
Nu bet tikrai Atiloja niekaip neisklausiam mes taves kaip sekesi pas Bikova?

Cituk, rašė ji, kad labai paskendusi darbuose. Telefonu su Bykova turi pasikalbėti, planavo šiandien. Lauksim žinių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2012 01 24, 16:13)
Cituk, rašė ji, kad labai paskendusi darbuose. Telefonu su Bykova turi pasikalbėti, planavo šiandien. Lauksim žinių smile.gif

aaaa, gerai tada sedziu rami ir laukiu biggrin.gif Iride nu bet jau kaip pavydziu as tavo jausmo dabar tau wub.gif wub.gif Taip graziai ir baltai aisku wub.gif
Atsakyti
Merginos, labai smagu, kad rupinates manimi, bet ir siandien nespejau paskambinti sad.gif dar vis sedi kliente (dabar kalba telefonu), o prie jos tikrai neskambinsiu Bykovai sad.gif O iki keliu jinai dirba? Gal po 17 val. dar galima jai paskambinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 01 24, 16:32)
aaaa, gerai tada sedziu rami ir laukiu  biggrin.gif Iride nu bet jau kaip pavydziu as tavo jausmo dabar tau  wub.gif  wub.gif  Taip graziai ir baltai aisku  wub.gif

Jei pasakysiu, kad dar man nesitiki, ar patikesi? smile.gif Siandien kalbejau su M., moteris issigando mano HCG skaiciuku dydzio. Ziuresim kaip cia bus, einu pas ja kita antradieni.
Papildyta:
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 24, 17:16)
O iki keliu jinai dirba? Gal po 17 val. dar galima jai paskambinti  g.gif

Pabandyk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2012 01 24, 17:26)
Jei pasakysiu, kad dar man nesitiki, ar patikesi? smile.gif Siandien kalbejau su M., moteris issigando mano HCG skaiciuku dydzio. Ziuresim kaip cia bus, einu pas ja kita antradieni.
Papildyta:
Pabandyk  4u.gif

Sveikinu dar karteli!! wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2012 01 24, 12:48)
O tai tau cikaga parode, kad intralipidai netinka?? Nu jo mums tipo tinka, rezultatai po savaites parodys ar taip ir yra, nes krauja daviau po antros humiros ir vienos intralipidu dozes. Tikiuosi kad nereikes to IVIG. aciu  4u.gif
Butinai pasipasakosiu biggrin.gif  Nu jo ir as nustebau, kazkaip galvojau chlamidija gajesne o va ja isnaikinom o myco uzsiliko. Nu matysim ka Gorgis patars.

O tu irgi nezubek uz akiu gydymui, gi nezinai ar tau reikes tu IVIG  biggrin.gif

Nu nieko sau!!! O Citai - nemanai, kad gal antibai pagrinde buvo nutaikyti chlamid? Dziaugiuosi uz sito brudo panaikinima!! Myco jau manau iveiksi kitais vaistais ir paprastai bei lengvai!!!
Atsakyti
Zinios is B tokios: reikia gydytis gydytis ir dar karteli gydytis smile.gif Juokauju trupuciuka wink.gif
Ispudi gera paliko: susirase visa ligu istorija ir atlikom daug kraujuko, is ano galo, is kito galo ir is dar kito galo tyrimu biggrin.gif Belieka laukti atsakymu... Ir privalomai turesim atvaziuoti, el.pastu nieko nebus - spres musu SUDOKU gyvai, nes jau labai idomus pasirodem smile.gif
Aisku ir kainavo daugiau negu cia esu skaicius rrc skyrelyje - taip, kad Afrodite, jei vaziuosi: priima tik grynais mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2012 01 24, 16:05)
Terze - AAAAUUUUUUU  4u.gif

Auuu auuu-ateinu o cia nei gyvos dvasios nera wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 24, 12:41)
nu nieko sau  doh.gif nu blyn ta mycoplazma  doh.gif pas mus irgi jinai  doh.gif nu bet labai tikiuosi, kad uzteks tu 5 savaiciu kurso, nes priesingu atveju, MB mane pritreks, jei liepsiu dar gerti antibus  biggrin.gif

o mum B patare palaukti su antibais-tai laukiam jos atsakymu wink.gif tik jau jei be antibu-tai neisivaizduoju kaip
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 24, 13:30)
nu jo, bet vistiek norisi viska zinoti biggrin.gif
Bet 16 tukst nu nera dar labai daug  g.gif mes per 1 IVF'a be Gorgio susimokejom apie 13 tukst doh.gif

as tik noriu buti visazine blondine biggrin.gif  lotuliukas.gif

Mes taip pat... apie 13tukst.
Visazine blondine lotuliukas.gif
Atsakyti