Labas rytas, damos
Jo gruodis visai puikus
Atiloja, ka as zinau, ar mane grazino.
Pilvas lyg akmuo kartais, tarsi didelis saremis, siandien pas mane planinis skambutis gyd., reikia nepamirsti pasakyti. Miegas tragiskas, nuo vakar isskyros prasidejo tarsi vanduo begtu is manes.
Iride, sveikinu su nauju rytu! Jis turetu buti ipatingas!
Cituk, tu kaip? Lauksim siandien is pasto ziniu?! Ir tik geru!
Duduliux kaip gaila, kad nepavyko bet kaip gerai kad kuriat planus
QUOTE(Warwara @ 2012 01 24, 10:54)
Labas rytas, damos
Jo gruodis visai puikus
Pilvas lyg akmuo kartais, tarsi didelis saremis, siandien pas mane planinis skambutis gyd., reikia nepamirsti pasakyti. Miegas tragiskas, nuo vakar isskyros prasidejo tarsi vanduo begtu is manes.
Jo gruodis visai puikus
na tavo protelis gali buti ir Indonezijoje - as nieko pries Svarbu, kad skyrelyje nepasireikstu ta apsisaukele, kuri visai nepanasi i musu protingaja Warwara
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 24, 10:46)
o tu neklausei Gorgio apie ta progesterona, kur aliejinis (is Rusijos) ?
O lasinaisi pas Karpenko ? kaip ten pas ja papulti - sudetinga? Reikalauja dar kokiu tyrimu papildomu ar is karto sutinka lasinti?
O lasinaisi pas Karpenko ? kaip ten pas ja papulti - sudetinga? Reikalauja dar kokiu tyrimu papildomu ar is karto sutinka lasinti?
Ne, neklausiau. Žinau, kad UK mergaitės iš Čekijos siunčiasi, apie rusišką negirdėjau.
Lašinuosi aš ligoninėje, mano mama 20 metų pradirbusi onkologiniame skyriuje, tad yra daug senų pažinčių. IVIG pirmiausiai nuo onkologinių ligų ir skiriami. Praeitų metų kovą esu buvusi pas Karpenko, ji nelašina IVIG, o duoda leistis. Dozės ne tos (labai mažos), vaistas neaiškus, leidimas ne toks - mano mamai labai įtartina pasirodė. Be to, manęs Kaprenko prašė sugrįžti po Gorgio ir papasakoti, po kiek jis skiria IVIG ir pan. Labai ji miela moteris, bet šiuo atveju, manau, kompetencijos nepakanka
Papildyta:
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 24, 10:46)
Ir siaip jau buvau itraukusi tave i sausio menesio statistika, bet dabar jau pasitaisiau
Man atrodo, kad parašei, jog man 31 kartas. pfu pfu pfu
QUOTE(Iride @ 2012 01 24, 11:00)
Ne, neklausiau. Žinau, kad UK mergaitės iš Čekijos siunčiasi, apie rusišką negirdėjau.
*Lašinuosi aš ligoninėje, mano mama 20 metų pradirbusi onkologiniame skyriuje, tad yra daug senų pažinčių. IVIG pirmiausiai nuo onkologinių ligų ir skiriami. Praeitų metų kovą esu buvusi pas Karpenko, ji nelašina IVIG, o duoda leistis. Dozės ne tos (labai mažos), vaistas neaiškus, leidimas ne toks - mano mamai labai įtartina pasirodė. Be to, manęs Kaprenko prašė sugrįžti po Gorgio ir papasakoti, po kiek jis skiria IVIG ir pan. Labai ji miela moteris, bet šiuo atveju, manau, kompetencijos nepakanka
Papildyta:
**Man atrodo, kad parašei, jog man 31 kartas. pfu pfu pfu
*Lašinuosi aš ligoninėje, mano mama 20 metų pradirbusi onkologiniame skyriuje, tad yra daug senų pažinčių. IVIG pirmiausiai nuo onkologinių ligų ir skiriami. Praeitų metų kovą esu buvusi pas Karpenko, ji nelašina IVIG, o duoda leistis. Dozės ne tos (labai mažos), vaistas neaiškus, leidimas ne toks - mano mamai labai įtartina pasirodė. Be to, manęs Kaprenko prašė sugrįžti po Gorgio ir papasakoti, po kiek jis skiria IVIG ir pan. Labai ji miela moteris, bet šiuo atveju, manau, kompetencijos nepakanka
Papildyta:
**Man atrodo, kad parašei, jog man 31 kartas. pfu pfu pfu
*aha, vadinasi ten lasinaisi as ten deja, irgi turiu pazistamu - teko susidurti o IVIG pirkaisi pagal recepta ten?
**labai atsiprasau kabliataskio nepadejau pasitaisysiu
Papildyta:
Keberiokst, persiunciau as tau sutartis - perziurek
QUOTE(Warwara @ 2012 01 24, 09:54)
Labas rytas, damos
Jo gruodis visai puikus
Pilvas lyg akmuo kartais, tarsi didelis saremis. Miegas tragiskas, nuo vakar isskyros prasidejo tarsi vanduo begtu is manes.
Jo gruodis visai puikus
Pilvas lyg akmuo kartais, tarsi didelis saremis. Miegas tragiskas, nuo vakar isskyros prasidejo tarsi vanduo begtu is manes.
Tai, ka cia aprasei, viskas buvo ir man. Negalejau miegot, pilvas kietas ir istisai vaiksciojau slapia - daug ten labai bego... Nu kad tik viskas i gera
QUOTE(Warwara @ 2012 01 24, 10:54)
Sveikute, kaip jau ir meiles vaisiu parase - labai neblogi tie pojuciai tavo ir tas nuolatinis apsisysiojimo efektas
Iride - ar smagu atsikelti patvirtintai nestukei ? Tai kiek vistik lietuvoj kainuoja tas IVIG ir ar jis visiems prieinamas ar reikia turet pazistamu kazkur?
Pas mane yra ir geru zinu ir blogu ziniu. Po 5 savaiciu antibu kurso:
Chlamifija ir Ureaplazma - isnaikintos
Mycoplazma - vis dar yra
Nu ka lauksiu rezultatu is cikagos ir kita savaite leksiu pas gorgi ir klausiu ka daryt, jauciu vel skirs antibus, bet gal jau maziau tikiuosi
QUOTE(Citas @ 2012 01 24, 12:10)
Iride - ar smagu atsikelti patvirtintai nestukei ? Tai kiek vistik lietuvoj kainuoja tas IVIG ir ar jis visiems prieinamas ar reikia turet pazistamu kazkur?
Žinok, aš jau antrą naktį nemiegu. Užvakar nuo 3 iki 6 ryto į lubas žiūrėjau, šįryt nuo 6 ryto buvau pasiruošusi dieną pradėti. Gal čia nuo steroidų, o gal nuo emocijų antplūdžio
Tai skaičiojam IVIG kainą: 10g - 2100 lt, vienam kartui priklausomai nuo svorio reikia 25g arba 30g. Bet klausyk, man atrodo, kad tau tinka intralipidai, tad nesuk galvos dėl IVIG, nes kaina tikrai beprotikška.
QUOTE(Citas @ 2012 01 24, 12:10)
Pas mane yra ir geru zinu ir blogu ziniu. Po 5 savaiciu antibu kurso:
Mycoplazma - vis dar yra
Nu ka lauksiu rezultatu is cikagos ir kita savaite leksiu pas gorgi ir klausiu ka daryt, jauciu vel skirs antibus, bet gal jau maziau tikiuosi
Mycoplazma - vis dar yra
nu nieko sau nu blyn ta mycoplazma pas mus irgi jinai nu bet labai tikiuosi, kad uzteks tu 5 savaiciu kurso, nes priesingu atveju, MB mane pritreks, jei liepsiu dar gerti antibus
nepamirsk pasipasakoti apie pokalbi su Gorgiu
QUOTE(Iride @ 2012 01 24, 12:28)
Žinok, aš jau antrą naktį nemiegu. Užvakar nuo 3 iki 6 ryto į lubas žiūrėjau, šįryt nuo 6 ryto buvau pasiruošusi dieną pradėti. Gal čia nuo steroidų, o gal nuo emocijų antplūdžio
Tai skaičiojam IVIG kainą: 10g - 2100 lt, vienam kartui priklausomai nuo svorio reikia 25g arba 30g. Bet klausyk, man atrodo, kad tau tinka intralipidai, tad nesuk galvos dėl IVIG, nes kaina tikrai beprotikška.
kaip smagu nemiegot del emociju antpludzio
*****, bet jei tau skyre po 20 g, tai man skirtu dar daugiau mes i bankrota nueitume, jei mums netiktu intralipidai
o kiek tau kainavo sitas IVF'as su visais gorgiais ir injekcijom?
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 24, 12:41)
*****, bet jei tau skyre po 20 g, tai man skirtu dar daugiau mes i bankrota nueitume, jei mums netiktu intralipidai
Bet gi jums tinka intralipai, juk parode NK assay tyrimas Cia kazkodel tik as viena tokia pagerinta buvau, kad man intralipidai dar labiau kileres uzkeltu. Dabar jau artejam prie 16 tks., bet kaip sakiau, as dar uzsiprasiau, kad IMSI darytu, tas papildomai 3000 pridejo.
QUOTE(Iride @ 2012 01 24, 12:28)
O tai tau cikaga parode, kad intralipidai netinka?? Nu jo mums tipo tinka, rezultatai po savaites parodys ar taip ir yra, nes krauja daviau po antros humiros ir vienos intralipidu dozes. Tikiuosi kad nereikes to IVIG. aciu
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 24, 12:41)
nu nieko sau nu blyn ta mycoplazma pas mus irgi jinai nu bet labai tikiuosi, kad uzteks tu 5 savaiciu kurso, nes priesingu atveju, MB mane pritreks, jei liepsiu dar gerti antibus
Butinai pasipasakosiu Nu jo ir as nustebau, kazkaip galvojau chlamidija gajesne o va ja isnaikinom o myco uzsiliko. Nu matysim ka Gorgis patars.
O tu irgi nezubek uz akiu gydymui, gi nezinai ar tau reikes tu IVIG
QUOTE(Iride @ 2012 01 24, 12:47)
Bet gi jums tinka intralipai, juk parode NK assay tyrimas Cia kazkodel tik as viena tokia pagerinta buvau, kad man intralipidai dar labiau kileres uzkeltu. Dabar jau artejam prie 16 tks., bet kaip sakiau, as dar uzsiprasiau, kad IMSI darytu, tas papildomai 3000 pridejo.
nu jo, bet vistiek norisi viska zinoti
Bet 16 tukst nu nera dar labai daug mes per 1 IVF'a be Gorgio susimokejom apie 13 tukst
QUOTE(Citas @ 2012 01 24, 12:48)
O tai tau cikaga parode, kad intralipidai netinka?? Nu jo mums tipo tinka, rezultatai po savaites parodys ar taip ir yra, nes krauja daviau po antros humiros ir vienos intralipidu dozes. Tikiuosi kad nereikes to IVIG. aciu
Butinai pasipasakosiu Nu jo ir as nustebau, kazkaip galvojau chlamidija gajesne o va ja isnaikinom o myco uzsiliko. Nu matysim ka Gorgis patars.
as tik noriu buti visazine blondine
Ilendu paziureti kaip naujai iskepta nestuke laikosi... Kaip TB reagavo?Jauciu,laimingas
Citai,sveikinu su zaraza isvarymu Jega! Man nepavyko is pirmo karto,o antro ir neprireike....Mycoplazmai gal siek tiek kitokius skirs ir maziau,nes ji gal ir maziau pavojinga ir lengviau sutvarkoma....
Del intralipidu,net gi tiems kuriems uzkelia kileres kartais vis tiek duoda intralipidus,nes sako,kad kolbuteje gali buti vienaip,o organizme vis tiek turetu numusti.Nors as,asmeniskai,rizikuot nelabai noreciau.
Iride,o ka tu galvoji del persitestavimu?Gorgiui bent skambinsi ar palauksi dar?
Atiloja,aciu,gavau.Pavalgysiu ir eisiu perziureti
Citai,sveikinu su zaraza isvarymu Jega! Man nepavyko is pirmo karto,o antro ir neprireike....Mycoplazmai gal siek tiek kitokius skirs ir maziau,nes ji gal ir maziau pavojinga ir lengviau sutvarkoma....
Del intralipidu,net gi tiems kuriems uzkelia kileres kartais vis tiek duoda intralipidus,nes sako,kad kolbuteje gali buti vienaip,o organizme vis tiek turetu numusti.Nors as,asmeniskai,rizikuot nelabai noreciau.
Iride,o ka tu galvoji del persitestavimu?Gorgiui bent skambinsi ar palauksi dar?
Atiloja,aciu,gavau.Pavalgysiu ir eisiu perziureti