Labas, Iride,
Labai dziaugiuosi kad tau pasiseke, tokios istorijos mums suteikia stiprybes!
O as deja, siandien gavau atsakyma HCG <1, bet paskaicius tavo zinute, kazkaip atrodo viskas iveikiama....
Planuoju pradeti tirtis daugiau nei gali pasiulyti LT. Pasiskaiciau ka mergaites tiriasi GR, UK ir pas Bykova. Dabar svarstau nuo ko pradeti man....
Gal galetum parasyti nuo ko po nepasisekusiu IVF pradejai tu? Ka patartum?
Iride - pakartotinai sveikinu!!! O klausyk, kiek LT tas IVIG kainuoja? Nes cia UK tai viena doze apie 1300 svaru!
Aha Atiloja, Terze - tai jus abi siandien pas bikova buvot?? Ka girdejot, kokios naujienos?
Duduliux - labai gaila,kelintas cia jusu bandymas? Saunuoliai kad bandot labiau gilintis, daugiau tirtis, as va apturejau 4 ivf kol dasoko kad gana mesti pinigus i bala.
Aha Atiloja, Terze - tai jus abi siandien pas bikova buvot?? Ka girdejot, kokios naujienos?
Duduliux - labai gaila,kelintas cia jusu bandymas? Saunuoliai kad bandot labiau gilintis, daugiau tirtis, as va apturejau 4 ivf kol dasoko kad gana mesti pinigus i bala.
Sveikos,
Nu jau nu jau...Kas čia per tokie pareiškimai, mieloji? Davaj geriau trizniok, bet optimistiškai...
Sveikinimai sveikinimai...
Šitiek daug dėl tikslo padaryta. Žaviuosi.
Citas, ar paštas davė kokių žinių apie tavąjį siuntinuką?
QUOTE(Warwara @ 2012 01 23, 10:27)
aj mano reikalai nekokie...
Nu jau nu jau...Kas čia per tokie pareiškimai, mieloji? Davaj geriau trizniok, bet optimistiškai...
QUOTE(Iride @ 2012 01 23, 17:50)
Naujametiniai stebuklai vyksta - 11 dpi HCG 309, PRG 342!
QUOTE(PerKūnas @ 2012 01 23, 22:56)
Sveikos,
nu dar ziniu nera, bet rytoj jau tikiuosi ir baisiai nenoriu blogu ziniu.
QUOTE(Citas @ 2012 01 23, 22:55)
Mes turejon 3IVFus ir ketvirta su saldytom blastukem. Ne karto ne nebande kabintis. Pritariu, kad laikas ieskoti problemos is esmes. LT ir LV pasidariau visus tyrimus ( LP, Histero, hormonai, zarazos), nieko labai tokio nerado...beliko imunenes problemos ir uzsleptos zarazos.
Cituk, gal gali parasyti kokios mazdaug kainos pas Gorgi, pvz pirma konsultacija ir issamus tyrimai? Aciu tau labai
QUOTE(mimoza:) @ 2012 01 23, 18:59)
Dipherelina kompensuoja tik po LP nepraejus 6 menesiams nuo operacijos.
Pigiausia Camelijoj gal dar PL...
Pigiausia Camelijoj gal dar PL...
Aciu, Mimoza!
Iride, siltuciai sveikinimai salta ziema!
QUOTE(Iride @ 2012 01 23, 18:50)
Atiloja, gavau įrodymus ir prašausi oficialiai būti įtraukta į gruodžio mėn. statistiką Naujametiniai stebuklai vyksta - 11 dpi HCG 309, PRG 342! Širdis kulnuose, rankos dreba, šypsena iki ausų, iki sąmonės dar neateina
NUOSTABU! SVEIKINU!
Duduliux, labai gaila , bet tikiu, iveiksite, juk turime nuostabiu pavydziu, pavyks tikrai.
QUOTE(Iride @ 2012 01 23, 22:28)
Ačiū, mergyt Žinai, kaip už tave "sergu", tad trukdyk kada nori ir kiek nori. Progesteroną - naudoju standartinį crinoną, vieną kartą per dieną. Nors Gorgis siūlė dukart, bet su M. pasitarėm, kad kol kas pažiūrime tradicinę dozę ir man atrodo pagal skaičius pilnai pakanka.
Tada Iride, o to leidžiamo progesterono nepavyko gauti ar šiaip nusprendei likti prie crinono?
Iridesveikinu tikiuos busi 2 kart laiminga,turetu buti dviguba laime uz visas buvusias nesekmes sekmes auginant pilvuka
QUOTE(egk @ 2012 01 23, 23:47)
Tada Iride, o to leidžiamo progesterono nepavyko gauti ar šiaip nusprendei likti prie crinono?
Nepavyko, net UK jo dabar reikia su žiburiu ieškoti. Bet pas mane su PRG niekada problemų nebuvo, nors tyrimai ir rodė antikūnius prieš jį, bet kažkaip ramiau dėl to žiūrėjau.
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2012 01 23, 22:55)
Iride - pakartotinai sveikinu!!! O klausyk, kiek LT tas IVIG kainuoja? Nes cia UK tai viena doze apie 1300 svaru!
10g/100 ml - 2100 lt. Man Gorgis buvo paskyręs 25g, lašinau 20g. Šį savaitgalį dar vieną dozytę pavarysiu. Labai pasistengus man pavyko pigiau gauti, bet dabar jau "lafkė" uzsidarė, jei reikės toliau lašintis mokėti teks visą kainą.
nu sveikutes
Ar grazino musu sveikai mastancia Warwara pagrobejai?
Zinok, apasikasiau darbais ir nepaskambinau Bet bandysiu siandien ta padaryti (nes darbe sudetinga labai tai atlikti -visos viska girdi )
labai gaila stiprybes jums su TB
o tu neklausei Gorgio apie ta progesterona, kur aliejinis (is Rusijos) ?
O lasinaisi pas Karpenko ? kaip ten pas ja papulti - sudetinga? Reikalauja dar kokiu tyrimu papildomu ar is karto sutinka lasinti?
Ir siaip jau buvau itraukusi tave i sausio menesio statistika, bet dabar jau pasitaisiau
Merginos, gruodzio menuo uzdarytas - ne toks ir blogas rezultatas, kaip atrode is pat pradziu. Sekmes procentas 33.33
Ar grazino musu sveikai mastancia Warwara pagrobejai?
QUOTE(egk @ 2012 01 23, 20:45)
Atiloja, ką sakė tau šiandien Bykova?
Zinok, apasikasiau darbais ir nepaskambinau Bet bandysiu siandien ta padaryti (nes darbe sudetinga labai tai atlikti -visos viska girdi )
QUOTE(Duduliux @ 2012 01 23, 22:53)
Planuoju pradeti tirtis daugiau nei gali pasiulyti LT. Pasiskaiciau ka mergaites tiriasi GR, UK ir pas Bykova. Dabar svarstau nuo ko pradeti man....
labai gaila stiprybes jums su TB
QUOTE(Iride @ 2012 01 24, 10:40)
Nepavyko, net UK jo dabar reikia su žiburiu ieškoti. Bet pas mane su PRG niekada problemų nebuvo, nors tyrimai ir rodė antikūnius prieš jį, bet kažkaip ramiau dėl to žiūrėjau.
Papildyta:
10g/100 ml - 2100 lt. Man Gorgis buvo paskyręs 25g, lašinau 20g. Šį savaitgalį dar vieną dozytę pavarysiu. Labai pasistengus man pavyko pigiau gauti, bet dabar jau "lafkė" uzsidarė, jei reikės toliau lašintis mokėti teks visą kainą.
Papildyta:
o tu neklausei Gorgio apie ta progesterona, kur aliejinis (is Rusijos) ?
O lasinaisi pas Karpenko ? kaip ten pas ja papulti - sudetinga? Reikalauja dar kokiu tyrimu papildomu ar is karto sutinka lasinti?
Ir siaip jau buvau itraukusi tave i sausio menesio statistika, bet dabar jau pasitaisiau
Merginos, gruodzio menuo uzdarytas - ne toks ir blogas rezultatas, kaip atrode is pat pradziu. Sekmes procentas 33.33
QUOTE(Duduliux @ 2012 01 23, 22:53)
Labas, Iride,
O as deja, siandien gavau atsakyma HCG <1, bet paskaicius tavo zinute, kazkaip atrodo viskas iveikiama....
Duduliux, užjaučiu ir puikiai suprantu, kaip jautiesi. Stiprybės ir nepraraskite vilties, o ji visada atsiranda, kai yra naujų planų Man ir po viso imuninio grand plano 2as IVF'as buvo nesėkmingas, tad nuleisti rankų tikrai neverta. Jei leidžia finansai siūlyčiau važiuoti į Londoną išsamiems tyrimams (pas Gorgį jau būtų gerai nusivežti atsakymus dėl GR zarazų, nes vis tiek lieps tirtis, o taip sutaupytum laiko konsultacijai). Išsamūs imuniniai tyrimai pas Gorgį man kainavo apie 1700 svarų. Po to, jei paaiškės, kad reikia LIT, galima važiuoti pas Bykovą. Jei turėsi klausimų, klausk. Gal patogiau apie tai diskutuoti Čikagos tyrimų temoje.