Nuoširdžiai dėkoju visoms mergaitėms už sveikinimus! Ir kad džiaugiatės su manimi. Žinokit, kaip nerealu pagaliau sulaukti tokių sveikinimų Labai linkiu to paties jausmo kuo greičiau visoms mano bendražygėms
Blyn, tokia diena, o vis dar riogsau darbe, laukiu kol MB prisiruoš užbaigti savo superduper svarbius meet'us, o man jau taip norisi švęsti
Warwara, tikrai brukšnys nu toks pusiau ryškus buvo. Dariau Easy cup, suprantu, jis pakankamai jautrus turėtų būti. Šiandien jau nebekartojau
IRIDE nuostabios naujienos,sveikinam
QUOTE(Iride @ 2012 01 23, 18:50)
Atiloja, gavau įrodymus ir prašausi oficialiai būti įtraukta į gruodžio mėn. statistiką Naujametiniai stebuklai vyksta - 11 dpi HCG 309, PRG 342! Širdis kulnuose, rankos dreba, šypsena iki ausų, iki sąmonės dar neateina
Sveikinuuuuuu Tikrai skaiciukai superiniai ir panasu kad busi Mergyt,verkiu is laimes-nes tu gyvas irodymas,kad visdelto imunine sistema daro savo ir suteikia daugumai manau vilciu,kad ja sutvarkius mes visos sulauksim tokios pat zinios
Viskas bus gerai,saugok save dabar ypac ir savo stebukliukus-kuo daugiau sveikatos ir laimes,ir sekmes bei Dievo globos
Warwaryt, primink kada tavo skaiciuku sulauksim ?
Iride, sveikinu nuosirdziausiai nuostabios zinios
Ir mielosios, prasom atkreipti demesi i parasiuka
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 23, 19:55)
Liuks
Sveikutės, tik dabar grįžau namučio ir še tau,kad nori - pasakiškos naujienos
IRIDE, KARŠČIAUSI SVEIKINIMAI Sveikatos tau Pasimelsiu, kad į visus namus pasibelstų tokia šventė
O kokį tyrimą darėt, kad išsiaiškintumėt ar rezusai jūsų tinkami? Vajei nelabai gaudausi...
AFRODITE,mes palaikysime tave bet kokiu atveju
P.S. Aš dar tik laukiu mmm, (vasario pradžioj turėtų būt, nors dabar jau maudžia. Kesita,bet šiandien man tik 19 c.d.)po to lėksiu pas gydytoją kelis tyrimus pasidaryt.
IRIDE, KARŠČIAUSI SVEIKINIMAI Sveikatos tau Pasimelsiu, kad į visus namus pasibelstų tokia šventė
QUOTE(Warwara @ 2012 01 23, 17:22)
Nu, man imunoglobulino neleido, nes su pirmu vyru neturejau juokiu konfliktu pagal rezusa, antikuniai neatsirado.
O kokį tyrimą darėt, kad išsiaiškintumėt ar rezusai jūsų tinkami? Vajei nelabai gaudausi...
AFRODITE,mes palaikysime tave bet kokiu atveju
P.S. Aš dar tik laukiu mmm, (vasario pradžioj turėtų būt, nors dabar jau maudžia. Kesita,bet šiandien man tik 19 c.d.)po to lėksiu pas gydytoją kelis tyrimus pasidaryt.
QUOTE(Iride @ 2012 01 23, 18:51)
Nuoširdžiai dėkoju visoms mergaitėms už sveikinimus! Ir kad džiaugiatės su manimi. Žinokit, kaip nerealu pagaliau sulaukti tokių sveikinimų Labai linkiu to paties jausmo kuo greičiau visoms mano bendražygėms
Blyn, tokia diena, o vis dar riogsau darbe, laukiu kol MB prisiruoš užbaigti savo superduper svarbius meet'us, o man jau taip norisi švęsti
Warwara, tikrai brukšnys nu toks pusiau ryškus buvo. Dariau Easy cup, suprantu, jis pakankamai jautrus turėtų būti. Šiandien jau nebekartojau
Iride, be galo dziaugiuos ir sveikinu
Atiloja, gavau įrodymus ir prašausi oficialiai būti įtraukta į gruodžio mėn. statistiką Naujametiniai stebuklai vyksta - 11 dpi HCG 309, PRG 342! Širdis kulnuose, rankos dreba, šypsena iki ausų, iki sąmonės dar neateina
Kokios nuostabios zinios pas jus skyrelyje Iride patys didziausi ir nuosirdziausi sveikinimai Skaiciukai
QUOTE(Warwara @ 2012 01 23, 11:27)
aj mano reikalai nekokie... Siandien atsibudau, krutine atleido (o vakar buvo skausminga dar), pilva pradejo mausti PMSiskai, o iki tol pilvas buvo visai ne toks. Zodziu ir taip vilties ne prudai buvo, o dabar visai nera... Manau ryt-poryt pramus mmm.
Warwara, labai prašau tik nepradėk Tau dar tik 5 DPĮ Pabandom iš naujo ir tikim vėl
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 01 23, 14:08)
Bet dabar man klausimas kitas;kada man vaziuoti pas Bykova geriau,kai gausiu is Graikijos atsakymus ar galiu anksciau?
Afrodite, Bykova nesutiks skirti tų antibiotikų net jei ras ką Graikai. Smagu, kad judi vėl pirmyn. Didelės sėkmės tavo šeimai
Gal galėtum parašyti apie tą Rusijos imunologą? Gali į až.
Sveikinu iš visos širdies Smagu, kad mano antrojo IVF bendražygė pagaliau pasiekė tikslą
Iride, kokį progesteroną tu naudojai? Tikiuosi, kad nepyksi jei aš vis patrukdysiu tave konsultacijų? Na bet dar nedabar, kai truputį "apsiremontuosim", o tu paauginsi pilvelį
Atiloja, ką sakė tau šiandien Bykova?
Citai, kaip supratau tavo mėginys dar neatsirado?
didziausi sveikinimai as isivaizduoju kokia tu laiminga dziaugiuosi del taves
QUOTE(mimoza:) @ 2012 01 23, 20:20)
Kas yra IVIG ir clexane? pas jus imunines problemos? pas Bykova lanketes?
viskas rupi
viskas rupi
IVIG - imunoglobulinas. As vartoju KIOVIG, Lietuvoje tik toks vezamas. Pirma karta reikia susilasinti laseline 7-10 dienu iki isodinimo, po to kai fiksuojamas nestumas, veliau pagal poreiki.
Clexane - krauja skystinantys leidziami vaistai, bendrinis pavadinimas tikriausiai heparinas.
Taip, visa tai del rimtu imuniniu bedu, placiau apie tai galima paskaityti skyrelyje Cikagos tyrimai. Ir taip, pas Bykova lankomes del LIT.
Papildyta:
QUOTE(egk @ 2012 01 23, 20:45)
Iride, kokį progesteroną tu naudojai? Tikiuosi, kad nepyksi jei aš vis patrukdysiu tave konsultacijų? Na bet dar nedabar, kai truputį "apsiremontuosim", o tu paauginsi pilvelį
Ačiū, mergyt Žinai, kaip už tave "sergu", tad trukdyk kada nori ir kiek nori. Progesteroną - naudoju standartinį crinoną, vieną kartą per dieną. Nors Gorgis siūlė dukart, bet su M. pasitarėm, kad kol kas pažiūrime tradicinę dozę ir man atrodo pagal skaičius pilnai pakanka.
Papildyta:
QUOTE(egk @ 2012 01 23, 20:45)
Atiloja, ką sakė tau šiandien Bykova?
Aha, Atiloja, aš šiandien savanaudė, visai pamiršau tavo naujienų paklausti