Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

Nuoširdžiai dėkoju visoms mergaitėms už sveikinimus! Ir kad džiaugiatės su manimi. Žinokit, kaip nerealu pagaliau sulaukti tokių sveikinimų wub.gif Labai linkiu to paties jausmo kuo greičiau visoms mano bendražygėms wub.gif

Blyn, tokia diena, o vis dar riogsau darbe, laukiu kol MB prisiruoš užbaigti savo superduper svarbius meet'us, o man jau taip norisi švęsti smile.gif

Warwara, tikrai brukšnys nu toks pusiau ryškus buvo. Dariau Easy cup, suprantu, jis pakankamai jautrus turėtų būti. Šiandien jau nebekartojau
Atsakyti
IRIDE nuostabios naujienos,sveikinam 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2012 01 23, 18:50)
Atiloja, gavau įrodymus ir prašausi oficialiai būti įtraukta į gruodžio mėn. statistiką  clap.gif Naujametiniai stebuklai vyksta - 11 dpi HCG 309, PRG 342! Širdis kulnuose, rankos dreba, šypsena iki ausų, iki sąmonės dar neateina  yess.gif

Sveikinuuuuuu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tikrai skaiciukai superiniai ir panasu kad busi nestuke.gif nestuke.gif wub.gif Mergyt,verkiu is laimes-nes tu gyvas irodymas,kad visdelto imunine sistema daro savo ir suteikia daugumai manau vilciu,kad ja sutvarkius mes visos sulauksim tokios pat zinios wub.gif
Viskas bus gerai,saugok save dabar ypac ir savo stebukliukus-kuo daugiau sveikatos ir laimes,ir sekmes bei Dievo globos 4u.gif
Atsakyti
Warwaryt, primink kada tavo skaiciuku sulauksim ? 4u.gif
Atsakyti
Iride, sveikinu nuosirdziausiai wub.gif nuostabios zinios wub.gif wub.gif wub.gif

Ir mielosios, prasom atkreipti demesi i parasiuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 23, 19:55)
Ir mielosios, prasom atkreipti demesi i parasiuka 4u.gif

Liuks thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės, tik dabar grįžau namučio ir še tau,kad nori - pasakiškos naujienos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
IRIDE, KARŠČIAUSI SVEIKINIMAI nestuke.gif wub.gif Sveikatos tau drinks_cheers.gif Pasimelsiu, kad į visus namus pasibelstų tokia šventė wub.gif
QUOTE(Warwara @ 2012 01 23, 17:22)
Nu, man imunoglobulino neleido, nes su pirmu vyru neturejau juokiu konfliktu pagal rezusa, antikuniai neatsirado.

O kokį tyrimą darėt, kad išsiaiškintumėt ar rezusai jūsų tinkami? Vajei nelabai gaudausi...

AFRODITE,mes palaikysime tave bet kokiu atveju drinks_cheers.gif
P.S. Aš dar tik laukiu mmm, (vasario pradžioj turėtų būt, nors dabar jau maudžia. Kesita,bet šiandien man tik 19 c.d.)po to lėksiu pas gydytoją kelis tyrimus pasidaryt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beila: 23 sausio 2012 - 19:19
QUOTE(Iride @ 2012 01 23, 18:51)
Nuoširdžiai dėkoju visoms mergaitėms už sveikinimus! Ir kad džiaugiatės su manimi. Žinokit, kaip nerealu pagaliau sulaukti tokių sveikinimų wub.gif Labai linkiu to paties jausmo kuo greičiau visoms mano bendražygėms  wub.gif

Blyn, tokia diena, o vis dar riogsau darbe, laukiu kol MB prisiruoš užbaigti savo superduper svarbius meet'us, o man jau taip norisi švęsti smile.gif

Warwara, tikrai brukšnys nu toks pusiau ryškus buvo. Dariau Easy cup, suprantu, jis pakankamai jautrus turėtų būti. Šiandien jau nebekartojau

Iride, be galo dziaugiuos ir sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Atiloja, gavau įrodymus ir prašausi oficialiai būti įtraukta į gruodžio mėn. statistiką  clap.gif Naujametiniai stebuklai vyksta - 11 dpi HCG 309, PRG 342! Širdis kulnuose, rankos dreba, šypsena iki ausų, iki sąmonės dar neateina  yess.gif

Kokios nuostabios zinios pas jus skyrelyje thumbup.gif Iride patys didziausi ir nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif Skaiciukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 23, 11:27)
aj mano reikalai nekokie... Siandien atsibudau, krutine atleido (o vakar buvo skausminga dar), pilva pradejo mausti PMSiskai, o iki tol pilvas buvo visai ne toks. Zodziu ir taip vilties ne prudai buvo, o dabar visai nera... Manau ryt-poryt pramus mmm.

Warwara, labai prašau tik nepradėk 4u.gif Tau dar tik 5 DPĮ doh.gif Pabandom iš naujo 4u.gif ir tikim vėl

QUOTE(Afrodite69 @ 2012 01 23, 14:08)
Bet dabar man klausimas kitas;kada man vaziuoti pas Bykova geriau,kai gausiu is Graikijos atsakymus ar galiu anksciau? 4u.gif

Afrodite, Bykova nesutiks skirti tų antibiotikų net jei ras ką Graikai. Smagu, kad judi vėl pirmyn. Didelės sėkmės tavo šeimai 4u.gif
Gal galėtum parašyti apie tą Rusijos imunologą? Gali į až.

Sveikinu iš visos širdies 4u.gif Smagu, kad mano antrojo IVF bendražygė pagaliau pasiekė tikslą thumbup.gif
Iride, kokį progesteroną tu naudojai? Tikiuosi, kad nepyksi jei aš vis patrukdysiu tave konsultacijų? Na bet dar nedabar, kai truputį "apsiremontuosim", o tu paauginsi pilvelį ax.gif

Atiloja, ką sakė tau šiandien Bykova?
Citai, kaip supratau tavo mėginys dar neatsirado?
Atsakyti

didziausi sveikinimai thumbup.gif as isivaizduoju kokia tu laiminga wub.gif dziaugiuosi del taves 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sawana: 23 sausio 2012 - 20:04
QUOTE(mimoza:) @ 2012 01 23, 20:20)
Kas yra IVIG ir clexane? pas jus imunines problemos? pas Bykova lanketes?
viskas rupi blush2.gif

IVIG - imunoglobulinas. As vartoju KIOVIG, Lietuvoje tik toks vezamas. Pirma karta reikia susilasinti laseline 7-10 dienu iki isodinimo, po to kai fiksuojamas nestumas, veliau pagal poreiki.
Clexane - krauja skystinantys leidziami vaistai, bendrinis pavadinimas tikriausiai heparinas.
Taip, visa tai del rimtu imuniniu bedu, placiau apie tai galima paskaityti skyrelyje Cikagos tyrimai. Ir taip, pas Bykova lankomes del LIT.
Papildyta:
QUOTE(egk @ 2012 01 23, 20:45)
Iride, kokį progesteroną tu naudojai? Tikiuosi, kad nepyksi jei aš vis patrukdysiu tave konsultacijų? Na bet dar nedabar, kai truputį "apsiremontuosim", o tu paauginsi pilvelį ax.gif

Ačiū, mergyt 4u.gif Žinai, kaip už tave "sergu", tad trukdyk kada nori ir kiek nori. Progesteroną - naudoju standartinį crinoną, vieną kartą per dieną. Nors Gorgis siūlė dukart, bet su M. pasitarėm, kad kol kas pažiūrime tradicinę dozę ir man atrodo pagal skaičius pilnai pakanka.
Papildyta:
QUOTE(egk @ 2012 01 23, 20:45)
Atiloja, ką sakė tau šiandien Bykova?

Aha, Atiloja, aš šiandien savanaudė, visai pamiršau tavo naujienų paklausti blush2.gif
Atsakyti