Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

QUOTE(Warwara @ 2012 01 23, 12:44)
Atiloja

As cia! Kaip tik protas ir sako "ner kuo svajoti, jau galima pirkti alkogolio jura, kuriame skandinsti savo sita svajone"

ne ne ne, merginos, pas mus skyrelyje apsisaukele, kuri vaidina, kad jinai Warwara blink.gif Skelbiu akcija: GRAZINKIT WARWARA 4u.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2012 01 23, 12:49)
Atiloja,kaip tu jautiesi? Kaip tau ta antibijotiku dieta?

as gerai smile.gif Tik MB apsirges ir pasibaisejes tuo, kad geria antibus, o snarglys iki keliu sad.gif ir kaip tiems vyrams paaiskinti, kad sita antibu dieta skirta konkrecios zarazos gydymu i doh.gif
Atsakyti
Atiloja
tongue.gif

O dar Deime isbrauk is sarasiuko, jinai nukeliavo i IUI skyreli, ir kur keliaus i nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 23 sausio 2012 - 12:49
QUOTE(Iride @ 2012 01 23, 12:53)
Kategoriškai nesutinku - tikrai kitos laboratorijos nedaro tokiu metodu, nes jie vieninteliai turi patentą.

Aciukas as jau tai supratau blush2.gif Na,bandysim jau ryt issiusti nes siandien tik teplioja, beje o kiek ten reikia tu virinto vandens lasiuku ilasinti?
Atiloja,mergyt ar galetum man atsiusti blanka kaip reikia nusiusti jiems ta pirma kart? Aciu tau,parasysiu sms savo emaila mirksiukas.gif O tavo vyrui daug daug sveikatos.
Merginos o man yra prasme vaziuoti pas Bykova kol neissityriau Graikijoje? Nes norejau papulti i Maskva i imunologijos klinika,bet ten pas ta immunologa imanoma papulti tik kovo viduryje-o mane laikas spaudzia verysad.gif Tai nusprendziau vaziuoti pas Bykova, ir nezinau ar Bykova nustato ar man reikia Imunoglobulino ten tu lasiniu? ar cia reikia jau pas Karpenko registruotis?
Atleiskit,kad tiek daug klausineju blush2.gif tiesiog dabar viskas visiskai neaisku.
Iride,laukiam tavo skaiciuku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 23, 13:48)
Atiloja
tongue.gif

O dar Deime isbrauk is sarasiuko, jinai nukeliavo i IUI skyreli, ir kur keliaus i  nestuke.gif

Aciu pavaduotoja 4u.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 01 23, 13:52)
Atiloja,mergyt ar galetum man atsiusti blanka kaip reikia nusiusti jiems ta pirma kart? Aciu tau,parasysiu sms savo emaila mirksiukas.gif O tavo vyrui daug daug sveikatos.
Merginos o man yra prasme vaziuoti pas Bykova kol neissityriau Graikijoje? Nes norejau papulti i Maskva i imunologijos klinika,bet ten pas ta immunologa imanoma papulti tik kovo viduryje-o mane laikas spaudzia verysad.gif Tai nusprendziau vaziuoti pas Bykova, ir nezinau ar Bykova nustato ar man reikia Imunoglobulino ten tu lasiniu? ar cia reikia jau pas Karpenko registruotis?
Atleiskit,kad tiek daug klausineju blush2.gif tiesiog dabar viskas visiskai neaisku.
Iride,laukiam tavo skaiciuku thumbup.gif

ok, atsiusk, bet persiusiu tau vakare - is namu 4u.gif
o del Bykovos, tai nezinau blush2.gif tik kiek suprantu, Karpenko gali tas lasines pastatyti 4u.gif bet ar daro dar kokius papildomus tyrimus, tai irgi neturiu supratimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 23, 14:00)
ok, atsiusk, bet persiusiu tau vakare - is namu  4u.gif
o del Bykovos, tai nezinau  blush2.gif tik kiek suprantu, Karpenko gali tas lasines pastatyti  4u.gif bet ar daro dar kokius papildomus tyrimus, tai irgi neturiu supratimo  doh.gif

Bet dabar man klausimas kitas;kada man vaziuoti pas Bykova geriau,kai gausiu is Graikijos atsakymus ar galiu anksciau? 4u.gif
Atsakyti
Atiloja,
vis pamirstu....sakei,gali ta forma man atsiusti,tai gal persiusk i daliai79@yahoo.com ? Na gal tiks,arba bent perskaicius galvoj susikonkretins ko man reikia ax.gif
Atsakyti
na,stai uzsiregistravau pas Bykova thumbup.gif kalbejau asmeniskai su ja,paaiskinau kodel kreipiuosi ir pasiteiravau ar ji mus priimtu kai pas mus beda ne persileidimai,o tiesiog nekibimai.Sake,kad taip ji priims.Realiai labai dziaugiuosi del to,nes tai tikiuosi bus zingsnis link svajones,link tikiuosi pagerejimo wub.gif
Iride,kaip suprantu tu dar atsakymu negavai?Laikykis ir kantrybes,nes isivaizduoju kaip dabar tau sunku laukti ir kiekviena sekunde slenka kaip amzinybe.As laikau kumstukus-BUS VISKAS GERAI
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 01 23, 16:04)
Iride,kaip suprantu tu dar atsakymu negavai?Laikykis ir kantrybes,nes isivaizduoju kaip dabar tau sunku laukti ir kiekviena sekunde slenka kaip amzinybe.As laikau kumstukus-BUS VISKAS GERAI

Ačiū, už palaikymą 4u.gif Man viduje taip ramu, už lango nuostabiai gražiai sninga, absoliuti harmonija, todėl gali tas laikas ir sustoti, aš nieko prieš bigsmile.gif
O tu šaunuolė, kad judi į priekį! Bykova tikrai gali padėti, kai nėra kibimų, nors tai ir sunkesnis variantas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iride: 23 sausio 2012 - 15:23
QUOTE(Iride @ 2012 01 23, 16:21)
Ačiū, už palaikymą  4u.gif Man viduje taip ramu, už lango nuostabiai gražiai sninga, absoliuti harmonija, todėl gali tas laikas ir sustoti, aš nieko prieš  bigsmile.gif
O tu šaunuolė, kad judi į priekį! Bykova tikrai gali padėti, kai nėra kibimų, nors tai ir sunkesnis variantas.

Na,ziuresim kaip mums seksis,o as net nezinojau kad kai nera kibimo tai sunkesnis variantas-tik vis pagalvodavau kad jei kitoms kimba tai vistik yra daugiau vilties. Landziojau po google ir radau foruma kur merginos kalba apie Bykova. Tai viena ten rase,pradejo lankytis ji pagal datas kazkur 2009m. o jau 2010m.pokalbiuose jai 37 sav. nestuke.gif tik visko neskaiciau-perskaiciau kad padare aibe tyrimu,kad leidosi tuos Leukocitus donoro ir kad pas ja minusine kraujo grupe o pas vyra pliusine,pas juos ten kazkaip ne tik imuninins nesuderinamumas bet ir kraujo grupiu nesutikimas-pasirodo tai svarbu blink.gif bet kike suprantu pataisomas reikalas.
Pati labai dziaugiuosi thumbup.gif kad judu i prieki bet tuo paciu juodai dabar nerimaujmu del Graikijos doh.gif nes jeigu dauguma mergaiciu norejo kad rastu kokia zaraza tai as atvirkscia tikiuosi kad neras ax.gif nes gydyma skirti sau savavaliskai bijau blush2.gif o dar vyrui bedos su virskinamuoju traktu,pas ji dvilikapirstyje buvo opa-tai jo seimos gydytoja atsargiai skria antibijotikus ir mums Zilaitiene irgi kai skyre antibijotikus,tiksliau jam tai irgi ten analizavo,rase kitokiu kazkokiu ne toku stipriu ir aibe pagalbiniu priemoniu.Na zodziu-bandysim eit ir ieskot bedu kodel nekimba mums maziukai g.gif
O pas mus nesninga.bet siandien niekaip negaliu susikaupti,vis tai i Maskva skambinau tai ta tai ana tvarkau ir mintys sukasi tik apie viena..
na,bet reikia pasitaisyti,nes vaikai jau ryt lauks pazymiu o as darbus neistaisiau doh.gif tai dabar jau atsisveikinu su jumis ir butinai vakare ilysiu pasidziaugti su tavim ir uz jusu seimyna wub.gif
Atsakyti
Afrodite, ar tikrai kraujo grupes turi reiksmes pastojimui? Kiek as ziurejau, tai neradau tokios info visai...
Pas mane ir rezusas ir grupes visiskai skirtingos, t.y. absoliuciai smile.gif Todel interneta tikrai pastudijavau apie tai. Ir niekur tikrai nera informacijos, kad skirtingos grupes gali itakuoti. Apie problemos su vaikuciu tai tiksliai zinau, kad yra didele tikimybe. PAs mane 1-, pas vyra 4+
Be to vis dar tikiu, kad tavo nekibimas, tai tiesiog nesekme, o ne kaz kokiu imuniniu problemu buvimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 23 sausio 2012 - 16:39
Maciau ,kad buvo Iride prisijungusi,bet nieko neparase ,o taip laukiam skaiciuku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 23, 17:36)
Afrodite, ar tikrai kraujo grupes turi reiksmes pastojimui? Kiek as ziurejau, tai neradau tokios info visai...
Pas mane ir rezusas ir grupes visiskai skirtingos, t.y. absoliuciai smile.gif Todel interneta tikrai pastudijavau apie tai. Ir niekur tikrai nera informacijos, kad skirtingos grupes gali itakuoti. Apie problemos su vaikuciu tai tiksliai zinau, kad yra didele tikimybe. PAs mane 1-, pas vyra 4+
Be to vis dar tikiu, kad tavo nekibimas, tai tiesiog nesekme, o ne kaz kokiu imuniniu problemu buvimas.

Zinok,nezinau-gal tu ir teisi. Bet as tik pasakiau ka skaiciau latviu merginu forume,kur kalba apie Bykova.Daugiau suzinosiu kai pas ja nuvaziuosiu. Na,su pirmu vyru kai susilaukem dukrytes tai irgi buvo panasiai kaip tau;mano 2-,o vyro 3+. Nezinau tik ar vaistus suleido po gimdymo,nes man dare CP tai ir tuo metu kazkaip neatrode aktualu.
O dabar zinai,tiesiog griebiuosi siaudo kad pavyktu.Juk nepavyko nei viena IUI,dabar viskas idealu buvo per IVF ir nepavyko,snaigutes irgi super bet nepavyko.Kai siandien kalbejau su Treisu jo pasakymas buvo vienas,nesuprantu kodel nepavyksta;embrionai abu kartus buvo idealus, gleivine pas jus labai gera-tikrai gaila ir strano.Ir kai uzsiminiau kad kreipsiuos pas Bykova jis ne zodzio pries nepasake.
Zinai,kazkaip mastau kad bus kaip bus.O tau tikrai linkiu dideles sekmes ir kad drakono metai kurie prasidejo siandien butu isimintini kaip sekmes ir savotisko "Everesto" nugalejimas 4u.gif
Ir dar vienas dalykelis...Aciu merginoms kurios parasete kad nrit padeti,tikrai dekui uz grazius norus ir zmogiskuma.Tikiuosi,kad neiskaudinsiu T.PKeberiokst sirdeles bet tikrai nieko nedarysiu. Viska paaiskinsiu kai turesiu laiko VA temutej,issamiai ie tikiuosi kad merginos mane supras. Nes siandien gavau atsakyma is VA ir susedom, pasikalbejom ir nutarem kad nereikia to daryti.Bandysim nuo rytojaus ieskoti kitu keliu.Atsiprasau kad iskaudinau jusu gerus norus. 4u.gif
Atsakyti