Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

QUOTE(Warwara @ 2012 01 23, 11:51)
Iride
Bet jau sis tavo IVF tai tikrai stiprus. Visi iki blasto daaugo! Super rezultatas!  thumbup.gif

Joo, net neįtikėtina. Mes IMSI darėm, tikriausiai tas padėjo
Atsakyti
Iride
Mes IMSI darėm, tikriausiai tas padėjo

Tikriausiai, nes tikrai stiprus embrionai gavosi!
Todel ir laukiu-nesupaluskiu tavo HCG, pavairia tu aisku su pinigu taupimo programa lotuliukas.gif O pas mane poliklinikoje net nedaro HCG...
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 23, 12:02)
pavairia tu aisku su pinigu taupimo programa  lotuliukas.gif 

Zinai, kai vasara 2 IVF'as su visais tyrimais ir konsultacijom Rygoj ir Londone bei imuniniais vaistais mums kainavo apie 24 tukst, o siam jau per 15 tukst esame perlipe, tai kazkuriuo momentu reikia susiimti ir lietuviska sveiktos draudimo sistema pasinaudoti
Atsakyti
Sveikutes mergytes 4u.gif
Uzejau pasilabinti ir pasakyti kaip jusu pasiilgau,ogi ziuriu kokios fantastiskos naujienos thumbup.gif Iride, perskaiciau ir apsiverkiau is laimes uz tave, net negaliu isivaizduoti tavo reakcijos,kai niekada nerodes NT pagaliau parodo to ko mes labiausiai siekiame visos wub.gif Kokia laime wub.gif Mazute,labai labai tave sveikinu o ir man dzaiugsmo pilnos kelnes.Tavo zinute perskaiciau kelis kartus...ir vis mastau,kad aciu Dievui kad ivyko fantastiskas stebuklas thumbup.gif Tu esi pavyzdys kitoms-eiti, nepasiduoti,ieskoti priezasciu ir kovoti wub.gif Labai labai laukiu ir as skaiciuku tavo ir net neabejoju kad jie bus grazus ir dideli wub.gif
Beje,o pas ka atlikai IVF? ax.gif
Warwaryte, gal tau tiesiog koks leidziamas hormonas nuslugo g.gif As manau,kad viskas bus gerai,nors zinau kad tau dabar nelabai lengva tuo tiketi ir nerimas ima virsu, baime daro savo.Skaitinejau IVF statistiks ir zinai,buvo merginu kurioms isodintavo ne ypac tobulus embrionus, gleivine nebudavo toookia kokia butu super,o apie pojucius realiai prisiskaiciua kad daugumai stipriai pasireiske PMS ir jos nesulaukdavo mm o atvirksciai suzinodavo kad nestuke.gif Zvakute uzdegta uz tavo sekme ir kumstukai stipriai suspausti-as ir tikiu ir meldziuosi kad pagaliau ateitu svente ir i jusu seima.Laikykis 4u.gif
Buvau dingusi savaitgali,nes..reikejo atsigauti psichologiskai. Susideliojau plana ka reiktu bandyti padaryti.Siandien man jau pradejo teplioti,tai ryt gal iseis issiusti tyrimus i Graikija-vis judejimas i prieki thumbup.gif Mano vyro puske ten Atenuose gyvena, tai siusime jai o ji nes i viena geriausiu kliniku (anot jos) kad istirtu ir paskui jai pasakys ka reikia daryti,ka gerti jeigu ras pas mane nors viena zaraza. 4u.gif
Kaip gyvena Sawanna? Man rodos kad ji jau turetu pasirodyti pas gydytoja,juk jau kelias dienas kaip badosi g.gif
Beiliuk, kada tu eisi pas gydytoja susidelioti planelius kad pasiimti savo snaigutes?
Cituk,kaip suprantu ziniu dar negavai is Graikijos? Taip ilgai lauki,tai tikekimes kad ateis geros zinios,nes blogos dazniausiai atskrieja labai greit ir tu laimingai galesi startuoti 4u.gif
Atsakyti
Afrodite,tik bukit geri ne neskit i viena geriausiu kliniku,neskit i Locus Medicus.Jie vieninteliai turi ta patenta ir tiria butent tuo budu.Kitokiu atveju,tai tas pats kas nesti i bet kuria klinika LT.... unsure.gif

Iride,laukiu tavo skaiciu bigsmile.gif

WArwara,as tau dar asmeniskai pakartosiu,kad pas mane ir (.)(.) atslugo ir mm atrode ateis,ir vis dar neatejo,kazin del ko? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 23, 11:27)
Cituk, aj mano reikalai nekokie... Siandien atsibudau, krutine atleido (o vakar buvo skausminga dar), pilva pradejo mausti PMSiskai, o iki tol pilvas buvo visai ne toks. Zodziu ir taip vilties ne prudai buvo, o dabar visai nera... Manau ryt-poryt pramus mmm.

Nenukabink nosiuko - dievuleliau tau dar tik implantacinis periodas rolleyes.gif dar ir papi ir pilvas gali isdarinet ka nori ir keistis kasdien ar dar dazniau. 4u.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2012 01 23, 12:16)
Cituk,kaip suprantu ziniu dar negavai is Graikijos? Taip ilgai lauki,tai tikekimes kad ateis geros zinios,nes blogos dazniausiai atskrieja labai greit ir tu laimingai galesi startuoti 4u.gif

schmoll.gif ne vienas kraujas mano neatsirado tai siandien nuvariau pas gorgi ir daviau dar tris kolbutes kraujo is venos kiba gaila blink.gif Vienas bastosi kazkur indonezijoj ir neranda kelio i graikija o kitas bandys varyt i cikaga biggrin.gif Jau praradau vilti gauti atsakymus is graikijos, turbt reiks laukti kitu mmm. Beje siunciau registruota laiska, tai galvoju jei paskambinciau tel nr ant cekio gal man jie ka pasakytu???

Kaip tu Afrodite? gal jau maziua skauda, dziaugiuosi kad nauji planai jau kirba galveleje 4u.gif O del tos geriausios klinikos atenuose tai nesu tikra, nes kiek zinau Locus Medicus vienintele ten ir daro butent siuot uzsleptu zarazu tyrimus.
Atsakyti
Afrodite, aš VK, pas M. Puikiai manimi pasirūpino, nemoką histeroskopiją Antakalnio klinikose suorganizavo ir šiaip su mano visais įgeidžiais (dėl IMSI, dėl auginimo iki blastučių) taikėsi.

Dėl GR, paantrinsiu mergaitėms - tik į Locus Medicus. Ji pačiame centre, prie pagrindinių Atėnų klinikų (ale Vilniaus Santariškės) ir tikrai patikima - berods, tik joje atliktus tėvystės nustatymus per DNR pripažįsta GR teismai.
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 23, 11:27)
Cituk, aj mano reikalai nekokie... Siandien atsibudau, krutine atleido (o vakar buvo skausminga dar), pilva pradejo mausti PMSiskai, o iki tol pilvas buvo visai ne toks. Zodziu ir taip vilties ne prudai buvo, o dabar visai nera... Manau ryt-poryt pramus mmm.

nu cia dabar blink.gif kur dingo ta protinga moteris, kuri visada siame skyrelyje buvo? EI, TIEK KURIE NUKNISOT CITO KRAUJA, GRAZINKIT IR MUSU WARWARA 4u.gif

QUOTE(Citas @ 2012 01 23, 12:34)
schmoll.gif ne vienas kraujas mano neatsirado tai siandien nuvariau pas gorgi ir daviau dar tris kolbutes kraujo is venos kiba gaila  blink.gif  Vienas bastosi kazkur indonezijoj ir neranda kelio i graikija o kitas bandys varyt i cikaga  biggrin.gif Jau praradau vilti gauti atsakymus is graikijos, turbt reiks laukti kitu mmm. Beje siunciau registruota laiska, tai galvoju jei paskambinciau tel nr ant cekio gal man jie ka pasakytu???

jau persitestuoji? bigsmile.gif
o tu galvoji, kad tavo kraujas iskeliavo poaskui prota i indonezija? g.gif tu bandai dalimis visa persikelti tenai? lotuliukas.gif
Atsakyti
Citas
Nenukabink nosiuko - dievuleliau tau dar tik implantacinis periodas dar ir papi ir pilvas gali isdarinet ka nori ir keistis kasdien ar dar dazniau.

Implantacija, implantacija... Kad tik iegu butu pas embrioniukus ta stora siena prapliesti...
Nu, zodziu ner ko cia tryznuoti, reikia tiesiog laukti...
O jei laikas buvo registruotas, tai pastas tegu iesko kur dingo. Ner ten sekimo sistemos, pagal numeriuka cekyje turi rasti kur tavo siunta.

T.P.Keberiokst
4u.gif

Atiloja
kur dingo ta protinga moteris, kuri visada siame skyrelyje buvo?

As cia! Kaip tik protas ir sako "ner kuo svajoti, jau galima pirkti alkogolio jura, kuriame skandinsti savo sita svajone"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 23 sausio 2012 - 11:46
Sveikos, merginos, noriu patarimo: ar galima gauti kompensacija dipherelinui, mano labai ilga schema, 3 dozes, paskyre latviukai. Jei galima kompensuoti, kaip? Labai aciu.

P.S. Atsiprasau, jei apie tai jau kalbeta...
Atsakyti
Aciu mergaites,kad pasaket. Na,bandysiu tada siusti ten g.gif Nors mums pasake,aiskiai kad ta klinika nera is geriausiu blush2.gif o tuos uzsleptas daro ir kitose klinikose.Na bet jeigu sakot,tikesiu jumis. 4u.gif
Dekui Keberiokst uz suorganizuota akcija 4u.gif Bandysime rasyti,ziuresim kaip seksis mirksiukas.gif
Meiles vaisiau, aciu uz zinute man. Zinok,as beveik tuos pacius kelius irgi isbandziau. O rezultas bus matyt. 4u.gif
Atiloja,kaip tu jautiesi? Kaip tau ta antibijotiku dieta?
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 01 23, 12:49)
Aciu mergaites,kad pasaket. Na,bandysiu tada siusti ten g.gif  Nors mums pasake,aiskiai kad ta klinika nera is geriausiu blush2.gif o tuos uzsleptas daro ir kitose klinikose.Na bet jeigu sakot,tikesiu jumis. 4u.gif 

Kategoriškai nesutinku - tikrai kitos laboratorijos nedaro tokiu metodu, nes jie vieninteliai turi patentą.
Atsakyti