Sveikutes mergytes
Uzejau pasilabinti ir pasakyti kaip jusu pasiilgau,ogi ziuriu kokios fantastiskos naujienos
Iride, perskaiciau ir apsiverkiau is laimes uz tave, net negaliu isivaizduoti tavo reakcijos,kai niekada nerodes NT pagaliau parodo to ko mes labiausiai siekiame visos
Kokia laime
Mazute,labai labai tave sveikinu o ir man dzaiugsmo pilnos kelnes.Tavo zinute perskaiciau kelis kartus...ir vis mastau,kad aciu Dievui kad ivyko fantastiskas stebuklas
Tu esi pavyzdys kitoms-eiti, nepasiduoti,ieskoti priezasciu ir kovoti
Labai labai laukiu ir as skaiciuku tavo ir net neabejoju kad jie bus grazus ir dideli
Beje,o pas ka atlikai IVF?
Warwaryte, gal tau tiesiog koks leidziamas hormonas nuslugo
As manau,kad viskas bus gerai,nors zinau kad tau dabar nelabai lengva tuo tiketi ir nerimas ima virsu, baime daro savo.Skaitinejau IVF statistiks ir zinai,buvo merginu kurioms isodintavo ne ypac tobulus embrionus, gleivine nebudavo toookia kokia butu super,o apie pojucius realiai prisiskaiciua kad daugumai stipriai pasireiske PMS ir jos nesulaukdavo mm o atvirksciai suzinodavo kad
Zvakute uzdegta uz tavo sekme ir kumstukai stipriai suspausti-as ir tikiu ir meldziuosi kad pagaliau ateitu svente ir i jusu seima.Laikykis
Buvau dingusi savaitgali,nes..reikejo atsigauti psichologiskai. Susideliojau plana ka reiktu bandyti padaryti.Siandien man jau pradejo teplioti,tai ryt gal iseis issiusti tyrimus i Graikija-vis judejimas i prieki
Mano vyro puske ten Atenuose gyvena, tai siusime jai o ji nes i viena geriausiu kliniku (anot jos) kad istirtu ir paskui jai pasakys ka reikia daryti,ka gerti jeigu ras pas mane nors viena zaraza.
Kaip gyvena
Sawanna? Man rodos kad ji jau turetu pasirodyti pas gydytoja,juk jau kelias dienas kaip badosi
Beiliuk, kada tu eisi pas gydytoja susidelioti planelius kad pasiimti savo snaigutes?
Cituk,kaip suprantu ziniu dar negavai is Graikijos? Taip ilgai lauki,tai tikekimes kad ateis geros zinios,nes blogos dazniausiai atskrieja labai greit ir tu laimingai galesi startuoti