Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namai

Labas rytas 4u.gif
iride, labai laukiu sios dienos tavo graziu skaiciuku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 23, 10:25)
Labas rytas  4u.gif
iride, labai laukiu sios dienos tavo graziu skaiciuku  wub.gif

Aciu 4u.gif Tikiuosi, kad siandien juos suzinosiu. Susisviete man, kad reikia pataupyt piniga ir eiti per seimos gydytoja doh.gif Krauja pridaviau, bet kad tikrai vakare turesiu atsakyma neprizadejo. Bet is mano isprotejusio zvilgsnio turejo suprati, kad geriau jau susisuktu iki vakaro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2012 01 23, 10:37)
Aciu  4u.gif Tikiuosi, kad siandien juos suzinosiu. Susisviete man, kad reikia pataupyt piniga ir eiti per seimos gydytoja  doh.gif Krauja pridaviau, bet kad tikrai vakare turesiu atsakyma neprizadejo. Bet is mano isprotejusio zvilgsnio turejo suprati, kad geriau jau susisuktu iki vakaro smile.gif

lotuliukas.gif
labai labai noriu itraukti tave i pagavusiu gandrus sarasa wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 23, 10:53)
lotuliukas.gif
labai labai noriu itraukti tave i pagavusiu gandrus sarasa  wub.gif

Pagirtinas noras bigsmile.gif aš mielai ten įsitaisyčiau, seniai jau taikausi..bet reikia sulaukti įrodymų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iride: 23 sausio 2012 - 10:13
iride - del taves man jau kaip ir aisku viskas, bet vis tiek sekmes ir dideliu skaicuku siandien!!!

Warwariuk - kaip tu mazute? As zinok kumsciu neatleidau:)

Atsakyti
Iride
Kokios nusotabios naujienos thumbup.gif thumbup.gif Laukiam vakaro! Nu toookiu dziaugsmu! wub.gif

Cituk, aj mano reikalai nekokie... Siandien atsibudau, krutine atleido (o vakar buvo skausminga dar), pilva pradejo mausti PMSiskai, o iki tol pilvas buvo visai ne toks. Zodziu ir taip vilties ne prudai buvo, o dabar visai nera... Manau ryt-poryt pramus mmm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 23 sausio 2012 - 10:28
QUOTE(Warwara @ 2012 01 23, 11:27)
Cituk, aj mano reikalai nekokie... Siandien atsibudau, krutine atleido (o vakar buvo skausminga dar), pilva pradejo mausti PMSiskai, o iki tol pilvas buvo visai ne toks. Zodziu ir taip vilties ne prudai buvo, o dabar visai nera... Manau ryt-poryt pramus mmm.

Žinok man krūtinė irgi atleista, o 7-9 dpi kamavausi su PMS'iniais skausmeliais. Be to, ir BT mano neaukšta.
Atsakyti
Iride
Uz tad pas tave testas teigiamas 4u.gif wub.gif
Man visa savaitgali pilvas kaip akmuo buvo...
Aisku, reikia laukti, nieko nepadarysi. Man dar tik 5 pdi, tai gi laiko pasikankinti turiu sociai dar.
O tavo HCG tikrai laukiam su sampanu ir feerverkais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 23, 10:27)
Iride
Kokios nusotabios naujienos  thumbup.gif  thumbup.gif Laukiam vakaro! Nu toookiu dziaugsmu!  wub.gif

Wararyt, siandien kaip tik jaunatis, tai kartok sau nesustodama "As nescia, as nescia, as nescia, as nescia"... Kol kitaip neirodyta, taip ir yra ir tegu tik buna!!!! 4u.gif
Atsakyti
Meilės vaisius aciu 4u.gif bandysiu...
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2012 01 23, 11:35)
Iride
Uz tad pas tave testas teigiamas  4u.gif  wub.gif

Tai vat dėlto ir sakau, kad šitie tavo simptomai tikrai nieko blogo nereiškia mirksiukas.gif Oj bet užteks čia man apie save karksėti, a tai dar iškris tas sūris iš snapo
Atsakyti
Iride
Bet jau sis tavo IVF tai tikrai stiprus. Visi iki blasto daaugo! Super rezultatas! thumbup.gif
Atsakyti