Labas rytas
iride, labai laukiu sios dienos tavo graziu skaiciuku
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 23, 10:25)
Aciu Tikiuosi, kad siandien juos suzinosiu. Susisviete man, kad reikia pataupyt piniga ir eiti per seimos gydytoja Krauja pridaviau, bet kad tikrai vakare turesiu atsakyma neprizadejo. Bet is mano isprotejusio zvilgsnio turejo suprati, kad geriau jau susisuktu iki vakaro
QUOTE(Iride @ 2012 01 23, 10:37)
Aciu Tikiuosi, kad siandien juos suzinosiu. Susisviete man, kad reikia pataupyt piniga ir eiti per seimos gydytoja Krauja pridaviau, bet kad tikrai vakare turesiu atsakyma neprizadejo. Bet is mano isprotejusio zvilgsnio turejo suprati, kad geriau jau susisuktu iki vakaro
labai labai noriu itraukti tave i pagavusiu gandrus sarasa
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 23, 10:53)
Pagirtinas noras aš mielai ten įsitaisyčiau, seniai jau taikausi..bet reikia sulaukti įrodymų
iride - del taves man jau kaip ir aisku viskas, bet vis tiek sekmes ir dideliu skaicuku siandien!!!
Warwariuk - kaip tu mazute? As zinok kumsciu neatleidau:)
Warwariuk - kaip tu mazute? As zinok kumsciu neatleidau:)
Iride
Kokios nusotabios naujienos Laukiam vakaro! Nu toookiu dziaugsmu!
Cituk, aj mano reikalai nekokie... Siandien atsibudau, krutine atleido (o vakar buvo skausminga dar), pilva pradejo mausti PMSiskai, o iki tol pilvas buvo visai ne toks. Zodziu ir taip vilties ne prudai buvo, o dabar visai nera... Manau ryt-poryt pramus mmm.
Cituk, aj mano reikalai nekokie... Siandien atsibudau, krutine atleido (o vakar buvo skausminga dar), pilva pradejo mausti PMSiskai, o iki tol pilvas buvo visai ne toks. Zodziu ir taip vilties ne prudai buvo, o dabar visai nera... Manau ryt-poryt pramus mmm.
QUOTE(Warwara @ 2012 01 23, 11:27)
Žinok man krūtinė irgi atleista, o 7-9 dpi kamavausi su PMS'iniais skausmeliais. Be to, ir BT mano neaukšta.
Iride
Uz tad pas tave testas teigiamas
Man visa savaitgali pilvas kaip akmuo buvo...
Aisku, reikia laukti, nieko nepadarysi. Man dar tik 5 pdi, tai gi laiko pasikankinti turiu sociai dar.
O tavo HCG tikrai laukiam su sampanu ir feerverkais
Uz tad pas tave testas teigiamas
Man visa savaitgali pilvas kaip akmuo buvo...
Aisku, reikia laukti, nieko nepadarysi. Man dar tik 5 pdi, tai gi laiko pasikankinti turiu sociai dar.
O tavo HCG tikrai laukiam su sampanu ir feerverkais
QUOTE(Warwara @ 2012 01 23, 10:27)
Iride
Wararyt, siandien kaip tik jaunatis, tai kartok sau nesustodama "As nescia, as nescia, as nescia, as nescia"... Kol kitaip neirodyta, taip ir yra ir tegu tik buna!!!!
Meilės vaisius aciu bandysiu...
QUOTE(Warwara @ 2012 01 23, 11:35)
Tai vat dėlto ir sakau, kad šitie tavo simptomai tikrai nieko blogo nereiškia Oj bet užteks čia man apie save karksėti, a tai dar iškris tas sūris iš snapo
Iride
Bet jau sis tavo IVF tai tikrai stiprus. Visi iki blasto daaugo! Super rezultatas!
Bet jau sis tavo IVF tai tikrai stiprus. Visi iki blasto daaugo! Super rezultatas!