QUOTE(Milkyway @ 2011 01 08, 16:11)
Sveikos mamytės, prisijungsiu ir aš į jūsų būrį. Mano dukrytei nustatė glaukomą 3 mėn., per pirmuosius metelius padarė 3 operacijas Kauno klinikose. Vėliau pakartotinai operavo 1,5 metų. Nuo to laiko laikomės be operacijų. Akių masažas, cosopt lašiukai, akies dengimas tikriausiai kaip ir visiems vaikučiams. Tik va šiandien perskaičiau, kad įgimta glaukoma neretai būna ir su širdies ydomis, šią vasarėlę atliko širdies operacija, kaip supratau vėliau viena iš lengvesnių, uždarė AAL.
Buvome rudenį KMUK, sakė atvykti po pusmečio, spaudimas geras, vaikas jau davėsi matuoti aparatu, vis mažiau narkozės.
Mums dabar 4,5 m. Lankome spec. darželį. Kažkaip norėčiau sužinoti kaip sekasi tokius vaikučius auginti, leisti į mokyklą. Truputį jaudinuosi dėl patyčių...teko sutikti KMUK mergaitę 15 metų su glaukoma, sakė kad mokykloj jai tikrai buvo nesaldu.
Kažkaip jau liūdnai viskas rašosi, bet aš neprarandu tikėjimo, kad viskas gali pasitaisyti, kitaip gyventi tikriausiai būtų sunku.
Stiprybės jums mamytės
Buvome rudenį KMUK, sakė atvykti po pusmečio, spaudimas geras, vaikas jau davėsi matuoti aparatu, vis mažiau narkozės.
Mums dabar 4,5 m. Lankome spec. darželį. Kažkaip norėčiau sužinoti kaip sekasi tokius vaikučius auginti, leisti į mokyklą. Truputį jaudinuosi dėl patyčių...teko sutikti KMUK mergaitę 15 metų su glaukoma, sakė kad mokykloj jai tikrai buvo nesaldu.
Kažkaip jau liūdnai viskas rašosi, bet aš neprarandu tikėjimo, kad viskas gali pasitaisyti, kitaip gyventi tikriausiai būtų sunku.
Stiprybės jums mamytės
Sveika, o is kokio jus miesto esat? kodel 1,5 m dare pakartotinai operacija, ar uzako kanaleliai? tiesiog idomu, mum irgi buvo atliktos operacijos apie 4 men kai buvo. O koks minusas pas jus? man irgi idomu kaip sekasi vyresniems vaikams su glaukoma, nepasiklausinejot tos mergaites 15 m, kaip ji mato ir pan??? mum greit 4 metukai bus, spec. darzeli lankom, tai ten visi beveik su akinukais, tai problemu nera, o kai i mokykla reiks eiti tai nez., bet manu dabar labai daug vaiku su akinukais, tai cia ne naujiena bus. Mes visos gyvenat optimistiskai nusiteike, tikejimas, tikejimas ir dar karta tikejimas....kitaip galetum isproteti viltis, kad moklas eina pirmyn...