Įkraunama...
Įkraunama...

Įgimta glaukoma

Sveikos, mamos. Noriu jusu paklausti, ka daryti mano mazajam jau 7 menesiai, o nakti nemiega is vis, valgo 4-5 kartus per nakti. Diena taip pat, miega daugiu daugiausia 30min, po to ant ranku. Ar gali buti, kad jam nuo tu akyciu skauda galva, todel ir yra toks neramus? Esu tai kazkur skaiciusi, o gal jus kuri nors susidurete su sita problemele? Nebezinau ne ka daryti. O gal jam sirdele skauda... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gangulis @ 2010 11 28, 15:26)
Sveikos, mamos. Noriu jusu paklausti, ka daryti mano mazajam jau 7 menesiai, o nakti nemiega is vis, valgo 4-5 kartus per nakti. Diena taip pat, miega daugiu daugiausia 30min, po to ant ranku. Ar gali buti, kad jam nuo tu akyciu skauda galva, todel ir yra toks neramus? Esu tai kazkur skaiciusi, o gal jus kuri nors susidurete su sita problemele? Nebezinau ne ka daryti. O gal jam sirdele skauda...  verysad.gif

o gal tiesiog dantukai kalasi? mirksiukas.gif
gal vistik pasikonsultuot su pediatre reiktu 4u.gif .
laikykites
Atsakyti
na ne schmoll.gif , nes mes jau auginam 5 perliukus burnoje, tad tikrai cia ne ju ,,darbas,,. Zinoma, kad pediatro konsultacija butina, bet siaip klausiu, gal kuri susidurete su akeles skausmu, galvos skausmu
Atsakyti
Labas Gangule, as galvoju, jei akytes skaudetu tai vaikas jas trintu? Manau akyciu neturetu skaudeti? gal taip koks diskomortas - dantys, ar maistelis o gal pervargo ar ispudziu kokiu? butinai pasitarkit su pediatru, bus ramiau ant dusios, laikykis

Papildyta:
mamos ar skaitot angliskai? persiusciau apie glaukoma i emaila (didele apimtis). savo emailus galit man i skaipa imesti artis.t
Papildyta:
Neringa, tu man ramybes siekiamybe, tikiuosi issivystysiu iki tokios stadijos, dekui tau kad ja turi ir komunikuoji
Papildyta:
nes as kiekviena ryta pabundu ir uzmiegu su "glaukoma" ir galvoju, bliamba, nu ko nezinau, ka galeciau daryti
Atsakyti
QUOTE(lina10 @ 2010 11 29, 14:53)
Labas Gangule, as galvoju, jei akytes skaudetu tai vaikas jas trintu? Manau akyciu neturetu skaudeti? gal taip koks diskomortas - dantys, ar maistelis o gal pervargo ar ispudziu kokiu? butinai pasitarkit su pediatru, bus ramiau ant dusios, laikykis

Papildyta:
mamos ar skaitot angliskai? persiusciau apie glaukoma i emaila (didele apimtis). savo emailus galit man i skaipa imesti artis.t
Papildyta:
Neringa, tu man ramybes siekiamybe, tikiuosi issivystysiu iki tokios stadijos, dekui tau kad ja turi ir komunikuoji
Papildyta:
nes  as kiekviena ryta pabundu ir uzmiegu su "glaukoma" ir galvoju, bliamba, nu ko nezinau, ka galeciau daryti

nurimsi ir tu mieloji ...tiesiog per mazai laiko dar praejo ...nurimsi kai pamatysi gerus rezultatus 4u.gif. Nors ir dabar jie pakankamai puikus manau ..operacijos nereikia ...ziurek ir prasisuksit tik su lasiukais bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos mamos smile.gif Na ir kaip begyvenate, neuzpuste jusu tokie superiniai orai? Kaip vaikeliu sveikatos. Maniskis berniukas laukia sausio menesio kelioniu, vyksim i Santariskes ir apsistosim ten kokiom dviem-trims savaitems. Na, bet tikiuosi i gera... Beje, mamos, kurios susidurete su akispudzio mazejimu,noriu paklausti ar akies obuolys mazeja ar islieka toks pat?
Atsakyti
QUOTE(Gangulis @ 2010 12 19, 13:40)
Sveikos mamos smile.gif  Na ir kaip begyvenate, neuzpuste jusu tokie superiniai orai? Kaip vaikeliu sveikatos. Maniskis berniukas laukia sausio menesio kelioniu, vyksim i Santariskes ir apsistosim ten kokiom dviem-trims savaitems. Na, bet tikiuosi i gera... Beje, mamos, kurios susidurete su akispudzio mazejimu,noriu paklausti ar akies obuolys mazeja ar islieka toks pat?

maniskes sumazejo 4u.gif
Atsakyti
sveikos, maniskes nesumazejo. Bet svarbiausia, kad nedidetu.
Atsakyti
labas, na mums atrode kad sumazejo. ir as dziugiai sia zinia pranesiau gy dytojams, tai man sake kad tikrai ne, taip nebuna, matot nes norit matyti; be to vaikas auga, tai ta akis veide ir atrodo mazesne; bet mes vistiek "matom" kad sumazejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lina10 @ 2010 12 22, 14:44)
labas, na mums atrode kad sumazejo. ir as dziugiai sia zinia pranesiau gy dytojams, tai man sake kad tikrai ne, taip nebuna, matot nes norit matyti; be to vaikas auga, tai ta akis veide ir atrodo mazesne; bet mes vistiek "matom" kad sumazejo smile.gif

keista ,kad gyd.taip sako unsure.gif ...na bet tikrai svarbu nedidetu smile.gif
Atsakyti
jo ir man keista; bet mes abu su vyru matom smile.gif; gal jie to nesimoke
Atsakyti
SU NAUJAIS METAIS drinks_cheers.gif Lai kiti metai buna musu vaiku sveikatos metai, o kiekvienos seimos taure pasipildo kantrybe, istverme, tikejimu.

P.s. mano vaikelio akiduobe siek tiek minkstesne, o buvo labai kieta, tai reiskia, kad vezliuko zingsniais judam link pagerejimo 4u.gif
Atsakyti