Sveikos, mielosios, to pacio likimos mamytes. Na jus cia man abi nerima sukelet, sakydamos, kad per ilgai. Blyn... Ka dabar daryti? Skambinti, tai skambinti, bet ta daroma narkoze Zukauskui nepatinka, atseit, per trumpas laiko tarpas. Matot, mes gimem dar su sirdies diletacine kardiomiopatija, cia sirdeles nepakankamumas visam gyvenimui. Va ir del to bijo kiti daktarai mums ka nors daryti, kad nepakenktu tam 6men mazyliui. Nu, moterytes, galvosuki cia man iskelet.
Beje, mes lasinam Betoptik, gal kuri bandete?
Ir dar, mano vardas Inga Is kur esate? Manau bendraujam viena i kita kreipdamosi TU, nes JUS jau labai oficialiai skamba.
O dabar sakykit, kai tas akispudis yra 17, tai glaukoma, vadinasi, prapuola, ar kaip cia?
QUOTE(Gangulis @ 2010 11 22, 18:04)
Sveikos, mielosios, to pacio likimos mamytes. Na jus cia man abi nerima sukelet, sakydamos, kad per ilgai. Blyn... Ka dabar daryti? Skambinti, tai skambinti, bet ta daroma narkoze Zukauskui nepatinka, atseit, per trumpas laiko tarpas. Matot, mes gimem dar su sirdies diletacine kardiomiopatija, cia sirdeles nepakankamumas visam gyvenimui. Va ir del to bijo kiti daktarai mums ka nors daryti, kad nepakenktu tam 6men mazyliui. Nu, moterytes, galvosuki cia man iskelet.
Ir dar, mano vardas Inga Is kur esate? Manau bendraujam viena i kita kreipdamosi TU, nes JUS jau labai oficialiai skamba.
O dabar sakykit, kai tas akispudis yra 17, tai glaukoma, vadinasi, prapuola, ar kaip cia?
Labas dar kart Gangule, tai galvoju reikia tau pirmiausia pasitarti su labai geru kardiologu del tu narkoziu. Siaip tas narkozes duoda labai lengvas ir trumpas, mums paskutini karta kai dave, tai neimigo, vos prisvaigino, kad galetu akytes patikrinti. Labai ir as pergyvenau del tu narkoziu, bet "pagavau" anestioziologe, superine moteris, tai sake vaikams l kokybiskas skiria ir yra moksliniu duomenu, kad jos gerina smegenu veikla. aisku, kaip buna, po keliu metu tie duomenys gali but kiti. tiesiog kai pasveri aklumas ar narkoze, geriau narkoze. Jums reikia su kardiologu konsultuotis, pasakyt del kokiu narkoziu ir turet israsa, kad parodyti akiu skyriuje. O akispudis nukrenta, tai reiskia kad glaukoma is dalies kontroliuojama, tai liga visam gyvenimui.
Na taip Tu teisi, kad jei renkantis kas geriau aklumas ar narkoze, tai cia net nesvarstytinas dalykas. Matau turi du vaikelius. Ar berniukas turi taip pat ta liga ar sveikas, kaip ridikelis? O kaip dabar Tavo dukryte auga ar akivaizdziai pastebima didesne akele? Pas okulista turbut esate ,,nuolatines viesnios,, taip kaip mes pas kardiologa . Is kur esi, gal is pajurio?
QUOTE(Gangulis @ 2010 11 22, 21:29)
Na taip Tu teisi, kad jei renkantis kas geriau aklumas ar narkoze, tai cia net nesvarstytinas dalykas. Matau turi du vaikelius. Ar berniukas turi taip pat ta liga ar sveikas, kaip ridikelis? O kaip dabar Tavo dukryte auga ar akivaizdziai pastebima didesne akele? Pas okulista turbut esate ,,nuolatines viesnios,, taip kaip mes pas kardiologa . Is kur esi, gal is pajurio?
labas, berniukui viskas ok. didesne akele pastebim tik mes, o vyras tiesa pasakius, tik pries savaite . Kaip is dangaus nukrites sako ale viena akyte lyg tai didesne; betgi mes visi daugiau maziau asimetriski. O kaip jus? Lankomes mazdaug kas tris men pas okulista, mes is Kauno. mato siai dienai puikiai, ir be akinuku surenka visas siukslytes. ant balto lapo padedu baltu mazu zirniuku, visus surenka. Tikiuosi viskas bus ok, bet sirdy gyvena ir nerimas, ir baime...
Tokie jau tie musu ,,mazieji vaikai,, - vyrai, kol pirstu neidursi, tol nepamatys . Dziaugiuosi, kad kad dabar tavoji mergaiciuke mato puikiai, juk cia tokia laime seimai! Kiek dabar mergaitei metu, juk ir tau greit i darba, baiginejasi Bonifacijaus atostogos Na, o dabar apie ligeles. Pas mus kardiologe is atostogu grista ketvirtadieni, tad reiks skambinti prasyti, kad priimtu ir kalbeti, ka daryti su tom akim, ar duoda ji leidima daryti narkozei ar ne, kitaip Zukauskas musu nepriima. Sakyk, o kur Kaune jis priima privaciai? Kazkoki kabineta turi ar toj pacioj klinikoje? Ir kiek kainuoja pas ji tas privatumas? As zinau, kad jis cia ir pas mus atvyksta i Klaipeda viena karta per menesi sestadieniais, bet cia nieks akispudzio nematuoja, tik patikrina ir viskas, o konsultacija kainuoja, jei neklystu 100lt. O kokius tu lasiukus lasinai mazajai, gal Betoptik bandei? Ir pas ka tu dabar eini konsultacijai pas ji ar pas koki kita daktara?
Zukauskas turi kabineta Dauksos gatveje..aisku jis ten akispudzio netikrina ,bet bent jau laiko pakankamai skiria konsultacijai ir jusu atveju gal pavyktu anksciau isiprasyt istyrimui klinikose (mes taip darem ).Konsultacija kainuoja 70lt.Aisku jums is pajurio brangiai atsieitu ir kelione ir visa kita
Registracija privaciai 321012 ...jei prireiks.Tikejimo ir Ramybes mums mamukai
Registracija privaciai 321012 ...jei prireiks.Tikejimo ir Ramybes mums mamukai
na va ir mes antradieni buvom tikrinti akyciu Kaune klinikose pas Zukauska. Nuo paskutinio karto nepasikeite, o tai jau gerai
Pas mano mergaite viena akyte irgi didesne, bet tikrai,kas nezino nepastebi, reikia laabai idemiai ziureti, kad pastebetum. Su akinukais matymas 0,7. Be akinuku visai ne kas, net virsutines eilutes nemato, tik is siek tiek arciau. Mes is Vilniaus, Zukauskas vazineja kartais i Vilniu, bet kai klausem, ar galim Vilniuj tikrinti pas ji, sake geriau Kaune, nes ten visa reikalinga aparatura.
Neringucia777, tu minejai, kad lankeisi ar lankotes pas zolininke, gal gali patarti, ka geriat akytem stiprinti? Ar rekomenduot zolininke....
Pas mano mergaite viena akyte irgi didesne, bet tikrai,kas nezino nepastebi, reikia laabai idemiai ziureti, kad pastebetum. Su akinukais matymas 0,7. Be akinuku visai ne kas, net virsutines eilutes nemato, tik is siek tiek arciau. Mes is Vilniaus, Zukauskas vazineja kartais i Vilniu, bet kai klausem, ar galim Vilniuj tikrinti pas ji, sake geriau Kaune, nes ten visa reikalinga aparatura.
Neringucia777, tu minejai, kad lankeisi ar lankotes pas zolininke, gal gali patarti, ka geriat akytem stiprinti? Ar rekomenduot zolininke....
QUOTE(Meljor @ 2010 11 25, 23:11)
na va ir mes antradieni buvom tikrinti akyciu Kaune klinikose pas Zukauska. Nuo paskutinio karto nepasikeite, o tai jau gerai
na mes einam pas zolininke Zana ,ji skiria zolytes benram organizmo gydymui ,stiprinimui..dabar geriam gysloti ir papildomai gerem kalci.Uzregistravau pas homeopate dar ,nes manoji zirniukus mieliau ciulpia nei zoles geria.
Musu akytes kazkaip vienodai dideles ...bet kurkas mazesnes nei ka tik gimus buvo ..tada net baltymo nesimate .Zodziu viskas geryn ir geryn ...
Sveikos mamaites Mane irgi sudomino ta zoliu gydymo terapija. O tai tos zoles ka daro, padeda regejimui ar po truputi glaukoma stumia salin? Skambinau Neringos nurodytu telefonu, tai man nelabai maloni moteriske pasake, kad vietu yra tik sausio menesiui arba turiu keliauti i klinika ir sedeti gyvoj eilej ir tai neaisku ar priims arba ta nelabai isprusi moteryte man pasiule vaziuoti i kita miesta, bet taip pat sedeti uz duru vis galvodama ar mane priims ar ne. Pas mus Zukauskas atvyksta si sestadieni, tai kai pasakys kada gruodzio menesi atbildes i Klaipeda, bandysiu registruotis, nes siaip nieko nedarant ir laukiant kovo menesio galima ir isproteti. Manau, mamytes zinote, ka reiskia laukimas... '
Na sekmes ir stiprybes kiekvienai is musu, kurios patiriam savo kudikiu sitas ligas, rodos, geriau tos ligos uzpultu mane, o ne vaika...
Na sekmes ir stiprybes kiekvienai is musu, kurios patiriam savo kudikiu sitas ligas, rodos, geriau tos ligos uzpultu mane, o ne vaika...