QUOTE(Gangulis @ 2010 11 22, 18:04)
Sveikos, mielosios, to pacio likimos mamytes. Na jus cia man abi nerima sukelet, sakydamos, kad per ilgai. Blyn... Ka dabar daryti? Skambinti, tai skambinti, bet ta daroma narkoze Zukauskui nepatinka, atseit, per trumpas laiko tarpas. Matot, mes gimem dar su sirdies diletacine kardiomiopatija, cia sirdeles nepakankamumas visam gyvenimui. Va ir del to bijo kiti daktarai mums ka nors daryti, kad nepakenktu tam 6men mazyliui. Nu, moterytes, galvosuki cia man iskelet.
Beje, mes lasinam Betoptik, gal kuri bandete?
Ir dar, mano vardas Inga

Is kur esate? Manau bendraujam viena i kita kreipdamosi TU, nes JUS jau labai oficialiai skamba.
O dabar sakykit, kai tas akispudis yra 17, tai glaukoma, vadinasi, prapuola, ar kaip cia?
Labas dar kart Gangule, tai galvoju reikia tau pirmiausia pasitarti su labai geru kardiologu del tu narkoziu. Siaip tas narkozes duoda labai lengvas ir trumpas, mums paskutini karta kai dave, tai neimigo, vos prisvaigino, kad galetu akytes patikrinti. Labai ir as pergyvenau del tu narkoziu, bet "pagavau" anestioziologe, superine moteris, tai sake vaikams l kokybiskas skiria ir yra moksliniu duomenu, kad jos gerina smegenu veikla. aisku, kaip buna, po keliu metu tie duomenys gali but kiti. tiesiog kai pasveri aklumas ar narkoze, geriau narkoze. Jums reikia su kardiologu konsultuotis, pasakyt del kokiu narkoziu ir turet israsa, kad parodyti akiu skyriuje. O akispudis nukrenta, tai reiskia kad glaukoma is dalies kontroliuojama, tai liga visam gyvenimui.