QUOTE(Neringučia 777 @ 2010 05 21, 12:26)
labukas pirmiausiai tai reiktu nusiraminti ...neviskas taip baisu kaip atrodo pradzioje ,bet labai jus suprantu ..pati perejau per visa tai.
Mano dukrai nustate sia liga tik gimus.Nuo tos dienos lasinom lasiukus trusopt .Kai maziukei suejo 6 men darem tokia mino operacija pas gyd.Zukauska.Regejimas pasak gydytoju buvo gan silpnokas ,bet laikui begant pradejom nesioti akinukus.Situacija pradejo tvarkytis .Siandien mano dukrai jau 4,5 ...viskas yra puiku ,lasinam lasiukus Cosopta 2k. dienoje ....nesiojam akinukus ..akispudis norma ,regos nervas grazutis ...zodziu gyvenam ir dziaugemes.
Mes taip pat papildomai einam pas zolininke ...ji skiria zolytes, papildus ...ir rezultatai akivaizdus.
Kur jus gyvenat ? Kiek vaikiukui laiko? Kaip pastebejot kad yra problemyte? Pas ka gydotes?
Va pazeriau klausimu
.
Jei noresit pabenraut mano skype
neringucia1
Neringucia aciu kad parasei
Mergaitei metaii ir menuo, netycia akiu gyd pastebejo kai nuejau vyresneliui pazymos del mokyklos; gydomes pas Gelzini, ziuri ir jei reikes operuos Zukauskas. Gal pas Zana einat? - galvoju pas ja pabandyt? Mes - kaunieciai. Parasysiu kita dien i skaipa- kada patogiausia? Labai dziaugiuosi kad jusu meraitei gerai; gavus tavo zinute turiu daugiau optimizmo
Papildyta:
QUOTE(lina10 @ 2010 05 21, 21:53)
Neringucia aciu kad parasei
Mergaitei metaii ir menuo, netycia akiu gyd pastebejo kai nuejau vyresneliui pazymos del mokyklos; gydomes pas Gelzini, ziuri ir jei reikes operuos Zukauskas. Gal pas Zana einat? - galvoju pas ja pabandyt? Mes - kaunieciai. Parasysiu kita dien i skaipa- kada patogiausia? Labai dziaugiuosi kad jusu meraitei gerai; gavus tavo zinute turiu daugiau optimizmo
o koks jusu akispudis buvo kai nustate liga ir koks minusas?
Laikykites taip sauniai ir toliau
, iki susiskaipinimo, musu skaipas artis.t