ačiū už info
na, dabar beliko mašiną išsinuomoti. . Manau dar neskubėsiu
QUOTE(sambuka** @ 2012 01 26, 14:40)
Kuri viesbuti rekomenduotumete ar Mitsis royal village ar Sunshine rhodes?
Man paciai gal Sunshine Rhodes arciau dusios,bet ar nesusalsim ten geguzes paskutine savaite?
Man paciai gal Sunshine Rhodes arciau dusios,bet ar nesusalsim ten geguzes paskutine savaite?

tai koks skirtumas dėl šalčio

Turit apsisprėsti ar norit toliau nuo oro uosto, ar arčiau. Važiuojat su vaikai ar be jų (veiklos vaikams atžvilgiu). Norit pigesnio ar brangesnio viešbučio.
QUOTE(evru @ 2012 01 26, 17:27)
tai koks skirtumas dėl šalčio
tempeatūros skirtumo nebus didelio, tik gal vėjukas bus didesnis Sunshine

Tai va,tas vejukas ir neduoda ramybes.Bijau,kad vyras nesusaltu

Kaina ta pa pacia siulo i abu viesbucius,vaikas jau didelis (15)
QUOTE(sambuka** @ 2012 01 26, 15:35)
Tai va,tas vejukas ir neduoda ramybes.Bijau,kad vyras nesusaltu
.Jis pas mus siluma labai megsta.

mums tai skirtingos buvo, gegužės 12-22
Mitsis Rhodos Village Beach 4*
Bungalow standart su viskas iskaiciuota: 790.00 EUR/seimai (2 suaugę, 2 vaikai) 2740 Lt
Sunshine Rhodes 4*
Standart room sea side su viskas iskaiciuota: 916.00 EUR 3180 Lt
Sunshine mane atbaidė tas, kad didelis viešbučio pastatas. Mes labiau bungalow mėgstam. Visada perkant paprašom kad būtų pirmame aukšte. tada vaikai ant žolės gali žaisti, o pats sėdi terasoj ir tik stebi juos
QUOTE(evru @ 2012 01 26, 17:46)
Bungalow standart su viskas iskaiciuota: 790.00 EUR/seimai (2 suaugę, 2 vaikai) 2740 Lt
Sunshine Rhodes 4*
Sunshine Rhodes 4*
Man atsiunte is agenturos viesbuciu pasiulymus ir situ buvo 2205Lt
sveiki,planuojam su seima rugsejo pradzioje skristi i rodo sala.gal kas gali papasakoti kaip ten su orais buna?nes kazkur esu skaicius kad vakarai jau vos ne striukes reikia detis...o mes vaziuojam su dukryte (2 metu) tai noretusi pasiruosti kad neturet atvykus netiketumu...beje gal kas yra buves Belair Beach viesbutyje?
ir dar norejau daugiau suzinot apie Ixia miesteli..gal kas buves?kaip ten aplinka?koks pliazas?kur galima issinuomuot masina?skaniai pavalgyt?na vienu zodziu jeigu kas buves tai laukiu bet kokiu atsiliepimu

QUOTE(_julinka_ @ 2012 01 27, 00:13)
ir dar norejau daugiau suzinot apie Ixia miesteli..gal kas buves?kaip ten aplinka?koks pliazas?kur galima issinuomuot masina?skaniai pavalgyt?na vienu zodziu jeigu kas buves tai laukiu bet kokiu atsiliepimu 

Labas,teko but rode ne viena kart.Ixia tai lyg ir toks miesteliu tesinys...t.y jalysas,ixia,kremasti jie prasideda beveik nuo oro uosto ir su nedideliais tarpais tesiasi iki pat Rodo.
Masinos nuomos punktu -ant beveik kiekvieno kampo,tai tikrai neproblema.Pliazai sitoj salos pusej visi akmenuoti..smelio nerasi net prie 5 zvaigzdziu viesbucio...
Iki Rodo uz 1,5 eur.nuvaziuosi su autobusu.
QUOTE(ainetux @ 2012 01 27, 12:42)
Labas,teko but rode ne viena kart.Ixia tai lyg ir toks miesteliu tesinys...t.y jalysas,ixia,kremasti jie prasideda beveik nuo oro uosto ir su nedideliais tarpais tesiasi iki pat Rodo.
Masinos nuomos punktu -ant beveik kiekvieno kampo,tai tikrai neproblema.Pliazai sitoj salos pusej visi akmenuoti..smelio nerasi net prie 5 zvaigzdziu viesbucio...
o pliazas ar labai akmenuotas?nes kaip sakiau tai vaziuojam su dukriuku..tai net nzn ar gerai cia pasirinkom...

QUOTE(_julinka_ @ 2012 01 27, 11:46)
o pliazas ar labai akmenuotas?nes kaip sakiau tai vaziuojam su dukriuku..tai net nzn ar gerai cia pasirinkom...

akmenys savo pliusa turi

QUOTE(evru @ 2012 01 26, 16:46)
Sunshine Rhodes 4*
Sunshine mane atbaidė tas, kad didelis viešbučio pastatas. Mes labiau bungalow mėgstam. Visada perkant paprašom kad būtų pirmame aukšte. tada vaikai ant žolės gali žaisti, o pats sėdi terasoj ir tik stebi juos
Sunshine Rhodes 4*
o per kur viesbucius ziurinejat?