Įkraunama...
Įkraunama...

Rodo Sala. 4 tema

QUOTE(ziulyte @ 2012 03 08, 20:24)
Ziurejau per ta pati bookingcar.com
Ten reikia suvest keliones data ir vairuotojo amziu. Matyt nuo to ir kaina priklauso. Pagal mano suvestus duomenis pigiausia ir ismete 112e.

Jo. As irgi dar be atsakymo, bet... zmones buna uzimti ir pan. Makalius irgi uzsivertes uzklausom - toks laikas matyt ispuole... Nejauciu del to kazkokiu nuoskaudu ar diskomforto. Truputi luktersiu, o jei ne uzsakinesim patys Mitsis, kad nebutu nuoskaudos, jog galejom moket trecdaliu maziau  ax.gif Sito kaina visuose psl. vienoda, o pas lietuvius is vis kosmosas... Aisku, labai vilioja galimybe uz 1100 Lt turet 5 zvaigzdes ir AI 4 asmenims, bet... ni sudba vadinas smile.gif O gi galiu bandyt pati per rastus psl. Juk jei negales nuskaityt, zinoma atmes, tik kad baisu pasimaut. Atvaziuosi, o sakys tiu tiu, jokiu rezervaciju nera...

O per Udrių į Mitsis tokia gera kaina?Aš jam irgi kažkada rašiau, bet jis dar kainų nežinojo.Kas per jį keliavo, įdomu kokia kaina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Karklas @ 2012 03 08, 20:44)
O per Udrių į Mitsis tokia gera kaina?Aš jam irgi kažkada rašiau, bet jis dar kainų nežinojo.Kas per jį keliavo, įdomu kokia kaina  g.gif

Sita kaina yra ne Mitsis schmoll.gif Sita kaina yra Miralunos... Juk rasiau, kad nebutu nuoskaudu imsim Mitsi, nes jo kaina visur vienoda, tai ir Udrius anei dar kas jokiu stebuklu nepadarys. O vat Miraluna lieuviai pardavineja uz 1600, o as randu 1100...

Aiskumo delei hotels4u arba quickroom.com Mitsi Resort Kiotari miestuke siulo uz 430 svaru AI 4 asmenys, o lietuviai gi 650 e. Sumum sumarum gaunasi - britu psl. Resort 1780Lt, lietuviu pasiulymas - 2250 Lt. 470 Lt skirtumas.

Is esmes Miralunos skirtumas panasus 1100 ir 16o0...

As jau tuoj nuo proto nusoksiu su tais viesbuciais... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziulyte: 08 kovo 2012 - 21:23
QUOTE(sambuka** @ 2012 03 08, 20:46)

Del Udriaus,i mano zinute su prasymu del viesbucio,net nesivargino atsakyti  ax.gif

QUOTE(ziulyte @ 2012 03 08, 21:24)
Jo. As irgi dar be atsakymo, bet... zmones buna uzimti ir pan. Makalius irgi uzsivertes uzklausom - toks laikas matyt ispuole... Nejauciu del to kazkokiu nuoskaudu ar diskomforto. Truputi luktersiu, o jei ne uzsakinesim patys Mitsis, kad nebutu nuoskaudos, jog galejom moket trecdaliu maziau  ax.gif Sito kaina visuose psl. vienoda, o pas lietuvius is vis kosmosas... Aisku, labai vilioja galimybe uz 1100 Lt turet 5 zvaigzdes ir AI 4 asmenims, bet... ni sudba vadinas smile.gif O gi galiu bandyt pati per rastus psl. Juk jei negales nuskaityt, zinoma atmes, tik kad baisu pasimaut. Atvaziuosi, o sakys tiu tiu, jokiu rezervaciju nera...

jus jam skypu arba meilu rasykit smile.gif

QUOTE(ziulyte @ 2012 03 08, 22:12)
Sita kaina yra ne Mitsis  schmoll.gif Sita kaina yra Miralunos... Juk rasiau, kad nebutu nuoskaudu imsim Mitsi, nes jo kaina visur vienoda, tai ir Udrius anei dar kas jokiu stebuklu nepadarys. O vat Miraluna lieuviai pardavineja uz 1600, o as randu 1100...

Aiskumo delei hotels4u arba quickroom.com Mitsi Resort Kiotari miestuke siulo uz 430 svaru AI 4 asmenys,  o lietuviai gi 650 e. Sumum sumarum gaunasi - britu psl. Resort 1780Lt, lietuviu pasiulymas - 2250 Lt. 470 Lt skirtumas.

Is esmes Miralunos skirtumas panasus 1100 ir 16o0...

As jau tuoj nuo proto nusoksiu su tais viesbuciais...  doh.gif

kad zinok Udrius Mitsis resort and spa man atrodo sito viesbucio neturi kainu... bijau sumeluot tiesa pasakius, nes uzrasai namie pas mane su viesbuciu kainom, bet ten man atrodo Mitsis Grand buvo pas ji g.gif nu reikia pasitikslinti pas ji.

jooo, as naktim sapnuodavau tuos viesbucius biggrin.gif o dabar kaip ramuuu rolleyes.gif masina beliko issinuomot. pradejau abejot ar i mazyte masina mes 4 ir lagaminai musu tilps, imti didesne itariu reikia g.gif
Atsakyti
Udriui el pasta ir parasiau, bet ne esme, nes atrase man Makalius is Turkijos thumbup.gif O gi pasirodo abu mano psl patikimi ir viskas su jais gerai. Nereik man tada nieko - imt kreditke reik ir uzsakinet thumbup.gif
Atsakyti
Jei labai jau neramu del tokiu puslapiuku, tai darykite taip kaip ir as - po uzsakymo susisiekiu su paciu viesbutuku ir laiminga laukiu atostogu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2012 03 09, 11:07)
Jei labai jau neramu del tokiu puslapiuku, tai darykite taip kaip ir as - po uzsakymo susisiekiu su paciu viesbutuku ir laiminga laukiu atostogu  biggrin.gif

Labai aciu uz gera patarima 4u.gif Jauciu taip ir padarysim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ziulyte @ 2012 03 08, 22:24)
Ziurejau per ta pati bookingcar.com
Ten reikia suvest keliones data ir vairuotojo amziu. Matyt nuo to ir kaina priklauso. Pagal mano suvestus duomenis pigiausia ir ismete 112e.

O jus kokiam menesiui ziurejot?
Man geguzes pabaigai pigiausia kaina rodo 131.51e 7dienom
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sambuka**: 09 kovo 2012 - 18:39
Noreciau patarimo Rode keliavusiu su automobiliu 4u.gif Ar verta auto uzsisakyti 7 dienoms, ar bus kur vazineti ax.gif Nes kazkur skaiciau, kad daugiau maziau viska apvaziavo per 1 diena blink.gif , todel ir suabejojau... gal verta nuomotis tik kokioms 3 ar 5 dienoms g.gif Planuojame palengva apvaziuoti sala, uzsukant i lankytinas vietas, prie juros pasideginti kelioms valandoms keleta dienu, jei oras bus tinkamas ax.gif
Taip pat noreciau suzinoti apie ora balandzio pirmosiomis dienomis: kokia mazdaug temperatura oro ar imanoma maudytis g.gif
Busiu labai dekinga uz bet kokia info 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spyglaite: 10 kovo 2012 - 12:26
QUOTE(spyglaite @ 2012 03 10, 13:25)
gal verta nuomotis tik kokioms 3 ar 5 dienoms g.gif Planuojame palengva apvaziuoti sala, uzsukant i lankytinas vietas, prie juros pasideginti kelioms valandoms keleta dienu, jei oras bus tinkamas ax.gif
Taip pat noreciau suzinoti apie ora balandzio pirmosiomis dienomis: kokia mazdaug temperatura oro ar imanoma maudytis  g.gif

o jus pirma pasiskaiciuokit ar jums labiau apsimoka nuomotis masina 3-5 dienom ir moket uz atvezima/nuvezima i oro uosta, nuvaziavima dar kur nors. Ar panasi kaina iseis imant masina nuo oro uosto iki oro uosto. Mums iseina panasiai, tai nuomosimes masina visom 7 dienom.

Apie orus balandi kiek pamenu jau rase sitoj temoj ir buvo ideta nuoroda kur galima pasiziureti kokia temperatura buvo tam tikru metu vienais ar kitais metais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trixy: 10 kovo 2012 - 14:32
Visa Roda imanoma apvaziuoti per 1 diena, labai neskubant daugiausiai per 2, todel kazin, ar verta imti masiniuka ilgesniam laikui. Del oru, teko pernai metais buti balandzio viduryje, deginomes kelias dienas tikraja to zodzio prasme po ranksluosciais nes buvo labai stiprus vejas:D o siaip neskaitant vejo tikrai silta, i jura drasiausi lindo, bet malonumas buvo mazas:)
Atsakyti
QUOTE(PavasarineSaule @ 2012 03 10, 19:22)
Visa Roda imanoma apvaziuoti per 1 diena, labai neskubant daugiausiai per 2, todel kazin, ar verta imti masiniuka ilgesniam laikui.

O paskui ką? Prie viešbučio 5 dienas tupėt? Mes nemanau, kad ištupėsim. Jei viešbutis pačiam Rodo mieste, tai galima pėsčiomis išeit pasivaikščiot, bet jei kokiam užkampy...
Atsakyti
nzn, mes imsim masina visoms 10dienu.... mums pervezimas kainuoja apie 80euru, tai vienareiksmiskai neapsimoka. galu gale kai turesim masina visam laikui, kada bus noras, tada vazinesim po sala, pagal ora ziuresim, gal bus prastesniu dienu taip ir derinsimes. nebusim priklausomi, kad butent konkreciomis dienomis turime apvaziuoti sala....
Atsakyti