Įkraunama...
Įkraunama...

Rodo Sala. 4 tema

QUOTE(vzilma @ 2012 03 07, 15:34)
PANOS, O JUS BILIETUS LEKTUVUI PERKAT  TIESIAI IS RYANAIR'O??

Mes pirkom tiesiai. Pries tai pasiklausinejom per lietuviskas firmas, jie atlieka tuos pacius veiksmu ir gauna tas pacias kainas kaip ir mes wink.gif

Bookincars ismete labai dideli masinu sarasa. Buvau pasijungus pries pora val, o va ka tik pasijungus ir suvedus tuos pat duomenis rodo tuscia lapa. Vadinas cia ne kompas, o ju psl. sutrikimai mirksiukas.gif
Atsakyti
Automobili galit nuomuotis ir per greeka.com. 4u.gif

Miraluna viesbutyje nebuvau, bet apie ji dauuuug skaiciau, tai viskas ten gerai, tik neturi nuosavo papludimio, todel gultai, skeciai pliaze bus mokami.Ir bariuko pliaze nebus. cool.gif
Atsakyti
man tai bookingcar dideles kainas išmeta. norimi mašiniukai po 300-330 E dešimčiai dienų
Atsakyti
QUOTE(ziulyte @ 2012 03 07, 16:48)
Bookincars ismete labai dideli masinu sarasa. Buvau pasijungus pries pora val, o va ka tik pasijungus ir suvedus tuos pat duomenis rodo tuscia lapa. Vadinas cia ne kompas, o ju psl. sutrikimai  mirksiukas.gif

supratau 4u.gif

tik man dar idomu kaip ten del keduciu vaikams. Kalithea Cars siulo Toyota Yaris su 2 kedutem geguzes 1-7 uz 140 e
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2012 03 07, 16:55)
Automobili galit nuomuotis ir per greeka.com. 4u.gif

Miraluna viesbutyje nebuvau, bet apie ji dauuuug skaiciau, tai viskas ten gerai, tik neturi nuosavo papludimio, todel gultai, skeciai  pliaze bus mokami.Ir bariuko pliaze nebus. cool.gif

jo, bet kai mums tai neaktualu, tai kazkaip i galva neimam, vaikai baseininiai pas mus biggrin.gif bet aisku, jei zmones megsta papludimi, tai reikia atkreipti demesi.

QUOTE(evru @ 2012 03 07, 17:04)
man tai bookingcar dideles kainas išmeta. norimi mašiniukai po 300-330 E dešimčiai dienų

nu va, kaip idomiai, o man kol kas pigiausia kaina jie duoda norimomis datomis. smile.gif

Atsakyti
Sveiki,

Ar kas esat bande uzsisakyti visbuti per www.quickrooms.com ? Kiek ziurejau man ten kainos maziausios gaunasi, bet kiek skaitineju niekas neuzsisakineja is ten.
Atsakyti
QUOTE(Vikitita @ 2012 03 08, 10:46)
Sveiki,

Ar kas esat bande uzsisakyti visbuti per www.quickrooms.com ? Kiek ziurejau man ten kainos maziausios gaunasi, bet kiek skaitineju niekas neuzsisakineja is ten.

Kazkur ne ten skaitinejat biggrin.gif As jau pora kartu sekmingai pasinaudojau ju paslaugomis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2012 03 08, 14:13)
Kazkur ne ten skaitinejat  biggrin.gif  As jau pora kartu sekmingai pasinaudojau ju paslaugomis  wub.gif

as irgi uzsisakiau siemet i Roda per ten, laaaaabai geros kainos
Atsakyti
QUOTE(Vikitita @ 2012 03 08, 10:46)
Sveiki,

Na kainos čia blink.gif .Vos ne perpus pigiau negul kitur.Aš tik niekaip nesuprantu, kaip gali taip skirtis kainos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Karklas @ 2012 03 08, 17:06)
Na kainos čia  blink.gif .Vos ne perpus pigiau negul kitur.Aš tik niekaip nesuprantu, kaip gali taip skirtis kainos  doh.gif

Tikrai ne visu viesbuciu cia kainos skirias. Mano ieskomo Mitsis Resort and spa identiska kaip hotel4u mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ziulyte @ 2012 03 07, 13:31)
Pasitikslinau savo masios nuomos varianta, tai per bookingcar ji gerokai brangesne. Bet maziukes ten pigios tikrai - 4 vietu praso tik 112 e 7 dienom  thumbup.gif

Imeskite nuoroda per kur ziurejot sitas masinu kainas

Del Udriaus,i mano zinute su prasymu del viesbucio,net nesivargino atsakyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sambuka** @ 2012 03 08, 19:46)
Imeskite nuoroda per kur ziurejot sitas masinu kainas

Del Udriaus,i mano zinute su prasymu del viesbucio,net nesivargino atsakyti  ax.gif

Ziurejau per ta pati bookingcar.com
Ten reikia suvest keliones data ir vairuotojo amziu. Matyt nuo to ir kaina priklauso. Pagal mano suvestus duomenis pigiausia ir ismete 112e.

Jo. As irgi dar be atsakymo, bet... zmones buna uzimti ir pan. Makalius irgi uzsivertes uzklausom - toks laikas matyt ispuole... Nejauciu del to kazkokiu nuoskaudu ar diskomforto. Truputi luktersiu, o jei ne uzsakinesim patys Mitsis, kad nebutu nuoskaudos, jog galejom moket trecdaliu maziau ax.gif Sito kaina visuose psl. vienoda, o pas lietuvius is vis kosmosas... Aisku, labai vilioja galimybe uz 1100 Lt turet 5 zvaigzdes ir AI 4 asmenims, bet... ni sudba vadinas smile.gif O gi galiu bandyt pati per rastus psl. Juk jei negales nuskaityt, zinoma atmes, tik kad baisu pasimaut. Atvaziuosi, o sakys tiu tiu, jokiu rezervaciju nera...
Atsakyti