Įkraunama...
Įkraunama...

Rodo Sala. 4 tema

Mes aktyvaus poilsio megejai - prie juros isgulet visad buvo sunku. Be to dvi seimos vaziuojam, visi mylim gamta labiau negu griuvesius ar architektura, bet i Rodo senamiesti butinai vyksim. Turiu DK zinyno knygute apie Roda, ten gan daug info. Apie gretimas salas taip pat. Isimesiu ja, tai ir orientacinis zemelapis is karto bus, ir info lietuviu kalba. Aciu, uz suteiktas zinias ir nuomone. As deja viso menesio vien Rodui paskit negaliu... Vasaros kelione reikalauja daug pasiruosimo ir derinimo plius svociavimas birzeli... Tai va ir metausi per kelias temas vienu metu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ziulyte @ 2012 03 06, 00:29)
Mes aktyvaus poilsio megejai - prie juros isgulet visad buvo sunku. Be to dvi seimos vaziuojam, visi mylim gamta labiau negu griuvesius ar architektura, bet i Rodo senamiesti butinai vyksim. Turiu DK zinyno knygute apie Roda, ten gan daug info. Apie gretimas salas taip pat. Isimesiu ja, tai ir orientacinis zemelapis is karto bus, ir info lietuviu kalba. Aciu, uz suteiktas zinias ir nuomone. As deja viso menesio vien Rodui paskit negaliu... Vasaros kelione reikalauja daug pasiruosimo ir derinimo plius svociavimas birzeli... Tai va ir metausi per kelias temas vienu metu  doh.gif

Aš irgi teturiu vos du vakarus per savaitę laisvesnius. Bet per mėnesį susidarys ir visi 8 smile.gif Tai kažką pasiplanuosim. o ir vietoj bus matyt.
Gal tam žinyne yra kokių įdomių rekomendacijų?...
Pernai, tai visai irgi neturėjau laiko prieš kelionę, tai tik atsispausdinau iš interneto lankytinų vietų sąrašą. Nuomojant mašiną gavom žemėlapį. na ir bandėm lankytis. pakeliui patys kažką radom.
Šiaip pačiam Rode galima pasivažinėt traukinuku. Tikiuosi, kad jau va\inės. Vaikams turėtų būti idomu.Tai ten į patį senamiestį nevažiuoja. Bet parodo kitas idomias vietas. O senamiestį jau pats kojytėm smile.gif
Šiaip Rodas man labai patiko ir sakiau, kad norėčiau grįžt. Bet vyras sakė, kad dar daug kur nebuvom, tai greičiausiai nebeatvyksim. Bet va viskas per parą apsivertė. Ačiū kelionių agentūrų spamui smile.gif Užsikabinom už reklamuojamų žemų kainų. Aišku, kai priėjom prie konkrečių pasiūlymų, tai tos kainos pasikoregavo. teko vėl patiems imtis ir viską susiorganizuot. Bet vat užsikabinom, sugalvojom ir po paros turėjom bilietus ir viešbutį. Ir vėl aš keliauju ten smile.gif Laukiu nesulaukiu. Noriu pamatyt gamtą pavasarį.
Atsakyti
nu va, kaip tema atgijo - smagu! 4u.gif
Atsakyti
Vaizdelis iš Symi
Papildyta:
Mažinau mažinau paveikslėlį, kol leido įkelt. Dabar visas grožis dingo.
Šiaip labai gražus ir ramus miestelis. Man patiko pasivaikščioti ten. Siauros gatvelės ir ramybė.
Aktyvistams gal kiek nuobodu gali pasirodyt.
Kti tik atplaukę puolė į paplūdimį maudytis.
Atsakyti
QUOTE(ziulyte @ 2012 03 05, 22:23)
Mes irgi prie juros nezadam gulet... Sunkiai mums su gulejimu... Sesim ir vaziuosim su vaikais.
Koki jus maitinima imat? AI? Cia ziuriu patarimai AI imt, nes maistas, ypac gerimai brangoki, be to suvaikais sudetingiau - jie tai ta valgys, tai kita. Kokios jusu mintys?

mes tai AI imam. vien dėl vaikų. nes irgi išrankoki maistui. praeitais metais KOse valgė tik bulvytes fri, dešreles, vištieną, picas, sriubą, blynus ir dribsnius.
ir aišku svarbu ledai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(evru @ 2012 03 06, 10:46)
mes tai AI imam. vien dėl vaikų. nes irgi išrankoki maistui. praeitais metais KOse valgė tik bulvytes fri, dešreles, vištieną, picas, sriubą, blynus ir dribsnius.
ir aišku svarbu ledai smile.gif

Mes žiūrėjom viskas įskaičiuota variantus. Bet šį kartą, kadangi greičiausiai nelabai tinkamas oras bus gulinėt vietoj, tikriausiai keliausim daugiau, tai nenorim prisirišt. Jei išvažiuosim visai dienai, tai vis tiek kažkur valgyt reiks.
Jei būtų šiltesnis laikas, tai gal ir būtume labiau linkę imt maitinimą, nes daugiau vietoj laiko leistumėm su vaikais. O dabar manom, kad jiems pabos sėdėt vietoj.
Tai pamąatėm, paskaičiavom. Nusprendėm, kad ir pigiau gausis.
Atsakyti
Mes AI visada imam irgi del vaiku. atranda tikrai ka valgyt jie, o ir nereikia galvos sukti del nieko... galu gale atostogos yra ir man - pailsejimas nuo maisto gamybos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Karklas @ 2012 03 05, 20:43)
Aš pirkau per directline
Mokėjau kreditine, paprasta.Dabar negaliu pažiūrėt koks kursas, jei ką, vakare galėsiu parašyt. Nepamenu , koks kursas buvo  smile.gif

aciuks.gif

oi, įtariu kažkas negerai su tą naują mano kreditine kortele doh.gif , neleidžia kažkodėl su ją pirkti doh.gif , prie pay pal bandžiau ją prijungti- taip pat kol kas nėra rezultatų doh.gif ... reiks į banką kreiptis ..., gal ko nors jie ten nesutvarkė g.gif

Mes ir nusprendėm AI imti smile.gif , šios bus tinginių atostogos biggrin.gif
po paieškų apsistojom ties Sunshine Rhodes Hotel 4* ..., paskaitėm visai neblogus atsiliepimus ...

Atsakyti
QUOTE(aliete @ 2012 03 06, 11:56)
aciuks.gif

oi, įtariu kažkas negerai su tą naują mano kreditine kortele  doh.gif , neleidžia kažkodėl su ją pirkti  doh.gif , prie pay pal bandžiau ją prijungti- taip pat kol kas nėra rezultatų  doh.gif ... reiks į banką kreiptis ..., gal ko nors jie ten nesutvarkė g.gif

Mes ir nusprendėm AI imti smile.gif , šios bus tinginių atostogos  biggrin.gif
po  paieškų apsistojom ties Sunshine Rhodes Hotel  4* ..., paskaitėm visai neblogus atsiliepimus ...

aga, ir as ji ziurineju, visai nieko atsiliepimai tikrai. del maisto, svaros rusai labai giria, kiek prastesni del vietos viesbucio, bet nemanau, kad tai esme.
per kur imat?
Atsakyti
QUOTE(Noja78 @ 2012 03 06, 11:30)
Mes AI visada imam irgi del vaiku. atranda tikrai ka valgyt jie, o ir nereikia galvos sukti del nieko... galu gale atostogos yra ir man - pailsejimas nuo  maisto gamybos biggrin.gif

Na kiekvienas renkasi pagal save. Aš irgi neketinu gaminti. O kad kokį sumuštinuką vaikui turėsim kur padaryt, tai nėra blogai.
Kadangi ieškojom tik prieš keletą dienų ir kelionė jau pakankamai greitai, tai ne visur, kur norėtum, jau vietų buvo penkių asmenų šeimai. Turbūt dėl velykinių atostogų taip. Daug kas mėsta tokiu laikotarpiu kažkur vykti su šeima.
Šiaip, iš to, kas mums tiko pagal laiką, tai ir pasirinkom sau priimtiniausią variantą. Paskaičiavom, kiek maistui išleristumėm, jei valgytumėm kur patinka. Tikrai gavosi pigiau, o ir idomiau nei pirkti viskas įskaičiuota.
Jei pirmą kartą ten važiuočiau, tai gal nerizikuočiau su vaikais taip. Bet dabar jau padėtį maždaug žinom. Tai, manau, nesuklydom su pasirinkimu.
Atsakyti
QUOTE(Ieva155 @ 2012 03 06, 12:40)
Na kiekvienas renkasi pagal save. Aš irgi neketinu gaminti. O kad kokį sumuštinuką vaikui turėsim kur padaryt, tai nėra blogai.
Kadangi ieškojom tik prieš keletą dienų ir kelionė jau pakankamai greitai, tai ne visur, kur norėtum, jau vietų buvo penkių asmenų šeimai. Turbūt dėl velykinių atostogų taip. Daug kas mėsta tokiu laikotarpiu kažkur vykti su šeima.

taip, kiekvienam savo mirksiukas.gif bet jums jau kaip greit kelione!!! pavydziu....
musu datoms irgi laaabai daug viesbuciu nera vietu, o as kol nuspresiu koki imt, itariu liksim ant ledo doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Noja78 @ 2012 03 06, 12:46)
taip, kiekvienam savo mirksiukas.gif bet jums jau kaip greit kelione!!! pavydziu....
musu datoms irgi laaabai daug viesbuciu nera vietu, o as kol nuspresiu koki imt, itariu liksim ant ledo doh.gif  doh.gif  doh.gif

Reikia tik pamatei, patiko ir imi smile.gif Kaip mes smile.gif Ir viskas gerai būna.
Atsakyti